Sunnuntai 26.5.2019

Touko Aallon sairausloma jatkuu

Luotu: 
13.10.2018 13:03
  • Kuva: Alma Talent / Petteri Paalasmaa
    Kuva
    Touko Aalto.
|

Vihreiden puheenjohtajan, kansanedustaja Touko Aallon sairausloma jatkuu. Aalto on lääkärin määräämällä sairauslomalla uupumuksesta johtuvien syiden vuoksi. 

”Sairauslomaa on määrätty 16.11.2018 asti. Aalto ilmoittaa töihin paluunsa tarkemmasta aikataulusta myöhemmin”, vihreät sanoi tiedotteessaan lauantaina.

Aallon virallisena sijaisena vihreiden puheenjohtajana toimii puolueen varapuheenjohtaja Maria Ohisalo. Hän johtaa muun muassa vaalivalmisteluja Aallon ollessa sivussa.

Aalto jäi sairauslomalle 13. syyskuuta.

Lue myös: 

Näkökulma: Maria Ohisalosta tuli kova nimi

Touko Aalto jää lääkärin määräämälle sairauslomalle: ”Jaksamiseni rajat ovat tulleet vastaan”

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Matti Lehtinen

Jäin -80 luvulla telakalla pienen jäävyöryn alle, olin taju pois kasan alla vajaat 5minuuttia, lekuri totes mm. aivotärähdyksen ja keho oli täynnä mustelmia. Sain loppupäivän saikkua. Kuinka kovan tällin toi toukohousu on saanu kun viikkotolkulla saa saikkua?

Teppo Raininko

Pienen oppositiopuolueen hajuton ja mauton puheenjohtaja jää uupumuksen vuoksi sairauslomalle, kun "jaksamisen rajat ovat tulleet vastaan". Varmaan ovatkin. Uupumus, rasitus ja kipu ovat henkilökohtaisia kokemuksia eikä kellekään voi sanoa, että sinun on pakko kestää tämä neulanpisto, kun itse keskin, vaikka löin kirveella jalkaan. Kun ei kestä, ei kestä.

Mutta toinen kysymys on sitten, mikä on kenellekin sopivaa hommaa. Toivottavasti Vihreiden pj. ei nyt ihan tosissaan havittele vaalivoittoa ja pääministerin paikkaa. Näyttää nimittäin siltä, että siinä hommassa on jaksamisen rajat oltava monta kertaluokkaa korkeammalla.

Martti Immonen

Petri Kokko
13.10.2018 16:02
taikka timo sininen sonni, pieni ihottuma jalassa ja kotona makoilee sohvalla kaukosäädin ja kinkkuvoileipä kädessä. Ei hommat maistu ei..
*** Tuo kommentti on törkeä sanoiltaan ja asiaan kuulumaton!
Onko sinulla ehkä ollut ruusu jalassa ?
Minulla on ollut ja se ei ollut mikään helppo juttu, joten ei se Soinillakaan ole . Ota selvää ensin millainen tauti tuo ärhäkkä tauti on .