Lauantai 23.3.2019

Raivostunut Katariina Souri: ”Minua ei ole koskaan raiskattu – mutta nyt tuntuu siltä”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
30.4.2013 13:03
Päivitetty: 
30.4.2013 14:38
  • Kuva: Uusi Suomi
    Kuva
    Kirjailija Katariina Sourin kertoma raiskaustarina julkaistiin hyväntekeväisyyskampanjassa (kuva) mainitsematta, että tapaus ei todellisuudessa ole sattunut hänelle.
|

Kirjailija Katariina Souri katsoo tulleensa törkeästi huijatuksi Supersiskot-mainoskampanjassa. Souri sanoo Uudelle Suomelle vaativansa kampanjan järjestäjiä vähintään oikaisemaan näkyvästi väärät tiedot.

–Mua ei ole koskaan raiskattu eikä pahoinpidelty, Souri kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

–Mutta nyt kyllä tuntuu, että minut on raiskattu. Kiitos Maria Drockila, puhelimitse tavoitettu Souri lisää Uudelle Suomelle.

Yrittäjä ja entinen missi Maria Drockila voitti Diili-ohjelman julkkisversion ja sijoitti voittorahansa Supersiskot-hankkeeseen. Hyväntekeväisyyskampanjan on tarkoitus ehkäistä nuoriin tyttöihin kohdistuvaa väkivaltaa. Katariina Souri suostui kampanjan mainoshahmoksi.

Souri kertoo muun muassa Helsingin Sanomien takakannessa julkaistussa kokosivun ilmoituksessa tarinan, jossa isäpuoli raiskaa pienen tytön. Kertomatta jää, toisin kuin ennalta oli sovittu, että tarina ei ole Sourin oma.

Souri kertoo Uudelle Suomelle, että Supersiskot-kampanjan tekstiluonnoksissa kerrottiin selvästi, että tarina ei ole Sourin oma. Asia mainittiin myös tekstissä, jonka Souri luki Diili-ohjelman finaalissa. Lopullisesta, julkaistusta ilmoituksesta tämä maininta puuttuu.

Sourin mukaan kampanjan järjestäjät eli Maria Drockila ja Zonta International -järjestö väittävät nyt, että Souri olisi suostunut epäselvään, huomiota herättävään kampanjointiin.

”Paskat mä sellaiseen olen suostunut, enhän mä hullu ole”

–Paskat mä sellaiseen olen suostunut, enhän mä hullu ole. Nyt ihmiset luulevat, että isäpuoli on raiskannut minut. Ei minulla edes ole isäpuolta, Souri sanoo Uudelle Suomelle.

Maria Drockila on myöhemmin tiistaina myöntänyt, että ilmoituksen viimeinen versio ei ollut Katariina Sourin hyväksymä. Drockilan mukaan ”viimeisimmät tekstimuutokset jäivät mainostoimiston inhimillisen erehdyksen takia lähettämättä Kata Sourin tarkastettavaksi”. Lue Drockilan kommentit täältä.

Myös Zonta International Piiri 20:n puheenjohtaja Marja Koivula vahvistaa Ilta-Sanomissa, että tarina ei ole Sourin oma, vaikka onkin tositarina. Samalla hän myöntää avoimesti, että tarkoituskin oli tuoda tarina esiin taustoja mainitsematta ja huomiota herättävästi.

–Se ei näy selkeästi, ettei tarina ole hänen. Tavoitteemme oli, että ilmoitus koskettaa vahvasti, Koivula sanoo IS:n mukaan.

–Miksi juuri se olennaisin lause on jätetty pois, Souri kummastelee Uudelle Suomelle.

Souri kertoo saaneensa kampanjan suunnittelun aikana järjestäjiltä useita luonnoksia kertomastaan tarinasta. Luonnoksissa mainittiin, että tarina ei ole tapahtunut Sourille itselleen. Lopullisen version Souri kertoo saaneensa vain massiivisena tiedostona, jota ei pystynyt suurentamaan tietokoneellaan.

Souri kertoo pyytäneensä tuloksetta Drockilalta versiota, jonka hän näkisi lukea. Diili-ohjelman nauhoituksissa lukemassaan tekstissä Souri kuitenkin korostaa, että tarina ei ole hänen. Kohtaa ei esitetty televisiossa, ja kampanjan lehti-ilmoituksesta maininta on jätetty pois.

–Surullista, että hyväntekeväisyyskampanjassa tehdään tällaista, Souri päivittelee.

