Torstai 27.6.2019

Kiistelty Katie Hopkins tapaa Laura Huhtasaaren Suomessa – ”Avustan suomalaisia puhumaan groomausjengeistä”

Luotu: 
14.1.2019 15:02
  • Kuva: EPA
    Kuva
|

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja, kansanedustaja Laura Huhtasaari tapaa tiistaina brittiläisen Twitter-vaikuttaja Katie Hopkinsin. Hopkins on kiistelty hahmo ja hänen näkemyksiään maahanmuutosta on syytetty rasistisiksi.

Twitterissä Hopkinsilla on kaikkiaan lähes 900 000 seuraajaa, joille hän on viime päivinä välittänyt viestiä etenkin Oulussa tehdyistä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Seuraajilleen hän on raportoinut myös suomalaisuutisointia aiheesta.

”Matkalla Suomen Ouluun avustamaan paikallista poliisia, hallitusta, feministejä ja mediaa puhumaan heidän ongelmastaan siirtolaisten groomausjengeistä, joiden kohteena on 10-vuotiaat suomalaislapset”, Hopkins toteaa Twitterissä.

Toisessa tviitissään Hopkins kirjoittaa, että viranomaisten on ”aika tunnustaa oikea ongelma asiassa”.

Uuden Suomen tietojen mukaan Huhtasaaren ja Hopkinsin on määrä tavata Eduskunnassa.

Hopkins saapui viikonloppuna Suomeen seuraamaan lapsiin kohdistunutta seksuaalirikosvyyhtiä Suomessa. Twitterissä hän on kertonut tapaavansa Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajalan sekä maahanmuuttovastaisena tunnetun kaupunginvaltuutettu Junes Lokan (aito suomalainen yhteislista, asyl).

Hopkins nousi Isossa-Britanniassa julkisuuteen vuonna 2007 paikallisessa Diili-ohjelmassa. Myöhemmin hän ollut kolumnistina The Sun -lehdessä ja Daily Mailin verkkoversio Mail Onlinessa.

Mail Online tuomittiin vuonna 2016 150 000 punnan vahingonkorvauksiin Hopkinsin syytettyä perusteetta muslimiperhettä ääriyhteyksistä. Vuonna 2017 Mail Online tuomittiin maksamaan vahingonkorvauksia opettajalle, kun Hopkins syytti perusteetta tämän vieneen oppilaansa Donald Trumpin vastaiseen mielenosoitukseen.

Hopkins on myös tuomittu korvaamaan kaikkiaan 131 000 puntaa vahingonkorvauksina ja oikeudenkäyntikuluina ruokakirjoittaja Jack Monroelle. Hopkins oli virheellisesti syyttänyt Monroeta vandalismin tukemisesta, mutta ei suostunut pahoittelemaan virhettään, vaan haukkui Monroeta ”sosiaaliseksi pernarutoksi”.

Hopkinsin sopimus Mail Onlinen kolumnistina päättyi vuonna 2017. Hän on toiminut myös äärioikeistolaisena pidetyssä Rebel Mediassa.

Uusi Suomi ei tavoittanut Huhtasaarta kommentoimaan.

LISÄÄ AIHEESTA:

Siniset vaatii: Eduskunnan toimittava nyt – paikka poistaa kansalaisuus törkeisiin seksuaalirikoksiin syyllistyneiltä

Juuri nyt: Lisätietoa Helsingin seksuaalirikosepäilystä – kaksi miestä vapautettu, ei syytä epäillä

Hallitus ja eduskuntaryhmät koolle tiistaina - Juha Sipilä: ”Murheellisia uutisia Helsingistä”

Seksuaalirikokset: Ministerin avustajalta kolme ehdotusta – ”Nyt mitataan poliittisen päätöksenteon uskottavuus”

Jaa artikkeli:

Kommentit

Markku Lehto

Eiköhän briteillä riitä ihan riittävästi nyt touhua oman Brexit-sotkunsa selvittelemisessä. Tarvitseeko tulla tänne neuvomaan ? Mutta voihan Hopkins neuvoa Huhtasaarta siitä, kuinka Fixit saadaan vietyä Brexitin malliin hienosti maaliin.

Tuomo Niemelä

Helsingin Uutisten 30.8.2017 mukaan 70%-80% "turvapaikanhakijoista" oli hävittänyt henkilöpaperinsa.

