Maanantai 20.5.2019

Ministeriö tiedottaa GCM-paperista: ”Suomi päättää, keitä maahan pääsee”

Luotu: 
10.12.2018 09:32
Päivitetty: 
10.12.2018 10:10
  • Kuva: Laura Kotila / Valtioneuvoston kanslia
    Kuva
    ”On kaikkien etu, että yhteisiin kysymyksiin etsitään ratkaisuja, jotta muuttoliike olisi hallittua ja yhtä lailla lähtö- ja kauttakulkumaat kuin vastaanottavatkin valtiot täyttäisivät velvoitteensa. Esimerkkinä tästä on omien kansalaisten takaisinottaminen”, ministeri Mykkänen sanoo.
|

Sisäministeriö kertoo tiedotteessaan, että sisäministeri Kai Mykkänen (kok) osallistuu YK:n korkean tason konferenssiin Marokon Marrakeshissa.

Konferenssissa on tarkoitus hyväksyä YK:n turvallista, järjestäytynyttä ja sääntöjenmukaista siirtolaisuutta koskeva globaali GCM-asiakirja.

GCM:ssä määritellään muuttoliikkeitä koskevia keskeisiä kysymyksiä ja keinoja reagoida niihin, sisäministeriö kertoo.

”Koska kyseessä on poliittinen asiakirja eikä kansainvälinen sopimus, asiakirja ei edellytä muutoksia Suomen lainsäädäntöön”, ministeriö toteaa.

”Suomen suvereniteettiin asiakirja ei puutu. Suomi päättää jatkossakin ulkorajojensa valvonnasta ja siitä keitä ja miten maahan pääsee”, ministeriö kertoo tiedotteessaan.

”On kaikkien etu, että yhteisiin kysymyksiin etsitään ratkaisuja, jotta muuttoliike olisi hallittua ja yhtä lailla lähtö- ja kauttakulkumaat kuin vastaanottavatkin valtiot täyttäisivät velvoitteensa. Esimerkkinä tästä on omien kansalaisten takaisinottaminen”, ministeri Mykkänen sanoo.

GCM-asiakirja hyväksytään lopullisesti YK:n yleiskokouksessa. YK:n jäsenmaat Yhdysvaltoja lukuun ottamatta ovat valmistelleet asiakirjaa vuodesta 2016.

”Asiakirjaa on Suomessa käsitelty muun muassa eduskunnan suuressa valiokunnassa sekä ulkoasiain- ja hallintovaliokunnissa. Lisäksi ulkoministeriö on käynyt valmistelun aikana keskusteluja muiden ministeriöiden, kansalaisjärjestöjen, tiede- ja tutkimusyhteisöjen sekä työmarkkinajärjestöjen kanssa”, sisäministeriö kertoo.

Seitsemän EU-maata on ilmoittanut irtautuvansa GCM-sopimuksesta. Myöskään Yhdysvallat ja Australia eivät ole hyväksymässä asiakirjaa.

LUE MYÖS:

Virossa puhkesi hallituskriisi GCM-sopimuksesta – Jo 7 EU-maata irtautunut siirtolaisuuspaperista

Timo Soinilta tyly kuitti GCM-kohusta: ”Näistä asioista voi olla eri mieltä - faktoista ei”

Timo Soinilla ja Laura Huhtasaarella kova yhteenotto GCM-paperista – ”Pitäisi tietää tosiasiat, kun näitä asioita tuo esille”

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Tapani Tuominen

Suomi ei tähänkään asti ole päättänyt mitään itse vaan kulkenut sokeasti Saksan ohjauksessa. Sitä ennen ohjaimissa olivat venäläiset ja ruotsalaiset.

Miten tämän sopimuksen osalta voitaisiin tehdä poikkeus? Usko poliittiseen johtoomme - riippumatta kombinaatiosta - on erittäin alhainen.

Jaakko Karki

"Seitsemän EU-maata on ilmoittanut irtautuvansa GCM-sopimuksesta. Myöskään Yhdysvallat ja Australia eivät ole hyväksymässä asiakirjaa." Mikä ihmeen tarve Mykkäsellä - ja Kokoomuksella - on lähteä hyväksymään tällaisia asiakirjoja? Palkkiovirka Brysselissä Kataisen tapaan?
Suomen tulee kansalaistensa edun mukaan irtautua sanotusta sopimuksesta.

Jaakko Karki

Suomessa kansa ei ole luottanut Sisäasiainministeriön ministereihin sitten 2015 Tornion rajojen avaamisen, Shengenin sopimuksesta piittaamattomuuden ja erityisesti monien harhaanjohtavien lausuntojen jälkeen. Esimerkkinä mainitsen Orpon lausunnon että "...tulijoiden motiivien kyseenalaistaminen on rasismia" kun maahan ryntäsi noin 20 000 tervettä nuorta miestä Irakista lähinnä sen vuoksi että Suomella ei ole takaisinlähettämissopimusta Itrakin kanssa vaikka Ruotsilla on. Kyllä olisi pitänyt hyvinkin tarkkaan heidän motiivinsa - ja myös Orpon motiivit - tutkia.

Pirjo Tolonen

"Ranskan entinen puolustusministeri, yksitoista kenraalia, amiraali ja eversti ovat allekirjoittaneet kovasanaisen avoimen kirjeen Ranskan presidentti Emmanuel Macronille ja varoittaneet tätä allekirjoittamasta YK:n GCM-siirtolaissopimusta Marokon Marrakechissä 10 – 11.12.2018.

Herra presidentti,
Olette aikeissa allekirjoittaa ’Globaalin sopimuksen turvallisesta, järjestelmällisestä ja jatkuvasta muuttoliikkeestä’ (GCM-sopimus) 10. ja 11. joulukuuta, joka muodostaa maahanmuutosta todellisen oikeuden. Se saattaa määrätä kansallista lainsäädäntöämme olemassa olevien sopimusten tai sopimuksessa olevan yhteisen vastuunjaon kautta.
Meistä vaikuttaa siltä, että ainoa Ranskalle jäävä itsemääräämisoikeus koostuu vapaudesta määritellä, kuinka sopimuksen tavoitteita täytyy toteutettaa. Ette voi luopua tästä uudesta osasta kansallista itsemääräämisoikeutta ilman julkista keskustelua, kun 80 % Ranskan kansasta on sitä mieltä, että maahanmuutto on tarpeellista pysäyttää tai radikaalisti säännöstellä. Päättämällä yksin allekirjoittaa tämän sopimuksen, lisäisitte jo kaltoinkohdelluille vihaisille ihmisille ylimääräisen syyn kapinointiin. Syyllistyisitte demokratian torjumiseen tai maanpetturuuteen valtiota vastaan.
Tämän lisäksi, maamme talous on alamaissa ja velkamme kasvaa. Ette voi ottaa riskiä kalliista kutsusta lisämaahanmuuttoon, ilman että olette ensin osoittaneet, ettei teidän täydy joutua turvautumaan korkeampiin veroihin kyetäksenne täyttämään sopimuksen tavoitteet. Toisaalta, teidän täytyy kyetä, liittyen turvallisuuteen, hillitsemään Euroopan ulkopuolisten ihmisryhmien saapumisen seurauksia.
Lopuksi, ette voi sivuuttaa sitä, että politiikan ydin on ulkoisen turvallisuuden ja sisäpuolen harmonian turvaaminen. Tämä harmonia voidaan saavuttaa vain ylläpitämällä tietty yhteiskunnan sisäpuolinen yhtenäisyys, ainoa keino, joka mahdollistaa ”toimimisen yhdessä” ja joka on tulossa nykyään yhä vaikeammaksi.
Itse asiassa, Ranskan valtio on viime aikoina tullut huomaamaan liian monien ihmisten integroinnin mahdottomuuden, jotka ovat lisäksi täysin eri kulttuureista ja ovat ryhmittyneet alueille, jotka eivät enää noudata tasavallan lakeja.
Ette voi yksin päättää pyyhkiä pois sivilisaatiomme maamerkkejä ja riistää meidän isänmaatamme.
Siksi pyydämme teitä lykkäämään tämän sopimuksen allekirjoittamista ja järjestämään siitä kansanäänestyksen. Olette vastuussa ranskalaisille teoistanne. Teidän valintanne vaaleissa ei ollut avoin valtakirja.
Me kannatamme kenraali Martinezin aloitetta olla allekirjoittamatta sopimusta, joka on määrä hyväksyä YK:n jäsenvaltioiden kesken hallitustenvälisessä konferenssissa Marrakechissä.
Kenraali Antoine MARTINEZ
Charles MILLON – Entinen puolustusministeri
Kenraali Marc BERTUCCHI
Kenraali Philippe CHATENOUD
Kenraali André COUSTOU
Kenraali Roland DUBOIS
Kenraali Daniel GROSMAIRE
Kenraali Christian HOUDET
Kenraali Michel ISSAVERDENS
Admiraali Patrick MARTIN
Kenraali Christian PIQUEMAL
Kenraali Daniel SCHAEFFER
Kenraali Didier TAUZIN
Eversti Jean Louis CHANAS"

Vähintään tätä samaa mekin suomalaiset odotamme teiltä!
Kansa ei ole antanut teille mandaattia tuhota maatamme!

