Torstai 27.6.2019

Halla-aho käynnisti bisneksen: ”Valkoinen heteromies”

Luotu: 
4.3.2009 15:36
  • Kuva: Wikimedia/Jturkkil
    Kuva
    Jussi Halla-aho Hämäläisen osakunnan järjestämässä vaalipanelissa vuonna 2006.
  • Kuva: halla-aho.com
    Kuva
    Jussi Halla-ahon myymät VHM (valkoinen heteromies) -paidat ovat myyneet kuin häkä.

Perussuomalaisten listalta Helsingin kaupunginvaltuustoon valittu Jussi Halla-aho yrittää nyt myös tienata maahanmuuttokriittisyydellä.

Sitoutumattoman Halla-ahon kohuttuihin blogikirjoituksiin perustuvan omakustanneteoksen Kirjoituksia uppoavasta lännestä tuhannen kappaleen ensipainos myytiin loppuun kolmessa päivässä.

Halla-ahon sivustollaan kauppaamat t-paidat ovat menneet myös kuin kuumille kiville. Valkoisuutta ja heteroseksuaalisuutta julistavia t-paitoja on tilattu uusi erä myyntiä varten.

Eurovaaliehdokkaaksikin spekuloitu Halla-aho kertoo Uudelle Suomelle, ettei hän pyri tekemään bisnestä maahanmuuttokritiikillä. Hän ei kommentoi mahdollista lähtöään ehdokkaaksi.

– En pyri kaupallistamaan sitä [maahanmuuttokritiikkiä] millään tavalla. Tavoittelen kirjamyynnillä niitä, jotka eivät ole lukeneet blogiani, hän selvittää.

”Proud to be black –paidoistakaan ei kysytä mitään”

– Uusintapainoksen kokoa pitää miettiä. Ei voi olettaa, että myyntitahti pysyisi samana. Realismia täytyy olla.

Halla-ahon sivuilla on viime kesästä lähtien myyty VHM (valkoinen heteromies)- ja VHN- (valkoinen heteronainen) –t-paitoja. Halla-aho kertoo, että t-paitoja on myyty 150 kappaletta ja uusi erä on tilattu. Erän kokoa hän ei halua kommentoida.

– Tämä on vain tällaista sivustomme sisäistä huumoria, hän selittää paitojen merkitystä.

Halla-aho ei näe, että paitojen viesti olisi vähemmistöjä sortava tai rasistinen.

– Valkoinen rotu on ainoa rotu, joka joutuu ottamaan vastuuta sanoistaan ja tekemisistään. Jos mustalla on päällään proud to be black –paita, siitäkään ei kysytä mitään, hän puolustautuu.

Poliisi aloitti joulukuussa 2008 esitutkinnan Halla-ahon pitämän blogin pohjalta, jonka kirjoituksiin tuore kirja perustuu. Halla-ahoa epäillään kiihotuksesta kansanryhmää vastaan.

Henkilöt: 
Paikat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Johannes Pohjolainen

Tosi hieno juttu ne t-paidat. Onhan niitä black power paitojakin,ja kommareiden sirppipaitoja.
Valitettavan tosi on,että mielipidekirjoituksia sensuroidaan. Tälläkin sivustolla,ja Erkon lehdissähän ei mene mikään läpi,ennenkuin sossujen puoluetoimisto on sen hyväksynyt.
Kannatan maahanmuuttoa,sellaisessa muodossa kuin Suomalaisetkin ovat sitä tehneet. Muuttaneet siirtolaisiksi tekemään työtä ja elättämään itse itsensä.
Sitä muuttoaaltoa joka meille nyt tunkee,meidän elätettäväksemme vastustan.

Meneeköhän tämä läpi edes omalla nimellä?

pakista

Kirjaimilla voi olla monta merkitystä: Vähän Hullu Mies. Lievempi muoto: Vain Hupsu Mies ja jopa: Vallan Hulppea Mies. Aste vaihtelee sympatioiden tai antisympatioiden mukaan niin puolueen kuin maahanmuutonkin suhteen.

TJH XX-7

Halla-Aho valistaa kansalaisia maahanmuuttoon liittyvissä asioissa kun kukaan muu ei sitä tee. Jussi on jotakuinkin ainoa kanava joka paljastaa tämän "työvoimapula" ja "työperäinen maahanmuutto" -kusetuksen myös meille tavallisille äänestäjille.

Jussille Eurooppa ja maahanmuuttoministerin pesti vuoden 2011 vaalien jälkeen.

Vieras

Muistathan, että valkoinen mies ei suinkaan keksinyt orjuutta. Nykyäänkin orjakauppa elää ja voi hyvin, mutta ei valkoisten miesten valtioissa. Orjuutta tunnetaan jo esihistorialliselta ajalta, ja esimerkiksi erittäin laaja muslimien hoitama orjakauppa on huomattavasti vanhempaa perua. Nykyisin virallisten orjien lisäksi on myös käytännön orjuutta Dubaissa, jossa käytännössä orjatyövoimalla rakennetaan pilvenpiirtäjiä. Virallinen VHM, joka on siis ateisti tai kristitty, on toki tähänkin jollain tavalla syyllinen, kuten kaikkeen muuhunkin.

VHM on nimenomaan kritiikkiä tätä edustamaasi "valkoinen mies on syypää kaikkeen" höpöhöpöä kohtaan. VHM ei ole siis mikään rasistinen kannannotto, vaan anti-rasistinen ihan samalla tavalla kuin "black power", joka taas kritikoi sitä, että mustat mukamas olisivat huonompia ihmisiä kuin valkoiset, mikä ei tietenkään pidä paikkansa.

Lisäksi kuten myös Halla-aho toteaa, VHM:n voi ymmärtää myös muodossa "valkoinen homomies", mikäli se sopii paremmin paidan kantajalle. Paino on siis sanoilla Valkoinen ja Mies, jotka ovat syypää ihan kaikkeen, mitä tällä maapallolla tapahtuu. Esimerkiksi VHM on rasisti, ja sitä kautta syypää siihen, että tänne tulevat ei-VHM:t tekevät rikoksia, syrjäytyvät eivätkä työllisty. Lisäksi kaikki VHM:t ovat syyllisiä kollektiivisesi orjuuteen, imperialismiin ja siirtomaaherruuteen, vaikka esimerkiksi suomalaisilla ei ole historiallisesti ollut mitään tekoa näiden kanssa. Juuri TÄTÄ VHM KRITIKOI.

pakista

Luonnollisestikaan ei pelkästään valkoinen mies ole syyllistynyt orjuuttamiseen, mutta ei ole kuin muutama vuosikymmenen siitä, kun naapurissa orjuutettiin kokonainen kansa kommunismin ikeeseen ja hieman
kauempana natsit käytännössä ja kansallissosialismin merkeissä tekivät samoin.

Niin, että kyllä valkoinen mies tässä toiminnassa on hyvin edustettuna.
Edellä on vain listan viimeisimpiä esimerkkejä. Suomalaisten orjuushistoriassa saadaan kyllä mennä mahdollisesti Kalevalan aikaan, että ilmiö esiintyy.

Mainittakoon vielä, että Kreikan korkeakulttuuri perustui orjatyövoiman käyttöön kuten Roomankin.

Piilo-orjuus esim. lasten ja naisten osalta on varmaankin joissakin
valtioissa yleisempää edelleenkin kuin luullaankaan.

Vieras

Mä koetin ottaa selville orjuuden lähteitä, vaikka toki tiesinkin sen olevan yhtä vanhaa perua kuin koko homo sapiens. Mielenkiintoista oli tieto, että juutalaiset ja foinikkialaiset olivat ensimmäiset orjakauppaa harjoittavia. Afrikassa orjakauppaa tehdään joissakin paikoissa tietoisesti vieläkin. Ja eiköhän tuolla idässä ja etelässä liene muitakin mantereita "veitikoineen",joille orjuus on jokapäiväistä. Vastaavaa "työn teettämistä" ruokapalkalla, tapahtuu ympäri maailman. Myös meillä Suomessa. Afrikka on ollut tapetilla jo tarpeeksi kauan orjuudesta puhuttaessa, koska sieltä ollaan lähtöisin me kaikki, orjakauppiaat mukaan lukien. Olihan Venäläisetkin Tsingiskaanin maaorjia 1330-luvulle asti. Siitäkö koko kansan trauma ? No, historia kertoo asian olleen toista päin, siis Venäläisissä oppikirjoissa. Joten se siitä, kuten Stalinin hyökkäys-sodistakin. Länsimaista propakandaa Putin nuorille ja nationalistuneelle kansallekin.

Slarvinisti

Varaan etukäteen kaksi kirjaa seuraavasta painoksesta. Nyt en kerinnyt ostaa.

Onhan näitä kirjoja poliitikoilta saatu luettavaksi iät ajat. Ja nytkö sitten on kyse "bisneksestä"? Kas kun ei ole ollut kyse "bisneksestä" silloin, kun vihreät ovat julkaisseet omia haihattelukirjojaan ja myyneet pannulappujaan. Miksei puhuttu "bisneksestä" Väyrysen, Kekkosen, Koiviston, Uosukaisen tms. kanssa.

Eikös vihreät ole aina myös yrittäneet tienata maahanmuuttomyönteisyydellä? Tai atomivoiman vastustamisella? Montako "Atomivoimaa ei-kiitos" -rintanappia ovat myyneet?

Pekka Siikala

Jaa, jos 1000 kpl painoksen myy kolmessa päivässä niin huonosti on suunniteltu bisnes.

Jos olisin Halla-aho niin olisin ottanut 10 000 kpl painoksen. Jos ei sitä määrää myy niin kehnosti menee. Sekä kirjoittajalla että ideoilla.

Voisiko Halla-ahon kansaa huutaa suoraan Suomen kuninkaaksi?

Raamattu, Kalevala, Seitsemän veljestä ja Tuntematon sotilas. Onpas kerralla saatu Halla-ahosta uusi kansalliskirjailija ja Jumalan sanan julistaja.

Vieras

Välillä minusta tuntuu, että valkoihoiset ovat ainoat ihmiset, jotka eivät saisi olla ylpeitä etnisyydestään. Aiheuttaako kohua jos tummaihoinen kulkee, vaikkapa Halla-ahon kuvailema proud to be black -paita päällään? Ei. Sen sijaan jos valkoihoinen kulkee vaikkapa proud to be white -paita päällään, leimautuu hän heti white power -aatteen kannattajaksi tai uusnatsiksi.

Haloo.

ROOSTER

Amerikassa Carmelin pormestari, näyttelijä ja ohjaaja, Oscar-palkintojakin saanut Clint Eastwood on joskus todennut olevansa selvässä vähemmistössä Hollywoodissa. Hän ilmoitti olevansa valkoinen pianoa soittava heteromies.
Eli VPSHM.

Alkavat VHM:t olemaan kohta vähemmistö ja sitten aletaan meitä hyysätä :)

vapausvalita

"Alkavat VHM:t olemaan kohta vähemmistö ja sitten aletaan meitä hyysätä

Kun valkoiset joutuvat vähemmistöksi heitä kohtaan ei sovelleta samaa vähemmistöjen politiikkaa mitä valkoiset soveltavat omiin vähemmistöihin. Valkoiset eivät tule saamaan mitään positiivista syrjintää, lain takaamaa suojaa kritiikiltä, median sensuuria pahoista teoista jne. jos käy niin kuin etelä-afrikan valtioissa valkoiset yksinkertaisesti tuhotaan.

Kummestunut

Aloitusvirke oli oikein mestarinäyte asenteellisuudesta. Kai kirjoittajan pitäisi edes teeskennellä olevansa journalisti eikä antaa omien kaunojensa näkyä noin selvästi. Uusi Suomi on verkossa julkaistava sanomalehti, jonka toimittajien tulisi pysyä asiallisina myös Halla-ahosta kirjoittaessaan. Antipatiansa voi sitten päästää valloilleen muilla foorumeilla.

Lemmy z

Noita T-paitoja on ollut myynnissä jo vuosia sitten. Kirja on "uusi" mutta perustui kysyntään.

Asiaa tuntemattomille - "Valkoinen Hetero Mies" (tai miksei homokin) on aina syyllinen kaikkeen. Hän on se joka on rasisti, hän on se joka syrjii. Jos ei muuta, hänen esivanhempansa ovat keittäneet orjalaivojen tervan. Eli ollaan sitten VHM'iä, niin ei tarvitse asiasta erikseen aina muistuttaa.

Nuiva

"Valkoisuutta ja heteroseksuaalisuutta julistavia t-paitoja on tilattu uusi erä myyntiä varten."

Toimittaja ei ole selvästikään ymmärtänyt mitään kirjoittamastaan aiheesta, tai sitten asia on ymmärretty Varpelan taholta tahallaan väärin. Halla-ahon myymät t-paidat edustavat scenehuumoria, ja niiden perimmäisenä tarkoituksena on ironisoida valkoisia heteroseksuaaleja maailman ongelmista syyllistäviä katsantokantoja. Niiden tarkoituksena ei ole julistaa mitään.

Jouko Lilja

10 000 kappaleen painokseen tarvittaisiin pääomariskin ottoa ja siihen voi ryhtyä vain ammattimainen kustantamo. Ei taida löytyä sellaista perinteisistä kustantamoista, joka uskaltaisi koskea tuohon kirjaan pitkällä kepilläkään huolimatta ansaintamahdollisuuksista. Niinpä J H-a saa pitää kaikki kirjan tuotot itsellään. Onkohan tässä uuden kirjakustantamon alku? Se tekisi oikeutta paitsi maahanmuutopolitiikan kritiikille myös sananvapaudelle ja markkinataloudelle.

Pekka Siikala

Ei 10 000 kpl painos hirveitä maksa sopivassa kirjapainossa. Ja jos asiaansa uskoo, ja oman markkina-arvonsa ymmärtää, niin vauhtia vaan. Tuo 1000 kpl painos osoittaa arvostelukyvyttömyyttä ja myös kyvyttömyyttä luottaa itseensä ja asiaansa.

Omakustanteita on ilmestynyt aina. Ei Halla-ahosta ole kirjankustantajaksi, sillä se vasta ankaraa bisnestä on. Pelkillä omilla jutuilla taas ei varsinaisesti kustantamoksi kohoa.

Gesär

"Tuo 1000 kpl painos osoittaa arvostelukyvyttömyyttä ja myös kyvyttömyyttä luottaa itseensä ja asiaansa."

Et tainnut ymmärtää, että kaikki kirjan materiaali on vapaasti saatavilla verkossa, Halla-ahon blogissa. Halla-ahon vankimmat kannattajat ovat lukeneet ne etu- ja takaperin kahteen kertaan, joten varsinaista tarvetta kirjalle ei ole. Suuri yleisö saavutetaan vasta kirjakustantamojen ja -kauppojen kautta, ja tätä painosta myytiin vain Halla-ahon blogissa.

Jos Halla-aho tuomitaan, todennäköisesti oikeus myös kieltää kirjan (kuten tapahtui eräälle runokirjalle taannoin). Siinä tilanteessa olisi ikävää, jos kotoa löytyy vaikkapa 6000 vielä myymätöntä kirjaa. Uusia painoksia saa aina. Jos 2. painos on myös omakustanne, sekään tuskin ylittää 2-3 tuhatta kappaletta.

tapio_o_neva

Uskoisin, että feministit ja Mika Ilman voisivat yltää painoksen takavarikoimiseen. Toivottavasti Johan Bäckman neuvoo, miten Halla-aho -kirjallisuus saisi poliittisen turvapaikan Venäjän federaatiossa sijaitsevalta palvelimelta. Sitähän suojelee suomalaisilta mm. Venäjän ydinasevarjo.

Minusta pitäisi pyrkiä järkevään Halla-aho -kritiikkiin, mutta Suomessahan henkinen laiskuus ja kyvyttömyys ovat estäneet asiallisen Tatu Vanhanen -kritiikinkin.

Linkolasta on jo onneksi osittain päästy Jokelan valitettavan ja traagisen ampumatapauksen vuoksi.

Suomssa on vielä paljon opettelemista vapaaksi länsimaiseksi yhteiskunnaksi. Harjoituksia tulee jatkaa.

Lisää oikeaa keskustelua ja vähemmän Kanervan ja Vanhasen naisskandaaleja.
Halla-aho ja Bäckman ovat samizdat -kirjallisuuden parhaat hahmon 2008-2009.

Lisää Halla-ahoja ja Bäckmaneita ja sananvapaus käyntiin. Minusta Iivi Anna Masson on luovuttanut liian helpolla. Ellei ole sisua käydä Bäckmanin kimppuun virtuaalisti ja verbaalisti muutoin kuin miltei hallintokantelua muistuttavalla kirjeellä, ei pitäisi olettaa kovinkaan suurta kestokykyä NATO:ssakaan materiaalitaistelussa Venäjän federaatiota ja muita vapausvoimia vastaan, jotka teoreettisesti uhkaavat Euroopan unionin haudanvakaata hyvinvointia ja pysähtyneisyyttä.

Ammattikriitikko

Pekka Siikala ei taida tietää, että 1000 kirjan myynti kolmessa vuorokaudessa on uskomaton saavutus Suomessa. Omakustantajalle, ja jopa ammattikustantamolle pelkän 1000 kpl myynti olisi kelpo saavutus tekijän ensimmäisestä kirjasta.
Tuollainen ennakkomyynti lupaa hyvää jatkossakin. Tällä myyntimäärällä aukeaisi ovet mille tahansa ammattimaiselle kirjakustantamolle.

Gesär

Uudelle Suomelle ei ole kunniaksi tuolla asenteella kirjoitetut jutut.

Halla-aholta nimenomaan pyytämällä pyydettiin, että hän julkaisisi bloginsa kirjana. Valkoinen heteroseksuaalinen mies ja -nainen ovat juurikin niitä, joiden pitää maksaa veroissaan tämä valtava monikulttuurin rikkaus, eikä heillä ole oikeutta valittaa sen lieveilmiöistä.

Mitä tulee hetero/homo-pohdintaan, oletteko nähnyt filosofi Jukka Hankamäkeä kritisoitavan, vaikka hänen ajatuksensa ovat hyvin samankaltaiset kuin Halla-aholla?
http://jukkahankamaki.blogspot.com/2008/12/miten-minusta-tuli-nuiva.html
http://jukkahankamaki.blogspot.com/2009/01/maahanmuuttajat-hotelliin-jus...

Tilaisin paidan itselleni, jos se olisi yhtään paremman näköinen. Kirjaa en viitsinyt tilata, mikä näitä juttuja lukiessa kaduttaa.

tapio_o_neva

Valkoiset heteromiehet ovat vastuussa valtiokapitalismin (kommunismin) ja kapitalismin imperialististista rikoksista ihmiskuntaa vastaan. Valkoisten heteromiesten musta kirja on vielä kirjoittamatta.

Tämän vuoksi kaikenlaiset suffragetit ja muut toimintaryhmät pyrkivät kompromettoimaan prestiisin, joka valkoisilla kokolihaa syövillä heteromiehillä vielä joukkotiedotusvälineissä on.

tapio_o_neva

Halla-aho voisi myydä huuto.net :ssä omalla mustekynällä kirjoitettuja kappaleita.

Kuntien kulttuuritätien suvaitsevaisuutta voisi testata siten, että pyydettäisiin kirjastoja hankkimaan Halla-ahon kirja ja listattaisiin verkkoon ne kirjastot, jotka kieltäytyvät.

Myös Bäckman- sekä Keijo Korhos-kirjallisuutta pitäisi saada kirjastoihin, joihin uskallettiin hankkia Vankileirien saaristo 1970-luvulla.

Sivusta seuraaja

Kirjoita Sinäkin, Pekka oma kirja ja ota ihmeessä siitä heti alkuun 10000 kappaleen painos. Jos saat myytyä sitä netissä 1000kpl edes kolmessa vuodessa (30 eur/kpl), niin sitten minäkin lupaan ostaa sen Raamatun, Tuntemattoman ja Halla-ahon kirjan viereen. Jos et, niin kehnosti menee -sekä kirjoittajalla että idealla.

Pekka Siikala

Olen kirjoittanut useampia kirjoja ja ottanut suurempia painoksia, ja myynyt ne loppuun hitaimmillaan kahdessa kuukaudessa. Eivätkä ne ole olleet populistisia kirjoja, blogeissa etukäteen rakennettuja ja mainostettuja.

Olen käyttänyt Gummeruksen rotaatiopainoa, ja myös pienempiä painoja. Olen omistanut kaksi kustantamoa. Viimeksi kustannusfirmallani oli osasto Tampereen kirjamessuilla helmikuussa.

Takaan, että jos moraalini myöten antaisi, kirjoittaisin kahdessa viikossa kirjan, jota myytäisiin 50 000 kpl vuodessa. Mutta kun tuota etiikkaa ja moraalia on, niin olkoon.

Kiva silti on nähdä mitä Halla-aho kirjoittaa, osaako hän kirjoittaa, ja paljonko kirjaa loppujen lopuksi myydään.

Kenties meille on syntynyt Kiveä parempi kansalliskirjailija?

Sivusta seuraaja

"Kiva silti on nähdä mitä Halla-aho kirjoittaa, osaako hän kirjoittaa, ja paljonko kirjaa loppujen lopuksi myydään."

Voithan toki käydä lukemassa ne kirjoitukset jo sieltä scripta-blogista. Minä olen lukenut jo aikoja sitten ja ostan kirjan täysin moraalisen tuen vuoksi.

Jään silti innolla odottamaan moraalisi ja etiikkasi löystymistä ja sen 50000kpl myynnin vuodessa rikkovan kirjan ilmestymistä. Kenties meille viimeistään silloin syntyisi se Kiveä parempi kansalliskirjailija.

Vanhojen jäärien kiukuttelu Halla-ahoon liittyen jaksaa naurattaa viikosta toiseen.

tapio_o_neva

Ymmärrän kyllä, että olet henkisesti yksi Keskustapuolueen viimeisistä mohikaaneista, joiden kilpailijoina olivat kansalliset kokoomuslaiset ja suomalaiset sosialidemokraatit.

Kokonaisuus ei ole kuitenkaan enää kansallinen, vaan mediarevittelyn ääriarvot on katsottava Zhininovskilta, haiderilaisilta ja parhailta amerikkalaisilta harhaanjohtamisen ammattilaisilta, joiden käsissä Eino Poutiainen, Hilja Riipinen ja Veikko Fennander lakastuvat.

Vaikka moraalisi olisi kansallinen, kansalliskonservatiivinen ja oikea, silti se ei enää toimi 2000-luvulla eurososialidemokratian, liberaalikokomuslaisuuden tai keskustaliberalismin vuoksi. Akvaarioosi on tullut suolaisempaa Itämeren vettä ja moraalikäsitykseksi pitäisi muuttua arvokallion puolustamisesta taitavammaksi manipuloimiseksi.

Ei kukaan hesalainen, joka vaihtaa puolisoa kuin paitaa ja jota vaihdetaan työpaikoilla kuin sälekaihtimen asentoa ymmärrä paatoksellista juttua siitä, miten joku artjärveläinen kunnallispoliitikko viekkaudella ja vääryydellä antaa päihin Ukko-Malmiharjulle niin, että lojaalisuus- ja petturuuskäsitykset muuttuvat.

Suomi on Euroopan unionissa ja Orimattilan kaupungilta saa lypsää ehtoja konkurssikypsästä maalaiskunnasta parempia ehtoja palveluverkostoksi vaikka uhkaamalla sekä Iitillä että Lahden kaupungilla samaan aikaan.

Luepas Pekka raamatusta:"Tämä on juutalaiselle P A H E N N U S (keskustalaiselle), mutta kreikkalaiselle H U L L U T U S (keskustaliberaalille)".

Edustat konservatiivimoraalia, jolle postmoderni uusmaalainen tai helsinkiläinen nauraa. Moraalisi toimii agraari- ja teollisuusyhteiskunnassa, mutta ei jälkisosialidemokraattisessa postmodernismissa.

Lue Pekka Alvin Tofflerin kirja "Kolmas aalto" niin ymmärrät, että elämme postmodernismissa, joka edellyttää mielikuvia ja vedätyksiä.

Ei Uudessa Suomessakaan olisi niin paljon pornouutisia, ellei pitäisi ajatella, että myös naiset lukevat lehtiä ja osallistuvat suurella ostovoimalla vapaaseen kuluttamsieen.

Moraalisi ja etiikkasi on kireää sekä oikeaa menneisyydessä sekä nykyään vielä jossain päin maalaiskuntia, mutta se ei ole 2000-luvun etiikkaa taktiikka ja taitopuolella.

Uskon, ettei Halla-aho ole hullu eikä Bäckman ole venäläismyönteisyydessään neuvostomielenvikainen, vaan kumpikin on sanojen ja sosiologian ammattilaisia, jotka vain käyttävät ajanmukaisia menetelmiä.

Mikään kumiseva Jaakko Laakso-tyyli ei riittäisi natottajien kompromettoimiseksi, vaan tarvitaan ihmisoikeuksiin ja humanismiin vetoava Bäckman-tyyli sekä salaliittojen paljastamistyyli, mikä on suoraan Yhdysvalloista.

Jaakko Laakso < Ilkka Hakalehto < Keijo Korhonen < Johan Bäckman < Jussi Halla-aho.

Tyylien pitää kehittyä myös sähköiseen ja nopeaan mediaan sopimiseksi.

Turkulaine

Ei löydy Akateemisen kirjakaupankaan tietojärjestelmästä yhtään Pekka Siikalan kirjaa. Taitaa olla Pekka nähnyt nyt unia kirjailijanurastaan. Mutta kuten on saatu todistaa, taistelussa Halla-ahoa vastaan mikään temppu ei ole liian nolo ja epätoivoinen etteikö sitä yritettäisi.

Pekka Siikala

Mukava seurata kun asiantuntemattomat pohtivat kirjoittamieni kirjojen määriä, ja mistä niitä löytyy.

Aika monista kirjastoista.

Ja se muuten on puppua että jostain löytyisivät kaikki Suomessa julkaistut kirjat. Ne löytyvät vain jos niille on haettu ISBN tunnus. Eikä se ole pakollinen.

Suomessa voi julkaista kirjoja millä nimellä tahansa. Kaunokirjallisuuden puolella se ei edes ole harvinaista.

Mutta eikös tässä nyt pitänyt nostaa Halla-aho Väinö Linnan ja Aleksis Kiven rinnalle?

Jos mies on niin hyvä, ja asia pistämättömän tärkeä, niin olisi kyllä kannattanut ottaa heti suurempi painos! Siitähän kina alkoi.

oksanenjuha

Voisitko antaa muutaman esimerkin kirjoittamistasi kirjoista? Ja olet todella hyvin myynyt kirjailija, jos tuo pitää paikkansa. Sinua ei löydy Wikipediasta eikä googlettaminenkaan annan muuta kuin näitä iänikuisia horinoitasi Uuden Suomen blogissa.

"Takaan, että jos moraalini myöten antaisi, kirjoittaisin kahdessa viikossa kirjan, jota myytäisiin 50 000 kpl vuodessa. Mutta kun tuota etiikkaa ja moraalia on, niin olkoon."

Aika raju väite. Ei sinulta ainakaan itsetuntoa tunnu puuttuvan,

Vieras

Voi sitä itkun ja porun määrää, kun Halla-ahoa, tuota maahanmuuttokriittisyyden pappia ja imaamia tohditaan oikein lehtijutussa kritisoida!

Toimittaja joka uskaltaa kirjoittaa mitään, mikä ei suorastaan ylistä Halla-ahoa tai hänen mielipiteitään, saa välittömästi sähköpostin täydeltä haukkuja ja uhkauksia. Väistämättä tulee mieleen Muhammed ja muslimit...

Vieras

Ei minulla Halla-ahoa vastaan mitään ole, mutta hänen kannattajansa tuntuvat itkevän aina kun joku vähänkin on eri mieltä Suuren ja Mahtavan Profeetan kanssa. Sehän tässä naurattaa, ei Halla-ahokaan kai mikään jumala ole. Vai olenko erehtynyt?

Vieras

Niin, ja kyllähän lehtijuttujen kuuluukin olla kriittisiä. Kyllä tässäkin jutussa mielestäni ollaan ihan asialinjalla. Halla-aholta kysytään kriittisiä kysymyksiä, ja hänen vastauksensa tuodaan selkeästi esille. Siinä kaikki, eikä siinä mitään sen kummempaa ole.

Onhan toki niitäkin juttuja, joissa toimittajan omat asenteet paistavat läpi, muttei tämä mielestäni ole sellainen.

Vieras Mies

Siinä se ero piilee. Kukaan ei ole tässä keskustelussa päättänyt aloittaa pyhää sotaa, eikä vääräuskoisten tuhoamista.

