Lauantai 20.7.2019

”Soini, etkö oppinut mitään Tony Halmeen tapauksesta?”

Luotu: 
25.5.2009 14:34
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Jarmo Korhonen ryöpyttää Timo Soinia.

Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen ryöpyttää kovin sanoin Perussuomalaisten puheenjohtajaa Timo Soinia. Korhonen vaatii Soinia lopettamaan pelleilyn ja kaksilla korteilla pelaamisen EU-vaaleissa, kertoo keskustan lehti Verkkoapila.

Korhonen huomauttaa, että viimeksi sunnuntain Helsingin Sanomissa Libertasin edustaja kertoi Soinin aloittavan neuvottelut ryhmään liittymisestä vaalien jälkeen. Libertas on irlantilaisen miljonäärin Declan Ganleyn puolue, johon kuuluu populistipoliitikkoja eri maista.

- Ääriliikkeet, nationalismi ja muukalaisvastaisuus ovat nousussa monissa EU-maissa. Tämä on pelottava ilmiö maanosassa, joka on kokenut toisen maailmansodan kauhut. Toivon hartaasti, ettei tämä ilmiö rantaudu Suomeen, Korhonen sanoo.

Korhonen sanoo Soinin leikkivän tulella suosiessaan puolueessaan avointa nationalismia ja muukalaisvastaisuutta. Korhonen kysyy, eivätkö Soini ja perussuomalaiset oppineet mitään Tony Halmeen tapauksesta.

Aiemmin tänä aamuna Soini puolustautui ihmisvihasyytöksiä vastaan.

- Jokainen, joka on seurannut meidän toimintaamme, ei voi käsittää, että meillä olisi mitään tekemistä ihmisvihan kanssa. Puheenjohtajan on tällainen asia kestettävä, vaikkei se mukavaa olekaan. Tämä kuitenkin loukkaa minua ja meidän kannattajiamme, MTV3:n Huomenta Suomen EU-vaalitentissä vieraillut Soini sanoo.

Jaa artikkeli:

Kommentit

KuolevaKeskusta

Ekä oo mikään ihme. Kun ei ole mitäään asiaa niin puhutaan pelkkäää..lantaa...ja sitähän tukiaspolitiikan harrastajilla riittää..liekkö hakevat seuraavaksi lannanlevitystukiaisia seuraaviin vaaleihin.

Henry.I.Niskanen

Tuon otsikon sain mieleeni kun luin Keskustan puoluesihteeri
Jarmo Korhosen haastattelun US,jossa haastattelussa uhkaili
Timo Soinia.Aiemmin Vanhanen keskustan johtajana väitti demarien tilanneen tanskalaiselta PES-johtajalta Vanhasen hallitusta moittivan blokin.Väyrynen haukkui kok ulkopolitii
kan eurooppaa jakavaksi.Ja tänään sai jo mediakin osansa.
No voi hellanlettas meneekö KEPULLA noin heikosti nykyään?
Harjoitettu polittiikka on syönyt keskustan kannatusta jota
on syönyt kokoomus ja perussuomalaiset,niin näiden haukkumi
nen ei riitä vaan pitää lyödä ja syyttää kaikista asioista
demareita.Kepu ei muutu eikä parannu vallanahneudestaan ja
ylimielisestä asennevammastaan. Jumalalle kiitos että Neuvos
toliittoa ei enää ole ja tulossa Kepulle vaaliavuksi vaan
kepu joutuu tulemaan ihan itse toimeen. Toivottavasti muut
menestyvät ja kepu oikeesti jää kahteen tai mieluummin yhteen meppiin eu vaalien jälkeen.
Kepuotteet tuovat mieleen 20 ja 30 lukujen lapuanliikkeen
sekin maalaisliiton alulle panema.

Vieras

Ei saa halventaa laupanliikettä vertaamalla sitä nykypäivän kepulaisuuteen. Lapuanliikkeellä oli sentään selkeä linja eikä itänaapuria vähimmässäkään määrin nuoleskeltu.

Lapuanliike oli aikansa lapsi ja se on ollut historiaa jo yli 75 vuoden ajan. Lapuanliike ei sovi kyllä millään muotoa poliittisen keskustelun käsikassaraksi tuleviin EU-vaaleihin.