Kaisu Uimaniemi

Suomi on tunnetusti sopimuksilleen uskollinen ja tyhmä, joka uhraa maan metsät, kaivokset ja kansan hyvinvoinnin uskollisesti ja auliisti jollekin eu:lle tai yk:lle niin myös tässä tapauksessa. Tämä on yhtä isoa huijausta. Olen lukenut sopimuksen ruotsin kielellä ja siinä ei ole sanallakaan mistään velvollisuuksista joita odotetaan maahan muuttajalta eikä mitään mikä auttaisi tai olisi hyväksi kanta-asukkaille tai maahanmuuttomaalle. Maahanmuuttajat saavat saman kohtelun kuin kuninkaalliset lähestulkoon. Ja siitä seuraa sisällissota, koska kansalaiset suututetaan. Ja sotaa kait eu haluaakin jotta saisi uuden euarmeijan paikalle. Siihenkö me ajamme maan?

Jim Higgin

VIHOLLINEN OLI TALVISODASSA EDESSÄMME,, NYT VIHOLLINEN HIIPII KESKUUDESSAMME MURHATEN JA RAISKATEN,, JA OMA VALTIOVALTA SUOSII VIHOLLISTA KESKUUDESSAMME,, VIHOLLISTA JOKA ON PÄÄTTÄNYT ENSIN TUHOTA LAPSEMME JA NUOREMME…!!!

SILMIN NÄKIJÄN KERTOMUKSEN MUKAAN PAIKALLE OLI TULLUT USEITA KURDEJA JA SOMALEJA ASESTAUTUNEINA,, ELI TAPPAMIS TARKOITUKSISSA…!!! SUOMEN VALTIO JA TIEDOTUS VÄLINEET VAIENTAVAT TOTUUDEN JA VALEHTELEVAT KANSALLE…!!! Esa Tiittanen.
--------------------------------------------------

Alaikäisten tilaisuudessa joukkotappelu Vantaalla – edes pippurisumute ei auttanut, paikalle tarvittiin 8 poliisipartiota

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan Vantaalla Liesitorin nuorisotila Arkissa syntyi joukkotappelu lauantai-iltana.

Poliisi kertoo, että konflikti syntyi, kun alle kahdeksantoistavuotiaille tarkoitettuun tilaisuuteen oli tullut myös jo kahdeksantoista täyttäneitä nuoria.

Paikalla olleet kaksi järjestyksenvalvojaa yrittivät saada tilannetta haltuunsa ja käyttivät siinä yhteydessä myös pippurisumutetta.

Tämä ei tilanteessa riittänyt, vaan tilannetta rauhoittamaan saapui myös yhteensä kahdeksan poliisipartiota.

Poliisin mukaan usea tappeluun osallistuja sai tilanteessa lieviä vammoja ja altistui pippurisumutteelle. Tilaisuus keskeytettiin ja poliisi otti rikoksesta epäiltynä kiinni useita henkilöitä.
---------------------------------------------

SiniValkoinen Suomi

Ja tässä silminnäkijän kertomus, se mitä VALTAMEDIA EI KERTONUT:

"Eilen oli 13-17-vuotiaitten bileet Myyrmäen nuorisotalolla, Arkissa. Sinne ilmaantui maahanmuuttajataustaisia nuoria, mm. kurdeja ja somaleja, jotka olivat varustautuneet kaasulla, nyrkkiraudoin, rautaputkin ja aspein. Veri oli lentänyt ja kaasua suihkutettu nuorten kasvoille. Bileet keskeytettiin ja noin 200 nuorta oli lukittu sisään, ettei kukaan vain päässyt pakenemaan. Siellä oli nuoret tytöt veren keskellä saaneet paniikkihäiriökohtauksia. Paikalle oli soitettu poliisi ja ensihoito. Vantaalla vanhemmat yrittävät saada tapahtuneesta keskustelua aikaiseksi, mutta heidät vaiennetaan tehokkaasti mm. sosiaalisessa mediassa.
Minun nuoruudessani discoissa jännitettiin viimeisiä hitaita, ei sitä että tuleeko rautaputkesta päähän, puukosta kylkeen vai kaasusta naamaan tai viekö joku illan päätteeksi puskaan."

#monikulttuurisuus on rikkaus!
#maahanmuutto
#maahanmuuttajat
#turvapaikanhakijat
-------------------------------------------
ANNAMMEKO VIEDÄ ITSEÄMME TEURAAKSI KUIN SOKEAA PÄSSIÄ VALTION JA ULKOLAISTEN MAAHAN MUUTTAJIEN SEKÄ EU:n TOIMESTA,, NOUSE KANSA TAISTELEMAAN OIKEUKSIESI PUOLESTA…!!! JO RIITTÄÄ SORTO…!!! Esa Tiittanen.

Yrjö Koskinen

Lainattu teksti fb:stä Janne Pohjolan viestistä.
Teksti on asiaa täynnä ja suosittelen lukemista.
Addressi sopimuksen käsittelystä on vielä muutamaa niemeä vaille. Käykää allekirjoittamassa. Janne Pohjola, olkaa hyvä!

Ei hemmetti! Lukeaa GCM sopimuksen loppu. Siellä on POMMI! Sopimus on sopimus siitä että allekirjoittamaat kirjoittavat GCM:n sisällön sopijamaiden lakeihin, jolloin siitä tulee laillisesti sitova. Huijauksen huijaus!

Sopimuksen alku on sellaista sotkua ja itsensä kanssa monessa kohdassa ristiriidassa ja paatoksellista julistamista että se ei kelpaisi YHDEKSIKÄÄN kaupalliseksi sopimukseksi, joita olen lukenyt työn puolesta englanniksi 20+ vuotta.

Pommi on vasta sopimuksen lopussa. Minne asti toivotaan ettei kukaan jaksa lukea, uuvuttuaan sopimukseen alun toivottomaan sotkuun jo 30 sivun jälkeen.

Kohta 41

We **commit to fulfil the objectives and commitments outlined in the Global Compact**, in line with our vision and guiding principles, by taking effective steps at all levels to facilitate safe, orderly and regular migration at all stages. We will implement the Global Compact, within our own countries and at the regional and global levels,

Right! Allekirjoittajamaat SITOUTUVAT TOTEUTTAMAAN sopimuksen sisällön.

Sitten annetaan takaportti:

taking into account different national realities,capacities, and levels of development, and **respecting national policies and priorities.**

Näyttää siltä että kansallinen politiikka otetaan ja huomioidaan. Mutta sitten viedään se pois:

Kohta 53.

"We encourage all Member States to develop, as soon as practicable, ambitious national responses for the implementation of the Global Compact,"

Eli säätää laki tai muutoin toteuttaa GCM -sopimus maassa. Eli ei respekteeratakaan kansallista politiikkaa. Jopa valvoltaan että sopimus toteutetaan:

"For follow-up and review, we agree on intergovernmental measures that will assist us in fulfilling our objectives and commitments."

Väittääkö joku että Suomi ei ole implementoinut jopa yli tavoitteiden Pariisin ilmastosopimusta ja vienyt sitä lakiin?

"Pariisin sopimus on Korholan mukaan myös kummallisen ristiriitainen. Se on allekirjoittajilleen ei-sitova mutta lämpötilatavoitteeltaan kunnianhimoinen."

Sama muotti ja nyt kaikki hokevat että se oikeudellisesti sitova, koska _ilmastolaki_. Haiseeko samalle?

Niitä maita kohtaan jotka eivät toteuta voidaan määrätä "kansaivälisiä toimia." Joka neljäs YK:n yleiskokous on jatkossa tämän sopimukseen toteuttamisen valvontaa. Sen jälkeen joka neljäs vuosi pidetään samanlainen kokous kuin ilmastokokoukset jossa kaikki joutuvat raportoimaan toteutuksen asteen.

