Torstai 27.6.2019

Antti Rinne Oulun tapahtumista: ”Rangaistusten pitää olla kovia - näiden rikosten kautta ei sivistysvaltiossa leimata kaikkia”

Luotu: 
6.12.2018 11:10
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Alma Talent
    Kuva
    Antti Rinne.
|

Oppositiopuolue sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne pitää Oulussa tapahtunutta seksuaalirikosten sarjaa raakalaismaisena. Samalla hän korostaa, että tapahtumien vuoksi tule leimata kaikkia.

”Lapsilla ja nuorilla on oikeus turvalliseen elämään. Nyt sitä on loukattu raakalaismaisilla teoilla. Rangaistusten pitää olla kovia. Näiden rikosten kautta ei sivistysvaltiossa leimata kaikkia”, Rinne tviittaa.

Oulun poliisi tutkii parhaillaan kolmea vakavaa lapseen kohdistunutta seksuaalirikosta, joista ainakin yksi on pitkäkestoinen toistuva teko, josta epäillään yhdeksää ulkomaalaistaustaista miestä.

Lue lisää:

Pääministeri Sipilä: Oulun tapahtumat järkyttävät syystä

Oulun poliisi varoittaa perheitä: Ulkomaalaistaustaiset miehet houkutelleet nuoria tyttöjä kontaktiin

Monikulttuurisuusneuvoston puheenjohtaja: Rikolliset takaisin kotimaihinsa – Suomen valtion toimittava nyt

Sisäministeri Oulun raiskausringistä Ylellä: ”Ei tällaista pitäisi tapahtua Suomessa” – Karkotuksia nopeutetaan

Kansanedustaja julkaisi synkän listan raiskausuutisista – ”Tähän on reagoitava heti”

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Juha Koivusaari

Läpäläpälässynlää. Toisin sanoen lisää on luvassa. Nämä samat tyypit jauhavat samaa mantraa vuodesta toiseen, mutta mitään konkreettista ei tapahdu. Paitsi tietysti uhreille, joita nämä tyhjät sanat tuskin koskettavat. Ja näitähän ei heille ole osoitettukaan, vaan äänestäjille. Poliitikolle vain ääni vaaleissa merkitsee jotain. Valtiovalta on räikeästi epäonnistunut kansalaistensa suojelemisessa.

Jukka Mattsson

No tulihan se Demareitten vaalivastaus. Antti, mikä on näille tekijöille kova rangaistus? Taitaa piiskan antaminenkin olla teille liian kova.

Mitenkä sitten nämä tapahtumat rangaistaan. Kyseessä voi olla useamman kansalaisen henki, ja kaiken huipuksi näitä uskonveljiä ajaa julkisen liikenteemme kulkuneuvoja.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/loimaalla-ja-uuraisilla-bussikuskien...

PS: Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille.

Marja-Liisa Penttinen

Nykydemarithan ajavat rajat auki politiikkaa ja kaikille maahan tulijoille täysihoito! Käsittämätöntä suomen tuhoa,kuka näitä äänestäsi jos on vähänkään seurannut politiikkaa?! Lisäksi nykyeduskunta jatkuvasti haukkuu suomalaisia rasisteiksi,eivät piittaa syistä,miksi kansalaiset ovat vihaisia! Realismi ei ole rasismia! Vaihtoon kaikki suomen/suomalaisten syöjät!

Eero Pekonen

Hyvä Antti, viime aikoinahan on lähinnä leimattu kantaväestöön kuuluvia miehiä mee too-liikkeen taholta. Raiskaavat vaimojaan kotioloissa jatkuvasti... ym. syytöksiä. Pistä vähän jarruja tähän koomisiakin piirteitä saaneeseen mee too- touhuun. Toivottavasti uskallat sanoa, että kaikki kantaväestöön kuuluvat miehet eivät ole raiskaajia eikä meitä saa leimata.

Janne Rantala

Äänestämällä demareita tilanne tulee pahentumaan Ruotsi on hyvä esimerkki.Tämä puolue ei missään tapauksessa ole ratkaisu tähän hirvittävään ongelmaan, vaan pahentaa sitä.Seuraavat vaalit ovat elintärkeät turvallisuudelle.

Jonna Maijala

Eli sama meno jatkuu ja mikään ei muutu. Tässä näkee sen, mihin johtaa tuo hyysäys, herätkää nyt ennenkuin on liian myöhästä. KRP:n poliisi sanoi, että tämä on vasta jäävuoren huippu. Meillä on unelma, kupla on puhjennut jo Turun tapauksen myötä.

