Lauantai 18.11.2017

Puheenvuorossa ollut teknisiä ongelmia

Jaa artikkeli:
Luotu: 
8.7.2012 14:51
  • Kuva: Uusi Suomi / Puheenvuoro
    Kuva
    Puheenvuoro on yhteiskunnalliseen keskusteluun keskittynyt blogipalvelu.
|

Verkkolehti Uuden Suomen blogipalvelut Puheenvuoro ja Vapaavuoro ovat jumittaneet koko viikonlopun ajan. Kommentointi on onnistunut, mutta uusien blogiavausten kirjoittaminen on ollut ajoittain mahdotonta.

Uusi Suomi on pahoillaan häiriöstä.

Teknisen ongelman korjaustyö näyttää nyt ainakin osittain onnistuneen, ja viimeisen parin tunnin aikana blogikirjoituksia on tullut läpi.

Uuden Suomen uutispuoli on toiminut kommentointeineen normaalisti myös kuluneena viikonloppuna.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Markku Huusko

Olisimme voineet raportoida varmasti aiemminkin. Pyydän anteeksi ongelmaa ja siihen liittyvää epätietoisuutta, jonka lievittämiseen olisi tosin ollut eilen varsin vähän lääkkeitä. Koko ongelman piti olla jo eilen ohi ja sen jatkuminen oli ikävä yllätys. Itsekään en sattunut olemaan parhaassa mahdollisessa paikassa tämän ongelman ratkaisun suhteen.

ville pihola

Markku, onko mitään tietoa siitä, että onko vika jo paikallistettu?
Se, että esimerkiksi minä olen päässyt takaisinohjauksen ohi, johtuu todennäköisesti käyttämästäni koneesta ja selaimesta. Käytössäni on Mac Safari-selaimella.

ps. Pakkaa sieltä Venäjältä mulle tuliaisiksi joku hyvä XO-pullo siitä hyvästä, kun olen hoitanut puheenvuorolaisten tiedottamista ja tarjonnut avaustani alustaksi kirjoitus-addiktisten bloggaajien käytettäväksi. ;)

Markku Huusko

Ville, kiitos tiedotustehtävien esimerkillisestä hoitamisesta. Olen sen kyllä rekisteröinyt. Puheenvuoron puolella oli myös itselleni mahdoton kirjoittaa blogiavausta. Koposen Jarmo Usarista kävi siellä sitten kommenttipuolella tänään kertomassa meidän osaltamme ongelmasta. Vielä eilen näytti jo yhdessä vaiheessa, että koko pulma oli ohi. Nyt se tuntuisi olevan ihan oikeasti ohi.