Maanantai 23.10.2017

Urpilaisen kansikuvat: Ensin verkkosukkahousut, nyt tämä

Jaa artikkeli:
Luotu: 
20.5.2009 19:50

Pääoppositiopuolueen puheenjohtaja Jutta Urpilainen poseeraa tuoreemman Image-lehden kannessa hoitajaksi puettuna ja neula kädessä.

Ajoitus ei olisi voinut olla kaameampi, kun mediassa puidaan tiukasti potilaitaan myrkyttäneiden hoitajien tapausta. Yhtä hoitajaa epäillään jopa Suomen historian pahimmaksi sarjamurhaajaksi.

Imagen päätoimittaja Mikko Numminen kertoo MTV3:n uutisille, että lehti on kuvannut Urpilaisen ”nykyaikaisena työläisnaisena”. Kuva otettiin muutama viikko sitten.

- Tietysti sellainenkin lukutapa on mahdollinen, että liittää kuvan myrkkyhoitajiin, mutta se ei ole ollut tarkoituksemme, Numminen sanoo. Urpilainen herätti kohua vuodenvaihteessa, kun hän esiintyi Iltalehden kannessa verkkosukkahousuissa.

Henkilöt: 
Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Vieras

Tämä osoittaa vain Urpilaisenkin täydellisen erkaantumisen normaalista elämästä. Kuka muu tahansa olisi jättäytynyt tällaisista kuvista pois, mutta nämä tavallisesta elämästä mitään tietämättömät tai välittävät eivät.

jeejee

Hesari vaikenee taas pääoppositiopuolueen puheenjohtajan hölmöilystä. Vähän ihmetyttää, koska HS kuitenkin jaksoi vatvoa Ike:n tekstiviestisotkuja ja Vanhasen naissuhteita niin pitkään, mutta kun SDP hölmöilee hesari vaikenee. Että sellainen riippumaton päivälehti.

anton

Jos lukisit tuon imagen jutun, niin ehkä, vain ehkä, ymmärtäisit kuvankin. Mistä ihmeestä Urpilaisen olisi pitänyt nähdä ennalta tämä viime aikoina lööpeissä pyörinyt murhakeissi? Image oli varmaan painettu jo siinä vaiheessa, kun näitä lööppejä roskalehdet alkoivat tehtailemaan.

Juha L

No voi herran lettas, kun olette herkkänahkaisia.
Ihanko image tahtoi murhahoitsun tässä ottaa esiin, käyttäkää edes sitä maalaisjärkeä. Tyhjät tynnyrit kolisee eniten, hauskahan se on nähdä poliitikkojen edes joskus repäisevän.
Hyvää se tekisi eräälle Matillekin.

Ja en ole sd, enemmänkin vihreisiin kallellaan.

UppoNalle

”nykyaikaisena työläisnaisena”... hohhoijaa. Mitä Jutta tietää oikean duunarin elämästä yhtään mitään? Ansioluettelonsa mukaan nainen on valmistuttuaan tehnyt alle vuoden töitä luokanopettajana. Tämän iisäksi muutamia kuukausia sekalaisia toimia kansalaisjärjestöaktiivina.

Mitä SDP:n poliitikot yleensäkään tietävät mitään duunarin elämästä? Demarit väittävät olevansa "työväenpuolue", mutta edustajat ovat niitä valtsikassa 12 vuotta opiskelleita, korkeintaan vuoden tehneet "oikeita töitä".

tapio_o_neva

Odotin jo alastonkuvaa alaviistosta. Kyllä verkkosukka-Jutta osaa paneskella kuvamielikuvansa mediassa paremmaksi kuin alastomana sohvalla loikoileva Sirpa Pietikäinen.

Urpilaisen saisi laittaa uimapukukierrokselle. Muuten hänestä on vaikea saada tarkkaa mielikuvaa.

tapio_o_neva

En ole kiinnostunut kuvasta, vaan olen kiinnostunut SDP:n epätoivosta. Onko muuta tapaa selvitä lamasta kuin ajatella alapäällään, jotta todellisuus ei olisi niin katkeraa? Jutta Urpilainen on yhtä turha julkkis kuin Timo Soini, jonka avulla Keskuta käy kauhisteluvaalikampanjaa. Tarvitaan urhoutta eikä paljastelevia juoruakkoja!

Minua ei kiinnosta, onko Urpilainen Pink Panther vai Risupuska vai Nurmikko brasilialaiseen tai ranskalaiseen tapaan.

Alan epäillä, että Urpilainen on samanlainen pyllynpyörittäjä kuin suurin osa naispoliitikoista, jotka eivät ole saaneet kristillis-siveellistä tai islamilaista kotikasvatusta.

tapio_o_neva

Voisiko Dr. Smidth katsoa tuota kuvaa? Onko pääteltävissä, että asianomainen on sen verran yleisölle vaarallinen, että hänet voisi panna Jammu-sedän kanssa samoihin tiloihin tahdosta riippumattomaan hoitoon määräämättömäksi ajaksi?

jtmnen

Olisikohan kuitenkin kyseessä tuo kummallinen syndrooma, "Hyvinvointiyhteiskunnan puolustaminen", jossa potilas (aiemmin terve yhteiskunta) todetaan sairaaksi, ja sitten piikitetään (esim. elvytysrahaa) kaikella sillä mitä on jäänyt jäljelle, kun tuo potilas on ensin imetty tyhjäksi (siis verotettu), ja valtaosa rahoista on tuhlattu turhuuksiin. Ja se piikitettävä loppuraha on vain roposia siitä mikä siitä alunperin otettiin suoneniskennällä.

Liike

SDP haluaisi päästä toimimaan hoitajana juuri niin, että se imaisisi ensin neljän litran ruiskun täyteen verta potilaan suonesta ja sen jälkeen lehtikuvaajat paikalle tilattuaan painaisi yhden desilitran takaisin, kehuen elvyttävänsä potilasta paremmin kuin hallitus.

Leo Nenonen

Hmm! hirveä älämölö taas tyhjästä.

Toki verkkosukkahousuissa Urpiainen näytti seksikkäämmältä kuin hoiturina, mutta sekin lähinnä makuasia. Jotkuthan ovat ihastuneita virkapukuihin.

Jos Jutta tykkää roolileikeistä, niin eikös se ole hänen oma asiansa kuinka haluaa tulla kuvatuksi?

Toki SPD:n esiintyminen työläisten puolueena lähinnä huvittaa, montakos oikeaa "duunaria" mahtaa SDP:llä olla eurovaaliehdokkaana?

puutarhamies

Myrkynpistäjä-Urpilainen tekee mukavasti vahinkoa puolueelleen näillä neron leimauksillaan, joista typerin nähty oli Unelmateema kunnallisvaaleissa.

SDP:stä on tullut kansakunnan syöpä jo aikoja sitten.

TV-pappa

Tänään Aamulehdessä julkaistussa kuvassa Tampereen työväentalon vaalikampanja-avauksesta tämä samainen puheenjohtaja näyttää lähinnä nuorelta Otto Ville Kuusiselta. On siinä varmaan ilmettä hiottu peilin edessä. Vai edellisen illan tulevan vaalivoiton juhliminenko on ilmeen pistänyt noin aidon sosiaalidemokraattiseksi? Kuvassa takana jököttävä puhemies Lipponen on sen sijaan ilmeeltään sanoin kuvaamaton. Oikeussaleissa tuolle ilmeelle on useimmiten juuri julistettu vähintään kymmenen vuoden kuritushuonetuomio. Vai onko saanut juuri kaveriltaan liian ärhäkän tervapastillin??