Sunnuntai 26.5.2019

Halla-ahon raiskaustekstistä tutkintapyyntö

Luotu: 
19.11.2008 09:23
Päivitetty: 
19.11.2008 13:05
  • Kuva: Wikimedia/Jturkkil
    Kuva
    Jussi Halla-aho Hämäläisen osakunnan järjestämässä vaalipanelissa vuonna 2006.

Vihreät naiset päätti eilisessä kokouksessaan, että järjestö jättää lähipäivinä tutkintapyynnön perussuomalaisten tulevan kaupunginvaltuutetun Jussi Halla-ahon blogikirjoituksesta. Järjestö haluaa selvittää, syyllistyikö Halla-aho rikokseen blogissaan.

- Mahdollisia rikosnimikkeitä voivat olla rikokseen yllyttäminen, yllyttäminen kansanryhmää vastaan tai kunnianloukkaus”, puheenjohtaja Heli Järvinen sanoo Vihreän langan verkkosivuilla.

Vihreät naiset vaatii myös kannanottoa perussuomalaisilta. Lehden mukaan puolueen puheenjohtaja Timo Soini ei halua kommentoida asiaa.

- Perussuomalaisten hiljaisuudesta voi tehdä sen tulkinnan, että kenet raiskataan ensin -puhe on ihan linjassa puolueen periaatteiden kanssa. En olisi uskonut, että joudun vielä 2000-luvulla ylipäätään käymään tällaista keskustelua, Järvinen sanoo.

Halla-aho kirjoitti 20.12.2006 julkaistussa blogissaan: "Raiskaukset tulevat joka tapauksessa lisääntymään. Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä. Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuuri osuu omaan nilkkaan."

Halla-aho aikoo Ilta-Sanomien mukaan puolestaan tehdä tutkintapyynnön Vihreistä Naisista palattuaan ulkomaanmatkaltaan.

- Mielestäni he melko suoraan väittävät minun yllyttävän raiskauksiin. Koska rikokseen yllyttäminen on rikos, he siis syyttävät minua rikoksesta, mikä puolestaan vailla perusteita tehtynä on rikos, Halla-aho kirjoit

Jaa artikkeli:

Kommentit

TimoT

Halla-aho puolustautui maanantaina blogissaan ja siteerasi vihreiden ääniharavan Osmo Soininvaaran vuoden takaista kirjoitusta, jossa Soininvaara kommentoi Tehyn työtaistelua:

"Sen sijaan olen ollut huolissani Tehyn symppareiden mielipiteistä. Jos joku kuoleekin, niin sehän on työnantajan vika. Tuli spontaani vihanpuuska, jonka aikana ajattelin, että jos jonkun on pakko kuolla, niin toivottavasti tämä on joku kirjoittajan omaisista", Soininvaara kirjoitti tuolloin.

- Hassu juttu, melkein samat sanankäänteet kuin minulla, mutta kukaan ei syyttänyt Osmoa yllytyksestä mihinkään tai minkään ihannoimisesta, Halla-aho kirjoitti blogissaan maanantaina.

Toivottavasti samalla tutkitaan Osmon kommentin laillisuus. Vai onko meillä kaksoisstandardit?

Moppexx

Jos tutkintapyyntö todellakin tehdään, tri Halla-ahon tai jonkun muun tulee heti tehdä vastaava myös Soininvaarasta. Vain täten on mahdollista tuoda konkreettisesti esiin se, koskevatko eri ihmisiä Suomessa erilaiset normit. Jos viranomaisratkaisut näet ovat erilaisia, asia voidaan käsitellä ihmisoikeuskysymyksenä Euroopan ihmisoikeussopimuksen nojalla niin kansallisissa tuomioistuimissamme kuin myös tarvittaessa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa.
Tätä tilaisuutta ei nyt pitäisi jättää käyttämättä, sillä vain harvoin ihmisten yhdenvertaisuuden punnitsemiseksi on käytettävissä näin selkeä tapaus.

hannujuurmaa

Onha se jo muutama vuosi sitten todistettu,että raiskauset ovat lisääntynee.
Taisi olla Malmilla missä uhriksi oli jouta /joutui lastenvanuja työntävä äiti.
Mitä puoluekantaa tai muutn kommentiin tulee niin Suomessa on käsitykseni mukaan sanavapaus,eli Vihreät yrittävät tutkintapyynöllä rajata sananvapautta.