Kohta 48

We will review the progress made at local, national, regional and global levels in **implementing** the Global Compact in the framework of the United Nations through a State-led approach and with the participation of all relevant stakeholders.

Kohta 49c

"The International Migration Review Forum shall take place every four years beginning in 2022."

Jos joku väittää kirkkain silmin että sopimus ei velvoita eikä sido mihinkään on joko sokea tai valehtelee.

https://www.un.org/pga/72/wp-content/uploads/sites/51/2018/07/180713_Agr...

Jim Higgin

VIHOLLINEN OLI TALVISODASSA EDESSÄMME,, NYT VIHOLLINEN HIIPII KESKUUDESSAMME MURHATEN JA RAISKATEN,, JA OMA VALTIOVALTA SUOSII VIHOLLISTA KESKUUDESSAMME,, VIHOLLISTA JOKA ON PÄÄTTÄNYT ENSIN TUHOTA LAPSEMME JA NUOREMME…!!!

SILMIN NÄKIJÄN KERTOMUKSEN MUKAAN PAIKALLE OLI TULLUT USEITA KURDEJA JA SOMALEJA ASESTAUTUNEINA,, ELI TAPPAMIS TARKOITUKSISSA…!!! SUOMEN VALTIO JA TIEDOTUS VÄLINEET VAIENTAVAT TOTUUDEN JA VALEHTELEVAT KANSALLE…!!! Esa Tiittanen.
--------------------------------------------------

Alaikäisten tilaisuudessa joukkotappelu Vantaalla – edes pippurisumute ei auttanut, paikalle tarvittiin 8 poliisipartiota

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan Vantaalla Liesitorin nuorisotila Arkissa syntyi joukkotappelu lauantai-iltana.

Poliisi kertoo, että konflikti syntyi, kun alle kahdeksantoistavuotiaille tarkoitettuun tilaisuuteen oli tullut myös jo kahdeksantoista täyttäneitä nuoria.

Paikalla olleet kaksi järjestyksenvalvojaa yrittivät saada tilannetta haltuunsa ja käyttivät siinä yhteydessä myös pippurisumutetta.

Tämä ei tilanteessa riittänyt, vaan tilannetta rauhoittamaan saapui myös yhteensä kahdeksan poliisipartiota.

Poliisin mukaan usea tappeluun osallistuja sai tilanteessa lieviä vammoja ja altistui pippurisumutteelle. Tilaisuus keskeytettiin ja poliisi otti rikoksesta epäiltynä kiinni useita henkilöitä.
---------------------------------------------

SiniValkoinen Suomi

Ja tässä silminnäkijän kertomus, se mitä VALTAMEDIA EI KERTONUT:

"Eilen oli 13-17-vuotiaitten bileet Myyrmäen nuorisotalolla, Arkissa. Sinne ilmaantui maahanmuuttajataustaisia nuoria, mm. kurdeja ja somaleja, jotka olivat varustautuneet kaasulla, nyrkkiraudoin, rautaputkin ja aspein. Veri oli lentänyt ja kaasua suihkutettu nuorten kasvoille. Bileet keskeytettiin ja noin 200 nuorta oli lukittu sisään, ettei kukaan vain päässyt pakenemaan. Siellä oli nuoret tytöt veren keskellä saaneet paniikkihäiriökohtauksia. Paikalle oli soitettu poliisi ja ensihoito. Vantaalla vanhemmat yrittävät saada tapahtuneesta keskustelua aikaiseksi, mutta heidät vaiennetaan tehokkaasti mm. sosiaalisessa mediassa.
Minun nuoruudessani discoissa jännitettiin viimeisiä hitaita, ei sitä että tuleeko rautaputkesta päähän, puukosta kylkeen vai kaasusta naamaan tai viekö joku illan päätteeksi puskaan."

#monikulttuurisuus on rikkaus!
#maahanmuutto
#maahanmuuttajat
#turvapaikanhakijat
-------------------------------------------
ANNAMMEKO VIEDÄ ITSEÄMME TEURAAKSI KUIN SOKEAA PÄSSIÄ VALTION JA ULKOLAISTEN MAAHAN MUUTTAJIEN SEKÄ EU:n TOIMESTA,, NOUSE KANSA TAISTELEMAAN OIKEUKSIESI PUOLESTA…!!! JO RIITTÄÄ SORTO…!!! Esa Tiittanen.

Petri Kokko

Siitä voi joutua korkeintaan valtakunnanoikeuteen (mikä on hieno maininta ja lisä jo muutenkin epämääräisessä ja arveluttavassa cv:ssä) jota kautta eduskuntapaikka on varma ja useimmiten pysyvä. Niinkuin eräällä tässä mainitsemattomalla "juhantalolla..."

Jim Higgin

VIHOLLINEN OLI TALVISODASSA EDESSÄMME,, NYT VIHOLLINEN HIIPII KESKUUDESSAMME MURHATEN JA RAISKATEN,, JA OMA VALTIOVALTA SUOSII VIHOLLISTA KESKUUDESSAMME,, VIHOLLISTA JOKA ON PÄÄTTÄNYT ENSIN TUHOTA LAPSEMME JA NUOREMME…!!!

SILMIN NÄKIJÄN KERTOMUKSEN MUKAAN PAIKALLE OLI TULLUT USEITA KURDEJA JA SOMALEJA ASESTAUTUNEINA,, ELI TAPPAMIS TARKOITUKSISSA…!!! SUOMEN VALTIO JA TIEDOTUS VÄLINEET VAIENTAVAT TOTUUDEN JA VALEHTELEVAT KANSALLE…!!! Esa Tiittanen.
--------------------------------------------------

Alaikäisten tilaisuudessa joukkotappelu Vantaalla – edes pippurisumute ei auttanut, paikalle tarvittiin 8 poliisipartiota

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan Vantaalla Liesitorin nuorisotila Arkissa syntyi joukkotappelu lauantai-iltana.

Poliisi kertoo, että konflikti syntyi, kun alle kahdeksantoistavuotiaille tarkoitettuun tilaisuuteen oli tullut myös jo kahdeksantoista täyttäneitä nuoria.

Paikalla olleet kaksi järjestyksenvalvojaa yrittivät saada tilannetta haltuunsa ja käyttivät siinä yhteydessä myös pippurisumutetta.

Tämä ei tilanteessa riittänyt, vaan tilannetta rauhoittamaan saapui myös yhteensä kahdeksan poliisipartiota.

Poliisin mukaan usea tappeluun osallistuja sai tilanteessa lieviä vammoja ja altistui pippurisumutteelle. Tilaisuus keskeytettiin ja poliisi otti rikoksesta epäiltynä kiinni useita henkilöitä.
---------------------------------------------

SiniValkoinen Suomi

Ja tässä silminnäkijän kertomus, se mitä VALTAMEDIA EI KERTONUT:

"Eilen oli 13-17-vuotiaitten bileet Myyrmäen nuorisotalolla, Arkissa. Sinne ilmaantui maahanmuuttajataustaisia nuoria, mm. kurdeja ja somaleja, jotka olivat varustautuneet kaasulla, nyrkkiraudoin, rautaputkin ja aspein. Veri oli lentänyt ja kaasua suihkutettu nuorten kasvoille. Bileet keskeytettiin ja noin 200 nuorta oli lukittu sisään, ettei kukaan vain päässyt pakenemaan. Siellä oli nuoret tytöt veren keskellä saaneet paniikkihäiriökohtauksia. Paikalle oli soitettu poliisi ja ensihoito. Vantaalla vanhemmat yrittävät saada tapahtuneesta keskustelua aikaiseksi, mutta heidät vaiennetaan tehokkaasti mm. sosiaalisessa mediassa.
Minun nuoruudessani discoissa jännitettiin viimeisiä hitaita, ei sitä että tuleeko rautaputkesta päähän, puukosta kylkeen vai kaasusta naamaan tai viekö joku illan päätteeksi puskaan."

#monikulttuurisuus on rikkaus!
#maahanmuutto
#maahanmuuttajat
#turvapaikanhakijat
-------------------------------------------
ANNAMMEKO VIEDÄ ITSEÄMME TEURAAKSI KUIN SOKEAA PÄSSIÄ VALTION JA ULKOLAISTEN MAAHAN MUUTTAJIEN SEKÄ EU:n TOIMESTA,, NOUSE KANSA TAISTELEMAAN OIKEUKSIESI PUOLESTA…!!! JO RIITTÄÄ SORTO…!!! Esa Tiittanen.