Vaikka Halla-Aho kirjoittaa populistisesti kärjistäen ja osatotuuksia hyödyntäen, niin faktaa on se että kaveri kirjoittaa niin nasevasti että sitä ei taida perushumanisti tajuta. Tai jos tajuaa, niin silloin hämmentyy ja kysyy kaverilta neuvoa miten tähän asiaan kuuluu suhtautua.

Oletko koskaan miettinyt sellaista asiaa, että meidän yhteisöveron noston perään hinkuva Herra Paarma sanoisi että vääräuskoiset on tuhottava ja lepäämme vasta kun koko maailma maksaa meidän "ainoalle oikealle ajatusmallillemme" messevät yhteisöverot?

oksanenjuha

"Osta kesäksi aatteellinen t-paita! Etupuoli kertoo, mikä olet, ja takapuoli, millainen olet. Koska paita on kannatus- ja mainostuote, siitä löytyy myös tämän sivuston osoite. Paidasta on tarjolla kaksi värivaihtoehtoa kaikissa normaaleissa ko'oissa. Paidat ovat korkealaatuista kangasta, eivät kiinalaista roskaa.

VHM = "Valkoinen HeteroMies"
VHN = "Valkoinen HeteroNainen".

(Jos kuulut sukupuolivähemmistöön, ensimmäinen lyhenne luetaan tietysti "Valkoinen HomoMies".)"

http://www.halla-aho.com/scripta/tuotteita

Että se siitä syrjinnästä..

Ja Siikala voisi lakata sen ainaisen valittamisensa. Jutuillasi ei ole päätä eikä häntää. Kun et muuta keksi, niin alat arvostella liian pientä painosmäärää. Ole huoleti, niitä painoksia on tulossa lisää. Olet elävä esimerkki siitä, miksi keskustapuolue profiloituu menneisyyden puolueeksi.

M.Heikka

Luin huolimattomasti, anteeksi.

Jos rehellisesti sanon, mitä Jussi Halla-ahosta ajattelen: Minusta on hyvä, että edes yksi tohtori Suomen maasta löytyy, joka uskaltaa kyseenalaistaa asioita. Suomihan on jo nyt varsin muhamettilainen maa, ainakin mitä tulee siihen, että kaikilla pitäisi olla yksi ja ainoa totuus, tai muuten kivitetään ja katsotaan rumasti.

keskusteluja seuraileva

"Jos rehellisesti sanon, mitä Jussi Halla-ahosta ajattelen: Minusta on hyvä, että edes yksi tohtori Suomen maasta löytyy, joka uskaltaa kyseenalaistaa asioita."

Kyllä niitä muitakin maahanmuuttopolitiikkaa _julkisesti_ kritisoivia tohtoreita on. Esim. yllä mainittu Jukka Hankamäki on filosofian tohtori.

oksanenjuha

Anteeksi, mutta en ymmärrä, kuka mielestäsi pyrkii "hallitsemaan" mielipiteitä? Normaali, asiallinen keskustelu menee siten, että joku esittää mielipiteen X ja joku vastakkaista mieltä oleva pyrkii kumoamaan tämän esittämällä mielipiteen Z.

Sinä, herra Siikala, et ole tähän kyennyt. Olet vain esittänyt harmistuneisuutesi siitä, että maahanmuutosta keskustellaan, koska haluaisit, että siitä ei keskustella. Syytä en tarkalleen tiedä, miksi ajattelet näin.

Persuista en tiedä, mutta itse en palvo ketään henkilöä. Odotan vain, että argumentit kumotaan perustelluilla vasta-argumenteilla. Jos tähän ei kykene, täytyisi joko tunnustaa tappionsa tai olla hiljaa. Vaatimus siitä, että jostain aiheesta ei saisi ylipäätään keskustella, todistaa vasta-argumenttien puuttumisen.

tha

"Normaali, asiallinen keskustelu menee siten, että joku esittää mielipiteen X ja joku vastakkaista mieltä oleva pyrkii kumoamaan tämän esittämällä mielipiteen Z."

Näin juuri. Maahanmuuttokeskusteluhan taas menee siten, että esitetään maahanmuuttokriittinen mielipide X. Sitten esitetään vastakkainen mielipide Z ja siihen mielipiteen X esittäjä vastaa sitten jollakin kryptisellä höpinällä, että hänen sananvapauttaan rajoitetaan.

HarriH

Pitäisi varmaan tilata moinen paita.

Mieluiten haluaisin kuitenkin SJM t-paidan.

SJM = Suomalainen JunttiMies ja takapuolella teksti "matalasti koulutettu, sivistymätön ja suvaitsematon"

Tämähän on lähtökohta jokaisen suomalaisen miehen kohdalla ja pitää ellei erikseen kykene osoittamaan olevansa jotain muuta. Käänteinen todistustaakka siis.

SJM paidalla voisikin sitten kertoa maailmalle, ettei ole halukas todistamaan olevansa Hyvä Ihminen vaan myöntää suoraan syyllisyytensä.

aake

On se vaan kumma kun käytännössä kaikki mediat mollaavat Halla-Ahoa.
Ja vain siksi että hän uskaltaa puhua asioista niiden oikeilla nimillä.
No, eipä aikaakaan kun kaikki tulevat huomaamaan että hän oli oikeassa, jos maahanmuuttopolitiikka jatkuu sellaisena kun se nyt on. Vedetään muslimeja "vahvistamaan" suomea työvoimapulan pelossa. Ja ainut mitä ne saavat aikaan, on se mitä olemme saaneet lukea Jussin blogista. Muuthan vaikenevat...miksi ihmeessä, haluavatko kaikki suomen itsemurhaa?

TJH XX-7

Pitäähän meillä täällä suomessakin olla islamilainen vähemmistö ongelmaghettoineen (jonne ei palo- ja pelastusviranomaiset voi mennä muuta kuin raskaassa poliisisaattueessa), roihuavat autot sekä lentävät katukivet kun kerran muuallakin läntisessä euroopassa on. Se on kansainvälistä meininkiä. Mitä ne muuten meistä ulkomaillakin ajattelee?

Voi olla se "vaara" olemassa, että muuten ne siellä ulkomailla erehtyvät pitämään meitä entiseen itäblokkiin kuuluvana maana jossa on edelleenkin kirkko keskellä kylää. Ja sehän vasta kauheaa olisikin. Kyllä se "parempi" olisi että meilläkin olisi saudirahalla rakennettuja moskeijoita sekä tulikivenkatkuisia imaamin saarnoja paikallisessa koraanikoulussa.

Monikulttuuri värittää "kivasti" katukuvaa ja meitä voidaan pitää viimeinkin tasavertaisina muiden länsimaiden kanssa ("kattokaa, meilläkin on ongelmia nuorison [TM] kanssa").

Muuta selitystä lukutaidottomien islamilaisten vuohipaimenten haalimiseen "työperäisenä maahanmuuttona" en keksi (tai sitten jotkin korkeat piirit tienaavat rutosti tällä bisneksellä).

Mao

Aktiivisimpia toimijoita maahanmuuton lisäämisen saralla on ollut kansallisen vähemmistömme etuja ajava RKP. Ruotsinkielisen vähemmistömme arvovalta ja etuoikeudet ovat rapautuneet pikkuhiljaa, mutta tasaisesti.

Koululaitoksessa historian opetuksen osalta Ruotsin merkitys Suomelle on nyk. OPS:ssa unohdettu. Yläkoulussa historian opetus aloitetaan 1800-luvulta Helsingin ja Suomen suurruhtinaskunnan rakenteiden rakentamisesta. Ruotsin 700-vuotinen merkitys Suomelle jyvineen ja akanoineen on lähes vaiettu unohduksiin suomalaisen Suomen rakentamisen kustannuksella. Lukiossa Ruotsin ja Suomen yhteinen historia hoidetaan yhden kurssin osana. Kaikki kunnia alakoulujen opettajille, mutta alakoulujen historian opetusta ei tarvinne esitellä. Jne jne...

Oletuksia:
1)Olisiko mahdollista, että vähemmistöjen kannattaa vetää yhtäköyttä?
2)Kun valtaväestön rinnalla on useampia toimijoita, voidaan erivapauksia säilyttää ja vaatia helpommin?
3)Oman europpaalaisen "edistyksellisen" profiilin julkituominen vrt. metsäkansa?
4)Vai sisältyykö ruotsinkielisyyteen pakottava hoivavietti, kuten vanaema Svea on todistanut ;)?

TJH XX-7

Tarvitaan vaalikarjaa vähemmistöpuolueelle ja koko homma tietysti kustaan taas suuren hiljaisen keskivertosuomalaisten enemmistön niskaan (the great silent majority of average finns). Ja jotta toteutus tehtäisiin totaalisesti päin p*rsettä, niin lukutaidottomat islaminuskoiset karjapaimenet kivikautisine asenteineen ovat tämä uusi ja uljas kansallinen vähemmistö.

Esimerkiksi mieleenkään ei juolahtaisi kristittyjen filippiiniläisten tai muualta aasiasta lähtöisin olevien buddhalaisten rekrytoiminen maahamme. Ei tietenkään, kyllä niiden pitää samaan hintaan olla asenneongelmaisia muslimeja että tulevaisuuden ongelmat saataisiin varmistettua.

Ja mitä tulee historian opetukseen tms. niin kyllähän se niin on että Suomen historia alkaa jotakuinkin vuodesta 1809. Aikaisemmin ei ollut juuri muuta kuin Mikael Agricola ja Nuijasota, ja tietysti hakkapeliitat jotka sotivat ruotsalaisten puolesta kun noista mitättömistä ruotsalaiseunukeista ei ollut itse siihenkään.

Vieras

Näitä Uuden Suomen lukijoiden kommentteja kun lukee, niin ostaisin mieluusti "Proud to be Black" -paidan, ja myös pitäisin sitä julkisesti, vaikka valkoinen olenkin.

Tuntuu että Suomessa on punaniskaidiootit ottaneet vallan ja ovat ovat ääneen puhujista enemmistönä. Tiedä sitten jos oikeasti ovat enemmistö. Harmi jos on.

Tapsa S.

Nykyisen tiedon valossa olemme kaikki ihmiset geneettisesti samanlaisia. Rotu määritykset ovat näin kaikki virheellistä ja vanhanaikaista tietoa. Silti tämänkin tiedon omaavat mielletään rasisteiksi mikäli, määrittelemme ihmisiä heidän kulttuurisen taustansa perusteelle. Kaikki arvostelu mikä liittyy rotu kysymyksiin on tuomittavaa.
Tämä tietysti aiheuttaa kysymyksen miksi sitten pitää arvostella muita ihmisiä?
Siksi koska, osan ihmiskunnan kulttuuri ei millään tavoin edistä yksilövapautta.Yksilövapaus pitää olla kaikessa ihmisen toiminnassa tärkein asia.
Jos arvostelee toisia kulttuureita heidän kulttuurissaan olevien epäkohtien vuoksi niin, rasistiksi leimaaminen on varmaa. Yksilövapaudet ei tuo oikeutta pakottaa toista ihmistä omiin mielipiteisiin ,uskontoon tai politiikkaan.
Maahan muutto politiikassa on taas noudatettava hieman tätä tiukempia säännöksiä koska, kyseessä on meidän oman kulttuurin suojelu. Näin pitää toimia siksi koska usein maahanmuuttajien kulttuuritausta toimii juuri näitä oikeuksiamme vastaan. Meidän on hyvä sallia kohtuullinen määrä maahanmuuttajia kulttuurimme ulkopuolelta jotta, saamme osamme maailman monipuolisuudesta. Pitääkö meidän silti sallia maahanmuuttajilta vaatimuksia muutta meidän tapojamme ja lakejamme niin että, yksilövapaudet vähenevät entisestään siitä miten meidän oma kulttuurimme niitä säätelee? Meidän on myös puututtava lain voimalla siihen miten sekä meidän omamme että, tänne muuttavien kulttuurit määrittelevät oman kulttuuriensa sisäisiä vapauksia kulttuurinsa sisällä.
Usein nämä kysymykset liittyvät myös uskonnonvapauteen. Tässä asiassa on laintulkinnassa korjattavaa sillä, nykyisin uskonnonvapaus ja yksilövapudet ovat pahassa ristiriidassa keskenään. Uskonto ei saa määritellä ihmisten vapautta päättää asioistaan millään tavoin.
Vain siten voimme taata että, suomalainen ja länsimainen elämäntapa voi jatkua alueellamme myös tulevina sukupolvina.

tapio_o_neva

Rotuopit kehitettiin orjuuden perusteluksi, koska kristityn ei ollut sopivaa pitää toista uskonveljeä orjanaan.

Voisiko joku kertoa Tatu Vanhaselle hieman rotuopeista ja älykkyysosamääristä lisää. Kommunistisessa Korean demokraattisessa kansantasavallassa älykkyysosamäärä on korealaisella ja japanilaisella tasolla, noin 104-105, kun taas Israelissa se on romanialaisella tasolla, noin 94-96.

Amerikkalaistenkaan älykkyys ei yllää korealais-japanilaiselle tasolle. Korelaiset ja japanilaiset alkavat tulla muita älykkäämmiksi koulussa, koska kuvakirjoitus parantaa yleisiä edellytyksiä menestyä älykkyysosamäärätestin geometrisessa osassa.

Olisi joskus mielenkiintoista verrata, mikä on Helsingin ja Uudenmaan vaalipiirien kokoomuslaisten, sosialidemokraattisten, keskustalaisten, vasemmistoliittolaisten ja perussuomalaisten sekä kristillisdemokraattien älykkyysosamäärä.

Uskoisin, että kommunististen ja uskonnollisten puolueiden kannattajien älykkyysosamäärä on suurempi kuin muiden, koska he joutuvat käsittelemään abstraktioita. Keskivertokokdemille riittää sosialidemokraattinen kateus ja porvarillinen ahneus.

Kari eskola

Täällähän tätä Siikalan Finlandia-kamaa löytyy: KERÄNEN Asko-SIIKALA Pekka: RAVIURHEILUN OIKEUDELLISISTA ONGELMISTA. HEVOSTEN MAAHANTUONNISTA, KAUPASTA SEKÄ HEVOSJALOSTUKSESTA. Muutama kuva vanhojen aikojen suuruuksista. KUSTANNUS OY DEMOCENTER 1992, nid, 114 s.
Teos myi varmaankin 1000 kappletta päivässä ja kymmenen vuoden ajan. Sillä on Pekka tainnut pärjätä, kun uudempia teoksia ei google löydä, tai edes vanhempia.

oksanenjuha

Hohhoijjaa! Olet kyllä säälittävä tapaus. Sinun mielipiteesi eivät kiinnosta juuri ketään, enkä todellakaan ole vakuuttunut fiksuudestasi. Et kykene kumoamaan sen paremmin Halla-ahon kuin kenen muunkaan teesejä vasta-argumenteilla.

