Maanantai 27.5.2019

Antti Rinne tyrmää puoluetoverin puheet lentoverosta: ”Sdp ei ole suunnitellut mitään”

Luotu: 
25.4.2019 16:59
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Alma Talent
    Kuva
    Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne tyrmää täysin, että lentoverosta laadittaisiin puolueessa linjauksia tulevia hallitusneuvotteluja varten.
|

Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne tyrmää täysin, että lentoverosta laadittaisiin puolueessa linjauksia tulevia hallitusneuvotteluja varten. 

Puolueen europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri kertoi keskiviikkona Jyväskylässä pidetty ilmastoaiheisessa EU-vaalipaneelissa, että sdp:ssä on pohdittu ”työlukuna” kuuden euron suuruista lentoveroa kotimaan lennoille.

”Nyt varmasti kannattaa katsoa nämä meidän varsinaiset ohjelmamme. Meillä on erilaisia mielipiteitä asioista, mutta meidän ohjelmamme kertovat, mikä on puolueen linja. Sdp ei ole suunnitellut mitään suomalaista lentoveroa”, Rinne sanoi torstaina.

” Jos lentoveroon joskus jollakin tavalla mennään, se on toivon mukaan globaali tai vähintään eurooppalainen. Sdp ei nyt sellaista aja”, hän jatkaa.

Lue myös: Sdp:n Kumpula-Natri lentoverosta: ”6€ on vaaraton luku, jota olemme pohtineet hallitusneuvotteluihin”

Jaa artikkeli:

Kommentit

Markku Lehto

Kuka näistä poliittisista ilmastotalkoolaisista uskaltaa näyttää ensimmäisenä esimerkkiä ja matkustaa lomalle Kauko-Itään tai konferensseihinsa päästöttömästi purjelaivalla ?

Vai onko niin, että ilmastotalkoolaiset muodostuvatkin tavallisesta kansasta ?