Torstai 27.6.2019

Näkökulma: Jussi Halla-aho lohkaisi viikon sitaatin

  • Kuva: Antti Nikkanen / Alma Talent
    Kuva
    Kuvassa vasemmalta Markku Huusko, Minna Karkkola, Ossi Kurki-Suonio, Kaija Ahtela, Matti Virtanen ja Jenni Tamminen.
|

Faktakulma

Etsitkö sopivaa eduskuntavaaliehdokasta? Kokeile Uuden Suomen vaalikonetta.

Vaalivalvojat paketoivat viikonloppuna menneen viikon poliittiset käänteet videokeskustelussa. Uuden Suomen politiikan toimittaja Ossi Kurki-Suonio ja Talouselämän politiikan toimittaja Minna Karkkola käyvät toisessa viikkokatsauksessa läpi muun muassa kokoomuksen kompurointia, Antti Rinteen lihaveromöläytystä ja puheenjohtajatenttejä.

Videossa esitellään myös viikon sitaatti, joka on tällä kertaa Jussi Halla-ahon (ps) suusta. Juha Sipilä (kesk) puolestaan vastasi oudosti, kun häneltä kysyttiin vaalitavoitteista. Keskusta onkin rämpinyt puoluekannatusmittauksissa.

Katso tarkemmin videolta, mitä toimittajat nostavat esiin.

 

 

Vaalivalvojat on Kauppalehden, Talouselämän ja Uuden Suomen politiikan toimittajista koostuva ryhmä, joka kommentoi eduskuntavaaleja joka arkipäivä. Lauantaina summataan mennyt viikko vaalien näkökulmasta.

Kirjoittajina sarjassa ovat Karkkolan ja Kurki-Suonion ohella Markku Huusko, Jenni Tamminen, Kaija Ahtela ja Matti Virtanen. KOKO VAALIVALVOJAT-SARJA TÄÄLLÄ!

Kirjoittaja on Talouselämän politiikan toimittaja.

Faktakulma

Etsitkö sopivaa eduskuntavaaliehdokasta? Kokeile Uuden Suomen vaalikonetta.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Mauno Strandén

Minä ihmettelen tätä politikkojen pulputusta, kuin hevonen veteen paskantaa, ei alkua ei loppua, siis kuulija ei saa mitään tolkkua mitä he vatuloi ja tarkoittaa munkkilatinallaan!
Jussi Halla-aho joka ei yleensä ole saanyt ylen toimittajilta puheaikaa on oppinut sanomaan lyhyesti ja se on kaikki asiaa! Ylen toimittaja katkaiseen jo kesken ekan Jussin lauseen ja vaatii sanomaan kyllä vai ei? Muut saa pulputtaa kymmeniä kertoja enemmän ilman keskeytyksiä?