Sitten vielä väität olevasi fiksu mies! Keskustan nuori toivo, Pekka Siikala! Hahaha.. Voi voi. Sääliksi ihan käy..

Sivusta seuraaja

Siikaloita, rooseja ja muita vanhan liiton änkyröitä sekä tietenkin punavihreitä näyttää jurppivan heidänlaistensa ajattelutavan heikkouksia kirjoituksissaan paljastavan Halla-ahon suosio sen verran pahasti, etteivät näy pystyvän paljon muusta kirjoittamaankaan. Ei heitä tosiasiassa kiinnosta Halla-ahon mielipiteet juuri maahanmuuttoa kohtaan, vaan se, että Halla-aho on astunut heidän varpailleen menestyksekkäästi.

Toisaalta se ei haittaa, koska näiden Neuvostoliiton aikaan jämähtäneiden änkyröiden lapsellinen jankutus vain saa yhä suuremman määrän ihmisiä ajattelemaan omilla aivoillaan. Samoin kuin fru Thors veti Perussuomalaisten vaalivankkureita ihan viimeisinä päivinä ennen kunnallisvaaleja.

"Minä olen viisaampi kuin Halla-aho!" "Minä en ole vanha stalinisti, olen ennnntinen stalinisti!" jne.......

tapio_o_neva

Siikalan Pekka on fiksu mies omassa ympäristössään ja yhteisössään. Menkää joskus vaikkapa Orimattilan kirjastoon ja lukekaa Orimattilan Sanomat. Siikala on kansanoppinut ja sivistynyt mies niin kuin Santeri Alkiokin.

Kartanoissa, ovat ne sitten Herlinin tai ne, jossa Siikalan Pekka on ollut, tihkuvat jonkin verran arvokasta sivistystä ympäristöönsä, vaikka ovatkin perustuneet valtiolliselle torppariudelle, sille, että ruotsalainen sotaherra on saanut suurvalta-asemasta läänityksen.

Ainoa Euroopan unioniin sopimaton mielipide on se, että ne, jotka vaihtavat Suomen Keskustan toiseen puolueeseen, ovat ikään kuin perheen- ja suvun pettäjiä sekä se, että vennamolaiset ovat aina vähän tyhmempiä - niitä kokoomuslaisia ja kepulaisia vielä köyhempiä maajusseja.

Monet keskustalaiset ovat kykenemättömiä kaupunkisivistyneesti peittämään perussuomalaisiin kohdistamansa syvän halveksunnan, koska heillä on köyhempi korkeakulttuurinen sosiaalinen perimä kuin suomenruotsalaisilla, jotka "pitävät kasvonsa" ehkä Thorsia ja Laxia lukuunottamatta, mikä osoittaa rahvaanomaistumista ja dekadenssiä.

Minusta Veikko Vennamossa oli kiihkeästä kekkosvastaisuudestaan hyviä ominaisuuksia ja maailman periaatteessa parhaan työllisyyslain saivat aikaiseksi sosialidemokraatti Rinne ja työvoimaministeri Urpo Leppänen.

On mukava todeta, etteivät SDP:n, Kokoomuksen ja Sanoma Oy:n toimittajakoulun ylioppilaat enää halveksi perussuomalaisia kouluttamattomina, koska vaikeahan kenenkään, joka ei ole yliopistossa opiskellut, on huudella tohtoreille, professoreille ja dosenteille akateemisin argumentein.

oksanenjuha

Tämä näkyvin kiihkoilija saa jostain suusta tuhansia tukijoita. Enemmän kuin Jeja-Pekka tai moni muu stalinisti. Osoittaisiko se kenties, että hän osaa perustella asiansa oikealla tavalla? Miksi vasemmiston kannatus laskee vuosi vuodelta? Oletko Stadin kundi miettinyt koskaan sitä? Ja osaatko kumota Halla-ahon argumentit jollain tavalla?

M.Heikka

Näillä palstoilla ei tarvitse oikeastaan muuta kuin kirjoittaa PERÄPOHJOLA, niin alkaa tulla lunta tupaan.

En ole edes persu, Halla-ahon puheet kumminkin hykerryttävät, samoin reaktiot niihin. Tämä yle-Suomi on totisten demari-vaaleanpunaniskojen valtakunta.

Persujen mielipiteet suomenruotsista tökkivät, enkä ole eu- tai nato(kaan) -vastainen.

En ole varma olenko edes maahanmuuttovastainen. Minusta on kumminkin luonnollista, että asiasta puhutaan. Överiksihän ne hommat ovat jokatapauksessa menneet. Olisi tärkeää keskustella siitä, mitä nekatiivisiakin asioita maahanmuutosta tulevaisuudessa seuraa.

Missään ei näy keskusteltavan esimerkiksi siitä, miten keskiluokka tulee tulevaisuudessa suhtautumaan veronsiirtoihin maassa, mikä ei olekaan enää esi-isien aseveljien jälkeläisten asuttama. On helpompi antaa veroroponsa suomalaiselle kuin ihmisille, joihin yhdistää lähinnä vain Aatami ja Eeva.

Onhan se mukavakin ollut tutustua pakolaisperheisiin, varsinkin nuoriin. Kumminkin, on naurettavaa hymistellä asialla tyyliin: ei mitään vaikutusta.

Maahanmuuttohan tulee muuttamaan Suomen täysin. Keskustella ei kumminkaan saa. Muuteen sää oot "rasisti". Kyllä kielen päällä tietystikin tällöin pyörii: "ja sää oot idiootti". Vaan ei niin saa tehdä, koska se koskettaisi koko valta-Suomea. Siksi minäkään en ole koskaan sanonut ketään idiootiksi.

Gesär

Tässä VHM/VHN-paitojen tuomitsemisessa on kyse samasta asiasta, minkä näimme USA:n presidentinvaalien alla:

Kun pieni valkoisten enemmistö sanoi kannattavansa John McCainia, oltiin huolissaan valkoisten rasismista. Kun lähes kaikki mustat sanoivat kannattavansa Barack Obamaa, kukaan ei sanonut mitään.

Yhdysvalloissa on alueita joissa valkoiset ovat vähemmistönä, mutta noilla alueilla noudatetaan silti sääntöjä, jotka antavat etuoikeuksia enemmistönä oleville "vähemmistöille".

Samalla tapaa, kun tanskalainen julkaisee harmittoman pilapiirroksen muslimien profeetta Muhammedista, suurlähetystö poltetaan, maa laitetaan boikottiin ja pilapiirtäjä uhataan tappaa. Kun muslimi julkaisee karkean, vihaa lietsovan pilapiirroksen kristityistä, juutalaisista, Jeesuksesta tms., kukaan ei sano mitään. Islamilaisten maiden lehdistö on tehnyt tätä vuosikymmeniä.

Kun puhutaan orjakaupasta, puhutaan vain siitä kuinka amerikkalaiset ostivat orjia. Ei mainita sitä, että myyjinä olivat Pohjois-Afrikan muslimit. Ei mainita sitä, että USA kävi verisen sisällissodan lopettaakseen orjuuden, ja taistelee ihmiskauppaa vastaan kaikkialla, minne heidän valtansa ulottuu. Ainoat alueet joissa orjuutta vielä löytyy merkittävästi, ovat islamilaisessa maailmassa. Samoin, orjuudesta puhuttaessa unohtuu, että Pohjois-Afrikan muslimit kaappasivat Euroopasta yli miljoona ihmistä orjiksi. Tämä aikana, jolloin Euroopan väkiluku oli vain murto-osa nykyisestä.

VHM/VHN on aina syyllinen.

Tissot

Hyvä, että siellä on sekä VHM että VHN, sillä muutenhan tasa-arvovaltuutettu puuttuisi asiaan.

Tuttavani sanoo, että hän on katoava luonnonvara, kun on valkoinen heteromies ja avioliitossa, eikä ole eronnut ja on reservinupseeri.

Sellaiselle ei ole Suomessa puolustajaa, tosin ei tarvitsekaan, sillä hänen kaltaisensa puolustavat tarvittaessa koko maata.

Vierastaas

Hmm... minkälainen on työtilanne siellä ja onko hyvät palkat ja luontoisedut? Ei näköjaan kauhalla vaadita juttujen tekoon, kuten tämä VHM-paita-artikkeli Seiskaotsikointeineen todisti.

Vakavammin: tiedän että Uusi Suomi pystyy todellakin parempaan - koittakaa nyt vähän tsempata Pahkasikatasolta takaisin ylöspäin asialinjalle, kiitos.

DuPont

tapio_o_neva: "Voisiko joku kertoa Tatu Vanhaselle hieman rotuopeista ja älykkyysosamääristä lisää. Kommunistisessa Korean demokraattisessa kansantasavallassa älykkyysosamäärä on korealaisella ja japanilaisella tasolla, noin 104-105, kun taas Israelissa se on romanialaisella tasolla, noin 94-96."

Nuo tiedothan ovat suoraan Vanhasen tutkimuksista, turha niitä on hänelle kertoa. Ei Vanhanen ole väittänyt valkoisia älykkäimmäksi ihmisryhmäksi maailmassa.

oksanenjuha

Neva saattaisi yllättyä, että näillekin palstoille kirjoittava, arvon professori Jeja-Pekka, on ottanut kantaa kotisiuvuillaan Vanhasen tutkimuksiin. Totesi jotain sen suutaista, että tutkimustuloksia ei ole vielä pystytty tieteellisillä metodeilla kumoamaan ja että tutkimus ei ole ns. eurosentrinen, koska älykkäimmäksi roduksi tutkimuksessa todetaan Kauko-Idän kansat, eikä suinkaan eurooppalaiset.

Vanhanen todellakin korosti, että me olemme Aasialaisia tyhmempiä. Sitä en kyllä yhtään epäilekään, kun katsoo historiaa taaksepäin..

tapio_o_neva

94-älyisellä juutalaisella menee paremmin kuin 105-älyisellä pohjoiskorealaisella - yleensä. Näin ollen herää kysymys siitä, onko 9-10 pistettä älykkyyttä lisää tai pois jotenkin merkitsevää, jos maan politiikka on epäajanmukaista ja instuutiot jengoiltaan.

Tatu Vanhasen mukaan kansakunnat ja sosiaaliset järjestelmät ikään kuin voi panna järjetykseen yksilöiden älykkyyden perusteella.

Minusta asiat eivät ole näin. Olen nimittäin puolustusvoimissa huomannut, että hyvällä kurilla saa paperilla välttävästä pienviljelijäympäristöstä, jossa ei ole suurta määrää sähköasentajia, puhelinasentajia, insinöörejä jne. vaan "käytännön miehiä" saa jopa tekniseen aselajiin koulutustarkastuksessa hyvin suoriutuvan yksikön ja että koulutetummassa ympäristössä yksilöiden kompetenssi organisaatiossa katoaa koordinoimattomuuteen ja venkoiluun.

Kurilla ja moraalilla ei saa luovaa organisaatiota aikaan, koska luovuus on yksilöllistä, mutta sillä saa aikaan toimivan keskinkertaisen tai jopa melkein hyvän toimeenpano-organisaation paperilla välttävistä yksilöistä tai alueilta, jossa ei ole koulutustasoa tai korkeampaa sivistystä.

Itse asiassa olen sitä mieltä, että Tatu Vanhasenkin tieteen tekeminen olisi akateemisempaa jopa eläkkeellä, jos hän ei olisi omaksunut luokka-ajattelua Tampereen punaisessa yliopistossa, joka yhteiskunnallisena korkeakouluna aloitti tuottamaan tasa-arvoa jälkeenjääneille alueille Helsingin yliopistoon verrattuna.

Paras yliopiston tunnuslause on Turussa: "Vapaan kansan lahja vapaalle tieteelle". Aalto-yliopisto ei ole vapaan kansan yliopisto, vaan Euroopan unionin eikä se harjoita vapaata tiedettä, vaan palvelee markkinavoimaa.

Älykkäät ja huippuälykkäät ihmiset yksilöllisyydessään voivat palvella täysin älyttömiä ideologioita ja organisaatioita.

tapio_o_neva

Tiedän yhden rakennusmestarin, jonka luovuutta Suomen tasavallassa rajoitti 1990-luvun lama eli se, että Sailas kauhistui joskus 1992 ja että Suomen ankkuriksi valittiin EMU siten, että Viinanen saarnasi sitä, että "Ruotsin tie on väärä tie!".

Ensiksi menivät taloja ostavat asiakkaat, sitten tulivat maksamattomat työnantajavelvoitteet, sitten jätti vaimo ja kaiken kukkuraksi vielä tyttöystäväkin.

Hän teki mahdollisuuksien tasa-arvosta ERM II-Suomessa johtopäätöksensä laittamalla kaksi dynamiittipötköä suuhunsa ja rakennusalan ammattilaisen laukaisi.

---

Tiedän yhden kirjapainon työnjohtajana, joka....

---

Kiitän vapausvalita:a siitä, että hän jakaa käsitykseni siitä, ettei henkilökohtainen älykkyys riitä, vaan älykkyyttä voi toteuttaa eri tavoilla vain eri ympäristöissä.

Suomessa ei ole Kim Il-Jongia eikä edellistä Kekkosta Kim Il-Sungia, mutta Suomessa ei:

- äänestämällä voi vaikuttaa
- hallitus ei voi hallita, koska sen äly on periaatteessa kotoisin vain EVA:sta, Suomen Yrittäjistä sekä Sitrasta tai TEKES:stä ilman minkäänlaista näkemystä
- SAK, Akava ja STTK - hännänjatkona Ilmarinen ja Varma, eivät anna valtioneuvoston päättää

=> Hallitus ei kykene hallitsemaan, yksilöiden mahdollisuudet mahdollisuuksien tasa-arvoon hupenevat eikä vapaita vaaleja voida järjestää, koska SDP ja Kokoomus ovat Kekkos-vihassaan ja NATO:on pyrkimisen vuoksi turmelleet valtiosääntömme Sanoman ja Yhtyneiden Kuvalehtien avulla.

M.Heikka

vai voiko joku tapio -o -neva ihan aikuisten oikeasti ajatella noin.

Ajoittain on ihan järkevää ja loogista tarinaa, sitten pullahdetaan 1700-luvulle, eikä valtakuntakaan ihan tämä missä nyt hengitellään, sanankäyttö taitavaakin, pilkut kohdallaan...

Huumoria tuon on pakko olla.

M.Heikka

joo ei riitä paukut.