Vieras

Ehkäpä vihreässä maailmanparannus-ompeluseurassa ensi kertaa tätien mielessä välähti omien päätösten seuraukset? Eli tädit ovat välillisesti syyllisiä ties mihin väkivaltaan. Joltain saattoi jopa illalla nukahtaminen häiriintyä! Jotain piti tehdä ja nopeasti! Tädit päättivät tukkia sellaiset suut jotka puhuvat häiritseviä ajatuksia. Viis sananvapaudesta! Pääasia että tädeillä on mukavaa ja päänalusena viattomuuden pehmeä tyyny!

Vieras

Eksyttiinköhän aiheesta? Nyt oli kyse raiskauksen uhrista ja siitä kuka antaa apua ja kuka ei. Ja onko joku kenties syyllinen asiaan joka miehen päähän kenties pälkähti. Vai mistä oli kysymys? Kotimatkalla yösyännä tuli tunne, että p...taa.. Ja pitihän sen vuoksi jotain tehdä. Mitähän eväitä se akateeminen koulutus elämään antaa? Tuli vain mieleen onko tämä henkilö kenties kipeä? Nimittäin J.Halla-Aho (vai kuka se oli?)Aivan törkeää tekstiä nuo blogit ja ihmetyttää vain se miten kipeitä ovatkaan äänestäjät? Pistäkää siis lääkitys kuntoon, jos muuten ei elämässä pärjää...

Conspiracy Intl.

Eikö ole savolaisella kansanedustaja Heli Järvisellä parempaa tekemistä kuin jahdata helsinkiläistä kaupunginvaltuutettua vuosien takaisesta blogikirjoituksesta?

Esimerkiksi oman alueensa työllisyysasiat? Vai eikö kansanedustajan ymmärrys riitä niin vaikeisiin asioihin?

(Vihreiden naisten hiertämiset rahoitetaan veronmaksajien rahoilla puoluetuesta)

Hietsuarska

Kyseiset rikollisethan ovat Suunnaton Voimavara maallemme, ainakin jos näitä suvaitsevaisia hössöttäjiä kuuntelee. Ja varmasti uhrit ovat tavalla taikka toisella aiheuttaneet tuon jutun itse, ehkä suunnanneet rasistisia katseita jengiin päin tms...

Juuri tälläista yleistä kansalaisten turvallisuuden romuttamista vastaan tämä Jussi Halla-aho taistelee, ja mitä tekeekään päättäjäeliitin kanalauma?

Ilmeisesti Vihreiden mielestä Suomessa on huutava pula rikoksista?

pasturun

"- Perussuomalaisten hiljaisuudesta voi tehdä sen tulkinnan, että kenet raiskataan ensin -puhe on ihan linjassa puolueen periaatteiden kanssa."

Vihreitten naisten tutkintapyynnöstä voi tehdä sen tulkinnan, että koko lauma on tunteilla seilaavia sekopäitä jotka eivät pätkääkään ajattele päätöstensä seurauksia ja suuttuvat verisesti kun heidän ajamiaan asioita kritisoidaan.

Eihän valtakunnansyyttäjä ole uskaltanut periä P.Halosen ja S.Hassin ympäristöministereinä "Vapaa Vuotos"-liikkeelle myöntämiä valtionavustuksia, vaikka ne on tutkittu, todettu laittomiksi ja perintäkelpoisiksi.

Gesär

Vihreät on useampaankin otteeseen profiloitunut huumemyönteiseksi puolueeksi. Pidempiaikaisen kannabiksenkäytön vaikutus on kuulemma sellainen, että ihmisellä alkaa "jumittaa", tavarat on aina hukassa, eikä saa oikein mitään aikaiseksi.

