Torstai 18.7.2019

Jussi Halla-aholta uusi ulostulo PS-Nuorista: ”Perussuomalaisten tavoitteisiin ei kuulu ihmisten geeniperimän tarkkailu – Nämä ihmiset ovat väärässä puolueessa”

Luotu: 
22.5.2019 13:41
  • Kuva: Petteri Paalasmaa
    Kuva
|

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on julkaissut Facebookissa kannanoton koskien puolueen nuorisojärjestöä. Katso Halla-ahon kannanotto alempaa jutusta.

PS-Nuoret on ollut julkisessa keskustelussa useaan otteeseen jäsenten etnonationalististen kannanottojen takia. Uusi Suomi kertoi tänään, että PS-Nuorten valtiontuki saattaa loppua tuoreimman kohun seurauksena. LUE LISÄÄ:  Perussuomalaisten nuorten 115 000 €:n valtionavustus nyt vaarassa loukkaavan tviitin takia – Ministeriö: ”Harkitsemme toimia”

Kohussa on kyse on PS-Nuorten tviitistä, jossa kehotetaan äänestämään eurovaaleissa perussuomalaisia, ”jotta Suomen tulevaisuus ei näyttäisi tältä”. Ohessa on kuva tummaihoisesta perheestä. Tapaus herättää kritiikkiä myös perussuomalaisten kansanedustajien keskuudessa.

”Perussuomalaisten ohjelmaan tai tavoitteisiin ei kuulu ihmisten geeniperimän tarkkailu tai suomalaisuuden määrittely ja rajaaminen tällaisin kriteerein. Suomeen on vuosisatojen ja -tuhansien aikana tullut kaikenlaista ainesta idästä, lännestä ja etelästä. Oleellista on se, kuka muuttoliikettä kontrolloi”, Halla-aho kirjoittaa.

(Juttu jatkuu kannanoton jälkeen.)

Halla-ahon mukaan puolueen nuorisojärjestössä ”on pääasiassa erittäin hienoa väkeä”.

”Valitettavasti nuorisojärjestössä on pieni joukko ihmisiä, jotka eivät tunnu ymmärtävän ja hyväksyvän puolueen linjaa ja joiden toiminta keskittyy puolueen ja nuorisojärjestön itsensä vahingoittamiseen esimerkiksi hyökkäilemällä puolueen omia ehdokkaita vastaan. Nämä ihmiset ovat väärässä puolueessa. Toivon, että nuorisojärjestön jäsenistön enemmistö ymmärtää tilanteen vakavuuden”, Halla-aho kirjoittaa.

LUE LISÄÄ:

Perussuomalaisten nuorten 115 000 €:n potti voi lähteä kokonaan – Ministeriö: 57 500 € perittäisiin takaisin

Näkökulma: Jussi Halla-aho antaa rasismin yhä rehottaa perussuomalaisissa nuorissa

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Arto Heikinaro

Persujen nuorisojärjestö pitää nyt perata noista rasisteista. Nuorisojärjestön pitää itse toimia ja heti, ei muuta kuin erottaa järjestöstä nuo rääväsuut ja rasistikirjoittajat. Tuommoiset henkilöt pilaa koko persujen aateohjelman ja toimii persuja vastaan kuten koko persujen nuorisojärjestö tällä hetkellä. Parasta olisi jos persut lakkauttaisivat koko nykyisen persujen nuorisojärjestön ja perustaisivat uuden johon jokainen halukas hakeutuu ja hakijat perataan tiukalla kammalla.

Raija Lempiäinen

Otsikoissa pitääolla, tavalla tai toisella, pääasia että ollaan!! Tämähän on populistien toimintamalli ja se on kyllä näkynyt! Media voisi vähän hillitä näitä "uutisia", vaikkapa vähäisimmin otsikoin! Voisi myös vaalita tylymmän tyylin ja ilmoitusluontoisesti todeta mahdolliset sanktiot!

Antti Ollikainen

Hyvää tekstiä Halla-Aholta. Suomessa on sen lisäksi vielä perheitä joissa äiti on suomalainen ja isä jostain maapallon toiselta puolelta. Jälkeläiset ovat silti syntyneet suomessa ja ovat siis täysin suomalaisia vaikka saattavatkin olla "vääränvärisiä".

Jussi Pelkonen

Halla-aho ei ole läheskään kaikissa asioissa väärässä, mutta hänen tapansa kommentoida puoluetoveriensa mielipiteitä ei ole ole lainkaan riittävän tiukka ja yksiselitteinen, ja muistuttaa siksi Timo Soinin parin viimeisen vuoden puheenjohtajuutta ennen puolueen hajoamista.

