Keskiviikko 16.1.2019

Tämä on kohudosentin panttaama puolue

Jaa artikkeli:
Luotu: 
21.4.2009 15:24
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Johan Bäckman

Oikeussosiologian dosentti Johan Bäckman on löytänyt puolueen, jonka listoilta hän pyrkii europarlamenttiin. Asiasta kertoi Leena Hietanen, joka yhdessä Bäckmanin kanssa ilmoitti eilen Tampereella pyrkivänsä europarlamenttiin Suomen Työväenpuolueen riveistä.

Bäckman ja Hietanen olivat aiemmin ilmoittaneet paljastavansa puolueen eilen. Hietasen mukaan näin tehtiinkin, mutta tiedotusvälineille asiasta ei vielä kerrottu.

- Halusimme tehdä julkistuksen pääsiäisen jälkeen, kun lehtiä alettiin jälleen kantamaan, mutta nyt tuli Medvedev kaatamaan suunnitelman, Hietanen sanoo.

Hän kieltää kuitenkin, että tietoa olisi pantattu tarkoituksella. Julkistustilaisuus venyi hänen mukaansa eilen myöhään iltaan ja aamupäiväkin on ollut kiireinen.

Bäckman ja Hietanen eivät kuulu Suomen Työväenpuolueeseen, joka on kertomansa mukaan vanhan SKDL:n kaltainen yhteistyöpuolue.

Puolueen tavoitteet vaaleissa on selvittää ”kansalle EU:n todellista luonnetta suuren rahan laajentumisen välineenä sekä Nato- jäsenyyden vahingollisuutta maamme turvallisuuspolitiikan suurimpana uhkatekijänä”, puolue kertoo verkkosivuillaan.

Henkilöt: 
Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Allu A

"Suomen Työväenpuolue" on oikea porukka venäläismieliselle dosentti Bäckmanille. "STP" on yksi vanhan kommunistisen liikkeen poliittisista ongelmajätteistä. Se koostuu lähinnä katkeroituneista eläkeläiskommareista ja muista hörhelöistä, joille "STP" on jo 4. tai 5. puolue.

Ola

Unohduksen suosta se pienikin ponnistaa. Ihan oikea puolue Dosentille. Kuopattu kommunismi pysyköön haudassaan. Dosenttikin voisi siirtyä maailmanhistorian tuhoisimman "aatteen suohon".

Toisaalta nämä kommunismissa räpiköivät ansaitsevat sääliä, päähän taputusta ja hyvän yön toivotukset pimennysverhojen takana pois miljoonien tapettujen haamujen silmistä.

Dösentti parka.

Saladosentti

Eiköhän Bäckman ole lähinnä saladosentti, koska Helsingin yliopisto(kin) sanoutuu irti hänen puheistaan ja tekosistaan. Trollit ja trullit olisi voinut käsitellä jo pääsiäisenä ja unohtaa jälleen vuodeksi.

leojohannes

Bäckman on palkittu Venäjällä uuden historian tulkintojen selittäjänä.
Hänhän voisi kertoa minne ovat kuopatut, "Viron vapauttajien" NKVD:n tuhoamat, itsenäisen Viron valtionpäämiehet. Noista yhdeksästä teloitetusta 5 on jossakin Venäjän gulageissa ja 4 on jossakin Viron alueella.

Vieras

Johan Backman uskoltaa sanoa oma mielipidetta. Se on todella hyvä Suomen edustajaksi: pistää EU:n parlamentti tuulettumaan.
Turha nauru: historialla on monta tulkintaa. Ja kaikki sodat kotoisin lännestä, muuten.

Vieras

Kyllähän Bäckman on oikeassa,että neuvostojoukot saapuivat Eestiin sopimuksen mukaisesti laukaustakaan ampumatta.
Eestin johdolla oli vapaaehtoinen pakko tehdä sopimus,tai hypätä Saksan syliin. Sen taas esti Molotovin Ribbentropin
sopimus. Mitä tulee Pronssisoturi kirjaan,on sanottava,että se on totta. Eestissä paikallisten osanotolla surmattiin tuhan-
sittain juutalaisia (tuhat)ja kommunisteja sekä muita. Sofi
Oksasen palkitseminen oli skandaali totuuden edessä.