Markku Moilanen

Ilmastovouhkaamisella rahoittavat tämän matu bisneksen. Tulee ilmasto vero niille maille , jotka sopimuksen allekirjoitti. Tällä rahalla elätetään nämä pakolaiset. Rahat kuittaa sijoittaja jos jollakin konstilla. Eurooppaan ei mahdu ainottakan
Väestötiheydet
Eurooppa väestötiheys 72,9 as./km²
Aasia väestötiheys 89 as./km²
Oseania väestötihey 3,8 as./km²
Etelä-Amerikka väestötiheys 21,4 as./km²
Afriikka väestötiheys 30,51 as./km²
Pohjois Amerikka väestötiheys 22,9 as./km²
Siperia väestötiheys 4,5 as ./ km²

Tapio Meriluoto

Juuri tästä on kyse. Kuten asioita seuraavat hyvin tietävät, ei ole olemassa mitään tieteellistä näyttöä siitä, että ilmasto olisi jotenkin epänormaalilla tavalla lämpenemässä - ja että tämä lämpeneminen olisi vieläpä ihmisen aiheuttamien hiilidioksidipäästöjen seurausta.

Mikään taho ei ole kyennyt esittämään ainuttakaan todistetta tällaisesta. Ei IPCC eikä mikään muukaan taho. (Joka muuta väittää, iskeköön todisteet pöytään!)

Mutta koska valtiovalta tarvitsee kipeästi lisää rahaa tämän maahanmuuttajatulvan aiheuttamien kustannusten kattamiseen, on aiemmin jo humpuukiksi osoitettu ilmastohömppä nostettu taas uuteen kukoistukseen, ja sen varjolla pyritään sitten kansalaiset pelottelemaan myötämielisiksi avaamaan kukkaronnyörejään...

Tämäkö on sitä paljon puhuttua "vastuullista journalismia"?

Jim Higgin

VIHOLLINEN OLI TALVISODASSA EDESSÄMME,, NYT VIHOLLINEN HIIPII KESKUUDESSAMME MURHATEN JA RAISKATEN,, JA OMA VALTIOVALTA SUOSII VIHOLLISTA KESKUUDESSAMME,, VIHOLLISTA JOKA ON PÄÄTTÄNYT ENSIN TUHOTA LAPSEMME JA NUOREMME…!!!

SILMIN NÄKIJÄN KERTOMUKSEN MUKAAN PAIKALLE OLI TULLUT USEITA KURDEJA JA SOMALEJA ASESTAUTUNEINA,, ELI TAPPAMIS TARKOITUKSISSA…!!! SUOMEN VALTIO JA TIEDOTUS VÄLINEET VAIENTAVAT TOTUUDEN JA VALEHTELEVAT KANSALLE…!!! Esa Tiittanen.
--------------------------------------------------

Alaikäisten tilaisuudessa joukkotappelu Vantaalla – edes pippurisumute ei auttanut, paikalle tarvittiin 8 poliisipartiota

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan Vantaalla Liesitorin nuorisotila Arkissa syntyi joukkotappelu lauantai-iltana.

Poliisi kertoo, että konflikti syntyi, kun alle kahdeksantoistavuotiaille tarkoitettuun tilaisuuteen oli tullut myös jo kahdeksantoista täyttäneitä nuoria.

Paikalla olleet kaksi järjestyksenvalvojaa yrittivät saada tilannetta haltuunsa ja käyttivät siinä yhteydessä myös pippurisumutetta.

Tämä ei tilanteessa riittänyt, vaan tilannetta rauhoittamaan saapui myös yhteensä kahdeksan poliisipartiota.

Poliisin mukaan usea tappeluun osallistuja sai tilanteessa lieviä vammoja ja altistui pippurisumutteelle. Tilaisuus keskeytettiin ja poliisi otti rikoksesta epäiltynä kiinni useita henkilöitä.
---------------------------------------------

SiniValkoinen Suomi

Ja tässä silminnäkijän kertomus, se mitä VALTAMEDIA EI KERTONUT:

"Eilen oli 13-17-vuotiaitten bileet Myyrmäen nuorisotalolla, Arkissa. Sinne ilmaantui maahanmuuttajataustaisia nuoria, mm. kurdeja ja somaleja, jotka olivat varustautuneet kaasulla, nyrkkiraudoin, rautaputkin ja aspein. Veri oli lentänyt ja kaasua suihkutettu nuorten kasvoille. Bileet keskeytettiin ja noin 200 nuorta oli lukittu sisään, ettei kukaan vain päässyt pakenemaan. Siellä oli nuoret tytöt veren keskellä saaneet paniikkihäiriökohtauksia. Paikalle oli soitettu poliisi ja ensihoito. Vantaalla vanhemmat yrittävät saada tapahtuneesta keskustelua aikaiseksi, mutta heidät vaiennetaan tehokkaasti mm. sosiaalisessa mediassa.
Minun nuoruudessani discoissa jännitettiin viimeisiä hitaita, ei sitä että tuleeko rautaputkesta päähän, puukosta kylkeen vai kaasusta naamaan tai viekö joku illan päätteeksi puskaan."

#monikulttuurisuus on rikkaus!
#maahanmuutto
#maahanmuuttajat
#turvapaikanhakijat
-------------------------------------------
ANNAMMEKO VIEDÄ ITSEÄMME TEURAAKSI KUIN SOKEAA PÄSSIÄ VALTION JA ULKOLAISTEN MAAHAN MUUTTAJIEN SEKÄ EU:n TOIMESTA,, NOUSE KANSA TAISTELEMAAN OIKEUKSIESI PUOLESTA…!!! JO RIITTÄÄ SORTO…!!! Esa Tiittanen.

ahti mäkinen

Suomi ei päätä tänäpäivänäkään itse siitä, ketä maahan on päästettävä .Nimiä on pitkin ja poikin tulkinnanvaraisissa sopimuksissa, asia menee aina vaan vaikeammaksi.Kuka täyspäinen nuita Mykkösen juttuja enää ottaa täydestä.

Jim Higgin

VIHOLLINEN OLI TALVISODASSA EDESSÄMME,, NYT VIHOLLINEN HIIPII KESKUUDESSAMME MURHATEN JA RAISKATEN,, JA OMA VALTIOVALTA SUOSII VIHOLLISTA KESKUUDESSAMME,, VIHOLLISTA JOKA ON PÄÄTTÄNYT ENSIN TUHOTA LAPSEMME JA NUOREMME…!!!

SILMIN NÄKIJÄN KERTOMUKSEN MUKAAN PAIKALLE OLI TULLUT USEITA KURDEJA JA SOMALEJA ASESTAUTUNEINA,, ELI TAPPAMIS TARKOITUKSISSA…!!! SUOMEN VALTIO JA TIEDOTUS VÄLINEET VAIENTAVAT TOTUUDEN JA VALEHTELEVAT KANSALLE…!!! Esa Tiittanen.
--------------------------------------------------

Alaikäisten tilaisuudessa joukkotappelu Vantaalla – edes pippurisumute ei auttanut, paikalle tarvittiin 8 poliisipartiota

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan Vantaalla Liesitorin nuorisotila Arkissa syntyi joukkotappelu lauantai-iltana.

Poliisi kertoo, että konflikti syntyi, kun alle kahdeksantoistavuotiaille tarkoitettuun tilaisuuteen oli tullut myös jo kahdeksantoista täyttäneitä nuoria.

Paikalla olleet kaksi järjestyksenvalvojaa yrittivät saada tilannetta haltuunsa ja käyttivät siinä yhteydessä myös pippurisumutetta.

Tämä ei tilanteessa riittänyt, vaan tilannetta rauhoittamaan saapui myös yhteensä kahdeksan poliisipartiota.