Venäläiseksi hänet huomaa, paitsi "nevasta", myös esimerkiksi siitä, että hän pitää peräpohjalaisia ali-ihmisinä. Naiseudesta sinänsä ei kait venäläinenkään kovin monta miinuspistettä anna. Siinä mielessä heidät on helpompi suomettaa kuin jotkut muut zulut.

M.Heikka

kveenejä/ kainulaisia. He ovat yksi Suomen kolmesta alkuperäisheimosta. Niin voi lukea ainakin jostainpäin internettiä. Olen tutkinut asiaa sen jälkeen kun luin paikallisesta sontasiionista ruotsalaisten tutkivan Tornionlaakson "KVEENEJÄ". He tutkivat, että ovatko nämä kveenit alkuperäisväestöä kuten saamelaiset. Meni kahvit väährän kurkhun siinä paikassa. Olen kveeni. Ei olla mistään tultu: oltu aina täällä.

Timoi

Kainuulaiset ovat eri porukka kuin muinaisaikojen kainulaiset.

Kainuulaiset ovat se enimmäkseen Savon suunnasta tullut väki, joka asutti Kainuun 1600-luvulla, kun maakunta oli suurelta osin tyhjentynyt entisistä asukkaistaan ja siirtynyt Venäjältä Ruotsille.

Kainulaiset olivat kai Perämeren rantojen asukkaita molemmin puolin lahtea. Eri sortin pohjalaisissa ja Ruijan kveeneissä yms. lienee eniten heidän jälkeläisiään.

M.Heikka

En minä näistä niin tiedä. Ruotsin "meänkieliset" puhuvat "Kaihnuusta" ja se on jotain aivan muuta kuin mitä Suomessa Kainuulla tarkoitetaan. En ole varma, mutta luulen heidän tarkoittavan "Kainuulla" ainakin Kalixia, joka on pieni kaupunki Haaparannasta 50 km etelään päin. Nyt olen kyllä heikoilla jäillä. Kvenit ja kainulaiset ovat kumminkin heille sama asia.

M.Heikka

Tai tarkoitat varmaan juuri kainuulaisia, nykyisen kainuun alueella asuvia ihmisiä. En oikein tiedä, ovatko he "kainulaisia" vaiko jotain itäisempää heimoa.

Kainulaisia ovat ymmärtääkseni eräpohjalaiset (muut kuin saamelaiset Lapinläänissä, Oulun lääni, Pohjanmaa, luulisin, että Kainuu (en varma), Norrbotten ja siitä paljon alaspäin, Pohjois-Norja). Kainulaisia on asustellut laajalla alueella, ei varmaankaan paljon, mutta "leveästi".

Näin voisi päätellä h-kirjaimen käytöstäkin. Pohjois-Ruotsin ja Norjan suomenkieliset puhuvat täysin samaa murretta, mitä mie. Ja miehän olen vain Torniosta. Pohjalaiset taas, heidän ollahan ja mennähän...leveilykohdat ovat aivan samat kuin meillä ne hoon paikat. Joten uskon, että ovat hekin "kainulaisia".

Savo ja Turku ovat naapureita : )

Miten lie "Kainuun kansalla" tarkoitti Ilmari Kianto. Onkohan Kainuun käsite ollut ennen laajempi kuin nyt Suomessa. Toisaalta Ilmari Kianto olisi nyky-Kainuusta (?)

Kainuun kansa, miss onnesi on, riihesi rikkaus riippumaton...

M.Heikka

Sataprosenttisesti en saanut tekstistä selvää, oli sen verran vaikeaselkoista tiedetekstiä.

Sen kumminkin, että itäsuomalaisten ja länsisuomalaisten geeniperimä poikkeaa enemmän toisistaan kuin mitä saksalaisten ja brittien. SITÄ ei muuten ulkonaisesti uskoisi. Saksalaiset ja britit poikkeavat minusta ulkonaisesti toisistaan.

Ihmeellisiä olivat nuo eriväriset pilkut ja erilliset alueet. Nyt menee epävarmoille vesille, mutta...

Saattoiko tuosta ymmärtää, että juuri me, "keveenit" olisimme ALKUPERÄISIÄ germaaneja. Ruotsalaisiin, eteläisiin kun on sekoittunut enemmän saksalaista verta. Näin ymmärsin. Mutta ehkä ymmärsin väärin. Aika hurja juttu.

VAAN entäs islantilaiset, eivätkös HE ole niitä aitoja viikinkejä: pitkiä, vaaleita, komeita.

ollaan meilläkin komeita, mutta eivät kaikki ihan niin blondeja.

kultaraha

Näistä on maallikon vaarallista vetää pidemmälle meneviä johtopäätöksiä. Tässä kuitenkin muutamia silmiin osuneita asioita erittäin vapaasti suomennettuna ja varsinkin ymmärrettynä. En siis ota mitään vastuuta oikeellisuudesta.

Ruotsalaiset ovat lähellä saksalais-brittiäistä vihreää glusteria ja itäsuomalaisilla ei ole sen kanssa mitään yhteistä: http://1.bp.blogspot.com/_ro2ijOk8JWc/SQGclVUMR-I/AAAAAAAAAZs/MX4lRgsoKB.... Tästä huolimatta suomalaisten ja ruotsalaisten perimä muistuttaa enemmän aasialaista kuin saksalaisten ja brittien perimä. Toisin sanoen ruotsalaisetkin ovat lähempänä aasialaisia kuin saksalaiset ja britit. Itäsuomalaisten perimässä on kaikkein eniten aasialaisia markkereita. Suomalaisista lähimpänä ruotsalaisia ovat ruotsia puhuvat pohjanmaalaiset. Länsisuomalaiset ovat itäsuomalaisten ja ruotsalaisten "keskiarvoja" eli puoliverisiä.

Eurooppa on geneettisesti suhteellisen homogeeninen alue. Vähäinen geneettinen vaihtelu selittyy pikemminkin maantieteellisellä eriytymisellä, kuin rodullisesti. Poikkeuksena suomalaiset, jotka näkyvät <a href="http://3.bp.blogspot.com/_ro2ijOk8JWc/SJ9PG9d6fCI/AAAAAAAAAHk/_8hqX4tEwa... keltaisena. Suomalaisten sijainti johtuu siitä, että heillä on lähimenneisyydessä yhteisiä esi-isiä aasialaisten kanssa. Todisteena siitä on Y-kromosonin haploryhmä N-Tat.

Volodogan alueen venäläiset kuuluvat 86 % suureen eurooppalaiseen klusteriin: http://1.bp.blogspot.com/_Ish7688voT0/R79MXyHURCI/AAAAAAAAAFg/8MeKImXcV3.... Italian toskanalaiset kuuluvat siihen 95 %. Tämän alueen venäläiset ovat siis eurooppalaisempia kuin itäsuomalaiset. Vähäisestä geneettisestä eroavaisuudetaa huolimatta tämän klusterin sisällä voidaan erottaa läheisiäkin maantieteellisiä alueita toisistaan, kuten kuvasta näkyy: http://1.bp.blogspot.com/_Ish7688voT0/R79MQyHURBI/AAAAAAAAAFY/wGoK4ZBAg9...

Jotkut etniset ryhmät ovat selkeästi erotettavissa toisistaan, kuten ruotsalaiset ja espanjalaiset.

Dr. Schmidt

Etelä-Koreassa opetetaan koulussa (varmaankin johtuen lahtelaisesta maisterista, joka laati korean kielen ensimm. kieliopin), että korealaiset ja suomalaiset ovat sukulaiskansoja, jotka joskus Uralilta lähtivät vastakkaisiin suuntiin.

On erinomaista, että meillä on optio korealaisuuteen, jos kiinalaisista tulee pian herrakansa. Korealaisethan ovat historiallisesti kiinalaisten kavereita.

M.Heikka

...siksi keltaisia, kun naitu naapurista peltohehtaareja. Koko Tornionlaakso oli merkattu tummankeltaiseksi. Ugreja siis kumminkin. Tsingiskaanin jälkeläisiäpä hyvinkin. Meilläkin oli ennenvanhaan hevosmiehiä kovastikki suvussa.

Olipa vaikea teksti, suomennettunakin. Kiitos Kultaraha.

Ne kveenit ovat muuten mielenkiintoinen juttu. Heillä on ollut oma kuningaskin, Kvenlandin kuningas, joku Kaihomieli tai sinnepäin. Netistä löytyy merkillisä asioita. Ihan menee silmätkin vinoon kun katsoo.

Dr. Schmidt

Eikös venäläinen sananlasku näin kerro?

--Älykkäät ja huippuälykkäät ihmiset yksilöllisyydessään voivat palvella täysin älyttömiä ideologioita ja organisaatioita.

Natsijohtajat olivat tutkimusten mukaan erittäin älykkäitä opportunisteja.

PS. en ole kateellinen, oma ÄO:ni on n. 135:n luokkaa, eli kohtuullinen.

tapio_o_neva

Verbaaliutesi ja logiikkasi perusteella jäit alla 140 rajan geometrisissä testeissä. Jos olisi korealainen tai japanilainen, olisit mensalainen.

Tunnen yhden, jonka ÄO on 160. Tavallinen matematiikan opettaja lukiossa, joka inhosi liike-elämää siksi, että hänen isänsä oli busineksessa.

Ainoa, mistä hänet erottaa muista, on se, että hän kertoo kolmimielisiä vitsejä ja sen kolmannen merkityksen hoksaamiseen menee 5-15 sekuntia.

tapio_o_neva

Se, jonka älykkyysosamäärä on 160, ja joka kieltäytyi liike-elämästä ryhtyen tekniikan ylioppilaasta filosofian ylioppilaaksi ja matematiikan opettajaksi, ei liittynyt Mensaan.

Sen sijaan tunnen toisen henkilön, joka kävi HSO:n, on melko älykäs, mutta hieman jossain määrin introverttinä ei ole sosiaalisestai ovela, ei ainakaan niin ovela kuin noin 100 - 110 -älykkyysosamääräiset luottamushenkilöt, hän on Mensan jäsen, ja vanhapiika, mutta ei vilauttele, ainakaan Mensan jäsenkorttia.

Tunnen monta reserviupseeria yliluutnantin ja kapteenin arvoissa, jotka eivät yleensä ota kantaa ulkopolitiikkaan tai puolustuspolitiikkaan eivätkä reserviläisjärjestöjen julkaisujen ulkopuolella kirjoita sotilasarvoaan eivätkä akateemista titteliään mihinkään mielipiteenseensä alle, vaan lähtevät siitä, että tekstissä ilmoitettu asia pitee ilman aiheeseen liittyviä sotilasarvollisia tai akateemisia kuorrutuksia.

Loppujen lopuksi melkein älykäs tai älykäs ihminen ei ohjelmallisesti julista nerokkuuttaan eikä käy sillä kampanjaa, vaikka älykäs ihminen kyllä selviää tilanteista, joihin viisas ei edes joudu.

Suomessa ei tiettävästi ole ollut muuta Viisasten kerhoa kuin radiossa ja siellä tietokilpailukin oli asiaa Esko Kivikoskella niin kuin Kirsti Rautiollakin Tuplassa tai Kuitissa.

Itse voitin Finca-grillin Apu-lehden tietokilpailussa kahdeksan vuotiaana. En muista oliko siinä mannekiinina Esko Kivikoski vai joku toinen viisas, mutta kysymykset olivat niin helpot, että sanomalehdellä, televisio-ohjelmilla ja Focus -tietosanakirjalla saattoi selvitä. Tuo grilli on vielä olemassa ja koska siinä saranapuoli ei ole kiinteä, sillä vohveleiden lisäksi voi paistaa pihvinkin. Tosin tyydyin vain paistelemaan jauhelihapihvejä, koska vielä 1970-luvulla koko liha oli suhteellisen kallista joka päivä syötäväksi.

1970-luvulla liityin myös Postipankin Kultapossukerhoon, vaikka sitä pidettiin pääasiassa säästöpankkia ja osuuspankkia käyttävien keskuudessa hieman sosialistisena laitoksena, mitä se byrokratialtaan olikin. Sain lisäksi 25 markan talletuksilla ahkeran säästäjän kunniakirjankin, jota ihaillessa tulee suru puseroon ajatellessa Den Danskea.

Toisaalta maaseudulla on nyt S-pankki, joten Postipankin poismeno ei haittaa arjen elämään niin kuin silloin, kun se puuttui maaseudulta 1939, kun alettiin maksaa eläkkeitä.

Itse asiassa olen syntynyt ja kasvanut yhdessä Suomen suurimmisa kaupungeista, mutta osaksi maaseutumaisissa kaupunginosissa, minkä lisäksi olen asunut parissa ulkomaalaisessa miljoonakaupungissa.

Ihmettelen, millaisia juntteja ovat Lapista, Savosta ja Pohjanmailta Helsingiin tulleet city-poliitikot ja toisaalta säälin maaseudun asukkaita siltä vihalta, joka epäaitohelsinkiläiset maakunnista muuttajat pääasiassa sosialidemokraattisin tunnuksin lietsovat Ilta-Sanomissa ja Iltalehdessä.

Oikea 3-4 polven helsinkiläinen on rento ja joviaali. Tuo cityangsti koskee pääasiassa vain maalta muuttaneita, jotka ovat kateellisia vaikka traktorista tai puimurista, jos siinä on ilmastoitu katto ja stereovastaanotin.

HarriH

Turha tätä uutista on niin rajusti mollata. Teksti on kuitenkin ihan asiallinen, valokuvakin neutraali(ei ole yritetty saada natsitohtori-vaikutelmaa aikaan) eikä yhtään rasisti-leimasinta tai rotutohtori-vinkunaakaan tekstissä ollut.

Suomalaisen journalismin parasta antia Halla-ahosta tämä nyt kuitenkin oli.

Kyllä UusiSuomi edelleen on laadukkain sanomalehti Suomessa. Sen position saavuttaminen ei tietysti vielä hirveän paljoa vaadi, mutta mainitana nyt kuitenkin.

Al-Juzar

Minä ainakin olen valkoinen heteromies. Jos sen toteaminen loukkaa jotakuta, niin se on loukkaantujan ongelma. En pidä myöskään homoja tai muita rotuja ja etnisiä ryhmiä alempina, vaikka pitäisinkin ylläni VHM-paitaa. Onpa ihan hirveää, että Halla-aho harjoittaa pienimuotoista liiketoimintaa! Hän saa varmaan hirveät voitot omakustanteistaan ja ostaa niillä kaasukammioita ja junia. Sitten vaan kaikki muut paitsi valkoiset heteromiehet kaasukammioon.

tapio_o_neva

Minusta Halla-ahon kirjoitukset eivät ole kovin akateemisia, mutta Halla-ahossa on hyvää se, että hän murtaa "poliittisesti korrektia" ja "ummehtunutta" ilmapiiriä, jonka medioligarkit ovat luoneet.

