Torstai 27.6.2019

Jani Toivola siirtää kirjansa Helsinkiin – ”Riihimäen asunnon kustannukset omalla vastuullani”

Luotu: 
19.9.2018 08:03
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Alma Talent
    Kuva
    Jani Toivola eilen eduskunnassa.
|

Kansanedustaja Jani Toivola kertoo siirtävänsä perheensä kirjoille Helsinkiin hänen kulukorvauksistaan syntyneen kohun seurauksena.

Iltalehti kertoi eilen, että Toivola on kirjoilla asunnossa Riihimäellä, vaikka asuu käytännössä Helsingissä. Asumisjärjestelynsä myötä hän on saanut eduskunnalta korotettua kulukorvausta.

”Nyt olemme tilanteessa, jossa järjestely on aiheuttanut paljon julkista keskustelua ja hämmennystä. Olen saanut paljon viestejä, joissa asia nähdään huonona esimerkkinä olemassa olevien järjestelmien käytöstä”, Toivola kirjoittaa Facebookissa.

”Luottamus ja yhteys ihmisiin on ollut olennainen voimavara työssäni. Siitä syystä, olen päättänyt siirtää perheeni kirjat Helsinkiin, josta tulee nyt pysyvä kotipaikkamme. Riihimäen asunto jää vapaa-ajan käyttöön ja nämä kustannukset ovat omalla vastuullani. Toivottavasti luottamus työhöni säilyy”, hän jatkaa.

Eduskunnan hallintojohtaja kertoi eilen Uudelle Suomelle, että eduskunnan näkemyksen mukaan Toivolan paperit ovat olleet kunnossa.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit