Maanantai 17.6.2019

Eduskunnasta pudonneet siniset kokoustivat - Sampo Terho IL:lle: ”Toiminta tulee jatkumaan”

Luotu: 
15.4.2019 18:01
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Alma Talent
    Kuva
    Sampo Terho.
|

Ilman yhtään kansanedustajapaikkaa jääneen sinisen tulevaisuuden puheenjohtaja Sampo Terho vakuuttaa puolueen toiminnan jatkuvan. Sinisten puoluehallitus ja puoluevaltuusto pohtivat puolueen tulevaisuutta heti maanantaina iltapäivällä. 

”Tarkoitus ei missään vaiheessa ole ollut lopettaa toimintaa puolueena. Meillähän on kaupungin- ja kunnanvaltuutettuja pitkin maata. Se mikä on taloudellinen realiteetti, kun emme ole eduskuntapuolue, niin toimimme taloudellisesti pienimuotoisesti. Mutta toiminta tulee jatkumaan”, Terho sanoi Iltalehdelle kokousten jälkeen.

Sininen tulevaisuus perustettiin syksyllä 2017 sen jälkeen, kun nykyinen sinisten puheenjohtaja Sampo Terho oli hävinnyt Jussi Halla-aholle perussuomalaisten puheenjohtajavaalissa Jyväskylän puoluekokouksessa.

Nyt siniset ehdokkaat saivat sunnuntain eduskuntavaaleissa yhteensä 29 959 ääntä. Se on vähemmän kuin mitä vaalien äänikuningas, Jussi Halla-aho yksistään sai. Halla-ahon tulos oli 30 527 ääntä.

Lue myös:

Jari Lindström: ”Siniset ja minä koimme katastrofin – ei mitään seliteltävää”

Nyt tuli Sinisistä suorat sanat: ”Vituiksi meni koko vallankumous”

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Mikko Toivonen

Sinisten tapauksesta tulee poliittisen historiaamme kuitenkin mielenkiintoinen merkintä. Heillä olin viisi entisen puoluensa ns, ehdotonta huippua hommissa mutta kylmästi kävi. Jokin muu kuin henkilökohtainen opätevyys ja moraali ratkaisivat asian niin että kansa sanoi kiitos ei.
Tämä varmasti muodostuu varoittavaksi esimerkiksi joukkoloikkauksista ja puolueiden hajottamisista. Myös niiden osalle jotka kieroa peliä pelasivat kuten Sipilä tuossa tapauksessa.
Luotto meni kerrasta ja ilmeisen peruuttamattomasti.
Sinänsä suuri menetys kansakunnalle, että varsin vähästä todellisten poliittisten potentiaalien suhteen menetettiin kerrast suuri joukko sen parhainta läymystöä-
Äly ei kuitenkaan joka nurkaan ilmeisesti säteillyt vaan laskuoppi petti tarkaisevati ihan ynnälaskussa.
Tovon henklöiden kuitenkin löytävän uuden rakentavan roolin poliittisessa elämässämme, sillä yhtään kykyä meillä ei olisi varaa menettää. Nytkin jo suuria puolueitakin johdetaan lähes tofeella

Kunpa eräät pahasti kaikki raajat ilmassa olevat puoluejohtajat tietäisivät mitä kansalaiset ja etenkin koulutetuimmat kansalaiset ajattelevat energia-ja ilmastopolitiikasta, maahanmuuton hallinnasta ja sote politiikan todellisuudesta niin eiväthän he uskoisi kuulemaansa
Kyllä merkittävästi enemmän ulkolaisia ollaan valmmita ottamaan, mutta alkajaisiksi ainoastaan suoraan työhön ja määräaikaisella viisumilla. Pakolaisleirien kautta otettava illusorinen työvoima on aina mennyt puhtaaksi laskun maksamiseksi valla todellista tulosta. Se ei voi jatkuam vaan rajat kiinn elinkeinoshoppailjoille ja vuornebarmat palautusmekanismit vaikka miten olisivat passinsa nielleet. Ellei muuten niin jonkun keskiafrikan valtion hyvästä maksusta ylläpitämä palautusleiri jonne voidaan alkuperästä riippumqatta kukja tahans päivämajsua vastaan palautta löytämään kansallisuuttaan ja identiteettiään ja anomaan matkalippua sinne-
760 pakolaista täysin aidoiksi pakolaisiksi selvitettynä voimme maahan ottaa ja nekin heti mieluiten työnantajan hoteisiin tai haravan varteen jos ei muuta osaa
Tarveharkinnan voisi muuten hallitussa maahantulossa täysin poistaa.
Pahinta kansakunnille ovat talustuervapaikan hakijat ja shoppailijat. Heistä olisi koko unionin pikimiten päästävä eroon jotta asia saataisiin korjattua kuntoon.
Puna ja viherämmät uikuttavat vain kun ei olisikaan hoidettavia kauniita parhaassa viresssä olevi pakolaispoikia suojateiksi.
Miehet joutuvat tässä asiassa ajattelemaan naistenkin viimekäden suojan heiltä itseltään.