Sitten kun Halla-ahosta alkaa tulla jonkin asiallisen valiokunnan puheenjohtaja tai ministeri jonkin kokoomusblondin sijaan, pitää Halla-ahoa ryhtyä kritisoimaan.

Siihen mennessä halla-aholaisuus on Suomelle vain hyväksi, koska se paljastaan Yleisradion ja Sanomien poliittisen korrektiuden kyvyttömyyden kontrolloida sananvapautta 1970-luvun tyyliin.

Itse asiassa halla-aholaisuus ja bäckmanilaisuus palvelevat demokratiaa, koska Tuomioja joutuu puolustuskannalle samoin kuin natottajat.

Lisää halla-ahoja ja bäckmaneita niin heidihautalat ja "viralliset toisinajattelijat" jäävät sivummalle, kun sananvapauden hard core alkaa.

Toivottavasti Haavikon kustantamo alkaa kustantaa Halla-ahoa, Bäckmania ja Keijo Korhosta.

M.Heikka

sentään sen, että Halla-ahon käsittelemät asiat voivat olla tulevaisuuden todellisuutta. Muslimithan lisääntyvät potenssiin *jotain*.

Bäckman taas...kuulostaa epätoivoiselta todistaa sellaista yhtälöä oikeaksi, minkä historia on todistanut vääräksi.

Vihreät eivät minusta ole mitään toisinajattelijoita. Jos esimerkiksi susi asettuisi takametsiini, pyytäisin serkkupoikia ampumaan sen. Sitä minä sanon toisinajatteluksi Suomessa.

tapio_o_neva

Yksinkertainenkin äänestäjä ymmärtää, että tohtori Halla-aho on omaksunut professori Kasvin menetelmät ja jalostanut niitä pidemmälle. Halla-ahon tilannetta parantaa kansanedustajuus, joka on toteutettu käytännössä ilman puoluetukea pelkällä verkkojulkisuudella.

Jos budjetoitte Halla-ahon kassavirran matkalla kansanedustajaksi niin huomaatte, miten kielitieteilijä osaa jalostaa akateemisen kielen tiedon massojen ennakkoluulojen avulla kansanedustajan työpaikaksi.

Tätä eivät monet akateemista tai muuta arvokkuuttaan populismista demokratiassa kieltäytyvät ymmärrä.

Koskahan Boris Verikov ryhtyy poliitikoksi?

Simo.M

Pekka Siikala: Kun sua tuntuu tuo Halla-aho kovasti viiksettävän, mikset lukisi silmäystä paremmin hänen tekstejään. Vai etkö uskalla. Olet nimittäin joskus sanonut nopeasti silmäilleesi hänen kirjoituksia.Kovasti sinulla on silti sanottavaa miehestä.

Pekka Siikala

Olen silmäillyt Halla-ahon tekstejä, eivätkä ne kummoisia ole. Mitäpä tuosta.

Enkä ole paljon muuta Halla-ahosta sitten sanonutkaan. Enemmän olen jutustellut Halla-ahosta ilmiönä. Kovin kapean sektorin mies, jossa ei poliittista karismaakaan juuri ole, pyörittää pientä porukkaa nimenomaan ilmiönä ja ilmiöksi.

Mukavaa on seurata, miten pelkkä sana Halla-aho nostaa halla-aholaisilla pulssin lähelle kolmeasataa, ja sammuttaa järjen valon täysin.

Halla-aho ilmiönä, ei henkilönä, kaataa persut niin että kopsahtaa.

Akateemikko

Noloa omakehua, joka paljastui kuplaksi. Pysyisit asiassa mies. Sillä sinusta päästäisiin: vähään jäisivät kommenttisi, jonninjoutavat jorinat.

Uutisointiako tämä oli Varpela? Vai mielipidekirjoitus? Ei oikein nykyään enää ota selvää. Miksiköhän, olisiko toimittajan ammattitaito hukassa?

Pekka Siikala

Ei sille mitään voi, eikä se Halla-aholle niin noloa ole. Oletan että Halla-aholla on joku asia jota hän ajaa, ja eiköhän asia ole tärkeämpi kuin kirjoitustaito.

Mainiota että yksi Siikala saa tässä ketjussa enemmän huomiota kuin yksi Halla-aho. Vaikka en ole musta, en homo, enkä muslimi.

Jos noin tunnettu mies kuin Halla-aho omine palvojineen saa aikaan tuhannen kappaleen teoksen, kootut mielipiteet, niin eipä siinä kovasti juhlan aihetta ole.

Hymyilyttää ihan!

P.Karvala

Kukas viheriäinen se käytti heti tilaisuutta hyväkseen ja ikään kuin ohimennen mainitsi "nyt kun Linkolakin on Jokelan jälkeen menettänyt merkityksensä..."

Linkolahan on ajankohtaisempi tänään kuin koskaan ja yhä useampi yhtyy hänen ajatuksiinsa. Koskaan aiemmin ei ole miehen oppi saanut niin laajaa kannatusta kuin juuri nyt. Ja tämä suuntaus näyttää vain kasvavan.

Halla-Aho taas on erittäin tervetullut lisä suomalaiseen poliittiseen kenttään. Täytyy nostaa hattua miehelle, joka on uskaltanut panna kapulaa rattaisiin homekorvaisille poliitikoille ja valtavirtamedialle. Monikulttuurin ihanuudestahan olemme jo kymmenet vuodet saaneet kuulla kritiikitöntä liturgiaa joka tuutista.

Ulkosuomalainen kommentoi

Sen ratkaisevat äänestäjät.

Mikä siinä Halla-ahossa sinua niin riepoo? Demokratian kannalta on vain hyvä, että asioista ollaan eri mieltä ja saadaan aikaan keskustelua. Politiikka takaisin politiikkaan.

tapio_o_neva

Keskustalaisia riepoo Perussuomalaisissa se, että he leikkaavat maakunnissa Keskustan kannatusta. Esimerkiksi Orimattilan kaupungissa on nyt V I I S I perussuomalaista valtuutettua ääniharavan vuoksi.

Halla.aho ei houkuttele kuin lippalakkipäisiä sosialidemokraatteja, minkä vuoksi SDP aloittaa mielellään Ville Itälän, Liisa Jaakonsaaren jne. voimi "antifasistisen kampanjan", minkä uskotaan karkoittavan sosialidemokraatteihin pettyneet sosialidemokraatit äänestämästä väärin.

Toinen, minkä Siikalan Pekkaa riipoo orimattilalaisena vaikuttajan on se, että Suomen Keskustan Päijät-Hämeen piirin entinen puheenjohtaja, Ari Anttila, teki Tapio Malmiharjulle, vanhalle keskustapäättäjälle kapinan muiden puolueiden avulla ja yritti tinkiä kuntaliitoksessa Orimattilaan Artjärvelle kohtuulliset ehdot väläyttämällä lumevaihtoehtona Iittiä ja uhkakuvana kuntaliitosta Lahden kanssa ohi "itsenäisen Orimattilan".

Halla-aho saa Päijät-Hämeestä osakseen paljon maalaisliittolaisten sukujen rasituksia sekä Artjärven kuntaliitosongelman, vaikka hän on täysin ulkopuolinen Päijät-Hämeen kepulaisten pussitappeluille.

Vieras

En ymmärrä tätä intoa Halla-ahon kirjasta. sehän on kokoelma hänen teksteistään Scriptassa ja ollut luettavissa jo kauan. Kiintoisaa on vain nähdä, mitä hän ei ole uskaltanut julkaista kirjassaan. Ja mitä hän on mahdollisesti muuttanut ettei taas joutuisi syyteharkintaan.

Sen sijaan tuo valkoinen heteromies-paita on paitsi tyypillinen halla-ahon vieraskirjavitsi, myös avoimesti rasistinen. Näin: ilmoitan olevani ylpeä siitä että olen valkoinen heteromies. Miksi olen ylpeä siitä? Koska edustan rotua, sukupuolista suuntausta ja sukupuolta, joka on Suomessa hallitsevassa asemassa. Haluan siis alistaa muita tai korostaa eroani heihin, tietoisena siitä että heitä on vähemmän ja he ovat huonommassa asemassa tai torjuttuja. Valkoiseen heteronaiseen sama pätee sillä pienellä erotuksella että naiset ovat edelleen alistetussa asemassa miehiin nähden työelämässä ja varsinkin yksityisellä sektorilla (josta perussuomalaisten kannatus ponnistaa)

Timo Hellman

Semanttisella olkiukkoilulla voidaan Halla-aho leimata vaikka älykästä suunnittelua lobbaavaksi kreationistiksi joka uskoo kuun olevan Goudaa.

Onko muuten Afrikassa sitten "proud to be black" - paita rasistinen mustan päällä? Sinun logiikallasi arvattavasti on.

Pekka Siikala

Tämä Pekka Siikala on ammattikirjoittaja. Halla-aho ei ole. Sikäli kuin olen kuullut hän on kirkkoslaavin tutkija, yliopistomies, ja oli nyt mitä oli, mutta ei ammattikirjoittaja.

Johanna Tukiainen ei ole nobody. Arveletko että hän olisi parempi kirjoittaja kuin minä, kenties jopa lähellä Halla-ahon tasoa?

Tuskin, tuskin...

Hyvä putkimies on hyvä putkimies. Hyvä kirjoittaja on hyvä kirjoittaja. Ei sitä varten kummankaan tarvitse olla "julkkis" kuten Halla-aho on.

M.Heikka

...sanoisin, että kyllä tohtorin ajatuksenjuoksu ja kirjaltaminen on sen laatuista, että se etsii ytimet.

Joka kirjanoppineisuutta halveksii, ei ole koskaan joutunut nokakkain heikäläisten kanssa. Sanon, että "joutunut". Ei se välttämättä ole kivaa se.

Mukavahan se on präiskiä tekstiä mannermaisella tyylillä. Se on kumminkin täysin eri asia kuin kirjoittaa ASIAA.

tapio_o_neva

Missähän muutan ammattikijoittajia, ammattiteologeja, ammattiviisausoppineita (filosofi Korhola) oikein valmistuu ja onko heidän pätevyydestään jotain tutkintoa?

Miten paljon ammattikirjoittajan on ansaittava vuodessa, että hän on ammattilaisempi kuin assistentti, lehtori tohtori, dosentti tai professori.

Uskon, että Halla-aho oppii ajan myötä ammattimaisemmaksi kirjoittajaksi, koska hän on pätevyydeltään kielitieteilijä. Timo Soini on maisteripätevyydeltään populisti.

M.Heikka

Jos joku "oman puolueen" puheenjohtaja, herra valtiotieteenmaisteri, paheksuu jotain asiaa, SE on heille SE JUTTU.

Kekkosen aikana oli sellainen kulttuuri, että jos jollakulla oli jokin poliittinen asema, HÄN oli se Viisas Mies. SE oli lähtökohta. Kaikki muu oli "naurettavaa".

Veikko Vennamo ja Georg C Ehrnrooth pyrittiin leimaamaan meille mustavalko-tv:tä töllöttävälle rahvaalle "pelleiksi" ja lähes idiooteiksi. Nykyään sama linja ei enää aivan yhtä hyvin onnistu edes lipposen yleltä, sillä mehän ollaan jo maistereita, tohtoreita melkein jokainen. Ainakin pölinää lähtee. Ei olla sillai hiljaisia kuin silloin Kekkosen aikana, jolloin äänikuva lähetettiin peräpohjolan korpeen, ja siellä pysyi.

Nettihän onkin uhkatekijä monille.

barbie

Pekka Siikala on siis kuuluisa kirjailija ja erinomainen kirjoittaja. Kukaan ei vain tiedä miehestä mitään eikä kirjoja löydy edes kirjastosta. Mutta kuuluisa on ja hyvä kirjoittaja vaikkei sitä viesteistä juurikaan huomaa.

Opiskeluaikoina, kun istuin ahkeraan Ohranjyvässä, näitä pekkasiikaloita tuppautui pöytään turhankin usein. Jyvässä pekkasiikalat olivat yleensä kulttuurialojen tuntemattomia suuruuksia ja menetettyjä lupauksia, muissa pubeissa sitten muiden. Kaljaa pummasivat kun rahat oli juotu. Silloin se tuntui ärsyttävältä.

Boris M

hänen vastustajiensa mielestä on se, että hän ei usko niin kuin normaalipoliitikot siihen länsimaissa keksittyyn ja yleistyneeseen aatteeseen, jonka mukaan kaikki ihmiset ovat yhtä hyviä ja kaikki kulttuurit yhtä kehittyneitä.
Siinä mielessä hän on kuin muhammettilainen maahanmuuttaja.

On arvoja, jotka ovat yhteensovittamattomia, kulttuureja, jotka eivät ole mitenkään sovitettavissa toistensa kanssa, eivät rinnakkain, eivät päällekkäin eivätkä millään muulla tavalla.
Muslimit, joiden muuttumattomuuden takaa muuttumaton uskonto, sopivat postkristillisiin länsimaihin vain sillä tavalla, että länsimaat luopuvat omista maallistumisen mukanaan tuomista arvoistaan ja siinä samalla kristillisyyden rippeistään ja taipuvat muslimien tahtoon.
Tämä on Halla-ahon perusajatus.

Halla-aho ei millään tavalla halua muuttaa muslimeja, vaan saada suomalaiset tajuamaan, ettei muslimi tule Suomeen sortoa pakoon, vaan nälkää, että kun muslimin eteen työnnetty soppa on syöty, huomataan että lautasen reunalle on hienotunteisesti työnnetty ne läntisen kulttuurin muskotissa uitetut lisäkkeet, jotka oli tarkoitus hörppiä yhdessä rasvaisimpien palojen kanssa.

Halla-aho tunnustaa reilusti, että meissä kaikissa asuu pieni somali, eikä kukaan mahda mitään sille uskolle, johon hänet on lapsena kasvatettu. Hän vain näkee jo Helsingissä kaduilla keppiä heiluttavat rankkurit vahtimassa, ettei naisten burkan alta ole liiaksi nilkkaa näkyvissä.

tapio_o_neva

Boris M:"Minä luulen että Halla-ahon vika hänen vastustajiensa mielestä on se, että hän ei usko niin kuin normaalipoliitikot siihen länsimaissa keksittyyn ja yleistyneeseen aatteeseen, jonka mukaan kaikki ihmiset ovat yhtä hyviä ja kaikki kulttuurit yhtä kehittyneitä.

