Sunnuntai 16.6.2019

Sinisen tulevaisuuden suuri ”paljastus”: Uusi logo

Luotu: 
16.5.2018 14:40
Päivitetty: 
16.5.2018 15:13
  • Kuva: Uusi Suomi
    Kuva
    Sinisen puolueen puheenjohtaja esitteli puolueensa logon. Mediatemppu onnistui, sillä paikalla oli paljon mediaa ja tilaisuus lähetettiin myös livenä usean median sivuilla.
  • Kuva: Uusi Suomi
    Kuva
    Sinisen puolueen puheenjohtaja esitteli puolueensa logon.
|

Hallituspuolue Sinisen Tulevaisuuden puheenjohtaja Sampo Terho on kertonut tiedotustilaisuudessaan puolueen ennalta mainostamasta ”isosta paljastuksesta”. Suurin paljastus oli lopulta puolueen logo.

Terhon mukaan päivän uutiset ovat iloisia.

– Tänään meidän perustamisvaiheemme päättyy.

Terho kertoi, että tänään keskiviikkona päättyy viimeinen osa puolueen perustamisvaihetta. Hän julisti puolueen päätyneen siihen, että se on ”uudistusmielinen konservatiivipuolue”.

– Suomessa ei ole uudistusmielistä konservatiivipuoluetta. Sininen tulevaisuus on sellainen.

Tämä tarkoittaa ainakin sitä, että puolue tunnustaa perinteisiä arvoja, mutta käyttää muun muassa digitalisaatiota poliitikan tekemisen uudistamiseen, Terho ja puolueen varapuheenjohtaja Tiina Elovaara kertoivat tilaisuudessa.

Terhon suurin paljastus oli kuitenkin puolueen logon paljastaminen. Se näkyy oheisissa kuvissa.

 

 

Jaa artikkeli:

Kommentit

Raili Sergejeff

Tämä oli sinisten tähän asti suurin puhallus. Minä ainakin luulin, että olisi paljon merkittävämpi ilmoitus kuin joku logo! Taisivat media ja Ylekin mennä lankaan.

Luulin, että paljastus olisi sellaista luokkaa, että se vaikuttaisi jollakin tavalla poliittiseen kenttään. Vaikkapa sellainen, että siniset yhdistyvät esim. Keskustaan tai Kokoomukseen, tai siihen Väyrysen perustamaan puolueeseen, mikä sen nimi nyt onkaan.

Yle ja media käyttivät aikaa ihan turhaan tähän ilmoitukseen. Kyllä osasivatkin ottaa median huomion samaan aikaan tapahtuneelta CETA-äänestykseltä.

Olipa siinä ISO paljastus - uusi logo! Voi elämän kevät!

Tuossa sinisten s-marketissa myydään varmaankin aate ja ideologia, kunhan hilloa tulee tarpeeksi!