Maanantai 17.6.2019

Paavo Väyrynen eroaa Tähtiliikkeestä – ”Pyysi eroa puheenjohtajuudesta ja myös puolueen jäsenyydestä”

Luotu: 
13.5.2019 14:36
  • Kuva: Alma Talent / Petteri Paalasmaa
    Kuva
    Paavo Väyrynen aikoo pyrkiä presidentiksi viidennen kerran. Arkistokuva.
|

Konkaripoliitikko Paavo Väyrystä vievät jälleen uudet suunnitelmat. Hänen perustamansa Tähtiliike-puolueen puoluesihteeri Seppo Hauta-aho kertoo blogissaan, että Väyrynen eroaa puolueesta.

Taustalla vaikuttaa Väyrysen aikomus olla ehdolla seuraavissa presidentinvaaleissa.

”Lähivuosina Paavo Väyrynen haluaa keskittyä presidentinvaaleihin. Hän pyysi eroa Tähtiliikkeen puheenjohtajuudesta ja myös puolueen jäsenyydestä”, Hauta-aho kertoo.

”Väyrynen johtaa puoluetta eurovaaleihin saakka. Erot astuvat voimaan 27.5.2019, jolloin puoluehallitus järjestäytyy uudelleen. Tällöin myös päätetään Tähtiliikkeen tulevasta toiminnasta.”

Hauta-ahon mukaan Seitsemän tähden liike asetti viikonloppuna Väyrysen puolueen ehdokkaaksi vuoden 2024 presidentinvaaleissa. Hänen tuekseen perustetaan kuitenkin Hauta-ahon mukaan myös avoin kansanliike.

Keskustelua aiheesta Uuden Suomen blogeissa: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Pasi Lehtola

Paavo, en näe mahdollisuuksiasi edes Keskustan puheenjohtajaehdokkaaksi ja menestyminen presidentinvaaleissa Suomessa on, jos mahdollista, enemmän kuin epätodennäköistä.

Sen sijaan medianäkyvyyden juuri käytäviin europarlamenttivaaleihin onnistuit näillä tempuilla kyllä saavuttamaan - se oli jo hyvä suoritus.