=> Onkohan tuo oikein? Suomalaisen näkemyksen mukaan kaikki ihmiset ovat tasan yhtä huonoja ja kulttuurit loppujen lopuksi yhtä kehittymättömiä: näkeehän sen jo yhdysvaltalaisesta populaarikulttuurista paljaalla silmällä sokea Reettakin!

=> Kukaa ei oo mikää, eikä moni oo eres sitä. (Rannanjärvi)

Patriootti

Kyllä tämä Pekka Siikala alkaa tämän viestiketjun perusteella olla vielä parempi ehdokas EU-parlamenttiin kuin Halla-aho.

Pekka! Käy sinäkin reilusti mukaan t-paitabisnekseen. Pekka Siikala! -teksti pelittäisi hyvin. Selkämyksissä samaa aihelmaa voisi varioida: Siikalan Pekka!

tapio_o_neva

Uskoisin, että koska Päijät-Hämeestä ei ole ollut sitten Kyösti Toivosen Euroopan parlamentin jäsentä, kannattaisi Pekka Siikalan ryhtyä ehdokkaaksi. Toivonenkin on kuulunut kartanomiehiin niin kuin Niklas Herlin ja Pekka Siikala. Hän nimittäin omisti jonkin aikaa ennen lamaa Messilän kartanon ja pyrki kehittämään sitä voimakkaaksi. Nykyään Toivonen esittelee Hollolan keskiaikaista kivikirkkoa suurella asiantuntemuksella tiekirkkona ja sunnuntaisin talvellakin jumalanpalveluksen jälkeen.

Suomessa maataloustaustaisia Euroopan parlamentin ehdokkaita ovat tähän mennessä Esa Härmälä ja Pekka Myllymäki. Minusta tilaa olisi vielä Siikalan Pekallekin.

Ellei Suomen Keskustaan mahdu tai huolita niin Perussuomalaisia voi vastustaa myös siten, että ryhtyy Itsenäisyyspuolueen ehdokkaaksi Euroopan parlamentin vaaleihin. Itsenäisyys ei voi koskaan olla väärin tai epäisänmaallista niin kuin sosialidemokraatit ja osa kokoomuslaisista humanodeista uskoo, koska kun päättää itse, luulee päättävänsä oikein. Vaikka päätökset olisivat vääriä, silti tuntuu hyvältä. Demokratiassa on tärkeää se, että tuntuu hyvältä.

Super Huuperi

Kysyin tänään Halliksen kirjaa Akateemisesta Kirjakaupasta, eikä löytynyt. Ei löytynyt mistään tietokannastakaan heiltä, että olisi hinta selvinnyt tai olisi voinut tilata?

Onko Aneeminen Kurjakauppa ryhtynyt sensuroimaan? Päättääkö se opastaa punaniskakansaa oikeaan monikulttuuri-uskoon kieltämällä vääräuskoiset kirjat?

Noinhan tuo HS (Hamas Sanomat) on jo tehnyt pitkään kansanvalistusta: sivujen määrä vähenee kiihtyvällä tahdilla alittaen kohta Metro-lärpykän ohkaisen olemattomuuden, mutta vastapainoksi joka numerossa on entistä enemmän islamin ihanuutta ja monikulttuurin auvoa...

Kysyin sitten seuraavaksi Aneemisen kilpailijalta Somalialaisesta Kirjakaupasta - no eihän ne olleet kuulleetkaan Halliksen kirjasta, eikä Halliksestakaan, jotain kudontaopasta tarjosivat.

Hohhoijaa! Ja varmaan vielä kiilusilmäiset puna-viher-värisokeat saavat seuraavan painoksen takavarikkoon ja polttavat ne makasiinienpolton muistojuhlissaan kirjaroviolla.

123456

No voihan sitä ajatella noinkin. Aika pienimuotoista tuo busines taitaa olla. Itse en tuollaista paitaa viittis ostaa.

Hyvä olisi keskustella maahanmuutoasioista avoimesti ilman että leimataan maahanmuutto myönteisiä kuin maahanmuuuttokriitisiäkään ihmisiä.

Voidaan myös sanoa että hotellibusines myös kehittyy maahanmuuton myötä mikä voi olla ihan hyvä asiakin koska hotellien käyttöaste paranee Helsingissä lähikuukausina.

http://monikulttuuri.blogspot.com/2009/01/yle-uutiset-912009.html

Pekka Siikala

Kyllä on hupaisaa seuranta halla-aholaisten kiehuntaa! Muistaako kukaan miksi Pekka Siikala kuvioihin tässä ketjussa tuli, ja nousi ketjun pääaiheeksi?

Pekka Siikala, minä itse, sen nyt kertoo: totesin että aika heppoinen painosmäärä tuo 1000 kpl - olisi kannattanut heti ottaa 10 000 kpl.

Sen jälkeen minusta on tehty kuuluisa kirjailija, jonka teoksia ei löydy mistään, ja joka siis ei ole kuuluisa. En ole väittänyt että olen kuuluisa. Hyvä kirjoittaja kyllä olen.

Halla-aholaisilta ajatus ja asia karkaavat hyppysistä hetkessä. Jäi porukalta huomaamatta, että en sanallakaan ole arvostellut Halla-ahon kirjaa. Miten voisinkaan, kun en ole sitä lukenut.

Heikot ovat eväät, kun yksi Siikala yhdellä kommentilla onnistuu sotkemaan koko pakan! Teitä viedään kuin pässiä narusta. Mietittetkö koskaan kuka siellä narun toisessa päässä on?

Pekka Siikala

Kyllä kiihkoisaa pässilaumaa aivan joku muu ohjaa kuin minä.

Mitä tekemistä minun kirjoillani on Halla-ahon kirjan kanssa? Ei mitään. Ja olipa tuolla varhemmin jonkun linkki, joka osoitti mitä kirjoja ja miten monesta kirjastosta ympäri Suomen noita omalla nimelläni kirjoittamia löytyy.

Viihdettä olen tehnyt eri nimellä.

Omasta mielestäni ylivoimaisesti parasta tuotantoani edustaa "Unikissa ja muita iltasatuja". Siitä on lastensairaaloissa, ja sairaaloiden lastenosastoilla ollut suuresti iloa.

Mitä tekemistä tällä kaikella on sen kanssa, että Halla-ahon olisi kannattanut ottaa heti 10 000 kpl painos?

tapio_o_neva

Pekka Siikala ei ole nyt oikein ymmärtänyt, että se, että ryhtyy kolumnistiksi Uuteen Suomeen ja nostaa Orimattilan valtakunnanpolitiikan keskiöön Susan Ruususen saunakokemusten, Tanka Karpelan nykyisten ja Halla-ahon viimeisten lausahdusten rinnalle tarkoittaa sitä, että kyläläiseen Pekka Siikalaan aletaan suhtautua kuin mihin tahansa valtakunnanjulkkuun ja kaivetaan esille kaikki mahdollinen tieto, joka tukee käsitystä hänestä.

Et tosiaankaan kirjoita enää mihinkään Etelä-Suomen Sanomiin tai Orimattilan Sanomiin, vaan valtakunnanjulkuksi Uuden Suomen avulla nousseena sinuun alka päteä kaikki pohdinta, mitä esimerkiksi Suomi24.fi -palstalla kohdistetaan värikkäimpiin perussuomalaisiin maakunnista.

Julksisuuden eläimeksi ryhtyminen koko suomenkielisellä kielialueella on aivan eri asia kuin se, että "tunnetaan kylillä" ja on joskus nähty Aleksanterinkadulla Lahdessa.

Aloitit suosittelemalla Halla-aholle 10 000 kirjan painosta, vaikka jokainen tietää, että Suomessa painokset pyörivät 2000 - 3000 kappaleessa, ja että lisäpainoksia on helppo ottaa, kun painolevyt ovat valmiina ja sivunvalmistus tehty.

Kun sitten vetosit siihen, että sinulla on kustantajakokemusta ja itse asiassa oletkin kirjailija, tietenkin koko keskustelu suuntautuu siihen, millainen kirjailija oikein olet miehiäsi.

Ei ole helppoa olla poliitikko, maassa yleensä tunnettu kolumnisti tai julkisuuden henkilö. Julkisuus Uudessa Suomessa on aivan toista kuin pikkujulkisuus Orimattilan "kaupungin" KUNNALLISPOLITIIKASSA, jossa suurin juonittelun ja harmin aihe on Artjärven sekoilu kuntaliitosasiassa.

Tosiasiassa ei Orimattilan kaupungin mitään Artjärveä tarvitse, vaan kasvua Pennalaan. Tässä mielessä focusoituminen Ari Anttilaan ja Artjärveen ei oikein osoita valtiomiestajua eikä fiksaantuminen siihen, että joku on tehnyt hirvittävän vihollisen puolelle siirtymiseen verrattavan yliloikkauksen, kun panee edes hieman Malmiharjulle vastaan normaalilla kepulaisella pussitappelulla.

Kirjoitat nyt pääasiassa 2000-luvun kaupunkilaisille, joista suuren osan elämänkokemus kohdistuu Koiviston ja Ahtisaaren aikaan. Siksi valtakunnantasoinen verkkojulkisuus on laadultaan erilaista kuin kyläkuntainen tai maakuntainen painettu sana.

Suostu nyt hyvä mies ymmärtämään, että julkisuuskuva ja maailmankuva sähköisessä ympäristössä on erilainen kuin tutussa ja turvallisessa ympäristössä sukujen ympäröimänä jossain maaseudulla.

Pekka Siikala

Vähiten olen eläessäni kirjoittanut Etelä-Suomen Sanomiin, ja kaikkein vähiten luultavasti Orimattilan Sanomiin.

60-luvun lopulla kirjoittelin valtakunnalllisiin ammattilehtiin, ja mm. Maaseudun Tulevaisuuteen (artikkelin seurauksena sain potkut maanviljesykoulusta). Hesariin ja Ilta-Sanomiin olen kirjoitellut, ja niihin on minusta juttuja tehty. Tosi isoja. Kuten hiton moniin muihinkin lehtiin.

Olen ollut valtakunnallisen aviisin päätoimittaja. Loppujen lopuksi olen kaikkein vähiten tunnettu Lahden Aleksilla ja Orimattilan kylillä.

Joten minun rauhaani ei häiritse lainkaan oikeastaan mikään. Ei ainakaan julkisuus, koska se on kulunutta ja merkityksetöntä kamaa! Ainakin minulle itselleni.

Valkoinen ja heteromies?

On kaverilla sentään kaksi asiaa, joista yrittää löytää itselleen ja kannattajilleen identiteettiä: että on valkoinen ja että on heteromies.

Kannattaa niitä mainostaa ja niistä elantoaan hankkia. Muita saavutuksia tuskin tarvitaankaan.

Blah

Voi harmi, joko se kirja loppui - toivottavasti tulee uusintapainos.

Ehdotan, että kirja samalla liitetään pakolliseen lukion opetussuunnitelmaan. Ehkä hämähäkkien valta murenisi lopullisesti, pitkäänhän ne ovatkin jo luisuneet alaspäin.

Noin muuten, on kyllä ihmeellistä, miten komukkamaisia aivopieruja US:n toimittajilta tulee - olisi aika saada tähän maahan oikeistolaista maailmankuvaa ajava tiedotusväline. US on hieman liian kusisukkainen ja konsensushenkinen siihen.

Sörkan tohtori

Milloinkahan median sopulilaumasta joku yksilö irtautuu kysymään establishmentilta maahanmuuttokriittisen kysymyksen, edes yhden? Esimerkiksi: "Onko maahanmuuttajien joukossa havaittavissa eroja suhtautumisessa vastaanottoon esim. uskonnollisen vakaumuksen pohjalla?"

Tai edes, maahanmuuttoministeriltä: "mitä lupauksia esititte äskeisen länsi-Afrikan matkanne yhteydessä?".

Kamoon, ei se niin vaikeata ole. Tosin lama-aikana täytyy olla entistäkin varovaisempi, ymmärretään.

VaHeMies

On ainakin kysytty: "Onko maahanmuuttajiin suhtautumisessa havaittavissa eroja suhtautujan sosiaalis-ekonomisen ja koulutuspohjan suhteen?"

Tulos: Jos ei ole muuta mainostettavaa kuin heteroseksuaalisuus ja valkoisuus, suhtautuminen on aika nuivaa.

toisinajattelija2008

Koko H-A-debatti on mennyt järjettömyyden puolelle.

Ensinnäkin kyseessä on korkeasti koulutettu älykkö, joka on selkeästi liian fiksu suomalaiselle medialle, joka on jo hävinnyt väittelyn. Siksi media huutelee "fasistia" ja "rotutohtoria" kun H-A jatkaa asiakeskustelua.

Toiseksi H-A on "profeetta" omalla maallaan, jollaisia on aina ollut vaikea hyväksyä. Hän kuitenkin näkee pitemmälle kuin hetken kansansuosiota kalastelevat poliitikot, lehteä myyvät kohujournalistit tai sokeasti julkisuuteen uskova kansa.

Kolmanneksi H-A on enemmistön kanssa täysin samaa mieltä. USA:ssa puhuttiin sodasta terrorismia vastaan, mikä suomennettuna tarkoittaa sotaa fundamentalismi-islamia vastaan. Samaa vihollista vastaan taistelee H-A asia-argumentein.

Venäjä omaksui USA:sta saman terrorismi-propagandan, ja Venäjällä vihollisinä olivat tsetseenit, joita väitettiin fundamentalisti-islamisteiksi. Sama kohde kuin H-A:lla.

Thaimaan terroristi-iskuja tekevät ainoastaan Pattanin vapautusjärjestön edustajat - jälleen islamisteja, samat, joita H-A vastustaa.

Jolon saarelle panttivankeja ottivat jälleen filippiiniläiset islamistit - sama kohde kuin H-A:lla.

Ranskan levottomuksien aiheuttajia ovat olleet lähinnä islamistit - taas H-A kohdistaa kritiikkinsä samaan suuntaan.

Välimerellä epätoivoiset massamaahanmuuttajat ovat lähinnä samoja tahoja, joita H-A kritisoi afrikkalaisia ja islamilaisia.

Indonesian Balilla tapahtuneet terroristi-iskut, joissa kuoli pari sataa turistia ja paikallista, olivat jälleen islamistien tekosia - samoja, joita H-A vastustaa.

Afghanistanissa jatkuu sota - vihollisena talebaanit, ääri-islamistit, samat, joita H-A kritisoi.

Pakistanissa tulitettiin srilankalaisia kriketinpelaajia, syyllisiä jälleen islamistit.

