Torstai 25.4.2019

Jari Lindström peruu EU-vaaliehdokkuutensa

Luotu: 
16.4.2019 12:50
  • Kuva: Tiina Somerpuro / Alma Talent
    Kuva
|

Sinisen tulevaisuuden Jari Lindström kertoo peruvansa ehdokkuutensa toukokuun eurovaaleissa.

 
Lindström oli ehdolla myös eduskuntavaaleissa, muttei tullut valituksi. LUE LISÄÄ: Jari Lindström: ”Siniset ja minä koimme katastrofin – ei mitään seliteltävää”

LUE MYÖS: Jari Lindström: ”Minun ei tarvitse enää jännittää”

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Hannu Kauppinen

Eduskuntavaaleissa monet kansanedustajat eivät tulleet enää uudelleen valituiksi, monet siirtyivät itse muihin töihin, muutama jättäytyi eläkkeelle.
Jari Lindström hoiti viimeisenä kansanedustajan työnään kahden ministerin (oikeus- ja työvoimaministerin) vaativia tehtäviä hallituksessa ja sitten yhtä raskainta salkkua eli työvoimaministerin pestiä ja helvetin hyvin hoitikin.
Millaiset suomalaiset haluavat jatkuvasti parjata näitä valitsemiamme kansanedustajia ja erityisesti ilkkua tälläisen elämäntilanteen kohdanneita.
Henkilökohtaisesti uskon, että jokaiselle kansanedustajalle löytyy töitä aina ja jostain, koska tällä joukolla on mitä arvokkainta työkokemusta. Uskon myös, että Jari Lindstömmillä on kysyntää vaikkapa jonkun ison yrityksen henkilöstöpäälikkönä. Saas nyt nähdä ja kuulua - toivottavasti hyviä uutisia kaikkien nk. pudonneitten osalta.

Asko Telinen

"Henkilökohtaisesti uskon, että jokaiselle kansanedustajalle löytyy töitä aina ja jostain, koska tällä joukolla on mitä arvokkainta työkokemusta."

Kumma kyllä, isot herrat arkadianmäellä perustelee sopeutumisrahaa juuri päinvastaisilla argumenteilla.

Raimo Penttilä

No se oli siinä... Olisi Jarppa pysyny vaan Persuissa niin rullais... Taas jonkun yrityksen Hr:nä?? Mistä näitä hr ehdotuksia tulee... Suomen ja yritysten suurin ongema on Hr:n taitamattomuus henkilöstöasioissa... Täh.. No Kouvola hoitaa Jarpalle suojatyöpaikan ja onhan aktiivimalli...

Jukka Mattsson

Samanlaisessa tilanteessa on Paavo Väyrynen kuin Sinisten Lindström.

Väyrynenkin huomasi että jos YLE ei anna pienpuolueille vaaliaikaa voi vaalimainokset joutua maksamaan itse.

Toivottavasti tähän saadaan muutos.

Koska YLE:n toimintaa pidetään yllä meidän kaikkien pakkoverorahoilla. Pienpuoluelaistenkin maksavat YLE veroa kuten kaikki muutkin kansalaiset.

Arto Kota-aho

Eiköhän TE-toimisto keksi jonkun hyvän kurssin että tulee aktiivimalli täytettyä.
CV on kyllä sellainen että takinkääntöön erikoistunut firma palkkaisi heti kunhan on 4kk:den ajan 9/e pvä osoittanut työssäoppimista ja osoittanut motivaation riittävän...

Teuvo Valkonen

Terkkuja vassari lueskelija ex paperimieheltä Teukalta. Oot ihan hyvä tyyppi ihmisenä. Ainakin tän Usari puheenvuorossa esiintymisesi perusteella. Politikka vaan näyttää olevan sitä, että ihminen joutuu sitä tehdessään taustaryhmäänsä sitoutumisen vaikutuksesta kummalliseen tilanteeseen, ollako ihan sitä mitä oikeasti on vai jotain muuta.

Simo Pietiläinen

Lindströmin täydellinen itsekritiikin puute ottaessaan Oikeusministerin pestin aiheutti tuntuvaa hallaa Suomen maineelle. Kielitaidoton ja asiaosaaminen 0. Oikeusministeriö oli tuuliajolla pitkään. Allekirjoitteli paniikissaan kaikenlaisia papereita joita muut yrittivät perua. Mitä hyvää tässä on?

Tapio Lehtimäki

Ei kai 140.000 uutta työpaikkaa kätilöimässä olleen työministerin ura aivan surkea ollut. Jos Lindströmin uraa vertaa Sinnetännemäen saavutuksiin, työpaikkoja jäi viivan alle jopa 200.000 enemmän kuin vihreän työministerin jäljiltä.

Jarin ainoa vikaliike oli sinisiirtymä.