Maanantai 27.5.2019

Juha Sipilä eroaa – ”Vaalitulos ei jätä minulle mahdollisuuksia”

Luotu: 
16.4.2019 11:22
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Alma Talent
    Kuva
    Juha Sipilä eroaa tehtävästään keskustan puheenjohtajana.

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä eroaa tehtävästään. Hän kertoo asiasta Twitterissä.

”Vaalitulos ei jätä minulle mahdollisuuksia. Nyt koolla oleva puoluehallitus päätti pyynnöstäni kutsua koolle ylimääräisen puoluekokouksen, joka valitsee Keskustalle uuden puheenjohtajan 7.9.2019”, Sipilä tviittaa.

LUE MYÖS: Näkökulma: Juha Sipilä oli pelastaja, joka jättää jälkeensä kaaoksen

Sipilä kertoo hoitavansa puheenjohtajan tehtäviä seuraavaan puoluekokoukseen saakka. 

”Keskusta ansaitsee uuden innostavan alun. Puolue aloittaa uudistustyön ja laatii Keskustalle uudistusohjelman. Puolueen vahva tulevaisuus pohjustetaan uuden puheenjohtajan voimin.”

LUE LISÄÄ:

Keskustan johto: Kansa osoittanut puolueen oppositioon – 9 ehtoa hallitukseen

 

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Juha-pekka Naukkarinen

Taloudellisella puolella Sipilä teki hyvää jälkeä,mutta se Kempeleen talo ja maahanmuuttajat,siihen kompastui Keskusta ja Sipilä,kun se oven avaus tarkoitti koko Suomea,olihan kyseessä kansakunnanjohtajan talo,muuten on miehen teko myöntää tappio ja olla sanansa mittainen mies,sen Suomen kansa muistaa!

Milla Jaakkola

Hyvää jälkeä? Leikkasi koulutuksesta, myi kansallisen infran ulkomaille, nosti sosiaaliturvan kulut ennen näkemättömiin lukemiin. Minkä osan Sipilä oli hoitavinaan hyvin? Valtiokin senkun jatkaa velkaantumista, mitään ei ole saatu tasapainoon kuin valehtelijoiden juhlapuheissa.

Juha-pekka Naukkarinen

Suomen talouden kuntoon paneminen oli Sipilän hallituksen tärkein tehtävä,keinoista välittämättä ja se onnistui,toki mielestäni olisi voinut tehdä sen eteen vielä enemmänkin,edellisen hallituksen jäljiltä oleva velkaantuminen lähes loppui,ne velat otettiin sos.turvan ylläpitämiseksi,eli vähäosaisia varten,ei rikkaat sitä tarvitse,yhteiskuntarauhan vuoksi,kuilun partaalla käytiin,se on hyvä muistaa,koska Rinteen jälkeen kaikki on jälleen romutettu!

Timo Heikkila

Onkohan siinä jokin erityinen syy, tuohon puoluekokouksen ajankohtaan? Saarikon laskettu aika on syyskuun puolivälissä..? Tai onko sitten kyse pätkäpuheenjohtajan valinnasta, mihin kelpaisi vihreitten mallin mukaan Matti Vanhanenkin.. pätkä mikä pätkä.

Raimo Alha

Hallitus nukkui omaa kestävyyttään, jonka vajaus nähtiin vaalipäivänä. Heidän unensa oli €€€€$$$ -pitoista ja herättyään huomasivat, että se olikin lobattua unta. Ei ole tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus tässäkään, kun Keskustaa rangaistaan koko voimalla ja iso syyllinen Kokoomus jatkaa unisena kravatti vinossa ja parta ajettuna, mutta toivekkaana yksityistämishaaveissaan ja vahvoilla arvoilla lääkittynä. Sinertävä tulevaisuus taas näyttää enemmänkin mustelmalta.

Jone Tuominen

Irtisanoutui koska tietää hyvin ettei mitenkään saisi jatkaa. Mutta jatkaa kuitenkin syksyyn asti, kun lähtö olisi muutenkin edessä.

Sama toimintatapa kuin hallituksessa, irtisanoutuu näyttävästi uhriutuen kun on varmaa ettei homma enää jatku. Mutta niin myöhään ettei sillä ole mitään merkitystä.