Maanantai 27.5.2019

Hjallis Harkimo vastaa: ”Kokoomus on ihan itse syypää”

Luotu: 
17.4.2019 11:57
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Alma Talent
    Kuva
    Hjallis Harkimo.
|

Liike Nytin Hjallis Harkimo vastaa Twitterissä väitteisiin siitä, että Liike Nyt olisi tuhonnut Petteri Orpon tien pääministeriksi.

”Tästä ne nyt puhuu että minä olisin ollut syypää että kokoomus ei ole pääministeripuolue. Kyllä kokoomus on ihan itse syypää siihen. Haluan itse olla uudistamassa politiikkaa”, Harkimo vastaa.

Eduskunnan jättänyt kokoomuksen konkari Pertti Salolainen tulkitsi aiemmin, että Harkimon Liike nyt esti kokoomuksen nousun suurimmaksi puolueeksi eduskuntavaaleissa ja siten Petteri Orpon nousun pääministeriksi.

”Harkimon porukka tuhosi Orpon pääministeritien, saavutus sekin!”, Salolainen tviittasi.

Keskisuomalainen kokoomuksen kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo oli samoilla linjoilla. Hän uskoo, että Liike Nyt rokotti kokoomusta eniten Keski-Suomessa.

Vaalitulos oli äärimmäisen tasainen valtakunnallisesti. Sdp sai 40 paikkaa, perussuomalaiset 39 paikkaa ja kokoomus 38 paikkaa.

 

LUE MYÖS:

Kokoomusvaikuttaja lataa: Hjallis Harkimo ”tuhosi Petteri Orpon pääministeritien”

Tutki vaalitulosta valtakunnallisesti ja vaalipiireittäin täällä!

Jaa artikkeli:

Kommentit

Antti Ollikainen

Sipilä teki perseet Kokoomukselle. Kepu joutui yksin kantamaan vastuun kaikesta siksi Sipilä päätti erota ja jättää Kepulle mahdollisuuden osallistua hallitukseen yhdessä demarien kanssa. Sipilä ei voinut sulattaa sitä että Kokoomus vaan juhlii vaikka oli samassa liemessä Kepun kanssa. Sipilä halusi näyttää perseet Koomukselle ja ajaa Kepua entistä voimakkaammin hallitukseen yhdessä Kepun ja vasemmistopuolueiden kanssa.

Jari Eeva

Äänestys prosentti 72 pelasti Kokoomuksen, tällä kertaa. Jos kansa alkaisi todella käyttää äänioikeuttaan, olisi Kokoomus pikkupuolue. Eiköhän melkein kaikki kokoomuslaisemme äänestääneet jo nyt. Puheetkin pienenisivät.

Tapio Mäkeläinen

Jari Ervalle sen verran että jokainen joka jaksaa saa äänestää.
Mitä ne Harry Harkimon uudistukset politiikassa mahtaa olla ? Ei puhua pukahtanut eduskunnassa eikä osallistunut oma eduskuntaryhmänsä kokouksiin. Todellinen johtajakouluttaja ja diilintekijä. Tietysti perstuntumalla pääsee johonkin asti mutta jossain vaiheessa asioihin on perehdyttävä ja itsekin osoittaa osaamista.

Timo Virtanen

Nyt sitten vaan jäämme odottamaan, miten Harkimo uudistaa politiikan ? Näyttäisi näin puusta katsoen, että muut vaietkoot, kun Harkimo sanelee. Ymmärsin, että nyt vaalien jälkeen perustaa puolueen ? Piti kyllä olla kansanliike, eikä lainkaan puolue. Sillä tavoin kyllä huomasin hänen jo ennen vaaleja uudistaneen käytäntöä, ettei juuri osallistunut kyselytunneille, ei kysynyt mitään, eikä osallistunut keskusteluun. Nähtävästi tiesi muutenkin ihan kaiken ? Minulle tuosta tulee mieleen vanha sanonta: Ei eksyvä tietä kysy .

Hans Parvikoski

Kokoomus on todella omalla sekoilulaan menettänyt paljon. Orpo on kuin kukonpoika ja on antanut kuvan riitelijästä. Harkimo on järkimies josta syystä lähti kokoomuksesta. Liike nyt tulee seraavissa vaalessa saamaan runsaasti paikkoja. Anna palaa Harkimo ja sinä voit tehdä uudenlasta kokomus politiikaa.

Mauri Lindgren

Olen jo useita vuosia samaistanut kansanedustajat ja eduskunnan lasten hiekkalaatikko leikkeihin. Nyt mielipiteeni vain vahvistui! Kun hiekkalaatikolla joku saa uuden lelun,eikä päästä kaikkia sillä leikkimään,niin itkua ja valitusta riittää niiltä,jotka ei pääse mukaan.
Ei puolue eikä sen jäsen voi syyttää ketään muuta kuin itseään,kun toiveet ei toteudukaan. Onneksi Suomesta löytyy Harkimo ja Liike Nyt,niin vielä on toivoa saada Suomi kuntoon.