Lauantai 21.10.2017

IS: Bussiyhtiö etsii häpäistyä kakkabussia – ”Kotona saa kakata housuunsa”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
5.2.2013 08:21
  • Kuva: Ylioppilaslehti
    Kuva
    Ylioppilaslehti juhli satavuotista taivaltaan poikkeuksellisella tavalla.

Linja-autoyhtiö Vainion liikenne harkitsee jatkotoimia Ylioppilaslehteä vastaan, kertoo Ilta-Sanomat.

Ylioppilaslehden toimittajat ulostivat housuunsa Vainion liikenteen bussissa ja kirjoittivat tempauksesta reportaasin. IS:n mukaan bussiyhtiö etsii nyt autoa, jossa toimittajat ovat istuneet asiallaan.

–Kotona saa kakata housuunsa vaikka kuinka paljon, mutta ei yksityisessä omistuksessa olevaan autoon, linjaa Vainion liikenteen toimitusjohtaja Matti Vainio IS:n haastattelussa.

–Pohdimme jatkotoimia.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Late Virta

Nämä nuoret naistoimittajat saavat nyt varmaan uran auki. Eiköhän kohta joku maan päälehti värvää heidät riveihinsä.

Todella törkeää touhua. Minkälainen kyseisten toimittajien koti on, varmaan läjiä ympäri huoneistoa.

Pekka Tanskanen

Juu on se reipasta anarkiaa. Oikein ihannoidaan vielä.

Linnaa tytöille ehdottomana.

Naamat sopivasti onkin julki ja talletellaan hyvin monessa firmassa työnhausta vastaavan tiedostoihin kansioon "potki ulos". En työllistäisi ikinä mihinkään firmaan.

Tuula Saskia

Parhaalla tahdollakaan tällaista ei voi ymmärtää- saati hyväksyä. Yksilöteon voisi ehkä ymmärtää äkillisenä mielenhäiriönä, mutta kaksi samanaikaista järjenmenetystä yhdessä bussissa lienee mahdottomuus.
Kyseessä täytyy siis olla krooninen järkivaje ja akuutti hoidon tarve.

Mark Andersson

Tämä tempaus oli sisällöltään yhtä kökkö kuin YLEn Mannerheim, mutta sisältö ei tainnutkaan olla tekijöiden tavoitteena, vaan saada aikaan reaktioita, joissa suomalaiset paljastaisivat todellisen karvansa.

Näin kävi Mannerheimin kohdalla ja niin käy nähtävästi kakkajutun kanssa.

Aika tiukkapipoista ja huumorintajutonta porukkaa on käsittämättömän paljon, ja sellaisia, jotka lukevat lakia tavaamalla sen kirjaimia, mutta ymmärtämättä sisältöä, varsinkaan lain henkeä tai elämää ylipäänsä.

Kakkatempauksen voi ymmärtää, jos sen asettaa kontekstiinsa, muuhun YL:n ja mainittujen toimittajien journalistiikkaan. Ihan samoin kuin Ylen Mannerheim-tempaus oli täysin ymmärrettävissä kun sitä vertasi tekijöiden muihin, erittäin laadukkaisiin dokumentteihin.