Keskiviikko 19.12.2018

Isä ja poika kuolivat tulipalossa Ilmajoella

Jaa artikkeli:
Luotu: 
12.9.2012 11:06
  • Kuva: Uusi Suomi
    Kuva

Iäkäs mies ja hänen keski-ikäinen poikansa ovat menehtyneet tulipalossa Ilmajoella, kertoo poliisi.

Etelä-Pohjanmaan poliisilaitos sai tiistai-iltana ilmoituksen kahden henkilön kuolemaan johtaneesta tulipalosta Ilmajoen keskustassa. Ilmoituksen teki talossa asuneen, vuonna 1929 syntyneen miehen nuorempi poika, jolla oli tapana säännöllisesti käydä isänsä luona.

Poliisin mukaan itsestään sammuneesta palosta ei näkynyt mitään merkkejä puurakenteisen 1950-luvulla rakennetun rintamamiestalotyyppisen rakennuksen ulkopuolelle. Palo oli tuhonnut pahoin tupakeittiön, josta myös uhrit löydettiin, mutta sammunut omia aikojaan ilmeisesti hapenpuutteeseen, poliisi kertoo.

Toinen uhreista on talossa asuneen miehen vuonna 1953 syntynyt poika, jolla on ollut tapana oleskella isänsä luona. Uhrien kuolinsyitä selvitellään tänään suoritettavissa oikeuslääketieteellisissä ruumiinavauksissa. Todennäköisimpinä vaihtoehtoina pidetään tässä vaiheessa häkää tai palokaasujen hengittämistä.

Poliisi selvittää palon syttymissyytä. Mitään rikokseen viittaavaa ei ole tullut esille tämänhetkisissä tutkimuksissa.

Viimeinen viranomaishavainto kohteesta on maanantaina puolen päivän aikaan, jolloin kotihoitohenkilöstö on toimittanut ruokaa kohdetaloon.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: