Keskiviikko 21.8.2019

Jussi Halla-aho: ”Isis-naisille ei pidä tehdä yhtään mitään”

Luotu: 
28.6.2019 13:25
  • Kuva: Antti Mannermaa / Alma Talent arkisto
    Kuva
|

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kannattaa pidättyväistä linjaa, jonka mukaan Suomi ei tee mitään al-Holin pakolaisleirillä olevien Suomen kansalaisten kotiinpaluun edistämiseksi.

Halla-ahon mielestä se on ainoa käytännön tapa ehkäistä mahdollisesti radikalisoituneiden ihmisten paluu Suomeen.

LUE MYÖS: Rinteen hallituksen päätös ”järkytti” – Sisäministeri Ohisalo hämärsi hallituksen linjaa ”Isis-naisista”

Niin ikään hän pitää epärealistisena ajatusta siitä, että Suomi lähtisi evakuoimaan leirillä olevia lapsia, mutta jättäisi heidän äitinsä leirille.

Kauppalehden ja Uuden Suomen videohaastattelussa "Aamiainen Jari Korkin kanssa" Halla-aho esittää myös muutoksia kansalaisuutta koskevaan lainsäädäntöön.

Halla-ahon haastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan Kauppalehden ja Uuden Suomen verkkosivuilla lauantaina 29. kesäkuuta.

 

LUE LISÄÄ:

Nyt tuli Antti Rinteeltä selkeä kanta ”Isis-naisiin”: ”Tässä tilanteessa emme harkitse mitään evakuointitoimenpiteitä”

Riita ”Isis-naisista” repesi uudelleen – Jihadismin tutkija: ”Tässä viattomuuden moraaliset rajat hämärtyvät”

Oikeustieteilijöillä selvä kanta ”Isis-naisiin” – HS: ”Valtiolle ainakin velvollisuus avustaa lapsien sekä heidän huoltajiensa tuomisessa maahan”

Väittely ”Isis-naisista” jatkuu hallituksen sisällä: ”Kanta nojaa pohjoismaiseen linjaan, josta Suomi ei voi poiketa”

Jaa artikkeli:

Kommentit

Kauko Aalto

Kyllä oma kansa ensin, ei siinä ole mitään ristiriitaista, näinhän kalifaatin kansalaisetkin ajattelevat. Kalfaatin kansalaiset tehostavat viestiään tappamalla ihmisiä, jotka eivät ota oppiakseen tätä asiaa. Tai vaikkapa oppivatkin, niin varmuuden vuoksi. Aina kun tuntee hetkenkin tuskaa heidän ongelmallisesta tilanteesta, pitää muistaa yhden ”vaimon” lausunto: pään saa katkaista, jos tekee sen koraanin ohjeiden mukaan tai, että naisia ja homoja saa kivittää jos tekee sen kohtuudella tai, että miehillä saa olla seksiorjia. Ei pidä myöskään unohtaa, että kalifaatin perustuslaki on suoraan koraanista.

Pirjo Hokkanen

Eilisen uutisissa oli että Suomi meni lupautumaan ottaman Lampedusan edustalla olevasta laivasta, jota Italia ei laske satamaansa, 40:stä siirtolaisesta 8. Tämä koska Brysselistä tuli pyyntö EU-maille. Noh Suomi ottaa varmaan loputkin muiden maiden kieltäytyessä kunniasta?

Kai Lähteenmäki

Lapset pitäisi pelastaa ISIn aivopesulta.
Voisko kokeilla semmoista, että otetaan nuo lapset ja heidän äitinsä 3 v ajaksi uskonnottamaan/tunnuksettomaan kouluun ja kasvatukseen. Noraaliin ouluun vasta kun ovat tositetusti rokotetut islamismia vastaan.

Äidit ei saisi puhua lapsilleen ISIS-uskonasioista mitään.
Psykologiset testit parin kk välein. Sellaiset joita me työhönotossa olemme kaikki tehneet- sovellettuna uskonlahkolaisiin.
Varmasti löydetään vaaralliset fundit. He sitten jonnekin tehoaivopesuun ...