Poliisin mukaan usea tappeluun osallistuja sai tilanteessa lieviä vammoja ja altistui pippurisumutteelle. Tilaisuus keskeytettiin ja poliisi otti rikoksesta epäiltynä kiinni useita henkilöitä.
---------------------------------------------

SiniValkoinen Suomi

Ja tässä silminnäkijän kertomus, se mitä VALTAMEDIA EI KERTONUT:

"Eilen oli 13-17-vuotiaitten bileet Myyrmäen nuorisotalolla, Arkissa. Sinne ilmaantui maahanmuuttajataustaisia nuoria, mm. kurdeja ja somaleja, jotka olivat varustautuneet kaasulla, nyrkkiraudoin, rautaputkin ja aspein. Veri oli lentänyt ja kaasua suihkutettu nuorten kasvoille. Bileet keskeytettiin ja noin 200 nuorta oli lukittu sisään, ettei kukaan vain päässyt pakenemaan. Siellä oli nuoret tytöt veren keskellä saaneet paniikkihäiriökohtauksia. Paikalle oli soitettu poliisi ja ensihoito. Vantaalla vanhemmat yrittävät saada tapahtuneesta keskustelua aikaiseksi, mutta heidät vaiennetaan tehokkaasti mm. sosiaalisessa mediassa.
Minun nuoruudessani discoissa jännitettiin viimeisiä hitaita, ei sitä että tuleeko rautaputkesta päähän, puukosta kylkeen vai kaasusta naamaan tai viekö joku illan päätteeksi puskaan."

#monikulttuurisuus on rikkaus!
#maahanmuutto
#maahanmuuttajat
#turvapaikanhakijat
-------------------------------------------
ANNAMMEKO VIEDÄ ITSEÄMME TEURAAKSI KUIN SOKEAA PÄSSIÄ VALTION JA ULKOLAISTEN MAAHAN MUUTTAJIEN SEKÄ EU:n TOIMESTA,, NOUSE KANSA TAISTELEMAAN OIKEUKSIESI PUOLESTA…!!! JO RIITTÄÄ SORTO…!!! Esa Tiittanen.

Mauri Hirvonen

AJANTASATIETO: Sisäministeri teki tänään meille oharit :(
Julkista keskustelua aiheesta, onko GCM-sopimus maanpetos, ei ole Suomessa käyty!

• Sisäministerimme kokoomuksen Kai Mykkänen kuitenkin sitoutui tänään Suomen kansalaisten turvallisuutta ja toimeentuloa vaarantavaan GCM-sopimukseen, Marokossa.
• Sopimuksen ulkopuolelle kansalaisiaan suojaten jäivät Unkari, Itävalta, Italia, Puola, Latvia, Slovakia, Tšekin tasavalta, Dominikaaninen tasavalta, Yhdysvallat ja Australia.

Tapio Meriluoto

Näitä sanoja tullaan joskus tulevina vuosikymmeninä vielä tarkkaan muistelemaan ja koulujen oppitunneillakin toistelemaan.

Siis melko lailla samaan tyyliin kuin meille tämän päivän aikuisille opetettiin aikoinaan vuoden 1939 Molotov-Ribbentrop-sopimuksen sisältöä ja selitettiin, kuinka moni maa menetti itsenäisyytensä tämän sopimuksen seurauksena...

Jim Higgin

VIHOLLINEN OLI TALVISODASSA EDESSÄMME,, NYT VIHOLLINEN HIIPII KESKUUDESSAMME MURHATEN JA RAISKATEN,, JA OMA VALTIOVALTA SUOSII VIHOLLISTA KESKUUDESSAMME,, VIHOLLISTA JOKA ON PÄÄTTÄNYT ENSIN TUHOTA LAPSEMME JA NUOREMME…!!!

SILMIN NÄKIJÄN KERTOMUKSEN MUKAAN PAIKALLE OLI TULLUT USEITA KURDEJA JA SOMALEJA ASESTAUTUNEINA,, ELI TAPPAMIS TARKOITUKSISSA…!!! SUOMEN VALTIO JA TIEDOTUS VÄLINEET VAIENTAVAT TOTUUDEN JA VALEHTELEVAT KANSALLE…!!! Esa Tiittanen.
--------------------------------------------------

Alaikäisten tilaisuudessa joukkotappelu Vantaalla – edes pippurisumute ei auttanut, paikalle tarvittiin 8 poliisipartiota

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan Vantaalla Liesitorin nuorisotila Arkissa syntyi joukkotappelu lauantai-iltana.

Poliisi kertoo, että konflikti syntyi, kun alle kahdeksantoistavuotiaille tarkoitettuun tilaisuuteen oli tullut myös jo kahdeksantoista täyttäneitä nuoria.

Paikalla olleet kaksi järjestyksenvalvojaa yrittivät saada tilannetta haltuunsa ja käyttivät siinä yhteydessä myös pippurisumutetta.

Tämä ei tilanteessa riittänyt, vaan tilannetta rauhoittamaan saapui myös yhteensä kahdeksan poliisipartiota.

Poliisin mukaan usea tappeluun osallistuja sai tilanteessa lieviä vammoja ja altistui pippurisumutteelle. Tilaisuus keskeytettiin ja poliisi otti rikoksesta epäiltynä kiinni useita henkilöitä.
---------------------------------------------

SiniValkoinen Suomi

Ja tässä silminnäkijän kertomus, se mitä VALTAMEDIA EI KERTONUT:

"Eilen oli 13-17-vuotiaitten bileet Myyrmäen nuorisotalolla, Arkissa. Sinne ilmaantui maahanmuuttajataustaisia nuoria, mm. kurdeja ja somaleja, jotka olivat varustautuneet kaasulla, nyrkkiraudoin, rautaputkin ja aspein. Veri oli lentänyt ja kaasua suihkutettu nuorten kasvoille. Bileet keskeytettiin ja noin 200 nuorta oli lukittu sisään, ettei kukaan vain päässyt pakenemaan. Siellä oli nuoret tytöt veren keskellä saaneet paniikkihäiriökohtauksia. Paikalle oli soitettu poliisi ja ensihoito. Vantaalla vanhemmat yrittävät saada tapahtuneesta keskustelua aikaiseksi, mutta heidät vaiennetaan tehokkaasti mm. sosiaalisessa mediassa.
Minun nuoruudessani discoissa jännitettiin viimeisiä hitaita, ei sitä että tuleeko rautaputkesta päähän, puukosta kylkeen vai kaasusta naamaan tai viekö joku illan päätteeksi puskaan."

#monikulttuurisuus on rikkaus!
#maahanmuutto
#maahanmuuttajat
#turvapaikanhakijat
-------------------------------------------
ANNAMMEKO VIEDÄ ITSEÄMME TEURAAKSI KUIN SOKEAA PÄSSIÄ VALTION JA ULKOLAISTEN MAAHAN MUUTTAJIEN SEKÄ EU:n TOIMESTA,, NOUSE KANSA TAISTELEMAAN OIKEUKSIESI PUOLESTA…!!! JO RIITTÄÄ SORTO…!!! Esa Tiittanen.

Matti Kyllönen

Ministeri Mykkänen. Eihän Suomi johdollanne päätä nytkään keitä tänne tulee, eikä saa ulos rikollisia ja muuten karkotettavia. Miten te voitte hoitaa suurempia porukoita, kun ette hallitse rajoja nytkään. Olette täysin sopimaton sisäministeriksi.

Jim Higgin

VIHOLLINEN OLI TALVISODASSA EDESSÄMME,, NYT VIHOLLINEN HIIPII KESKUUDESSAMME MURHATEN JA RAISKATEN,, JA OMA VALTIOVALTA SUOSII VIHOLLISTA KESKUUDESSAMME,, VIHOLLISTA JOKA ON PÄÄTTÄNYT ENSIN TUHOTA LAPSEMME JA NUOREMME…!!!

SILMIN NÄKIJÄN KERTOMUKSEN MUKAAN PAIKALLE OLI TULLUT USEITA KURDEJA JA SOMALEJA ASESTAUTUNEINA,, ELI TAPPAMIS TARKOITUKSISSA…!!! SUOMEN VALTIO JA TIEDOTUS VÄLINEET VAIENTAVAT TOTUUDEN JA VALEHTELEVAT KANSALLE…!!! Esa Tiittanen.
--------------------------------------------------

Alaikäisten tilaisuudessa joukkotappelu Vantaalla – edes pippurisumute ei auttanut, paikalle tarvittiin 8 poliisipartiota

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan Vantaalla Liesitorin nuorisotila Arkissa syntyi joukkotappelu lauantai-iltana.

Poliisi kertoo, että konflikti syntyi, kun alle kahdeksantoistavuotiaille tarkoitettuun tilaisuuteen oli tullut myös jo kahdeksantoista täyttäneitä nuoria.

Paikalla olleet kaksi järjestyksenvalvojaa yrittivät saada tilannetta haltuunsa ja käyttivät siinä yhteydessä myös pippurisumutetta.