Kirjailija vaatii kampanjan järjestäjiä korjaamaan virheen näkyvästi. Muista seuraamusvaatimuksista järkyttynyt kirjailija ei osaa vielä sanoa.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Timo Hurnanen

Hmm. "Empaattista" suhtautumista todellisiin tapauksiin. Tapauksilla en tarkoita K.S. kaltaisia mielensä pahoittajia, jotka herkkähipiäisinä ja taustansa vuoksi herkkähaavoittuvina suurentelee kokemaansa ja dissaa oikeat uhrit.

Leila Mustanoja-Syysmeri

Minusta Sourilla on täysi oikeus mielensä pahoittamiseen. Minä luin mainoksen aamulla Hesarista ja oletin automaattisesti, että Sourin isäpuoli on raiskannut hänet. Tiedämmehän, että ensimmäinen mielikuva jää lukijan mieleen ja myöhemmin tehdyt oikaisut ja korjaukset harvoin tulevat lukijoiden silmiin. Tässä on loattu myös Sourin vanhemmat, erityisesti isä. Minä nyt luin tämän USarin jutun ja tiedän asian oikean laidan, mutta kuinka moni mainoksen lukija on jäänyt tietämättömäksi oikaisusta.

Amanda-nani Rose

Ohoh!!! Tähän asti Katalle on kelvannut ihan kaikki julkisuus.., Vuosia ollaan pohdittu mitä Kata ei olisi vielä väittänyt itsestään. Nyt joku teki sen hänen puolestaan " EHKÄ"
- Se jää arvaukseksi tämän Tyypin kohdalla - Huomioita kun on hakenut bulimialla.anoreksilla,erolla .lapsella kaikella kunhan naama pysyisi iltapäiväehdissä! taitaa olla ainut asia ettei hän ole , ilmoittanut Tulleensa neitseellisesti raskaaksi! Sekin päivä odotettavissa ... Miksi hän edes on lehdissä? Onko jotain hyvinkin tärkeetäkin mennyt ohi kun ei ymmärrä Katan merkitystä ?

Marita Marttio

Minä en ainakaan saanut käsitystä, että juttu olisi Katasta. Oivalsin heti, että Kata olisi vain kertomassa, mitä jolllekin toiselle on tapatunut. Aikuinen Kata ei olisi polttanut päreitään, vaan rauhallisesti todennut, että juttu ei ole hänestä. Nyt menee Katan kypsymättömyyden piikkiin. Toivon kuitenkin, että Katan nostama älämöly koituu kampanjan eduksi. Nyt nekin, jotka eivät ole seuranneet Diiliä, saavat tietää Marian ja Zontanaisten lanseeraamasta kampanjasta.

Anna Pulla

Asenteesi on hyytävä, Maria ja Zontanaiset vastaan epäihminen Kata.

Kukaan lukutaitoinen ei voi "oivaltaa" että minä-muotoinen, omalla nimellä allekirjoitettu kertomus koskee jotakun muuta henkilöä ellei samalla "oivalla" että kertoja on patologinen valehtelija ja huomion tavoittelija. Sourille jaettiin hienot kortit, ja haaskat täällä netissä pitävät pitojaan.

Ymmärräthän, että heitetty loka tarttuu myös heittäjäänsä? Joka toista haukkuu epäkypsäksi se on ite.

Petri Suomi

Toisella kuvatulla vuotaa verta nenästä. Kuvamanipulaation perusasioista. Saattaa olla "shopparissa" kummatkin pelkkä hiiren klikkaus ja raahaa kuvan päälle.

Paljon kätevämpi ja viranomaiskäytössä yleisempi on Morpho. Samasta ihmisestä kaksi tai useampi kuva, niin ohjelma toistaa henkilöstä kuvaa kun hän ikääntyy tai nuorentuu.
Täysversio maksaa 7- 20 000€. Pääsin leikkimään kyseisellä ohjelmalla messuilla ja tulokseksi sain itsestäni kuvan +10v. eteenpäin ja vertailuksi, kun olin noin 12v. Kuva-albumista löytyi lapsuuden kuvia, jotka olivat kuin 1:1 sillä erolla, että tuolla ohjelmalla tehty kuva oli huomattavasti tarkempi ja selkeämpi.

Ohjelma auttaa kaapattujen lapsien etsinnässä, kun heitä ei heti löydy. Tärkeä apuvälinen sekin lapsikaapausten yleistyessä ja yhä useamman jäädessä mysteeriksi.
Jokainen voi ajatella omalle kohdalleen, jos oma lapsi katoaa, eikä häntä löydetä.

Digitaalitekniikka ja siihen yhdistetyt valtavat tietokannat auttaa löytämään.

