Maanantai 20.5.2019

Epäily: Tyttöä ahdisteltiin bussissa – tunnistatko kuvan miehen?

Luotu: 
20.6.2012 13:57
  • Kuva: Poliisi
    Kuva
    Poliisi pyytää yleisön apua kuvan miehen henkilöllisyyden selvittämiseksi.
  • Kuva: Poliisi
    Kuva

Poliisi epäilee, että 10-vuotias tyttö joutui hyväksikäytön uhriksi linja-autossa välillä Kouvola-Helsinki sunnuntaina 17. kesäkuuta.

Tyttö matkusti iltapäivällä yksin bussilla välillä Lappeenranta-Helsinki. Mahdollisesti Kouvolasta linja-autoon nousi mieshenkilö, joka istui tytön viereen käytävän toiselle puolelle.

Poliisin mukaan mies tyydytti itseään useaan otteeseen matkan aikana. Tapahtumaan ei epäillä liittyvän fyysistä kontaktia osapuolten välillä.

Mies jäi pois linja-autosta Helsingissä Kampin terminaalissa.

Poliisi pyytää yleisön apua miehen henkilöllisyyden selvittämiseksi. Vihjeet pyydetään soittamaan numeroon 050-4563654.

Jaa artikkeli:

Kommentit

John Jarvz

Heti on kuva ku on ulkonäön perusteella valkonen suomalaisäijä kyseessä. Mut auta armias ku olis ollu joku vähänkin tummahipiäisempi äijä, niin ei olis edes sanallista kuvausta tullut, kuvasta puhumattakaan.

Jukka Ryhänen

On tää sairasta touhua. Satunnainen valvontakameran kuva josta ei mitään takeita koskeeko jutun henkilöä ja julkaistaan pedofiiliväitteiden kera!! Pelkkä mielivaltainen heitto ja ihmisen saa leimata saastaksi?? Mieshän oli suljetussa tilassa ollessaan bussissa ja vielä pitkän matkan aikana. Kuulostaa uskomattomalta että tyttö ei ole voinut nousta matkan aikana ylös ja mennä ilmoittamaan asiasta bussikuskille vaan olisi katsellut useita kertoja miehen puuhia ja mennyt vasta matkan päätyttyä kertomaan asiasta?? Haloo sanon minä.

Johan Von

No lasta kiinnostaa mitä setä tekee toisella puolen bussia. pitäisi lapselle opettaa että menee vaikka kuljettajalle sanomaan mitä näkee. Koska ilmeisesti oli ymmärtänyt miehen puuhailut. Vi oliko kysessä taskupiljardi ja kotona åiti kertonut mitä bussissa tapahtui. sopimatonta joka tapauksessa miehen puolelta.