Tämä ei tilanteessa riittänyt, vaan tilannetta rauhoittamaan saapui myös yhteensä kahdeksan poliisipartiota.

Poliisin mukaan usea tappeluun osallistuja sai tilanteessa lieviä vammoja ja altistui pippurisumutteelle. Tilaisuus keskeytettiin ja poliisi otti rikoksesta epäiltynä kiinni useita henkilöitä.
---------------------------------------------

SiniValkoinen Suomi

Ja tässä silminnäkijän kertomus, se mitä VALTAMEDIA EI KERTONUT:

"Eilen oli 13-17-vuotiaitten bileet Myyrmäen nuorisotalolla, Arkissa. Sinne ilmaantui maahanmuuttajataustaisia nuoria, mm. kurdeja ja somaleja, jotka olivat varustautuneet kaasulla, nyrkkiraudoin, rautaputkin ja aspein. Veri oli lentänyt ja kaasua suihkutettu nuorten kasvoille. Bileet keskeytettiin ja noin 200 nuorta oli lukittu sisään, ettei kukaan vain päässyt pakenemaan. Siellä oli nuoret tytöt veren keskellä saaneet paniikkihäiriökohtauksia. Paikalle oli soitettu poliisi ja ensihoito. Vantaalla vanhemmat yrittävät saada tapahtuneesta keskustelua aikaiseksi, mutta heidät vaiennetaan tehokkaasti mm. sosiaalisessa mediassa.
Minun nuoruudessani discoissa jännitettiin viimeisiä hitaita, ei sitä että tuleeko rautaputkesta päähän, puukosta kylkeen vai kaasusta naamaan tai viekö joku illan päätteeksi puskaan."

#monikulttuurisuus on rikkaus!
#maahanmuutto
#maahanmuuttajat
#turvapaikanhakijat
-------------------------------------------
ANNAMMEKO VIEDÄ ITSEÄMME TEURAAKSI KUIN SOKEAA PÄSSIÄ VALTION JA ULKOLAISTEN MAAHAN MUUTTAJIEN SEKÄ EU:n TOIMESTA,, NOUSE KANSA TAISTELEMAAN OIKEUKSIESI PUOLESTA…!!! JO RIITTÄÄ SORTO…!!! Esa Tiittanen.

Tapio Meriluoto

Ei varmaankaan ole Suomen kansan etu, että meitä edustamaan tuohon kokoukseen lähetetään henkilö, joka on täysin epäpätevä tehtäväänsä.

Ihan yhtä hyvin olisi voitu lähettää vaikka Matti Nykänen. Tuskinpa hänkään olisi palannut kotiin ainakaan huonomman paperin kanssa.

Jim Higgin

VIHOLLINEN OLI TALVISODASSA EDESSÄMME,, NYT VIHOLLINEN HIIPII KESKUUDESSAMME MURHATEN JA RAISKATEN,, JA OMA VALTIOVALTA SUOSII VIHOLLISTA KESKUUDESSAMME,, VIHOLLISTA JOKA ON PÄÄTTÄNYT ENSIN TUHOTA LAPSEMME JA NUOREMME…!!!

SILMIN NÄKIJÄN KERTOMUKSEN MUKAAN PAIKALLE OLI TULLUT USEITA KURDEJA JA SOMALEJA ASESTAUTUNEINA,, ELI TAPPAMIS TARKOITUKSISSA…!!! SUOMEN VALTIO JA TIEDOTUS VÄLINEET VAIENTAVAT TOTUUDEN JA VALEHTELEVAT KANSALLE…!!! Esa Tiittanen.
--------------------------------------------------

Alaikäisten tilaisuudessa joukkotappelu Vantaalla – edes pippurisumute ei auttanut, paikalle tarvittiin 8 poliisipartiota

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan Vantaalla Liesitorin nuorisotila Arkissa syntyi joukkotappelu lauantai-iltana.

Poliisi kertoo, että konflikti syntyi, kun alle kahdeksantoistavuotiaille tarkoitettuun tilaisuuteen oli tullut myös jo kahdeksantoista täyttäneitä nuoria.

Paikalla olleet kaksi järjestyksenvalvojaa yrittivät saada tilannetta haltuunsa ja käyttivät siinä yhteydessä myös pippurisumutetta.

Tämä ei tilanteessa riittänyt, vaan tilannetta rauhoittamaan saapui myös yhteensä kahdeksan poliisipartiota.

Poliisin mukaan usea tappeluun osallistuja sai tilanteessa lieviä vammoja ja altistui pippurisumutteelle. Tilaisuus keskeytettiin ja poliisi otti rikoksesta epäiltynä kiinni useita henkilöitä.
---------------------------------------------

SiniValkoinen Suomi

Ja tässä silminnäkijän kertomus, se mitä VALTAMEDIA EI KERTONUT:

"Eilen oli 13-17-vuotiaitten bileet Myyrmäen nuorisotalolla, Arkissa. Sinne ilmaantui maahanmuuttajataustaisia nuoria, mm. kurdeja ja somaleja, jotka olivat varustautuneet kaasulla, nyrkkiraudoin, rautaputkin ja aspein. Veri oli lentänyt ja kaasua suihkutettu nuorten kasvoille. Bileet keskeytettiin ja noin 200 nuorta oli lukittu sisään, ettei kukaan vain päässyt pakenemaan. Siellä oli nuoret tytöt veren keskellä saaneet paniikkihäiriökohtauksia. Paikalle oli soitettu poliisi ja ensihoito. Vantaalla vanhemmat yrittävät saada tapahtuneesta keskustelua aikaiseksi, mutta heidät vaiennetaan tehokkaasti mm. sosiaalisessa mediassa.
Minun nuoruudessani discoissa jännitettiin viimeisiä hitaita, ei sitä että tuleeko rautaputkesta päähän, puukosta kylkeen vai kaasusta naamaan tai viekö joku illan päätteeksi puskaan."

#monikulttuurisuus on rikkaus!
#maahanmuutto
#maahanmuuttajat
#turvapaikanhakijat
-------------------------------------------
ANNAMMEKO VIEDÄ ITSEÄMME TEURAAKSI KUIN SOKEAA PÄSSIÄ VALTION JA ULKOLAISTEN MAAHAN MUUTTAJIEN SEKÄ EU:n TOIMESTA,, NOUSE KANSA TAISTELEMAAN OIKEUKSIESI PUOLESTA…!!! JO RIITTÄÄ SORTO…!!! Esa Tiittanen.

Jim Higgin

TÄMÄN GCM SOPIMUKSEN JÄLKEEN TÄYTYY SELVITTÄÄ ETTÄ MIKSI....???
KUN HE RAISKAAVAT KYSE EI OLE USKONNOSTA,, KYSE ON MYÖS ETTEI HEILLÄ TÄNNE TULLESSAAN OLE MUKANA VAIMOJA,, JA KYSE ON HEIDÄN LAISTAAN,, HE EIVÄT TUNNUSTA MUUTA LAKIA KUIN OMANSA,, HEIDÄN LAKINSA KIELTÄÄ KUOLEMAN UHALLA ALISTUMASTA MUUN LAIN KUULIAISUUTEEN,, NAINEN ON HEILLE LÄHINNÄ OMISTETTAVA ESINE,,, TÄSSÄ MUUTAMIA OTTEITA HEIDÄN KORAANIN LAISTAAN............................................. Esa Tiittanen.
--------------------------------------------------

Katselkaamme, mitä Sharia-laki pitää sisällään.

20. Tyttöjen avioitumisella ei ole ikärajaa. Avioliittosopimus voidaan tehdä milloin tahansa syntymän jälkeen ja voidaan panna täytäntöön 8:n tai 9:n vuoden iässä.

25. Miehellä on oikeus olla jopa neljä (4) vaimoa ja yhdelläkään heistä ei ole oikeutta ottaa avioeroa miehestä – vaikka hän moniavioinen.

26. Myötäjäiset annetaan vastineeksi naisen sukupuolielimistä

27. Miehen on sallittu harjoittaa seksiä orjanaisten kanssa ja taistelussa vangiksi saatujen naisten kanssa, ja jos orjaksi otettu nainen on avioliitossa hänen avioliittonsa mitätöidään.

30. Todistaakseen tulleensa raiskatuksi naisella täytyy olla neljä (4) miespuolista todistajaa.

31. Raiskaajaa vaaditaan maksamaan ainoastaan morsiamen hinta (myötäjäiset) ilman, että hänen täytyy mennä naimisiin raiskauksen uhrin kanssa.

