Maanantai 27.5.2019

Laura Huhtasaari kuittaa Timo Soinille: ”Emme mene retkuun”

Luotu: 
23.12.2018 12:21
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Alma Talent
    Kuva
    Laura Huhtasaari.
|

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja, kansanedustaja Laura Huhtasaari vastaa Timo Soinille, joka arvioi, että Huhtasaari nousee perussuomalaisten puheenjohtajaksi ensi kesänä.

”Emme mene retkuun. Soinilla on jäänyt levy päälle, persut sitä ja persut tätä. Olemme yhtenäisiä! En malta odottaa, kun shakkimestari Jussi tiputtaa faktat pelipöydälle kevään vaalipaneeleissa”, Huhtasaari kommentoi Twitterissä.

Soini kirjoitti blogissaan, ettei pidä perussuomalaisten puheenjohtajaa Jussi Halla-ahoa ”minkäänlaisena johtajana”. Lisäksi Halla-ahon johtama perussuomalaiset on Soinin mukaan muuttanut luonnettaan täysin. 

Lue myös: Timo Soinilta raju ryöpytys: ”Halla–aho vaihtuu Laura Huhtasaareen ensi kesän puoluekokouksessa”

Jaa artikkeli:

Kommentit

Kyösti Tomperi

Kaiken tämän jälkeen T Soinilla on vain yksi mahdollisuus; asettua ehdokkaaksi Uudellamaalla ja pelastaa eduskuntapaikka Sinisille. Ei taida herra ministeri muistaa, mitä Vappuna ennen Jyväskylän puoluekokousta hänelle ja muutamalle muulle takinkääntäjälle kirjoitin. Aika tavalla niiden ennustusten mukaan on mennyt.

Seppo Muurinen

Sanotaan näin että poliittinen linja on selkitynyt,ei ole enään puolueen sisällä tai toivon niin - vastakkainasettelua - toistensa raivelissa kiinni.

Tykättiin tai ei mutta tapahtunut ; selkiytymistä_ ilman sitä kuuluisaa harjausta_pitikö harjata vai jäikö se peräti tekemättä kun ääniä piti ehdokkaineen piti haalia ?

Todellista rasismia ei pidäkään hyväksyä - en minä ainkaan - kuitenkin ehkä siihenkin sorrutaan "ties missä ja keiden toimesta".

Kaikella on rajansa - ja pitääkin olla !

Johanna Sirén-Kaplas

Niin kauan kuin Soini hyötyi Halla-ahon jatkuvasti kasvavasta äänimäärästä, hänelle kyllä kelpasi Halla-ahon tapa johtaa "omiaan".

Kannattaa muistaa, että Soinin oma äänimäärä oli samaan aikaan jo laskussa:
Timo Soni ääniä 5603 > 4079 (vuosien 2012 ja 2017 kunnallisvaaleissa).

Lähde: http://www.halla-aho.com/scripta/tulosten_arviointia.html

Se katteeton mustamaalaus, jota Soini nyt harrastaa Halla-ahoa kohtaan, kertoo enemmän Soinista kuin Halla-ahosta.

Jotenkin säälittävää ja väsähtänyttä.