Pentti Paavola

vanha nainen ja säälittävät pyrkimykset

Lehtiä ja televisiota liike-elämän lisäksi hyväksikäyttää myös epärehelliset henkilöt. Jos huijausten määrää ja laatua alkaisi analysoimaan tarkemmin kuluisi siihen useamman kuin yhden tarkastelijan työpäivä.

Mediantarkastajien työryhmä on perustettu seulomaan mediasta elantoaan epärehellisin keinoin yrittäviä henkilöitä ja tarkastelun kohteena tällä kertaa seuraava henkilö:

Sipoolainen Katariina Souri eli entinen Minna Katariina ”Kata” Kärkkäinen on vailla virallista vakinaista ammattipätevyyttä oleva nainen jolla ei ole yleisölle käytännössä mitään realistista ja konkreettista annettavaa.

Naisen nimenmuutos saattaa viitata syviin mielenterveyden häiriöihin tai yksinkertaiseen pilattuun maineeseen. Ammattinimike naisella vaihtuu painomustehumalan myötä. Saadun tiedon mukaan nainen avioitui jälleen kerran vuosi takaperin. Lankaan lensi tällä kertaa kokematon nuorimies kolhosta Kallion kaupunginosasta Pari olikin jo eroamassa vajaan puolen vuoden kuluttua vihkimisestä.

Mikään titteleistä millä nainen esiintyy "malli", "taidemaalari", "kirjailija", laulaja", käsikirjoittaja" jne" eivät vastaa todellisuutta mitä nainen itse asiassa on eli ei mitään. Itse on Katariina Souri siis maineensa tärvellyt.

"Taiteilijana" korkeintaan harrastelijaksi luokiteltava nainen ottaa kaiken irti saamastaan huomiosta markkinoiden ammatillista osaamattomuutta yksityiselämänsä sotkuilla ja skandaaleilla. Jotain myös kertoo Katariina Sourin mitättömät tulot ja se että hänen hengentuotteensa eivät kaikessa laaduttomuudessa myy sillä julkisten verotietojen mukaan Sourin kuukausiansiot olivat vajaat 900 euroa kuukaudessa. Noin pienet tulot eivät vastaa edes kerrossiivoojien lakisääteistä palkkausluokkaa. Oikeat taiteilijat ja taidemaalarit ansaitsevat töillään useiden satojen tuhansien vuosiansiot. Katariina Souri näyttääkin olevan "taiteilijana" mopoilija joka on eksynyt raskaan liikenteen väylälle.

Turhuuden kuningattareksi osoittautunut ja yli keski-iän viidenkympin sivua käyvä nainen on todistanut että suomi ja suomalaiset ovat niin tyhmäkansaa, että täällä voi täysin lahjaton ja ammattiin kouluttamaton rahastaa homeisten alastonkuviensa varassa aloilla joista hänellä ei ole harmainta ymmärrystäkään.

Missiksi tai mannekiiniksi naisen fysiikka on kulunut ja vanha, kirjailijana hän on täysi nolla ja kaikki elokuvakäsikirjoitukset saippuan ja vaahtokarkkien kaltaista motaskaa.

Todettakoon myös että kaikki Katariina Sourin maalaukset ovat korkeintaan yhdeksäsluokkalaisten vesiväritöitä. Huomioitakoon myös että Souri tai Kärkkäinen ei ole koskaan valmistunut kuvataiteilijaksi mistään alan oppilaitoksesta mikä kompensoi hänen epärehellisyyttä. Edelleen hänen toimia kuvastaa se että hän on ostanut kirjailijaliiton jäsenmaksun saadakseen uskottavuutta. Kirjailijaliiton jäsenmaksun voi ostaa kuka tahansa. Hän myös mainitsee Mensan testeistä. Todettakoon että Mensan testitulokset ovat kaupallisia sekä epäluotettavia eivätkä vastaa todellisuutta konkreettisille sektorille. Usea on varmaan samaa mieltä että pyrkimyksillään Souri-Kärkkäinen ei ole osoittanut olevansa kuin hiukan yksinkertainen ellei tyhmä.

Ja laulaminen, tai tarkemmin sanottuna ääntely musiikin mukaan soljuvasti nuotin vierestä. Jos joku tulkitsee sellaista laulamiseksi tai musiikiksi erehtyy.

Katariina Sourin laulaminen ei poikkea kenen tahansa karaoke-esityksestä ravintolassa.

Kokonaisuutena kaikki taiteessa missä vilahtaa nimi Kata Kärkkäinen tai Katariina Souri kalskahtaa. Souri mainostaa itseään ahkerasti, sen iljettävämmän ja epäuskottavamman iltapäivälehden eli iltalehden hän on valjastanut varsinaiseksi mainoskanavakseen, rivot naisten roskalehdet näyttävät myös olevan asialla kuin myös talousrikoskeskittymän A-lehdet kuin myös sen huonossa maineessa taaplaava Apu.