Miksi vihreät naiset jahkailevat, mutta eivät saa tutkintapyyntöä aikaiseksi? Vetäkää omat johtopäätöksenne.

Vieras

Mamu-poliitikot ovat varmasti lukeneet rikostilastoja. Sieltä ne mamu-päätösten seuraukset näkyvät. Jos mamu-poliitikot tästä huolimatta jatkavat toimintaansa niin luulisi näin maallikkona että jonkun rikoksen tunnusmerkistö täyttyisi?

Pitäisikö Halla-ahon toimittaa poliisille tutkintapyyntö mamu-poliitikkojen toimista?

Vieras

"Mahdollisia rikosnimikkeitä voivat olla rikokseen yllyttäminen, yllyttäminen kansanryhmää vastaan tai kunnianloukkaus”, puheenjohtaja Heli Järvinen sanoo Vihreän langan verkkosivuilla"

Eivät nämä mahdolliset nimikkeet tähän lopu! Lisäksi mahdollisia voisi olla: liikenteen vaarantaminen, asiakirjan väärentäminen, väärä vala, naamioituneena esiintyminen, näpistys jne.

Poliitikot käyttävät blogeissaan poleemista tyyliä, niin Halla-Aho kuin muutkin. Lipposen "Nahkurin orsilla tavataan" lienee Helin mielestä laiton uhkaus, siitä vaan tutkintapyyntöä tekemään, saapa eläkeläinen Lipponen ajankulua.

teollinen tampio

Vihreiden mieltymys totalitääriseen meininkiin on kaikkien tiedossa, ja joskus Koijärvi-mekkalan aikoihin Osmo Soininvaara totesi että "Sinä päivänä kun vihreistä tulee puolue, taistolaiset valtaavat sen". Näin onkin käynyt, vanhat stalinistit ovat siellä kuin kotonaan. Suotta ei heitä kutsuta arbuusipuolueeksi, vihreän pintavärin kun poistaa niin punaista on alla. Virheet de Röda tekevät kyllä loisteliasta vaalityötä vastapoolilleen, kiitos siitä.

Hessu Hopo

Vihreistä käytetään myös nimitystä Citykommarit, tämä ei ole vielä kovin laajalle levinnyt "haukkumasana". PerSujen tausta on mitä on. Mutta kommareiksi en ole huomannut heitä nimitettävän, vielä. Syytä ehkä olisi. Melko hajanainen sakki nykymuodossaan. Lähinnä PerSuja kehutaan äärioikeistolaisiksi. Tämä on jokaiselle yhtään mitään politiikasta tietävälle jatkuva hykertelyn aihe.

M.Heikka

Halla-ahon kaltaisia ihmisiä olisi hyvä olla enemmänkin. heitä, jotka uskaltavat epäillä ääneen, että onko sillä keisarilla vaatteita vai ei.

Vihreät ovat lähteneet konservatismin ja hyssyttelyn linjoille.

Ovatko vihreät sitä mieltä, ettei eri uskontojen ja kulttuureiden varjopuolista saisi puhua. Suomi tekee valintoja näidenkin osalta. Yksittäiset ihmiset ovat aina eri asia. Siihen kai vihreät pohjaavatkin ajattelunsa: ajattelevatko he, että ko.asioista puhuminen lisää rasismia yksittäisiä ihmisiä kohtaan. En oikein usko sitä. Kyllähän ihmiset asioista tietoisia ovat ilman Halla-ahon kommenttejakin. Onhan kumminkin paljon parempi syyttää yhteiskuntaa väärästä ulkomaalaispolitiikasta kuin irvistää vastaantulijalle.

Antti H

Lainaus Ilta-Sanomien aiheen jutusta:

"- Oleellisinta olisi nyt puhua siitä, miten naisiin kohdistuva väkivalta - sekä maahanmuuttajien että suomalaisten miesten tekemä - saataisiin loppumaan. Tämä on todellinen ongelma, johon perussuomalaiset eivät ole osoittaneet kiinnostusta tai ratkaisuja, Vihreiden Naisten pääsihteeri Sirpa Hertell toteaa."