Siitä voisi alkaa proseeduurien parantamisen. Eli mitä tehdä, kun Syyrian raukoista sotalapsista jokainen on menettänyt paperinsa hain hampaisiin, tai ruotsinlaivan vessasta alas? Uudet tulijat ovat kaikki Jemenistä. Minna-Maaria saa taas uusia villasukkia neulottavaksi.

Missä mun tausta on??

Tuomo Niemelä

Joku kysyi Hopkinsin positiivisia saavutuksia.

Muistuu mieleen hänen lausumansa männävuosilta: "Voitte viedä lapseni minulta, mutta muuta ette voi!"

Niin kävi, etteivät poliittiset vastustajat uskaltaneet usuttaa Britannian lastensuojelua liian julkisen henkilön Hopkinsin kimppuun, vaan tämä yritettiin hiljentää toisinajattelijana muilla keinoin. Hän on ollut johdonmukaisesti kriittinen maahanmuuttopolitiikkaa kohtaan, poliitisesti epäkorrekti ja muutenkin hienon rohkea nainen. Toki jatkuva nalkutus on johtanut ajoittaisiin ylilyönteihin, joita vastapuoli (kuten Alma Talent) on päässyt sitten muka-kauhistelemaan. Uuh Ooh.

Tuskin kukaan uskoo Uuden Suomen toimituksen vain aivottomasti kopioineen Wikipedian johdannon, lukematta (sitäkään) artikkelia sen pidemmälle. Eli tässä tapauksessa ei kannatane olettaa typeryyttä pahan tahdon sijaan. Ei US toimitus nyt sentään niin ammattitaidoton ole. Hopkins vain talloo pahasti federalistien ja muitten varpaile piikkareillaan.

Myöskään Hopkinsin viittausta feminismiin ei pidä ottaa feminisminä, kuten sitä yleensä tarjotaan, vaan enemmän sellaisena Erin Pizzey - tyyppisenä (kun nyt Britanniasta puhutaan).

Tapio Lehtimäki

Silti jopa tämä maapalloa litteäksi väittänyt lepakonräjäyttelijä ymmärsi haittamaahanmuuton seuraukset jo muutama vuosi sitten.

Mitä se kertoo niistä päättäjäpenaalin terävämmistä kynistä, jotka vastasivat uhkaan "valolla ja lämmöllä" eivätkä urheasti "antaneet pelolle valtaa"?

Parempi plagioija peräsimessä kuin kymmenen jälkiviisasta puikoissa.

Pekka J. Mäkinen

Höpö höpö Pasi. Missä Laura Huhtasaari on väittänyt maapallon olevan litteän. Presidenttiehdokkaana Laura pesi suuren joukon poliittisia konkareita ja useissa vaalikoneissa jopa Sauli Niinistön. Suomessa on niin paljon purkautumatonta vihaa että sille etsitään vaikka mistä kohteita, Jos ei Laurasta, niin Aidosta avioliitosta sitten, jonka pääsy estettiin Educa-messuille. Sananvapaus hoi, älä jätä.

Tapio Mäkeläinen

Vaalikone..... just joo. Se nyt ei sitten ihan realisoitunut oikeassa gallupissa eli vaaleissa. Suomeen muutti männä vuonna 3000 turvapaikanhakijaa ml 650 kiintiöpakolaista. Maasta muutti 5000 amkk tai akat koulutuksen saanutta nuorta. Ei varmaan vähiten tästä ummehtuneesta, rasistisesta metsäläisyydestä johtuen.
Puna-armeija stopattiin kahdesti niin on se kumma jos muutamasta mamusta ei selvitä.

Pekka J. Mäkinen
Vastaus kommenttiin #19

Ei realisoitunut koska on muitankin tekijöitä, mutta viittaa kuitenkin siihen että Lauran ajatuksilla on edelleenkin laajaa kannatusta. Minusta hän täysin looginen kannanotoissaan ja myös siinä kuten nyt on todennut että muut puolueet ovat viimeisissä kannoissaan tulleen samoille linjoille PS:n kanssa. Mutta politiiikassa aina pitää olla jokin sylkykuppi jotta voisi itsensä tuntea fiksummaksi.

Tapio Mäkeläinen

Noi kaksi voisi laittaa samaan koneeseen palautettavien kanssa. Ärsyttävää mutta samalla säälinsekaista puuhastelua.
Onpa hienot mediat. Sun ja Daily Mail. Sun väitti aikoinaan että Elvis elää kuussa. Seiska on tiedelehti noihin verrattuna.