Souri on kaltaistensa turhien julkisuudenhakuisten tavoin löytänyt myös Wikipediasta mitättömyytensä lääkitsijän väritetyillä valheriveillä. Wikipedia on pelkkä internetportaali joka itsekin myöntää ettei voi ottaa vastuuta mitä siellä kukin julkaisee eikä näin ollen ole virallinen ja tarkastettu Ensyklopedia. Näin ollen tieto mitä on Wikipediassa on epäkonkreettista ja epäluotettavaa.

Souri tituleeraa itseään Wikipediassa esim. mallina Malli hän ei ole koskaan ollut vaan alastonmalli pornograafiselle viihdeteollisuudelle niinkuin muut eroottisella alalla työskentelevät esim. stripparit ja seksilelujen myyjät ja pornovideoissa esiintyvät henkilöt

Todettakoon myös että Playboy on sarjalehti ja vain tietylle hyvin kapealle piirille. Jotain naisen typeryydestä kertoo myös se että Wikipediassa hän mainitsee "ajankohtaiseksi" urheilukseen sitä että on harrastanut keilailua joskus kolme vuosikymmen sitten lastensarjoissa alaikäisenä kakarana.

Todellisuudessa keilailua ei edes konkretisoida urheilulajiksi koska sitä ei ole hyväksytty olympiadiin eikä vuosikymmeniä vanhalla keilailuharrastuksella lasten puuhakestien aikaan ole tänä päivänä mitään painoarvoa sillä jokainen on osallistunut nuoruudessaan ainakin peruskoulunsa kuulantyöntökilpailuun.

Naista myy jotkut kirjakustantamot nimellä, myös korruption runnomaa SES eli Suomen Elokuvasäätiötä on viety kuin pässiä narusta.

Katariina Sourilla on resursseja ainoastaan myyjäksi Stockmanin kosmetologiosastolle mutta niille urille tämä ihminen ei ole ole osannut hakeutua. Tai yksinkertaisesti häntä ei hyväksytä enää sosiaaliseksi kansalaiseksi sivistyneeseen yhteiskuntaan kaikessa säälittävyydessään vaan hänelle nauretaan kaikkialla.

Kuva: hän on Katariina Souri eli Kata Kärkkäinen. Vanha nainen joka on antanut viitteitä pyrkimyksillään että on henkisesti yhdeksänvuotiaan lapsen tasolla

Ja seuraavaksi asiaan perehtyneitten raportit:

Katariina Souri naurattaa ja laulaa katsopas tästä

asiantuntijan analyysi:
Sourilla ei ole lauluääntä eikä sävelkorvaa. Sourin esiintymistä ja tulkintaa voi luonnehtia korkeintaan viihdyttämiseksi mutta sekin on jo liioilteltua sillä nykyajan karaoke-aikakautena kuka tahansa ravintolan asiakas pystyy jopa parempaan.

Sourin "taidemaalauksia" katsopas tästä

asiantuntijan analyysi.
Souri ei ymmärrä mitä on kuvataide. Esimerkiksi tuossa esimerkissä enkelinkuvat ja epäsymmetrinen sotku kuvastavat lähinnä yhdeksänvuotiaan peruskoululaisen ajatusmaailmaa tai persoonaltaan rikkonaisen kuvataidetta ymmärtämättömän varttuneemman pikaista töherrystä.

Kumpaa Souri-Kärkkäinen edustaa jätetään se lukijan arvioitavaksi.

Sourin kirjallisuus katso tästä

asiantuntijan analyysi.
Sourin teksteistä hehkuu kirjoitustaidottomuus ja yksinkertaisen ihmisen ajatusmaailma. Laadusta tai ammattitaidosta hänen kirjoissaan ei todellakaan ole kysymys ja kustantajat ovat painaneet niitä pelkästään entisen pornolehtimallin nimellä mikä tosin on jo viime aikoina koitunut yhä useamman kustantajan taloudelliseksi virheeksi.

Sourin yhtään kirjaa sitäpaitsi ei ole myyty edes pienkustannerajaan saakka niin huonoja ja taidottomia ovat.

(Muuten Souri-Kärkkäinen ei myös ole Jumalasta seuraava jos sellaiseksi itsensä mieltää)

Entä mitä muuta katso tästä miten Souri hävisi oikeusjuttunsa viikkolehteä vastaan

http://souri-katariina.blogspot.fi