Tiistai 18.9.2018

Oletko nähnyt näitä miehiä? Lähetä heti sähköposti

Jaa artikkeli:
Luotu: 
8.8.2012 07:40
  • Kuva: Poliisi
    Kuva
    Poliisin julkaisemat kuvat kolmesta epäillystä lompakkovarkaasta.

Pirkanmaan poliisilaitos etsii kolmea miestä epäiltynä lukuisista lompakkovarkauksista. Poliisi julkaisi tänään aamulla kuvat kolmikosta.

Miehiä epäillään eteläisen Suomen, Satakunnan ja Pirkanmaan alueella tehdyistä varkauksista viimeisen parin viikon aikana.

Poliisi pyytää sähköpostitse tietoja miesten liikkeistä ja heidän ajoneuvostaan. Viranomainen antaa ohjeita sähköpostin lähetykseen:

- Osoitteeseen [email protected]. Sähköposti tulee otsikoida: ’Lompakkovarkaat’, poliisi pyytää.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Erkki Penttinen

Jos tästä maasta pystytään viemään 2 suurta autonosturia baltiaan niin 3 normaalin näköistä miestä lähtee tästä maasta kuin kuppa töölöstä,kiitos shengenin ja eu:n.Eestiin menevät paketti ja kuorma-autot täytyisi tutkia 100 prosenttisesti sillä niin paljon niissä on varastettua tavaraa että oikein hirvittää mutta tullilla ei kuulemma ole siihen voimavaroja vaikka passintarkastuksesta vapautui melkein kolmasosa tullin miesvahvuudesta,mutta missä he nyt ovat.

Mikko Parantainen

Ilmeisesti ei ole epäilyä että olisivat ulkomaalaisia,koska siitä ei ole mainintaa.Taitavat olla ihan "perus suomalaisia" miehiä? Esimerkiksi siitä mitä kieltä ovat käyttäneet hämätessään näitä naisia näissä tilanteissa ei ole ollut tarpeellista uutisoida...