Timo Hietanen

Demarit ovat vanhentuneet Koko Maailman Sosiaalitoimistoa luodessaan.
Pitkään kesti mietintä nytkin ennen ulostuloa, joka on samaa mantraa,
kuin viimeisten vuosien aikana on totuttu - ei mitään uutta. Kuka äänestää
puoluetta, joka seisoo silmät sidottuina ja poliittisen korrektiuden suolla ?
Ruotsin, Brittien, Ranskan, Norjan ym. maiden rikostilastoissa ulkomaa-
laisvahvistukset ovat yliedustettuina. Ei kai se meidän härmäläisten vika
ole, jos koraanin plärääjiä eivät meidän sääntömme, lakimme tai
tapamme ja Demarienkin papukaijamaisesti toistamat eurooppalaiset
arvot kiinnosta pätkänkään vertaa ? Riittävästi näitä "yksittäistapauksia"
on jo ollut, joten kupletin juoni on suomalaisille kirkastunut muutamassa
vuodessa. Milloin Demarit uskaltaa sanoa, että islam ei sovi Suomeen ?
Vai onko turvallisinta pistää pää pensaaseen aran pupujussin tavoin ?
Mihin se puhti ja selkäranka on hävinnyt ?

Juha-pekka Naukkarinen

Vihdoinkin Rinne uskaltaa tulla esiin mitään sanomattomilla lausunnoillaan,luuleeko hän uhrien olevan nyt tyytyväisiä,valtakunnan oikeuteen pitäisi laittaa nämä henkilöt jotka ovat vastuussa rikollisten tuomisesta Suomeen,onko tällaisessa henkilössä pääministerin ainesta,joka ei suojele suomalaisia edes rivikansanedustajana,vaan asettaa omat henkilökohtaiset edut kaiken edelle!

Juhani Kleemola

Antti Rinteellä ei ole mitään virkaa tulla ohjeistamaan, mitä mieltä kansalaiset saavat olla tästä hirviömäisestä tapahtumasta. Hän itse on yksi merkittävimmistä henkilöistä tämän teon syntymiseen vaikuttaneista henkilöistä. Sika.

Esko Riikonen

Puhut asian vierestä. Lastensuojelu on tärkeä asia, mutta nyt pitäisi siihen ulkoiseen uhkaan puuttua. Se on ensisijainen asia. On tietysti totta, että perheille on luotu mediassa liian positiivinen kuva tilanteesta. Nyt vasta uskaltaa Oulun poliisi varoittaa. Aiemmin se olsi leimattu rasismiksi.

Esa Väyrynen

Vihervasemmisto on kuin perheen pienet kakarat. Kakarat vinkuu perheeseen koiranpentua, kaikki haluaa, paitsi isä, joka on sitä vastaan. Aikansa hirveetä porua kuunneltuaan isä vihdoin hommaan sen koiranpennun ja kas kummaa, hän onkin ainoa joka siitä huolehtii, pennuille se on vaan lelu.
Samalla mentaliteetilla vihervasemmisto haluaa parantaa maailman haalittuaan tänne mitä sekalaisnta seurakuntaa mistään löytävätkään ja avot, koka joutuu siivoamaan ongelman? Niin, juuri niin, ne haluttomat, jotka ei niitä tänne kaivanneet, saa siivota sotkun.
Hoitakaa jumalauta omat sotkunne ITSE!

jouko kauppinen

Rinne haistelee, miten asiat kehittyvät ja sitten vasta tulee ulos kun sopiva hetki.
Nyt on tapahtunut niin paljon kielteistä julkisuutta maahanmuuttajista että on pakko lausua jotain, mutta samalla hän yrittää saada myös maahanmuuttajat kannattajikseen. Oikea poliittinen teko näin vaalien alla.
Ei varmaan kukaan tuomitse syyttömiä oli ne sitten maahanmuuttaja tai keitä muita tahansa.

Ari Ohvo

Se on tapauksessa hyvää että tuli julki. Ei kaikkea tarvitse sietää loputtomiin. Suomessa on valitettavasti yleensä aika lievät tuomiot seksuaalirikoksista. Ei nyt sentään hirteen, mutta muutamia vuosia linnaa voisi tehdä tekijöille hyvää.

Matti Surakka

Rinne varmaan haluaa nämä tekijät linnaan pitkäksi aikaa ja meidän veronmaksajien rasitteeksi. Hotelliasumistahan Suomen vankilat vastaavat verrattuna moniin nuihin maihin. Sitä ne haluavat ja varmistavat sen tällä teolla, kun oikein olisi ja kansantajun mukainen heti maasta karkotus ja passiin leima ettei takasin tulemista.