Keskiviikko 22.5.2019

Video: Hävittäjälentäjä Mauri, 97, lauloi Jenni Haukiolle – ”Ei ole koskaan aiemmin esitetty julkisesti”

Luotu: 
7.12.2018 08:22
Päivitetty: 
7.12.2018 08:27
  • Kuva: Juhani Kandell/Tasavallan presidentin kanslia
    Kuva
    97-vuotias sotaveteraani Mauno Maunula halusi laulaa presidenttiparille Linnan juhlissa.
|

Presidentin kanslia on julkaissut videon sotaveteraani Mauri Maunulan, 97, rouva Jenni Haukiolle Linnan juhlissa esittämästä laulusta. Hetkeä on kuvailtu juhlien sykähdyttävimmäksi.

Tiedustelu- ja hävittäjälentäjänä sodassa toiminut Mauri Maunula esitti veteraanikahveilla presidenttiparille sodan aikaisen balladin ”Äänisen yö”. Kyseessä oli kappaleen kantaesitys, presidentin kanslia kertoo, eli kappaletta ei ollut aiemmin esitetty julkisesti. Tästä mainitsi Maunula Haukiolle pyytäessään lupaa laulaa.

Maunula kysyi tasavallan presidentiltä kahvituokion alussa ”saanko lainata hetken puolisoanne”, ja esitti sitten Haukiolle pyyntönsä laulaa.

 

LUE LISÄÄ: 97-vuotias sotaveteraani lauloi serenadin Jenni Haukiolle - ”Vuoden sykähdyttävin hetki juuri nyt”Päivitetty: Korjattu 

Jaa artikkeli:

Kommentit

Juha Kuikka

Uutisen alkuosassa on oikein nimi "Äänisen yö", mutta kuvan alla lukee " Mauno Maunula esitti veteraanikahveilla presidenttiparille ”Äänisen aallot”. Tämä pitäisi korjata, sillä "Äänisen aallot" on valssi, jota on esitetetty julkisesti "tuhansia kertoja".