Maanantai 17.6.2019

Johan Bäckman aikoo tehdä tutkintapyynnön MTV3:n ohjelmasta

Luotu: 
8.11.2012 14:22

Dosentti Johan Bäckman aikoo jälleen tehdä poliisille tutkintapyynnön kunnianloukkauksesta. Tällä kertaa tutkintapyyntö kohdistuu Bäckmanin mukaan muun muassa MTV3-kanavan toimittajaan ja päätoimittajaan, jotka tekivät Bäckmanin väitöskirjasta jutun 45 minuuttia -ohjelmaan.

Ohjelmassa kerrottiin, ettei Bäckmanin väitöskirjan niettömistä haastattelulähteistä ole tietoa oikeastaan kenelläkään muulla kuin Bäckmanilla itsellään. Edellisen kerran Bäckman uhkasi tehdä tutkintapyynnön kansanedustaja Tom Packalenista (ps.). Bäckman jätti tutkintapyynnön lopulta kuitenkin tekemättä.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Juha Korhonen

Bäckman: "Tuula Malinin toimittamassa 45-minuuttia ohjelmassa esitettiin julkisuudessa minua vastaan erittäin vakava syytös, jonka mukaan olisin sepittänyt väitöskirjani haastatteluaineiston. Väite on poikkeuksellisen loukkaava eikä sille ole mitään perusteita."

Eli nyt siis Bäckman pistää poliisin tutkimaan onko Bäckmannilla sitä haastatteluaineistoa vai eikö ole? Veikkaanpa, että jättää vähän lisää mietittyään tämänkin tutkintapyynnön kuitenkin sitten tekemättä... mutta ehkäpä asia tutkitaan kuitenkin ;)

Tapio Neva

Haastatteluaineisto on salainen siksi, että viranhaltijat olisivat voineet puhua totta joutumatta Viron tai Suomen hallitusten vainoamiksi.

Jos nyt sitten Bäckman hakee itseltään poliisin kanssa aineiston julkiseksi niin, että se päätyy esitutkinta-aineistoon ja julkiseksi, murretaan tavallaan kymmenien virkamiesten lähdesuoja ja he joutuvat virkakieltoon tai ylenemiskieltoon siksi, että rohkenivat tunnustaa itäuhan liioitelluksi silloin, kun Suomen ja Viron hallitukset käyttivät sitä keinona syventää länsi-integraatiota oppositiolta.

Toisin sanoen poliittinen tilanne on sellainen, ettei ole JB:n edun mukaista pettää haastateltavia ja poliisilla haetuttaa itseltään aineistoa, jonka olemassa oloa Tuula Malin epäili.

Minusta MTV3 on kyllä tehnyt nyt niin mainion sillisalaatin, että tätä pitää suorastaan hämmästellä eikä vain siksi, että Markku Kivinen raivosi itsestään selvyyksistä Tuula Malinille televisiossa.

Suomessa on korkean luokan Tullius Intriguksia.

T. O. N.

Tuomas Sikander

Anastasia Zavgorodnayalle pitäisi nyt KGP:n pikaisesti selvittää sikäläisen sosiaalitoimiston toiminta ja uimahallivuorojärjestelmä, ettei naisparka putoa täysin tyhjän päälle.
Tai ehkä hän ottaa miehensä kanssa yhteyttä Sudanin sosiaalitoimistoon.

Arvo Heininen

Bäckmanista ja hänen historian vääristelystään on kirjoitettu jo vuosia. (Kuten: Viroa ei ole miehitetty viime vuosisadalla, Kannaksen pakkoluovutus oli oikeutettua jne) Opetusministerin kuuluu valvoa yliopistoja. Kun sieltä kysytään, saa vastauksen että Suomessa on sanan vapaus. Tuntuu siltä, että Suomessa ei voi luottaa ainakaan julkiseen hallintoon ja ministereihin.

Tapio Neva

"Opetusministerin kuuluu valvoa yliopistoja. Kun sieltä kysytään, saa vastauksen että Suomessa on sanan vapaus."

Suomessa on sananvapaus siksi, että Suomessa on voimassa Euroopan neuvoston ihmisoikeussopimus ja Euroopan ihmisoikeustuomioistuin.

Jos dosentti Johan Bäckman jossain muualla kuin lukusalissa laukoo kansalaismielipiteitään ja varsinkin pätevyysalueensa, joita on monia, ulkopuolella, ei Aalto-yliopisto ole vastuussa hänen lausumintaan.

Jos taas oikein MAAILMANPOLITIIKAN täysprofessori Teivo Teivainen innostuu p-mellakasta ja hilluu Uspenskin katedraalin edessä tai vaikka viuhahtaa, se on hänen performanceaan, joka ei haittaa opetusta, vaikka herättääkin myötähäpeää siitä, miten iso mies kehtaa, jota pidetään täyspäisenä professorina.

Yleensä teatteritaidetta lukuunottamatta akateemisesti sivistyneitä on Suomessa totuttu pitämään sivistyneinä eikä villeinä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Teivo_Teivainen

http://fi.wikipedia.org/wiki/Pussy_Riot

Sanoma ja Yleisradio laskevat hiukan lööperiä, mutta sisukas sissi Johan Bäckman ehkä hieman niitäkin enemmän.

Informaatiosodankäynninkin ensimmäinen uhri on totuus ja psykologisia operaatioita tehdään jatkuvasti amerikkalaisten tiedostusoppien mukaisesti.

Ei Jukka Gustafssonilla ole minkään valtakunnan pätevyyttä osallistua JB-keskusteluun muutoin kuin poleemisena kansalaiskeskustelijana tai assertiivisena Kari Rajamäkenä.

Suomessa on niin paljon dosentteja, että aina jonkun mielestä joku dosentti on maanpetturi. tärähtänyt tai vain muuten epäilyttävä.

Muistelen, että kun Paavo Väyrysestä tuli Lapin yliopiston dosentti, jonkun toisen piti erota dosentuurista, jotta ei olisi leimautunut Lapin yliopiston dosentiksi.

Tietenkin olisi selvää, jos opetusministeri jakaisi uudelleen dosentuurit tultuaan nimitetyksi niin silloin kaikki dosentuurit ja dosentit seisoisivat siististi opetusministerin edessä kolmirivissä ja tiede olisi kaunista ja hallitusohjelman mukaista.

T. O. N.

Tapio Neva

Minusta Helsingin yliopiston, Itä-Suomen yliopiston jne. lisäksi kannattaisi tutkia Oulun yliopiston humanistinen tiedekunta, Sanoma, Yleisradio, Alma Media ja Bonniers.

Suomi on täynnä valetiedemiehiä, valetoimittajia, valekustantajia ja kaikenlaisia postmodernistisen huijaritalouden tuottamia koijareita.

T. O. N.

Pertti Ikonen

Onko tässä Bäckaman tapauksessa kysymys siitä, että suomalaisille halutaan vihdoinkin paljastaa, millaisia Suomen ystäviä maassamma iät ja ajat ovat taaplanneet. Mutta aiemmin viranomaiset eivät ole uskaltaneet tapauksia ottaa julkisuudessa esiin. Mutta nyt NATO:n koittaessa, on ryhdytty pudottamaan alas näitä "Suomen syöjiä".