32. Musliminaisen täytyy peittää jokainen tuuma kehostaan, jonka katsotaan olevan ”Awrah”, sukupuolielin. Eivät kaikki sharia-koulut salli, että naisen kasvot paljastetaan.

Timo Hietanen

Kiitos Jim Higgin. Lisäään tähän vielä yhden merkittävän seikan sharian tiimoilta.
Eilen vietettiin YK:n ihmisoikeussopimuksen 70 vuotispäivää ( 10.12.1948 ).
Kairon julistus ihmisoikeuksista islamissa ( ts. Kairon julistus ) on 57 maasta
koostuvan islamilaisen yhteistyöjärjestön 1990 laatima ihmisoikeuksien
julistus. Julistus on vastine ( ! ) YK:n 70 vuotta täyttäneelle ihmisoikeuksien
julistukselle, jota islamilaiset maat pitävät liian länsimaisena ja jonka vaatimusta
mm. uskonnonvapaudesta ne vastustavat. Kairon julistus pyrkii mukauttamaan
ihmisoikeudet islamilaisen lain - sharian mukaisiksi, josta JH esittää makupaloja.

Jim Higgin

VIHOLLINEN OLI TALVISODASSA EDESSÄMME,, NYT VIHOLLINEN HIIPII KESKUUDESSAMME MURHATEN JA RAISKATEN,, JA OMA VALTIOVALTA SUOSII VIHOLLISTA KESKUUDESSAMME,, VIHOLLISTA JOKA ON PÄÄTTÄNYT ENSIN TUHOTA LAPSEMME JA NUOREMME…!!!

SILMIN NÄKIJÄN KERTOMUKSEN MUKAAN PAIKALLE OLI TULLUT USEITA KURDEJA JA SOMALEJA ASESTAUTUNEINA,, ELI TAPPAMIS TARKOITUKSISSA…!!! SUOMEN VALTIO JA TIEDOTUS VÄLINEET VAIENTAVAT TOTUUDEN JA VALEHTELEVAT KANSALLE…!!! Esa Tiittanen.
--------------------------------------------------

Alaikäisten tilaisuudessa joukkotappelu Vantaalla – edes pippurisumute ei auttanut, paikalle tarvittiin 8 poliisipartiota

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan Vantaalla Liesitorin nuorisotila Arkissa syntyi joukkotappelu lauantai-iltana.

Poliisi kertoo, että konflikti syntyi, kun alle kahdeksantoistavuotiaille tarkoitettuun tilaisuuteen oli tullut myös jo kahdeksantoista täyttäneitä nuoria.

Paikalla olleet kaksi järjestyksenvalvojaa yrittivät saada tilannetta haltuunsa ja käyttivät siinä yhteydessä myös pippurisumutetta.

Tämä ei tilanteessa riittänyt, vaan tilannetta rauhoittamaan saapui myös yhteensä kahdeksan poliisipartiota.

Poliisin mukaan usea tappeluun osallistuja sai tilanteessa lieviä vammoja ja altistui pippurisumutteelle. Tilaisuus keskeytettiin ja poliisi otti rikoksesta epäiltynä kiinni useita henkilöitä.
---------------------------------------------

SiniValkoinen Suomi

Ja tässä silminnäkijän kertomus, se mitä VALTAMEDIA EI KERTONUT:

"Eilen oli 13-17-vuotiaitten bileet Myyrmäen nuorisotalolla, Arkissa. Sinne ilmaantui maahanmuuttajataustaisia nuoria, mm. kurdeja ja somaleja, jotka olivat varustautuneet kaasulla, nyrkkiraudoin, rautaputkin ja aspein. Veri oli lentänyt ja kaasua suihkutettu nuorten kasvoille. Bileet keskeytettiin ja noin 200 nuorta oli lukittu sisään, ettei kukaan vain päässyt pakenemaan. Siellä oli nuoret tytöt veren keskellä saaneet paniikkihäiriökohtauksia. Paikalle oli soitettu poliisi ja ensihoito. Vantaalla vanhemmat yrittävät saada tapahtuneesta keskustelua aikaiseksi, mutta heidät vaiennetaan tehokkaasti mm. sosiaalisessa mediassa.
Minun nuoruudessani discoissa jännitettiin viimeisiä hitaita, ei sitä että tuleeko rautaputkesta päähän, puukosta kylkeen vai kaasusta naamaan tai viekö joku illan päätteeksi puskaan."

#monikulttuurisuus on rikkaus!
#maahanmuutto
#maahanmuuttajat
#turvapaikanhakijat
-------------------------------------------
ANNAMMEKO VIEDÄ ITSEÄMME TEURAAKSI KUIN SOKEAA PÄSSIÄ VALTION JA ULKOLAISTEN MAAHAN MUUTTAJIEN SEKÄ EU:n TOIMESTA,, NOUSE KANSA TAISTELEMAAN OIKEUKSIESI PUOLESTA…!!! JO RIITTÄÄ SORTO…!!! Esa Tiittanen.

Jim Higgin

VIHOLLINEN OLI TALVISODASSA EDESSÄMME,, NYT VIHOLLINEN HIIPII KESKUUDESSAMME MURHATEN JA RAISKATEN,, JA OMA VALTIOVALTA SUOSII VIHOLLISTA KESKUUDESSAMME,, VIHOLLISTA JOKA ON PÄÄTTÄNYT ENSIN TUHOTA LAPSEMME JA NUOREMME…!!!

SILMIN NÄKIJÄN KERTOMUKSEN MUKAAN PAIKALLE OLI TULLUT USEITA KURDEJA JA SOMALEJA ASESTAUTUNEINA,, ELI TAPPAMIS TARKOITUKSISSA…!!! SUOMEN VALTIO JA TIEDOTUS VÄLINEET VAIENTAVAT TOTUUDEN JA VALEHTELEVAT KANSALLE…!!! Esa Tiittanen.
--------------------------------------------------

Alaikäisten tilaisuudessa joukkotappelu Vantaalla – edes pippurisumute ei auttanut, paikalle tarvittiin 8 poliisipartiota

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan Vantaalla Liesitorin nuorisotila Arkissa syntyi joukkotappelu lauantai-iltana.

Poliisi kertoo, että konflikti syntyi, kun alle kahdeksantoistavuotiaille tarkoitettuun tilaisuuteen oli tullut myös jo kahdeksantoista täyttäneitä nuoria.

Paikalla olleet kaksi järjestyksenvalvojaa yrittivät saada tilannetta haltuunsa ja käyttivät siinä yhteydessä myös pippurisumutetta.

Tämä ei tilanteessa riittänyt, vaan tilannetta rauhoittamaan saapui myös yhteensä kahdeksan poliisipartiota.

Poliisin mukaan usea tappeluun osallistuja sai tilanteessa lieviä vammoja ja altistui pippurisumutteelle. Tilaisuus keskeytettiin ja poliisi otti rikoksesta epäiltynä kiinni useita henkilöitä.
---------------------------------------------

SiniValkoinen Suomi

Ja tässä silminnäkijän kertomus, se mitä VALTAMEDIA EI KERTONUT:

"Eilen oli 13-17-vuotiaitten bileet Myyrmäen nuorisotalolla, Arkissa. Sinne ilmaantui maahanmuuttajataustaisia nuoria, mm. kurdeja ja somaleja, jotka olivat varustautuneet kaasulla, nyrkkiraudoin, rautaputkin ja aspein. Veri oli lentänyt ja kaasua suihkutettu nuorten kasvoille. Bileet keskeytettiin ja noin 200 nuorta oli lukittu sisään, ettei kukaan vain päässyt pakenemaan. Siellä oli nuoret tytöt veren keskellä saaneet paniikkihäiriökohtauksia. Paikalle oli soitettu poliisi ja ensihoito. Vantaalla vanhemmat yrittävät saada tapahtuneesta keskustelua aikaiseksi, mutta heidät vaiennetaan tehokkaasti mm. sosiaalisessa mediassa.
Minun nuoruudessani discoissa jännitettiin viimeisiä hitaita, ei sitä että tuleeko rautaputkesta päähän, puukosta kylkeen vai kaasusta naamaan tai viekö joku illan päätteeksi puskaan."