Malmön Rosengård kuohuu, syyllisiä jälleen islamilaiset maahanmuuttajat, H-A kritisoi tätäkin suuntaa.

Mumbain massiivinen terroristi-isku hotelleja ja juutalaiskeskusta vastaan, syytettyinä jälleen islamistit, H-A kritisoi.

H-A on profeetta ja älykkö, joka ainoastaan toteaa tosiasioita maailmasta, jossa elämme.

Sen sijaan, että uskaltaisimme sanoa totuuden, sen, että eniten kuolemia aiheuttavat fundamentalisti-islamistit, suomalaiset tekopyhät idiootit tehtailevat tutkimuspyyntöjä ja saarnaavat "rasisteja" vastaan.

Lukekaa enemmän ja huomatkaa, mitä maapallolla oikeasti tapahtuu.

Pentti Niskanen

Näyttää ensi silmäyksellä liian pateettiselta otsikolta sopiakseen poliittisiin esseisiin. Toisella sen jo hyväksyy, kun aiheena on islamin uhka maallistuneelle Euroopalle.

Vielä muutamia vuosia sitten yleinen viisaus, median ja mielipiteenmuodostajien ylläpitämä "poliittisesti korrekti" käsitys kuulosti tällaiselta: Islam on täysin hyväksyttävä ja kunnioitusta ansaitseva uskonto; jos on joitakin fanaattisia hallituksia (Khomeini Iranissa, talibanit Afganistanissa), ne ovat syntyneet suurvaltojen välisestä kilpailusta. Kylmä sota - ja luonnollisesti amerikkalaiset - ovat syyllisiä, eivät fanaatikot itse.
Islamilaiseen ideologiaan ei juuri kiinnitetty huomiota.

Nämä viattomuuden ajat ovat ohi.
Muslimeista alkavat yleistyä toisenlaiset totuudet.
Maahanmuuttolakeja kiristetään kaikkialla, ja antiterroristinen yhteistyö eurooppalaisten maiden välillä on kohdistettu lähes yksinomaan torjumaan uskonnollista islamista meihin huokuvaa uhkaa.
Yhä useammat länsieurooppalaiset tarvitsevat poliisisuojaa uskonnollisen uhan alla.

Keskeinen geopoliittinen kysymys seuraavien viidenkymmenen vuoden aikana tuleekin olemaan tämä: lähenevätkö muslimit länsimaisia arvoja, joita ovat poliittinen demokratia, sananvapaus, samanarvoisuus sukupuolten ja ero kirkon ja valtion välillä, vai jatkaako islamilainen maailma kulkuaan takaperin tulevaisuuteen.

Euroopalle se on kohtalon kysymys nähtynä nykyistä demograafista taustaa vasten, jota voidaan verrata vain mustaan surmaan 1300-luvulla.
Euroopan väkiluku tulee vähenemään neljästätoista neljään prosenttiin maailman väestöstä samaan aikaan kun islamilainen maailma kaksinkertaistuu. (Ainoa väkiluvultaan lisääntyvä maa kehittyneessä maailmassa on USA.)

Yhdistettynä nykyiseen löyhään maahanmuuttopolitiikkaan Euroopassa tämä kehitys johtaa väistämättömästi Euroopan islamisoitumiseen.
Jos se jatkuu sellaisena kuin tänään, onko meillä Euroopassa edessämme maallistuneen sivilisaation ja uskonnon välinen kamppailu, samanlainen kuin Israelin ja sen islamilaisten vihollisten välillä Lähi-idässä?

Pentti Niskanen
kirjailija
Malmö

toisinajattelija2008

Koko H-A-debatti on mennyt järjettömyyden puolelle.
Ensinnäkin kyseessä on korkeasti koulutettu älykkö, joka on selkeästi liian fiksu suomalaiselle medialle, joka on jo hävinnyt väittelyn. Siksi media huutelee "fasistia" ja "rotutohtoria" kun H-A jatkaa asiakeskustelua.
Toiseksi H-A on "profeetta" omalla maallaan, jollaisia on aina ollut vaikea hyväksyä. Hän kuitenkin näkee pitemmälle kuin hetken kansansuosiota kalastelevat poliitikot, lehteä myyvät kohujournalistit tai sokeasti julkisuuteen uskova kansa.
Kolmanneksi H-A on enemmistön kanssa täysin samaa mieltä. USA:ssa puhuttiin sodasta terrorismia vastaan, mikä suomennettuna tarkoittaa sotaa fundamentalismi-islamia vastaan. Samaa vihollista vastaan taistelee H-A asia-argumentein.
Venäjä omaksui USA:sta saman terrorismi-propagandan, ja Venäjällä vihollisinä olivat tsetseenit, joita väitettiin fundamentalisti-islamisteiksi. Sama kohde kuin H-A:lla.
Thaimaan terroristi-iskuja tekevät ainoastaan Pattanin vapautusjärjestön edustajat - jälleen islamisteja, samat, joita H-A vastustaa.
Jolon saarelle panttivankeja ottivat jälleen filippiiniläiset islamistit - joita H-A asiaperustein kritisoi.
Ranskan levottomuksien aiheuttajia ovat olleet lähinnä islamilaiset maahanmuuttajat - taas H-A kohdistaa kritiikkinsä samaan suuntaan.
Välimerellä epätoivoiset massamaahanmuuttajat ovat lähinnä samoja tahoja, joita H-A kritisoi: afrikkalaisia ja islamilaisia.
Indonesian Balilla tapahtuneet terroristi-iskut, joissa kuoli pari sataa turistia ja paikallista, olivat jälleen islamistien tekosia - samoja, joita H-A vastustaa.
Afghanistanissa jatkuu sota - vihollisena talebaanit, ääri-islamistit, samat, joita H-A kritisoi.
Pakistanissa tulitettiin srilankalaisia kriketinpelaajia, syyllisiä jälleen islamistit.
Malmön Rosengård kuohuu, syyllisiä jälleen islamilaiset maahanmuuttajat, H-A kritisoi tätäkin suuntaa.
Mumbain massiivinen terroristi-isku hotelleja ja juutalaiskeskusta vastaan, syytettyinä jälleen islamistit, H-A kritisoi.
H-A on profeetta ja älykkö, joka ainoastaan toteaa tosiasioita maailmasta, jossa elämme. Joskus totuus on suurin loukkaus, mutta tosiasioiden tunnustaminen voi olla suurinta viisautta.
Sen sijaan, että uskaltaisimme sanoa totuuden, sen, että eniten ongelmia eri puolilla maailmaa aiheuttavat fundamentalisti-islamistit, suomalaiset tekopyhät idiootit tehtailevat tutkimuspyyntöjä ja saarnaavat "rasisteja" vastaan.
Lukekaa enemmän ja huomatkaa, mitä maapallolla oikeasti tapahtuu.

Vieras

Odotukseni olivat korkealla US:n aloittaessa, mutta nyttemmin olen hyvin pettunyt lehden "shokki-" ja "kohu-" linjaan. Myos taman palstan kommentteja sensuroidaan ja jatetaan julkaisematta.

Mita enemman Halla-ahoa mustamaalataan ja vahatellaan, sita useammat tavalliset ihmiset nakevat hanet jonkinlaisena sananvapaustaistelijana tai robinhoodina.

Itse en ole yhta innostunut maahanmuuttoasioista kuin han, mutta vastustajiensta kasittamattoman epa-alyllisen ja sokean raivokkaan vihanlietsonnan takia olen mieluummin JHA:n puolella kuin hanta vastaan.

Vääräuskoinen

<ol>"Odotukseni olivat korkealla US:n aloittaessa, mutta nyttemmin olen hyvin pettunyt lehden "shokki-" ja "kohu-" linjaan."</ol>

Sama täällä. Ajattelin kunnallisvaalien jälkeen paperisen US:n tilaamista mutta kun talven aikana on tämä iltalehti-tasoinen lööpistely pesiytynyt uutisointiin niin enpä taida.

<ol>"Myos taman palstan kommentteja sensuroidaan ja jatetaan julkaisematta."</ol>

Itseltäni on sensuroitu yksi viesti parisen kuukautta sitten. US, eikö olisi asiallista ilmoittaa syy viestin poistamiseen(hälventäisi epäluuloja mielivaltaisesta sensuroinnista) ?

Boris M

Jos muistan oikein, homo oli se viimeinen, se ultima argumentti, jolla Halla-ahoa heitettiin erään kiihtyneen keskustelun päätteeksi.
Se kuvastaa hyvin kulttuuri-ilmastoa. Maailma on vielä entisensä, ainakin joltain osalta. Vielä ei eletä viimeisiä aikoja, ehkä vain viimeistä edellisiä.

Vielä 1600-luvun vaihteessa piti kirkko homoseksuaalisuutta ateismiin verrattavana rikoksena, joista kummastakin joutui paaluun sidotuksi palavan risukasan päälle.
Ateismi johti, niin uskottiin, kaikenlaiseen rietasteluun, ja irstailu, homous, "libertinage", puolestaan ateismiin.
Erityisesti taiteilijoiden uskottiin olevan taipuvaisia näihin paheisiin, eikä siinä paljon erehdytty.

Christopher Marlowe, Shakespearen aikalainen, oli selvästi enemmän ateisti kuin homo uskaltaessaan julistaa, että "Jeesus oli vain homo huoripoika".

Neljän viiden sadan vuoden irstailu on saanut aikaan, että kirkko on vain varjo entisestään ja heikkoudessaan myöntynyt synnintekijöiden vaatimuksiin. Jumalasta on tullut demokraatti.

Käytännöllisesti katsoen syntiä ei enää ole.
Ja kirkko on hädässä, sillä kohta ei ole seurakuntaakaan.

tapio_o_neva

Halla-aho kannattaa multikulttuuria rikkautena. Hän tuo asiaan vain väärän sukupuolen, miehen, väärän rodun, valkoisten ja väärän suuntautumien, heterouden, näkökulman.

Vaikkei Halla-aho olekaan epäakateeminen, värillinen lesbofeministi, on hänelläkin silti oikeus olla ylpeä itsestään jo multikulttuurin sääntöjenlin mukaan, vaikka on tietenkin sanottava, että jo 2000-luvulla on häpeällistä olla mies, valkoinen tai hetero. Mikä tahansa näistä ominaisuuksista on ihmiskuntaan sopimatonta mutanttiutta.

Ainoa asia, mistä Halla-ahoa voi ihailla nyky-Suomen arvostusten mukaan, on se, että hän sivari. Miehellä varmaankin kuitenkin lienee hirvikivääri, metsästys- ja hirvilupa.

Tekopyhyyttä vihaava

Toimittaja joutuu varmasti työssään kohtaamaan asioita, jotka sotivat hänen maailmankatsomustaan (if any) vastaan. Ammattitaito mitataan siinä vaiheessa, kun kiireessä hiottu juttu julkaistaan. Lukija kysyy: onko tässä nyt esillä toimittajan näkemys maailmanmenosta vai hänen haastateltavansa mielipiteistä. Luulisin, että usarinkin tapauksessa lukijoita kiinnostaa enemmän Halla-ahon kuin hänen etukäteisteilaajansa näkemykset.

En muista nähneeni kirjakaupoissa Valtteri Varpelan koottuja ajatuksia. No, ehkä ne ilmestyvät aikanaan, kunhan Varpela saa ajatuksensa koottua.

Vieras

No olipas sensaatiohakuista potaskaa! Kirjoittajan sietäisi tehdä pientä itsetutkiskelua, jos tosissaan kehtaa tällaisen jutun julkaista nimissään.

Turha myöskin kuvitella, että "kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta" ja että olisi pääasia, että jutulle tulee lukioita (niin kuin nyt on tainnut käydä), sillä lukijat muistavat kyllä minkälaista soopaa uutistoimistoilta/lehdistä/mistä_lie tulee ja osaavat jatkossa suhtautua nähin tietolähteisiin niiden ansaitsemalla tavalla.

Antti Peura

Eivätkös kaikki tummaihoisetkin ole raiskaajia? Ja kaikki pakolaiset tulevat hyvistä oloista vain leveämmän leivän perässä? Yleistän vain samalla tavalla kuin Halla-ahon kannattajat.

Sitä paitsi, eikös juuri julkaistu tutkimus, jossa tutkittiin koulutustason ja puoluekannatuksen yhteyttä. Tutkimuksen mukaan PS:n kannattajat olivat vähemmän koulutettuja kuin vaikkapa kokoomuksen tai vihreiden. Ja työttömyys on yleisempää vähemmän koulutettujen keskuudessa.

Boris M

Tutkimusten mukaan. Tässä ei pitäisi olla mitään epäselvyyttä.
Ja raiskaus kuuluu joihinkin kulttuureihin. Sekä ennakkoluulojen että tutkimusten mukaan.
Se, että sukupuolten eriarvoisuus kuuluu myös kulttuureihin, on tuttua kaikille ilman tutkimistakin.
(Päivän lehdessä oli pieni viiden rivin uutinen, Tsetsenian presidentti Kadyrovin vahvistus sille, että viisi ilman huivia kaupungilla liikkuvaa nuorta naista oli ammuttu.)

"Perussuomalaisten listalta Helsingin kaupunginvaltuustoon valittu..." alkaa tämä juttu. Varovasti muotoiltu, syyllistämättä sen enempää perussuomalaisia.

Nyt olisi paikallaan tutkimus, ovatko vähemmän koulutetut enemmän heteroita kuin kokoomuksen ja vihreiden enemmän koulutetut kannattajat.
Hyviä kysymyksiä tämä Halla-aho keskustelu herättää.

Vieras

"Sitä paitsi, eikös juuri julkaistu tutkimus, jossa tutkittiin koulutustason ja puoluekannatuksen yhteyttä. Tutkimuksen mukaan PS:n kannattajat olivat vähemmän koulutettuja kuin vaikkapa kokoomuksen tai vihreiden."

Minä en kutsuisi poliittista propagandaa tutkimukseksi.

T. yksi ihan oikean tieteellisen maisterin koulutuksen saanut perussuomalaisten äänestäjä.

Kriitikko

Ilta-Sanomiin ja Hesariin on minusta juttuja tehty. Ja tosi isoja. Oikein tosi tosi isoja. Ja monta. Oikein tosi monta!

Jotenkaan tuollaisten lausuntojen jälkeen ei Siikalaa kovin aikuisena ihmisenä voi pitää. En ole koskaan kuullut sinusta enkä kirjoistasi mitään. Ja tähän ketjuun kirjoittamasi kommentit kertovat, miksi. Kovin kapea-alaiselta vaikutat. Ja katkeralta.