Lauantai 25.11.2017

Lapsikaappaus: Tyttö löytyi suuretsintöjen päätteeksi

Jaa artikkeli:
Luotu: 
25.9.2012 14:40
Päivitetty: 
25.9.2012 17:26
  • Kuva: Uusi Suomi
    Kuva
|

Päivitys kello 17.22: tyttö on löytynyt ja hän on poliisin mukaan kunnossa. Lue lisää täältä.

Kymenlaakson poliisin kaikki liikenevät partiot etsivät parhaillaan 8-vuotiasta tyttöä, jonka uskotaan joutuneen kaappauksen uhriksi Kotkassa, kertoo rikoskomisario Juha Junkkari Uudelle Suomelle.

Poliisi sai ilmoituksen kaappauksesta vain muutama minuutti tapahtuman jälkeen. Junkkarin mukaan sieppauksesta ilmoitti tytön äiti. Poliisin tietojen mukaan perheen naapurit näkivät, kuinka tyttö siepattiin pakettiautoon.

Poliisin tiedossa ei ole, että sieppauksesta olisi syytä epäillä jotain tiettyä henkilöä kuten lähipiiriin kuuluvaa.

–Tekijä on tuntematon, auto on tuntematon, Junkkari kertoo.

Tyttö oli yksin matkalla koulusta kotiin, kun hänet otettiin pakettiauton kyytiin Kotkan Tavastilassa Tavastilantiellä noin kello 12.50.

Sivullisten havaintojen mukaan pakettiauto oli väriltään harmaa ja sen kyljissä  oli paljon tekstiä. Kadonnut tyttö on 8-vuotias ja hän oli pukeutunut punaiseen fleece-puseroon sekä mustiin verryttelyhousuihin.

Poliisi kaipaa tietoa mahdollisesta pakettiautosta. Havainnoista voi soittaa numeroon 071-8735440 tai 071-8735442.

Helsingin Sanomien mukaan katoamisesta ja tytön tuntomerkeistä on ilmoitettu myös Suomen raja-asemille.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Rasmus Laaser

Tänään ajettiin Metsolan kampukselta keskustaan päin ko päästiin koulusta ja muistan nähneeni tällasen harmaan pakun jossa oli värikästä tekstiä kyljissä, tais olla Muotitalo Lehto sen pakun brodeeraukset. Ajo keskustaan päin Hyväntuulentietä. Paku oli myös aika likainen, mietin siinä vaan sit että miten voi jollain muotitalo blaablaalla olla noin likanen auto. Toivottavasti autto.

Ari Ojala

Uutisista seurattua:
Naapuri näkee lapsen sieppauksen yhden paikkeilla ja ilmoittaa asiasta. Poliisi käynnistää suuretsinnän siepatun löytämiseksi, etsintään pyydetään apua takseilta ja vedotaan yleisöön, jotta suttuinen pakettiauto löytyisi, hienoa.
Reilun kolmen tunnin kuluttua, tyttö soittaa äidilleen, jonka jälkeen hätäkeskuspäivystäjä käyttää hätäpaikannusta ja saa kymmenessä sekunnissa selville tytön olinpaikan. Kello 16:15 lapsi löytyy pyörineen tienvarresta fyysisesti kunnossa.

Ööö, job well done? Pitäisikö suomen poliisin keskittyä ihan vaan autojen sakottamiseen, sen verran idioottimaiselta toiminta kuulostaa ainakin uutisten mukaan.