Eli lähtökohtaisesti kun nyt joka tapauksessa tietyistä maista ja kulttuureista tulevan maahanmuuton seurauksena rikostilastot ovat rumentuneet suhteettoman paljon, pitäisi nyt siis pohdiskella miten tuo rikollisuus saataisiin kokonaan loppumaan. Se, että maahanmuuttoa ei noista maista ja kulttuureista rajoiteta, ei siis saa olla ratkaisu.

Ongelma on siis päässyt pahenemaan maahanmuuttopolitiikan seurauksena, mutta yksinkertaisinta poliittista ratkaisua ei sovi edes ehdottaa, sehän on sitä rassismia ja kiihotusta ja ties vaikka mitä.

Epäilen, että Oikea Ratkaisu (tm) olisi pumpata verovaroista enenemässä määrin rahoja erilaisiin hinnakkaisiin tutkimus- ja kotoutushankkeisiin riippumatta siitä, onko laajamittaiseksi suunnitellusta maahanmuutosta seuraava kokonaishyöty kuinka negatiivinen tahansa.

Vaihtoehto vihreälle!

Perussuomalaisissa on nyt näköjään riittävästi painoarvoa vihreän politiikan kyseenalaistamisessa ja siksi se koetaan viherliikkeessä ja sen tukipuolueissa (SDP, KOK, KEPU) uhkana, jota pitää torjua hinnalla millä hyvänsä. Isot puolueet ja media ovat rähmällään vihreään ideologiaan - oikeammin sanottuna vihreään terroriin, joka tuntuu ulottuvan kotiin asti ja lautaselleni ja lompakkooni saakka ja jossa meitä tavallisia ihmisiä syyllistetään "oikeiden ajatusten" vastaisista teoista, ajatuksista ja jopa asumistottumuksistamme. Ja lopulta meitä sitten aletaan vaientaa kuten toisinajattelijoita (kyseenalaistajia)aikoinaan Neuvostoliitossa ja Kekkosen ajan Suomessa. "Oikeita" asioita ajavien sosialistien tilalla on nyt "oikeita" asioita ajavat vihreät - ja vastaan on vaikea panna kun vastassa kerran ovat "moraalisesti korkeammat" arvostukset, joiden vastustaminen on täysin käsittämätöntä ellei peräti rikollista. Näin se tuntuu menevän. Ajan henki ja poliittinen eliitti ovat nyt samalla tavalla sidoksissa vihreään kuin mitä olivat rähmällään punaiseen ideologiaan 70-luvulla. Tämä episodi vain vahvistaa uskoani, että perussuomalaisissa on aito vaihtoehto systeemille.

Antaa palaa ... seuraavissa vaaleissa ääneni menee persuille! Tähän mennessä olenkin äänestänyt demareita, kepua ja viimeksi kokoomusta, mutta en enpä taida enää.

Antti H

"Ei voi olla olemassa sellaisia ihmisryhmiä, jotka olisivat jotenkin ansainneet raiskatuksi tulemisensa."

Ei kai kukaan ole tuollaista väittänytkään.

Vertaus: Oletetaan, että uskoisin tilastoista huolimatta, että rattijuopot eivät aiheuta enempää onnettomuuksia kuin muutkaan autoilijat ja lainaisin usein humalaiselle autoani.

Joku voisi toivoa, että onnettomuuden sattuessa joutuisin itse mieluummin uhriksi kuin joku viaton väärään aikaan väärään paikkaan joutunut. Ansaitseeko hänen mielestään jonkun siis tulla yliajetuksi? Yllyttääkö hän toiveellaan peräti rattijuoppoja tappamaan ihmisiä?

TJH XX-7

...jos vaikka näitä punavihreitä MaMu -hyyssäreitä joutuisikin MaMu -raiskausten uhriksi. Eiväthän ne siitä rikosilmoitusta tee kuitenkaan, ovat vain mielissään siitä, että ovat jollakin tavalla miellyttäneet ja olleet hyödyksi uusille kunniakansalaisillemme.

Kelpaa sitten vuoden kuluttua "hyvien ihmisten" kokoontumisessa (vihreiden puoluekokous tms. latvakakkosten joukkokokoontuminen) esitellä maitosuklaan värisiä äpäräpentuja ja hymyillä kuin Naantalin aurinko, että "näin suvaitsevainen ja hyvä ihminen minä olen...".

Kemijärveläinen

Jussin blogia seuranneena ja sen ympärillä käytyä kohua ihmetellessä ei voi muuta kuin toivottaa Jussille tsemppiä ja voimia!!

Vaikka turpaan näyttää tulevan sekä vasemmalta että oikealta (ja ennen kaikkea vihervasemmalta), niin toivottavasti et anna sen lannistaa, vaan jaksat jatkaa näiden tärkeiden asioiden esille tuomista.

Meillä täällä Kemijärvellä oli joitakin vuosia takaperin valtion kustantama, humanitäärisiin syihin perustunut ulkomaisten romaanien kotoutuskokeilu ja se päättyi täydelliseen fiaskoon. Outoa, että asiasta ei tuolloin(kaan) näkynyt mitään maan valtamedioissa. Olisikohan näin, että kun kotoutus ei täällä oikein ottanut onnistuakseen ja homma kaatui omaan mahdottomuuteensa, niin valtaapitävät katsoivat paremmaksi, että hankkeen tuloksista ei kerrota lainkaan julkisuuteen. Harmi, että tieto ko. kotoutusseikkailusta eri vaiheineen jäi vain meille paikalliselle.

Aivan tämän omakohtaisenkin kokemuksen perusteella olen sitä mieltä, asioista pitää saada keskustella niiden oikeilla nimillä. Se, että Jussin asiallisista kirjoituksista hakemalla haetaan vain tietyt kärjistykset ja raivokkaasti puututaan niihin, ei tee oikeutta kirjoittajalle ja hänen todellisille ajatuksilleen.

Onneksi jokainen voi itse käydä tarkastamassa Jussin blogista mitä hän on kirjoittanut, jolloin jokainen voi muodostaa oman mielipiteensä hänen omien tekstiensä pohjalta. On hauskaa ja samalla surullista nähdä, miten esimerkiksi joku Iltasanomien Sanna Ukkola tietoisesti vääristelee jutuissaan Halla-ahon ajatuksia ja pyrkimyksiä.

Lopuksi haluan vielä todeta, että vaikka me täällä Pohjois-Suomessa olemme vielä toistaiseksi (onneksi) välttyneet pahemmilta avoimien ovien maahanmuuttopolitiikan seurauksilta, niin huolestuneisuus tulevaisuudesta kasvaa täälläkin.

Ja että meitä lappilaisia ei nyt yleistettäisi rasisteiksi, niin voin ylpeydellä kertoa, että meillä on täällä paljon mm. ahkeria, työtä tekeviä venäläistaustaisia maahanmuuttajia, joiden kanssa ei ole ollut mitään ongelmia ja joiden kanssa vietän itsekin paljon aikaa.

J.O.

"Vaikka turpaan näyttää tulevan sekä vasemmalta että oikealta (ja ennen kaikkea vihervasemmalta), niin toivottavasti et anna sen lannistaa, vaan jaksat jatkaa näiden tärkeiden asioiden esille tuomista."

Ainoat, ketkä tässä tulevat ottamaan turpaan, ovat nämä punaviherhipit, ei suinkaan Halla-aho. Onneksi näin internetin aikana kansalaisilla on mahdollisuus saada tietoa suoraan asian osaiselta, tässä tapauksessa Halla-ahon kotisivujen kautta.

Lehtijuttuja lukiessa kannattaa muistaa, että suurin osa toimittajista on tiettyjen kansainvälisten tutkimusten mukaan vähintäänkin lievästi vasemmistolaisia. Jutut ovat sitten sen mukaisia. Hyvänä esimerkkinä Hesari ja Ilta-sanomat.

Toivottavasti Halla-aho pitää päänsä kylmänä. Kannatus tulee tästä ainoastaan kasvamaan. Kiitos vihreiden naisten.

