Torstai 27.6.2019

Mauri Pekkarinen valmis ehdolle eurovaaleihin

Luotu: 
10.10.2018 15:17
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Alma Talent
    Kuva
    Mauri Pekkarinen kertoi tänään halukkuudestaan eurovaaliehdokkaaksi.
|

Keskustalainen konkarikansanedustaja, eduskunnan ensimmäinen varapuhemies Mauri Pekkarinen ilmoitti tänään olevansa halukas asettumaan ehdolle ensi vuoden eurovaaleihin.

Keskustan äänenkannattajan Suomenmaan mukaan Pekkarinen kertoi tiedotustilaisuudessaan, että ennen kaikkea hänen vaimonsa mielipide oli ratkaiseva harkinnan kannalta.

Keskustan puoluevaltuusto päättää Pekkarisen ehdokkuudesta marraskuussa.

Pekkarinen kertoi syyskuussa, ettei hae enää jatkokautta kansanedustajana.

71-vuotias Pekkarinen valittiin eduskuntaan ensi kertaa vuonna 1979. Pekkarinen on myös toiminut useampaan otteeseen ministerinä.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Jari Koponen

Ihanko tosissaan? Mitä tällä keskisuomalaisella on Brysselissä annettavaa? Miettikää nyt äänestäjät. Suomella on siellä alun toistakymmentä meppiä ja sinne on äänestetty kuin siperiaan karkotettavat. Ajatelkaa Väyrystä? Ei ole pystynyt vuosikymmeniin yhteistoimintaan kenenkään kanssa täällä. Miten se tuolla on onnistunut? Yleensäkään meppien aikaansaannoksia ei valvota kuin korkeintaan siltä osin paljonko ne onnistuvat keräämään etuuksia. Mutta siitäkään ei seuraa mitään "koska eihän me niitä makseta". Voisko kuitenkin pyytää äänestäjiltä vastuuta lähettää tuonne hieman paremmilla diplomaattisilla ominaisuuksilla olevia, seuraavan sukupolven kosmopoliitteja? Kiitos ja kumarrus.

Juha Lapveteläinen

Tänä aamuna Sörkässä Helsingissä jaetun ilmaislehti HS Metron mukaan kyse oli myös joistakin toisista asioista kuin ainoastaan hänen vaimonsa mielipiteestä Keski- Suomesta äänekoskelta kotoisin olevan edustaja Mauri Pekkarisen osalta, oli erittäin tärkeää että oma puolue (Kesk.) nimittäisi hänet ensin eduskuntavaaliehdokkaaksi ennen kuin hän edes voisi ajatella ryhtyvänsä eurovaaliehdokkaaksi vain sen lisäeläkkeensä vuoksi.

Näin ne illat tulevat pimenemään entisestään ennen kuin lopulta tullaan saavuttamaan se poliittinen loppuhuipentuma ilman sitä perustuslaillista itsemääräämisoikeutta osavaltiosta oikeusvaltion mukaisesti, no joka tapauksessa Halloween- juhla tulee olemaan se viimeinen viikon kliimaksi, siellä ne tosi sievät tytöt ja pojat tulevat kerääntyvät joka tapauksella joukolla yhteen Keskustapuolueen tahdissa ja aivan varmasti noitumaan poliittisesti eri mieltä olevia maakuntanaapureita sanonnalla; "Karkki, kepponen vaiko Sote- malli eurooppalaisittain?".

Tästä on nyt todella hyvä jatkaa eteenpäin John Carpenterin seurassa kun Halloween- ilta saapuu lokakuun viimeisellä viikolla; Ensin näytetään Halloween (1978), toisena The Fog (1979), kolmantena Assault on Precinct 13 (1976), ja neljäntenä elokuvana Escape from New York (1981).

Janet Leightin ja Tony Curtisin tytär Jamie Lee Curtis ON tarinan kertomisen aihe sisarusrakkaudesta ensimmäisessä Halloween elokuvassa, ja sakeaan usvaan merellä on myös mahdollista törmätä Helsingin ja Tallinnan välisellä reittimatkalla kohtaamatta kummittelemaan saapuneita merirosvoja, kun samanaikaisesti jo poliisit kokevat kovia atlantin toisella puolen asunnottomien ja vähäosaisten slummilähiön ampumavälikohtauksessa, ja epäilemättä myös Kurt Russellin suoritus Snake Plisskenin roolissa onnistuu loistavasti elokuvassa Espace from New York, kun kysymys on Yhdysvaltain Presidentin pelastamisesta suurelta vankila vyöhykkeeltä, joksi New York kaupunkina on muuttunut tulevaisuudenkuvassa Mauri Pekkarisen sijaisesti.

Hyvää tulevaa Halloweenia.