Torstai 27.6.2019

Poliisilta uutta tietoa hyökkäyksestä Timo Soinia kohtaan – ”Teki voimakasta vastarintaa”

Luotu: 
25.3.2019 11:03
  • Kuva: Alma Talent / Petteri Paalasmaa
    Kuva
|

Poliisin tiedossa ei ole, että ulkoministeri Timo Soiniin kohdistuneeseen hyökkäysyritykseen liittyisi erityistä suunnitelmallisuutta. Itä-Uudenmaan poliisi tiedotti tapauksen tutkinnasta hetki sitten.

Vuonna 1967 syntyneen miehen epäillään yrittäneen hyökätä Soinin kimppuun maalaismarkkinoilla Korsossa sunnuntaina. Tilaisuudessa paikalla olleet poliisit saivat hyökkäyksen estettyä ja epäilty tekijä saatiin pian poliisin haltuun.

”Epäilty teki kiinnioton yhteydessä voimakasta vastarintaa. Hänet kuljetettiin kiinniotettuna Vantaan poliisivankilaan jatkoselvityksiä varten”, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Tutkinnanjohtaja Juha Springaren mukaan tapausta tutkitaan pahoinpitelyn yrityksenä ja virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena.

”Tällä hetkellä poliisin tiedossa ei ole, että tapaukseen liittyisi erityistä suunnitelmallisuutta tai tekoon liittyisi muita henkilöitä”, Springare sanoo.

Tapauksen tutkinta jatkuu tänään maanantaina Itä-Uudenmaan poliisissa muun muassa epäillyn tarkemmalla kuulustelulla. Kiinniotto on pakkokeino, joka voi kestää vain vuorokauden. Sen jälkeen epäilty täytyy joko pidättää tai laskea vapaaksi.

LUE LISÄÄ:

Poliittisen ilmapiirin kiristyminen Suomessa huolestuttaa: ”Olisi valtavan suuri kolaus, jos tämä muuttuisi”

Timo Soiniin kohdistunut hyökkäys järkyttää: ”Stoppi nyt heti”

Timo Soini: ”Uhkaava tilanne saatiin nopeasti rauhoittumaan - Kiitän turvamiehiä hyvästä työstä”

Poliisi Timo Soiniin kohdistuneesta hyökkäyksestä: ”Mieshenkilö oli aggressiivinen ja uhkaava”

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Juha Hyvärinen

Pettynyt äänestäjä käyttäytyi uhkaavasti ja sen seurauksena turvamiehet taltuttivat väkivaltaisesti Soiniin pettyneeseen kansalaisen.
Soini itse vertasi itseään Juudaksen joka petti Jeesuksen. "Se oli Juudas joka hirtti itsensä, en minä".