En äänestänyt Halla-ahoa, enkä ole koskaan kuvitellutkaan voivani äänestää perussuomalaisia. Nyt joudun todella vakavasti harkitsemaan Halla-ahoa erittäin varteenotettavana vaihtoehtona.

tourette

Mihin on kadonnut hyvä ja käyttökelpoinen käsite "siirtolainen"? IMHO "työperäisten" se alkuperäinen tarkoitus olisi ollut täsmälleen tuon käsitteen mukainen... vai oliko?

Olen itse siirtolainen. Hankin tekemistä, muutin perässä, opettelin kielen ja tapoja, teen töitä ja maksan sen verran veroja että sillä tuotolla eläisi kolme keskivertoperhettä uudessa kotimaassani.

Toinen vanhemmistani oli siirtolainen Suomessa. Hankki tekemistä, muutti perässä, opetteli kielen ja tapoja, teki töitä, maksoi veroja, vaikutti yhteiskunnassa jne.

Ei tulisi mieleenikään leimata lapsuuteni tai nykyistä perhettäni "maahanmuuttajiksi". Missä nyt asun, sellaisia ei muuten näy.

Erik

Se on sanamagiaa. Sanalla siirtolainen viitataan henkilöön joka elättää itsensä omalla ammattitaidollaan/työllään uudessa kotimaassaan. vrt. suomalaiset siirtolaisena USA:ssa tai Ruotsissa.

"Työperäinen" on käsitteenä jo puoliherja tänne tulleesta yhteiskunnan varoilla elävästä elintasopakolaisesta johon suorien tulonsiirtojen lisäksi kohdistuu kokonaisen tätä varten rakennetun järjestelmän tarjoamia verovaroilla rahoitettuja erityispalveluja.

Aiemmin maahanmuuttointoilijat puhuivat pakolaisista, mutta tämä koki täyden inflaation, kun hyvin harvat näistä turvapaikka-anomuksen jättäneistä maahan eri tavoin tulleista lopulta saivat pakolaisstatuksen. He ovat täällä erilaisilla muilla kuin pakolaisstatuksilla, mutta käytännössä kyse on enemmän tai vähemmän "elintasopakolaisista" joiden ruokakuntakohtaiset tulot muodostuvat suurimmalta osin yhteiskunna tulonsiirroista.

Siksi heitä nimitetään "työperäisiksi" erotuksena oikeista pakolaisista ja siirtolaisista sekä firmojen ulkomaalaisista komennuksella täällä olevista työntekijöistä

Heistä harvalla valitettavasti on mitään sellaista ammatti- tai edes kielitaitoa, jolla he pystyisivät kilpailemaan edes peruskoulun rimaa hipoen läpäisseiden alkuasukkaiden kanssa työelämässä. Peruskoulun oppimäärä on huikea verrattuna monien näiden tulijoiden saamaan opetukseen.

Valitettavasti sitä tosiasiaa ettei Suomessa tältä koulupohjalta työllisty kovin hyvin kukaan, ei tulija eikä alkuasukas, maahanmuuttointoilijat käyttävät todisteena meidän rasistisuudestamme.

Onhan heissä toki koulutettujakin, mutta mitä voisi ajatella tänne tulleesta jossain oppilaitoksessa insinöörin koulutuksen saaneesta kaverista, joka ei vuosikymmenessä ole oppinut suomea riittävästi pärjätäkseen töissään? Eli kaikki ns. koulutettuina pidetyt tulijat eivät välttämättä sellaisia oikeasti ole. Ja taas päästään syyttämään alkuasukkaita rasismista.

