Lauantai 23.9.2017

Poliisiautolle kävi huonosti Janakkalassa

Jaa artikkeli:
Luotu: 
9.7.2012 12:13
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
    Kuva
    Arkistokuvan poliisiauto ei liity uutiseen.

Useat päihtyneiden lomailijoiden väliset pahoinpitelyt työllistivät poliisia Hämeenlinnan seudulla viikonloppuna, kertoo Kanta-Hämeen poliisi.

Erikoisin tapahtumapaikka pahoinpitelylle oli moottoritie.

–Janakkalan kohdalla moottoritiellä kahden auton kuljettajat olivat tyytymättömiä toistensa ajotapaan. Kuljettajat pysäyttivät autonsa moottoritielle ja asian selvittelyn tuloksena poliisi tutkii tapahtumia törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi muun muassa pahoinpitelynä, poliisi kertoo.

Tapahtumaa selvittäneen poliisipartion autolle kävi huonosti. Moottoritietä ajanut auto törmäsi hälytysvaloja vilkuttaneen, pysäköidyn poliisiauton perään.

–Poliisiauton perä painui kasaan, poliisi kertoo.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Paavo Ronkainen

Olen jo pitkän aikaa ihmetellyt että mikä ihmisiä vaivaa, kun täytyy alata tappelemaan liikenteessä :/ Kukaan ei ole täydellinen kuski ja kaikkien on jätettävä turvaväliä sekä myös annettava anteeksi muiden virheitä. Monesti vaikuttaa siltä, että liikenne otetaan aivan liian henkilökohtaisena asiana ja siellä ollaan jo valmiiksi pinna kireällä.

Olisi se hienoa, kun liikennekulttuurimme muuttuisi tästä "rankaisukulttuurista" ystävällisempään suuntaan, missä jokainen olisi toistensa kaveri tienpäällä. Jokainen ihminen voi vaikuttaa liikennekulttuuriin, joten aletaan vaikuttamaan yhdessä :)

Jouni Minkkinen

Mielenkiintoisen tapahtuman myäös todistaneena en voi kuin ihmetellä.

Muutama vuosi sitten Hämeenlinnassa edessäni ajava nainen aikoi kääntyä vasemmalle. Vastaantuleva nainen taas oli kääntymässä omastaa suunnastaan vasemmalle eli meistä päin oikealle. Kumpikaan ei sitten osannut päättää kumpi ajaa ensin ja käsillä viuhdottiin enemmän kuin italialaisessa parisuhdedraamassa. Lopulta, ensin toinen ja sitten toinen nousi autosta ulos ja molemmat alkoivat raapimaan toisiaan keskellä risteystä...