Keskiviikko 19.6.2019

Hussein al-Taee sairaalahoitoon – Sdp:n Lindtman: ”Kyse inhimillisestä henkisten voimavarojen riittävyydestä”

Luotu: 
2.5.2019 14:07
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Alma Talent
    Kuva
    Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman.
|

Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman kertoo, että kansanedustaja Hussein al-Taeen (sd) sairausloma liittyy viime viikkojen kohuun hänen somekirjoituksistaan.

”Viime viikot ovat olleet erittäin kovia Hussein al-Taeelle. Siihen tämä sairaalahoitoon joutuminen liittyy. Voi sanoa, että kyse on inhimillisestä henkisten voimavarojen riittävyydestä. Nyt on tärkeää, että Husseinille jää aikaa toipua ja hän saa myöskin rauhaa toipua”, sanoo Lindtman.

Sdp tiedotti aiemmin torstaina al-Taeen joutuneen sairaalahoitoon tiistaina. Hän jää sairauslomalle tästä päivästä lukien.

Viime viikkojen ajan julkisuudessa on käyty laajaa keskustelua al-Taeen aiemmista kirjoituksistaan, joissa hän on panetellut juutalaisia, homoseksuaaleja ja sunnimuslimeja. Iltalehden mukaan valtakunnansyyttäjänvirasto on pyytänyt poliisia selvittämään, pitääkö tapauksesta käynnistää esitutkinta.

Lindtman ei torstaina halunnut ottaa kantaa poliisin esiselvitykseen.

”Tähän asiaan palataan sen jälkeen, kun Hussein al-Taee on toipunut. Nyt on tärkeää, että hänelle jää riittävästi aikaa ja rauhaa toipumiseen. Sen jälkeen palaamme asiaan. Tässä vaiheessa haluamme antaa työrauhan poliisille”, Lindtman toteaa.

Myös sdp:n eduskuntaryhmä käsittelee tapausta vasta al-Taeen toipumisen jälkeen.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Petri Kokko

Vai vielä poliitikoille myötätuntoa perkele! 4 vuotta on hallitus ja eduskunta on rankasti kurittanut heikko-osaisimpia, köyhiä, työttömiä ja jopa puuttunut työehtojen sopimiseen pakkokikyineen sun muineen, onko annettu ymmärrystä ja myötätuntoa mtä???. Armoa ei jaella täälläkään jos aihetta sanomisiin tulee ja sitähän tulee.

Marjatta Marttila

Antti Lindtmann, eikö yhtään hävetä, kun moraalinen selkäranka on NYT herännyt, kun Al-Taeen kantti ei kestä. Vastaavasti olette lyöneet Halla-ahoa ja persuja "kuin vierasta sikaa" aiheettakin, kun ei ollut sillä kertaa muuta tekemistä. Sekö on sivistystä?

Timo Hietanen

Erikoisinta koko Demareiden touhussa on se, että ylipäänsä ovat hyväksyneet
edustajakseen koraanin kannattajan. Koraanin agenda ja eurooppalaiset arvot
eivät missään olosuhteissa mahdu samaan koriin ilman ongelmia. Ilmeisesti
esimerkkejä Euroopasta tai täältä Suomestakin ei ole vieläkään riittävästi ?

Mitkä ovat Demareiden arvot ja miksi Koraanin arvoja katsotaan sormien läpi ?