Kuitenkin meillä on yrityksissä töissä melkoisesti ulkomaalaisia joiden koulutus, taidot ja asenteet mahdollistavat työnantajille heidän kannattavan palkkaamisensa. En ole ollut 2000-luvulla töissä yhdessäkään työpaikassa jossa ei olisi ollut töissä ja työkavereina erittäin ammattitaitoisia ulkomaalaisia. Nämä tulijat eivät vain ole "oikeanlaisia" mamuja, koska heistä ei saa syrjittyä reppanaa tekemälläkään. Ja lisäksi ainakin minun kohtaamani ovat olleet hiton hyviä tyyppejäkin. Mutta paapottavia heistä eivät nämä viherkukkahattutädit kyllä saa... siksi pitää tuoda maahan näitä "työperäisiä"... jotta eräät saavat olla parempia ihmisiä. Rasisteja he minusta ovat.

kokkari2

Me kokkarit tarvitsemme myös hyödyllisiä idiootteja. He ovat niitä, jotka uskaltavat sanoa ääneen kaiken mitä ajattelevat. Olisi tietysti hyvä, jos hy:n suusta valuisi edes joskus jotain uutta ja hyödyllistä, rakentavaa, mutta usein puolueessamme riittää, että julkisuuteen pääsee vanhan toistolla: talvisota, koti, uskonto, neekeri ja isänmaa.

Enthronics

Jos vihreät käyttäisivät yhtä paljon energiaa raiskausten ennaltaehkäisyyn,
kuin Halla-Ahon päänahan metsästämiseen, niin voitaisiin olla jo tekemässä
jotain oikeita poliittisia esityksiä ja lakiesityksiä.

Mitäpä jos poliitikot ylipäätään keskittyisivät olennaiseen, eli yhteisten
asioiden hoitoon!?

vertti

Meillä on vihreä oikeusministeri , siis huomattava vallankäyttäjä. Lähes valtapyramidin huipulla.

Samaan aikaan vihreät naiset ovat päättäneet alkaa jakamaan "vihreää oikeutta" , yleisen järjenkäytön ( common sense) sijaan.

Eihän näillä asioilla tietenkään ole mitään yhteyttä. Ainoastaan joku äärimmäinen kyynikko saattaisi epäillä jotain kytkentää.

Jope

Vapaa kommentointi tämän kaltaissa kysymyksissä osoittaa Uusi Suomi -lehden tärkeyden. Tänne tulee kaikki lausunnot, mikä muussa valtalehdistössä jää hyvyyden sensuuriin. Ainakin toistaiseksi.

Vaikka nyt näyttäisi, että tämä on ainut kanava vihervasemmiston touhuun turhautuneitten purkautumiselle, olen toivossa, että voisin joskus vielä tilata Aamulehdenkin. Nyt lehti odottaa, mitä tulisi tehdä.

Kun Halla-ahon kirjoitukset saavat riittävästi julkisuutta, toivon, että poliitikot pakosta alkavat elää oikeaa elämää. Ei Halla-ahon mukaista vaan keskustelua. Mukana kaikki osalliset.

Mutta kun on tuo koulutusongelma. Eli taas kerran porvarihallitukselle: ajetaan alas noita naistutkimuslaitoksien ja tiettyjen valtiotieteellisten ym. oppisuuntia. Tuolta tullut porukka (vihreät suureksi osin koostuu noista) on suurelta osin julkisissa viroissa -joutavissa sanoisin- ja toimii veronmaksajien rahoilla meitä vastaan. Jos on oikea tuottava työ, ihminen tuntee tekevänsä jotain.

Laitettaisiin nyt rahaa kansan tarvitsemiin tuottaviin oppisuuntiin ja sen lisäksi myös perusopetukseen ja terveydenhoitoon. Minimiin sosiaalitantan, kaiken maailman ympäripyöreät tieteet.

Aamulehden artikkeli "Alakerta" 16.11.2008 mielestäni kertoo hyvin miten täyttä huuhaata sanomalehti voi julkaista. Kuka muu tuon homman maksaa kuin veronmaksajat.

Kim Lindblom

Helsingin poliisilaitos
Punanotkonkatu 2
00130 Helsinki

Pyydän toistamiseen, että poliisi tutki ovatko henkilöt, järjestöt ja viranomaiset jotka ovat osallistuneet Somalian kansalaisten järjestelmällisen maahantulon organisointiin syyllistyneet Rikoslain 21 luvun 13 § mukaiseen vaaran aiheuttamiseen.

Perustelen asiaa seuraavalla.

