Tiistai 21.5.2019

Touko Aalto julkaisi kuvan: ”Ei enää lisättävää tähän aiheeseen – Nyt eteenpäin”

Luotu: 
5.8.2018 11:20
  • Kuva: Vihreät
    Kuva
    Touko Aalto.
|

Vihreiden puheenjohtaja, kansanedustaja Touko Aalto toteaa, ettei hänellä ole enää lisättävää viikolla syntyneeseen kohuun. Samalla Aalto julkaisi Twitterissä kuvan, jossa on teksti ”rohkeutta on…ymmärtää erilaisuutta”.

–Kuva kertoo enemmän kuin tuhat twiittiä. Ei enää lisättävää tähän aiheeseen. Nyt eteenpäin ja huomio yhdenvertaisen ja tulevaisuutta rakentavan hyvinvointivaltion puolustamiseen, koulutuksen kunnianpalautukseen ja kunnianhimoiseen ilmasto- ja ympäristöpolitiikkaan, Aalto kirjoittaa. 

(Juttu jatkuu tviitin alla.)

Vihreät on ollut otsikoissa tällä viikolla ensi, kun puolueen lainsäädäntösihteeri Aino Pennanen poistettiin Finnairin koneesta hänen vastustettuaan pakkopalautusta ja toisen kerran eilen, kun vihreiden puheenjohtajasta Touko Aallosta levisi sosiaalisessa mediassa kuvia tukholmalaiselta klubilta.

Puolueen entinen puheenjohtaja Ville Niinistö totesi lauantaina olevansa politiikassa muuttamassa maailmaa, ei tekemässä performanssia.

Lue lisää:

Ville Niinistö: ”Olen politiikassa muuttamassa maailmaa, en vaihtamassa pilkun paikkaa tai tekemässä performanssia”

Kuvat Touko Aallosta tukholmalaisklubilla leviävät – STT: ”Ei siinä sen kummempaa, en tiedä mikä kohun aiheutti”

Touko Aalto: ”Minua ei hiljennetä valtamerilaivallisella kuraa ja väkivaltauhkauksilla”

Keskustelua aiheesta Uuden Suomen blogeissa: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Pekka J. Mäkinen

Vihreät oli joskus kauan sitten luonnonsuojelupuolue. Nykyään mikään luonnoton ei ole heille vierasta. Kaikki pervoilu ymmärretään muka luonnollisena käytöksenä. Ja tämä ymmärtäminen selitetään sitten rohkeudeksi.

Vihreät ovatkin ääriliberaali puolue ja suurelta osin heidän takiaan maassamme on nyt suuri hämmennys niin kodeissa kuin kouluissa kun liberaalit tahot ovat sukupuolisuuteen ja seksuaalisuuteen liittyvät käsitykset kääntäneet nyt päälaelleen. Moraalin suhteen maassamme "kaikki on vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun" kun vihreiden itsetarkoitukseksi muodostunut "normit nurin"- ideologia niittää satoa

Etupäässä vihreiden tuputtama setankaari-ideologia on aikamme "asbesti " jonka aiheuttamia vaurioita ihmiskäsityksessämme ja kansakuntamme moraalissa joudumme korjaamaan vielä vuosienkin päästä.

Mark Andersson

"lentoturvallisuuden vaarantamisen"

Missä sellaista on tapahtunut?

Ai niin, viranomaisethan tuossa äskettäin vaaransivat Finnairin matkustajaturvallisuuden kuljettamalla jotakuta väkivaltaisesti nippusiteisiin sidottuna tavallisella lennolla. Joku nosti asiasta metelin ja lento myöhästyi 10 (!) minuuttia.

Ilkka Paananen

En ymmärrä tätäkään kommenttia. Mutta onhan tämä meno nykyään sellaista, että tällaisen suht' normaaliin elämänmenoon tottuneen henkilön ei tarvitsekaan. Onneksi pääsee taas äänestämään piakkoin. Touko ja Li sekä muutamaa muu on palauttanut dementoituvaan mieleen, miksi se numero on lipukkeeseen rustattava.

Airi Pulkkinen

Siis eihän Pennanen edes tiennyt ketä ja miksi palautus tehtiin. Kaikki palautettavat eivät ole turvapaikanhakijoita, rikollisia ja maahantulokiellon saaneita palautetaan näin. Kallis ja aikaa vievä turvapaikkaprosessi on turhaa jos itse saa päättää jääkö vai lähteekö maasta. Itsestään selvä asia. Kokonaisuutena tämä turvapaikkasysteemi on tehty aivan eri olosuhteisiin mikä nyt on. Suomessa on jo tuhansia laittomasti maassa. Eikö tämä ole turvallisuusuhka?

Marja-Liisa Penttinen

Suomessa ei enää ole kuin yksi puolue jotka muistaa olevansa suomen/suomalaisten kansanedustajia, Perus-suomalaiset! Tarvitsemme uusia luotettavia puolueita,jotka eivät ole ahneita/oman eduntavoittelijoita,kansanpettureita! Jyväskylässä kyllä näkyy mitä toukotouhut vihreät,demarit,vasemmisto tuottaa, vanhusten palveluista säästetty 7miljoonaa yms! Laittomasti maassa oleville tarjotaan laajennettu ilmainen terveydenhoito,kaikilla lisukkeilla!