#monikulttuurisuus on rikkaus!
#maahanmuutto
#maahanmuuttajat
#turvapaikanhakijat
-------------------------------------------
ANNAMMEKO VIEDÄ ITSEÄMME TEURAAKSI KUIN SOKEAA PÄSSIÄ VALTION JA ULKOLAISTEN MAAHAN MUUTTAJIEN SEKÄ EU:n TOIMESTA,, NOUSE KANSA TAISTELEMAAN OIKEUKSIESI PUOLESTA…!!! JO RIITTÄÄ SORTO…!!! Esa Tiittanen.

Rauno Kujala

Oikeuskanslerin kanta; ei oikeudellisesti sitova. Tämä muistetaan. Turha on puunhalaajien tulla vetoamaan Yk:n spimukseen, julistukseen, mikä ikinä se lie....ei sido Suomea. Wc-pytystä alas koko tekele ja mun puolesta koko Yk.

Jim Higgin

VIHOLLINEN OLI TALVISODASSA EDESSÄMME,, NYT VIHOLLINEN HIIPII KESKUUDESSAMME MURHATEN JA RAISKATEN,, JA OMA VALTIOVALTA SUOSII VIHOLLISTA KESKUUDESSAMME,, VIHOLLISTA JOKA ON PÄÄTTÄNYT ENSIN TUHOTA LAPSEMME JA NUOREMME…!!!

SILMIN NÄKIJÄN KERTOMUKSEN MUKAAN PAIKALLE OLI TULLUT USEITA KURDEJA JA SOMALEJA ASESTAUTUNEINA,, ELI TAPPAMIS TARKOITUKSISSA…!!! SUOMEN VALTIO JA TIEDOTUS VÄLINEET VAIENTAVAT TOTUUDEN JA VALEHTELEVAT KANSALLE…!!! Esa Tiittanen.
--------------------------------------------------

Alaikäisten tilaisuudessa joukkotappelu Vantaalla – edes pippurisumute ei auttanut, paikalle tarvittiin 8 poliisipartiota

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan Vantaalla Liesitorin nuorisotila Arkissa syntyi joukkotappelu lauantai-iltana.

Poliisi kertoo, että konflikti syntyi, kun alle kahdeksantoistavuotiaille tarkoitettuun tilaisuuteen oli tullut myös jo kahdeksantoista täyttäneitä nuoria.

Paikalla olleet kaksi järjestyksenvalvojaa yrittivät saada tilannetta haltuunsa ja käyttivät siinä yhteydessä myös pippurisumutetta.

Tämä ei tilanteessa riittänyt, vaan tilannetta rauhoittamaan saapui myös yhteensä kahdeksan poliisipartiota.

Poliisin mukaan usea tappeluun osallistuja sai tilanteessa lieviä vammoja ja altistui pippurisumutteelle. Tilaisuus keskeytettiin ja poliisi otti rikoksesta epäiltynä kiinni useita henkilöitä.
---------------------------------------------

SiniValkoinen Suomi

Ja tässä silminnäkijän kertomus, se mitä VALTAMEDIA EI KERTONUT:

"Eilen oli 13-17-vuotiaitten bileet Myyrmäen nuorisotalolla, Arkissa. Sinne ilmaantui maahanmuuttajataustaisia nuoria, mm. kurdeja ja somaleja, jotka olivat varustautuneet kaasulla, nyrkkiraudoin, rautaputkin ja aspein. Veri oli lentänyt ja kaasua suihkutettu nuorten kasvoille. Bileet keskeytettiin ja noin 200 nuorta oli lukittu sisään, ettei kukaan vain päässyt pakenemaan. Siellä oli nuoret tytöt veren keskellä saaneet paniikkihäiriökohtauksia. Paikalle oli soitettu poliisi ja ensihoito. Vantaalla vanhemmat yrittävät saada tapahtuneesta keskustelua aikaiseksi, mutta heidät vaiennetaan tehokkaasti mm. sosiaalisessa mediassa.
Minun nuoruudessani discoissa jännitettiin viimeisiä hitaita, ei sitä että tuleeko rautaputkesta päähän, puukosta kylkeen vai kaasusta naamaan tai viekö joku illan päätteeksi puskaan."

#monikulttuurisuus on rikkaus!
#maahanmuutto
#maahanmuuttajat
#turvapaikanhakijat
-------------------------------------------
ANNAMMEKO VIEDÄ ITSEÄMME TEURAAKSI KUIN SOKEAA PÄSSIÄ VALTION JA ULKOLAISTEN MAAHAN MUUTTAJIEN SEKÄ EU:n TOIMESTA,, NOUSE KANSA TAISTELEMAAN OIKEUKSIESI PUOLESTA…!!! JO RIITTÄÄ SORTO…!!! Esa Tiittanen.

Jim Higgin

VIHOLLINEN OLI TALVISODASSA EDESSÄMME,, NYT VIHOLLINEN HIIPII KESKUUDESSAMME MURHATEN JA RAISKATEN,, JA OMA VALTIOVALTA SUOSII VIHOLLISTA KESKUUDESSAMME,, VIHOLLISTA JOKA ON PÄÄTTÄNYT ENSIN TUHOTA LAPSEMME JA NUOREMME…!!!

SILMIN NÄKIJÄN KERTOMUKSEN MUKAAN PAIKALLE OLI TULLUT USEITA KURDEJA JA SOMALEJA ASESTAUTUNEINA,, ELI TAPPAMIS TARKOITUKSISSA…!!! SUOMEN VALTIO JA TIEDOTUS VÄLINEET VAIENTAVAT TOTUUDEN JA VALEHTELEVAT KANSALLE…!!! Esa Tiittanen.
--------------------------------------------------

Alaikäisten tilaisuudessa joukkotappelu Vantaalla – edes pippurisumute ei auttanut, paikalle tarvittiin 8 poliisipartiota

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan Vantaalla Liesitorin nuorisotila Arkissa syntyi joukkotappelu lauantai-iltana.

Poliisi kertoo, että konflikti syntyi, kun alle kahdeksantoistavuotiaille tarkoitettuun tilaisuuteen oli tullut myös jo kahdeksantoista täyttäneitä nuoria.

Paikalla olleet kaksi järjestyksenvalvojaa yrittivät saada tilannetta haltuunsa ja käyttivät siinä yhteydessä myös pippurisumutetta.

Tämä ei tilanteessa riittänyt, vaan tilannetta rauhoittamaan saapui myös yhteensä kahdeksan poliisipartiota.

Poliisin mukaan usea tappeluun osallistuja sai tilanteessa lieviä vammoja ja altistui pippurisumutteelle. Tilaisuus keskeytettiin ja poliisi otti rikoksesta epäiltynä kiinni useita henkilöitä.
---------------------------------------------

SiniValkoinen Suomi

Ja tässä silminnäkijän kertomus, se mitä VALTAMEDIA EI KERTONUT:

"Eilen oli 13-17-vuotiaitten bileet Myyrmäen nuorisotalolla, Arkissa. Sinne ilmaantui maahanmuuttajataustaisia nuoria, mm. kurdeja ja somaleja, jotka olivat varustautuneet kaasulla, nyrkkiraudoin, rautaputkin ja aspein. Veri oli lentänyt ja kaasua suihkutettu nuorten kasvoille. Bileet keskeytettiin ja noin 200 nuorta oli lukittu sisään, ettei kukaan vain päässyt pakenemaan. Siellä oli nuoret tytöt veren keskellä saaneet paniikkihäiriökohtauksia. Paikalle oli soitettu poliisi ja ensihoito. Vantaalla vanhemmat yrittävät saada tapahtuneesta keskustelua aikaiseksi, mutta heidät vaiennetaan tehokkaasti mm. sosiaalisessa mediassa.
Minun nuoruudessani discoissa jännitettiin viimeisiä hitaita, ei sitä että tuleeko rautaputkesta päähän, puukosta kylkeen vai kaasusta naamaan tai viekö joku illan päätteeksi puskaan."

#monikulttuurisuus on rikkaus!
#maahanmuutto
#maahanmuuttajat
#turvapaikanhakijat
-------------------------------------------
ANNAMMEKO VIEDÄ ITSEÄMME TEURAAKSI KUIN SOKEAA PÄSSIÄ VALTION JA ULKOLAISTEN MAAHAN MUUTTAJIEN SEKÄ EU:n TOIMESTA,, NOUSE KANSA TAISTELEMAAN OIKEUKSIESI PUOLESTA…!!! JO RIITTÄÄ SORTO…!!! Esa Tiittanen.