Rikoslain 21 luku 13 §:ssä Vaaran
aiheuttamisesta on säädetty seuraavasti:
Joka tahallaan tai törkeällä huolimattomuudella aiheuttaa toiselle vakavan
hengen tai terveyden vaaran, on tuomittava, jollei teosta muualla laissa
säädetä yhtä ankaraa tai ankarampaa rangaistusta, vaaran aiheuttamisesta
sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Miten tämä liittyy Somalian kansalaisten maahanmuutoton esim. ns. perheenyhdistämiseen nimissä?
Käsittääkseni syyllistyvät Suomessa asuvat somalit kantaväestöä enemmän
rikoksiin. Itselläni on tästä useita kokemuksia, esim. Helsingin rautatieasemalla olen joutunut yli kymmenpäisen somalijengin hyökkäyksen kohteeksi.
Eli väitän, että taho joka tietoisesti edesauttaa muuta väestöä herkemmin rikollisuuteen taipuvan
väestöryhmään pysyvää mahanmuuttoa aiheuttaa muille maassa asuville vakavan hengen tai terveyden vaaran.
Somalien maahanmuuton avustamista on perusteltu sillä, että he kotimaassaan kohtaavat mm. vainoa. Omissa tutkimuksissani olen havainnut, että somalit mm. lähettävät lapsiaan
Somaliaan saamaan islamilaista kasvatusta ym. Yleisen elämänkokemuksen
perusteella en pidä uskottavana, että henkilö joka jostain vainoa
pakenee kohtapuolin lähettää lapsensa saamaan paikkaan.
Somalien maahantulon ja sitä kautta vaaran aiheuttamista muille valtakunnan
asukkaille ei tee vähemmän moitittavaksi se tosiasia, että suurin osa
Suomessa asuvista somaleista on jäänyt yhteiskunnan elätettäväksi.

http://lindblomkimi.blogit.kauppalehti.fi/

Uudistaja

Tämäkin tapaus osoittaa, että äänioikeuden myöntäminen naisille oli hätiköity toimenpide. Hankalaa sen peruuttaminenkin olisi, joten en edes ehdota sitä. Ehkä eduskunnassa kuitenkin hyväksyttäisiin esitys, jonka mukaan naisille annettaisiin puoli ääntä tietyn tarkkailujakson ajaksi (esim. 20 v., voi olla enemmänkin). Jos sitten osoittavat harkinnallista kypsyyttä, saisivat täyden äänioikeuden koeajaksi.

ustjkirjoittelu

<b>Tähän kirjotukseen tekstis viitataan.. Tässä kokonaisuudessaan niin näette kirjoituksen viitteelisen törkeyden. Koska teksti on julkises verkos on siihen tietääkseni ihan laillista viitata julkisesti.</b>

<i>&quot;Olen kirjoittanut aika ajoin kollektiivisen syyllisyyskäsityksen ongelmista. Silti minun on vaikea olla tuntematta kollektiivista närkästystä naisia kohtaan, ensinnäkin siitä, minkä he (ja muutama miespuolinen hännystelijä) antavat tapahtua tälle yhteiskunnalle ja itselleen, ja toiseksi siitä, että jokaisen joukkoraiskauksen ja muun naisiin kohdistuvan väkivallanteon jälkeen tiedostava naisväki syyllistää minua, suomalaista miestä, siitä, että suomalaiset naiset tuntevat turvattomuutta. Kollektiivisessa närkästyksessäni huomaan välillä, että minun on vaikea tuntea aitoa sympatiaa näiden rikosten uhreja kohtaan. Tunnen houkutusta ajatella, että naiset saavat sitä, mitä pyytävät.

Yritän kuitenkin olla ajattelematta näin. Koska kaikki naiset eivät ole sellaisia kuin Virtanen, Biaudet ja Filatov. Raiskaukset tulevat joka tapauksessa lisääntymään. Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä. Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuuri osuu omaan nilkkaan.&quot;</i>

Lähde: <a href=http://www.halla-aho.com/scripta/monikulttuurisuus_ja_nainen.html>http:/...