En tiedä, onko yksikään kansainvälinen vedonlyöntitoimisto vielä asettanut kerrointa sille tapahtumalle, että persujen seuraavassa puoluekokouksessa joko Halla-aho korvataan toisella, radikaalimmalla puheenjohtajalla tai puolue hajoaa "lepsuilun" vuoksi jälleen ainakin kahteen osaan. - Olisin valmis lyömään vetoa sen puolesta, että tällä kokoonpanolla ja johtajistolla Perussuomalaiset ei ole kovin pitkäikäinen puolue.

Pasi Käyhkö

Halla-ahon sanoma on hyvä ja aiheellinen. Nyt täällä eräät itkevät kun Perussuomalaiset esiintyvät usein lehtiotsikoissa. Vähän aikaa sitten samat itkijät valittivat kun lehdistö ei kiinnittänyt paljoakaan huomiota näiden hemmojen jorinoihin. Pääasia onkin että itketään ja valitetaan. Silläkö Suomea rakennetaan?

Yrjö Snellman

"Suomeen on vuosisatojen ja -tuhansien aikana tullut kaikenlaista ainesta idästä, lännestä ja etelästä. Oleellista on se, kuka muuttoliikettä kontrolloi”, Halla-aho kirjoittaa."

Etteihän vaan mennyt viisas vipuun? "kaikenlaista ainesta"-ilmaisu sinänsä jo esineellistää tai aineellistaa ihmisiä. Lähtökohtaisesti ihmisiä saman arvoisina pitävä ihminen puhuisi vaikkapa kaikenlaisista ihmisistä.

Muuten olen sitä mieltä, että roduttomuusolettama on sietämätön. Ihmisapinan nykyinen monimiljardipopulaatioko yhtä samaa rotua, kun muut suurnisäkkäät muodostavat rotuja säännön mukaisesti. Aateellinen rasismi onkin toinen juttu.

Tiina Ison

Hyvä Jussi Halla-aho, PS Nuoret ja Kokoomus Nuoret,

Geeniprimän "tarkkialu" : Mitä mielestänne Katainen-Subb-Sipilä hallitukset ovat 2010-19 toteuttaneet ja tuottaneet Sitran, THL:n ja Kelan tuella kun kyseessä Suomen Genoomi Datapankkin luominen, mikä valtion omistama, sallien tietojen kaupallisamista (eli jakelua ulkoisille tahoille tutkumus- ja muu käyttöön) ja vuodesta 2014 lähtien hallitus ajanut "tietojohtamisen lakipakettia", mikä saattanut konserni hallinntoon "kolmansien tahojen käyttöön (teidän) arakluontoisten tietojen toissijaista hyödyntämistä eli hyväksikäyttöä "muuhun" kuin teidän hyödyksi" ? jopa siten, että Sipilä ja Orpo kaupanneet "Suomen alueita" ns. "autenttisina HumanLab elinympäristöinä" ja näitä "alue kokonaisuuksia" kaupallistettaviksi, ulkoisten tahojen 24/7 Genoomi-, lääketiede ja psyko-sosiaalisen käyttäytmisen etä-tarkkailuun ja kirjaviin kokeiluihin ?

On mahdollista mutta epätodennäköistä, että Suomen kielen ymmärrys ja hallinta, media lukutaito ja sisältöjen lukutaito (kuten laajojen lakitekstipakettien ja pienimuotoisten säädöksien säätämisjärjestysten kriittinen lukeminen optimoinnin haistsemiseen (mitä optimoitu lailliseksi) vuosina 2011-19, joilla tuotatettu "teidän" eli suomalaisten geenitietojen saattamista "laajaan jakeluun" Intiaan, Kiinaan, Israeliin ja USA-Kanadaan - ei pitäisi siis olla yllätys, kuten ei myöskään hallintarekisterin tosiasiallinnen käyttötarkoitus turvaamaan näistä asioista päättäneiden palkkioiden ja bonusten tuottamat piilojärjestelyt!.

On enemmän kuin mielenkiintoista, vaahdota vääristä asioista, mikä yleishyödyllistä "ohjailua" sille kolmannelle taholle (third party), joka turhanpäivisiin dialogehin yllyttämisestä varsaisesti hyvötyy, hyödyntänyt ja hyödyntää omien tarkoitusten ja etusijaisuuden turvaamiseksi.

Tiina Ison,
tietojohtamisen asiantuntija