Matti Mustonen

Vellihousut pelkäävät päättämistä ja haluavat siirtää päätöksenteon somen huutokuorolle.(liike ry)
Toiset eivät taas uskalla ottaa vastuuta. (Median pelkurit eli hallitus). Kolmas turhaan huutavien turvakoti on oppositio.

Ensio Jauhiainen

lisää monikulttuuria ei vaan minun naapuriin
Humanitaarista maahanmuuttopolitiikkaa pitäisi alkaa verottamaan erikseen, kuten kirkollisveroa.
Eli ainoastaan he, jotka kannattavat humanitaarisen maahanmuuton jatkamista, maksaisivat siitä, ja humanitaariseen maahanmuuttoon käytettäisiin vain sen verran rahaa kuin tuolla erillisellä verotuksella tienattaisiin, joten humanitaaristen syiden vuoksi maahan tulleiden määrä olisi verrannollinen siihen, paljonko resursseja on heitä kotouttaa ja elättää täällä. Humanitaarinen maahanmuutto vähenisi jo sillä, että iso osa suomalaisista ei olisi valmis maksamaan erikseen siitä, että tänne tulee muslimimiehiä hillumaan, mutta uskoakseni tämä systeemi lopulta johtaisi siihen, että humanitaarinen maahanmuutto loppuisi kokonaan, jos tähän toisi vielä yhden aspektin lisää.

Verotuksen lisäksi tulisi pitää kirjaa siitä, millä paikkakunnilla on eniten tämän erillisen veron maksajia, ja kaikki humanitaarisin syin maahan tulleet sijoitettaisiin näihin paikkakuntiin ilman mahdollisuutta muuttaa yhteiskunnan tuella näiltä alueilta pois. (Omalla rahalla, kuten palkalla toki voisi muuttaa minne haluavat.)

Eli tästä eteenpäin ns. suvaitsevaiset ihmiset sekä maksaisi humanitaarisen maahanmuuton kustannukset, että kärsisivät itse humanitaarisen maahanmuuton sosiaaliset ongelmat. Tätä he eivät jaksaisi kauaa tehdä.

Ympäri Eurooppaa on havaittu, että juuri ns. suvaitsevaiset ovat ensimmäisiä, jotka muuttavat maahanmuuton pilaamilta alueilta pois. On ylipäänsä tutkittu, että kun vasta 3% asuinalueen asukkaista on maahanmuuttajia, alkaa monet muuttamaan alueelta pois. Näistä muuttajista iso osa on ns. suvaitsevaisia. Ympäri Eurooppaa kaikkein valkoisimmilla alueilla asuu eniten humanitaarisen maahanmuuton lujimmat kannattajat. Ruotsissa on esimerkiksi alueita, joissa valtaosa asukkaista on maahanmuuttajia, ja ainoat kantaruotsalaiset lähinnä vanhuksia, joilla ei ole resursseja muuttaa pois. Miksi suvaitsevaiset eivät muuta Ruotsissa noille alueille, kun kuitenkin kannatavat tuollaisten alueiden syntymistä? No eivät tietenkään muuta, koska he haluavat monikulttuuria kaikkialle muualle paitsi omaan naapuriinsa.

Tästä on olemassa myös suomalainen esimerkki: Kauniainen. On tutkittu, että kaikkein avointa ja löysintä maahanmuuttopolitiikkaa kannatetaan juuri Kauniaisissa. Siellä asuu koko Suomen ns. suvaitsevaisin väki. Sitten kun sinne meinattiin sijoittaa muutama turvapaikanhakija. (Kyse alle kymmenestä turviksesta.) Niin Kauniaisista lähti hirveä vastarinta ja älämölö, että heidän kaunis kaupunkinsa pilataan. Että niin. Tyypit siis henkeen ja vereen kannattaa löysää maahanmuuttopolitiikkaa, mutta vain niin kauan, kun maahanmuuttajia ei näy naapurissa.

Tästä syystä tämä uusi verotusmalli ja maahanmuuttajien sijoitustapa muutaman vuoden tähtäimellä lopettaisi humanitaarisen maahanmuuton kokonaan. Toki porukka ensin maksaisi sitä erillistä veroa ja kiillottaisi sädekehäänsä, mutta sitten kun naapuristoon alkaisi tulemaan sosiaalisia ongelmia, monet muuttaisi toiselle alueelle, ja koska eivät haluaisi samojen ongelmien pilaavan uuden kodin naapuristoa, he lopettaisivat tämän erillisen veron maksamisen. Voisi sanoa, että joku 10 vuotta menisi ja tuolla erillisellä verotuksella saadut tulot putoaisi lähes nollaan. Sitten humanitaarinen maahanmuutto olisi pakko lopettaa kokonaan, kun siitä ei olisi kukaan valmis maksamaan.

Ja mikä parasta: Suvaitsevaiset eivät voisi syyttää tästä halllitusta, rasismia tai mitään muutakaan instituutiota, ilmiötä tai politiikkoa, vaan pelkästään sitä kaveria, joka näkyy, kun aamulla katsoo peiliin.

Kauko Aalto

”rohkeutta on…ymmärtää erilaisuutta”. Voi pyhä Sylvi. Joku on sattuvasti sanonut, että täydelliseen onnellisuuteen vaaditaan kolme ominaisuutta: itsekkyys, tyhmyys ja hyvä terveys, jos yksikin näistä puuttuu onnellisuus ei ole mahdollista.