Sunnuntai 26.5.2019

Ann Selin jättää PAM:n puheenjohtajuuden

Luotu: 
16.5.2018 14:05
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    PAM:n pitkäaikainen puheenjohtaja Ann Selin jättää tehtävänsä.
|

Palvelualojen ammattiliitto PAMia vuodesta 2002 johtanut Ann Selin, 57, ilmoitti keskiviikkona jättävänsä järjestön puheenjohtajuuden.

Selin kertoi järjestön valtuuston kokouksessa, ettei aio asettua enää ehdolle PAMin puheenjohtajaksi.

- Tämän kauden päättyessä olen ollut puheenjohtajana yli 16 vuotta. Se on pitkä aika ja erityisen pitkä aika hoitaa näin vastuullista tehtävää. Olen saanut tänä aikana oppia ja kokea monenlaista. Puheenjohtajuus PAMissa on etuoikeus, mutta koen, että nyt on aika luopua tästä roolista. En siis tule olemaan ehdolla puheenjohtajaksi ensi vuoden liittokokouksessa.

Selin on puheenjohtajana PAMin liittokokoukseen eli kesäkuuhun 2019 asti. Hän ei kertonut vielä jatkosuunnitelmistaan, mutta kertoi, ettei aio myöskään jäädä eläkkeelle.

- Aion johtaa liittoa täysillä myös tulevan vuoden. Haluan jättää liiton seuraajalleni vauhdista, en pysähtyneenä. Vuoden aikana luodaan seuraavien työehtosopimusneuvottelujen lähtökohdat, tehdään vahvaa vaikuttamistyötä yhteiskunnallisten vaalien vuoksi ja valmistaudutaan PAMin liittokokoukseen, jossa päätetään liiton tulevaisuuden linjauksista. En ole vuoden päästäkään eläkkeelle jäämässä.

Selinillä todettiin vuonna 2016 aggressiivinen rintasyöpä. Hän ei kuitenkaan lopettanut kokonaan työntekoa hoitojen aikana.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli: