Perjantai 18.1.2019

Miesliikkeen vetäjä haastaa Vihreiden naiset

Jaa artikkeli:
Luotu: 
28.4.2009 13:57
  • Kuva: Jussi Aalto
    Kuva
    Jukka Relander

Tutkijana ja kolumnistina tunnettu Jukka Relander on vihreiden kahdeskymmenes ja viimeinen eurovaaliehdokas. Viime eduskuntavaaleissa ensimmäiselle varasijalle yltänyt Relander on myös aiemmin keväällä perustetun vihreän miesliikkeen puheenjohtaja.

Vihreä miesliike kertoo haluavansa tuoda miesnäkökulman mukaan vihreään politiikkaan.

- Meidän pitäisi pystyä näkemään mies täysivaltaisena toimijana silloinkin, kun on kyse pienten lasten vanhemmuudesta. Emme ole toissijaisia vanhempia, vaan täyspäisiä, osaamme käyttää molempia aivolohkoja, puheenjohtaja Relander totesi Vihreässä langassa maaliskuussa.

Relander toimi verkkolehti Uuden Suomen alkuvaiheessa päätoimittajan neuvonantajana ja kehitti osaltaan palvelua.

Vihreiden puoluesihteeri Panu Laturi uskoo, että puolue saavuttaa vaaleissa kaksi parlamenttipaikkaa. Uuden Suomen eurovaaliasiantuntijoiden mukaan paikkoja tulee 1 – 2. Vihreiden kansanedustajaa Heidi Hautalaa on pidetty vahvimpana läpimenijänä  ja myös euromeppi Satu Hassin mahdollisuuksiin on uskottu.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Vieras

Jo neljännesvuosisata sitten punavihreät naiset terrosoivat miehiä surullisenkuuluisella "Mies 2000" -projektilla, jonka tarkoituksena oli alistaa miehet teleketjufeministien määrittelemiin ahtaisiin raameihin. Nyt tuo vihervassareiden femakkoporukka huijaa miehiä samaan ansaan fasadinaan ne muutamat ainoat vihreitä äänestävät miehet.
Ja vasemmistoliiton feministeillä samat suunnitelmat...

Kysymys kuuluu: "miksi miehet eivät äänestä Vihreitä". Vastaus on se, että Vihreä liitto on Suomen miesvihamielisin puolue ja telaketjufeministien temmellyskenttä. Eikä se siitä mihinkään muutu moisella ääntenkalastamiskampanjalla - älkää menkö miehet halpaan !