Sen sijaan kunnollisen, tieteellispohjaisen historiikin tämä aikansa isänmaallishenkinen ja vaikuttava poliitinen liike kyllä ansaitsisi.

Sakari Vainikka

"Ääriliikkeet, nationalismi ja muukalaisvastaisuus ovat nousussa monissa EU-maissa. Tämä on pelottava ilmiö maanosassa, joka on kokenut toisen maailmansodan kauhut."
Pelkääkö Korhonen, että perussuomalaiset käynnistävät Brysselistä käsin kolmannen maailmansodan? Tunnen Soinin henkilökohtaisesti ja voin vakuuttaa, että rauhantahtoisempaa miestä saa hakea. Suomen katolilaisen piirissä ei ylipäänsä ole muukalaisvihamielisyyttä, mikä johtunee siitä, että yhteisöömme kuuluu jäseniä kaikista maanosista. Elleivät Korhosen fobiat muuten hellitä, suosittelen osallistumista sunnuntaimessuun jossain katolisessa kirkossa.

Jack

"Nationalismi eli kansallisuusaate on aate, joka korostaa kansakuntien merkitystä politiikassa tai oman kansakunnan arvoa ja ainutkertaisuutta".

Mitäs pahaa kansallisuusaatteessa on? Ei se aikoinaan Suomen suuriruhtinaskunnassa ylen suuri synti tainnut olla.

Kohti itsenäisyyttä

"Maalaisliiton vaaliohjelma vetosi laajasti maaseudun asukkaisiin maan valtiollisen ja yhteiskunnallisen tulevaisuuden ja maaseudun eri väestö- ja ammattiryhmien taloudellisen ja sosiaalisen aseman parantamista koskevilla vaatimuksilla. Suomen valtiollisen aseman suhteen päämääränä oli Suomen saattaminen "riippumattomaksi mistään muusta emävaltiosta" sekä tasavaltalainen hallitusmuoto". kuten todetaan seuraavassa linkissä.
http://www.uta.fi/suomi80/tieto20.htm

Nykyisin suunta näyttää olevan kohti Eu:n utopista emävaltiota, josta mm. filosofi Eero Ojanen toteaa kirjassaan "Mitä Aristoteles on minulle opettanut." "Euroopan nykyistä kokeilua voi verrata myös itänaapurissa jo päätyneeseen unionikokeiluun. Eroistaan huolimatta molemmat ovat saman eurooppalaisen utopiaperinteen versoja.
Sosialismista piti tulla maailman kilpailukykyisin järjestelmä, nyt Eu pyrkii samaan".

Korhonen näyttää sitäpaitsi kärräävän viljaa Soinin laariin.

Sokarates

Onko huonot housuissa? Mamu-kriittisyys on tulevaisuutta, ne maat joilla on vähän sosiaalista kuormaa selviävät EU:ssa voittajina, monet maat on jo menetetty mamuilun takia mm. Ranska, Saksa, Italia jne.....

Työpaikkojen määrä pysyy stabiilina ja taistelu energiasta kovenee, samoin ruoka kallistuu. Tässä sopassa ei tarvita Suomessa satojentuhansia mamuja elätettäväksi.

TTo

Turha Kepun on kitistä se saa mitä pyytääkin, maatalousyrittäjät unohdettu suomalaiset unohdettu, perusarvot unohdettu, suomalaisuus ja sen arvot työnnetty lokaan holtitonta ulkomaalaispolitiikkaa puolustamalla ja tukemalla Rkp.ä eli metsä vastaa kun sinne tarpeeksi kauan huutaa !

MikkoLahti

Kyllä huolestuneen Kepu-sihteerinkin olisi parasta vain miettiä esim. omia tai pääministerin,ex-puoluesihteeri Lankian sekä Anneli Jäätteenmäen "en pyytänyt enkä saanut", veriruskeita syntejä kuin mollata Timo Soinia,joka on harvoja uskottavia poliitikkojamme.

Niin olisi Herrassa tapahtuvan aidon synnintunnustuksen ja parannuksen tekemisen jälkeen jotakin toivoa muuttaa "Kepu pettää aina" käsitystä maan hiljaisissa. Ja lehmänhännän lailla laskevat kannatusluvutkin voisivat alkaa hiljalleen kohoamaan.

Sillä Jumala on ylpeitä vastaan ,mutta nöyrille Hän antaa armon.

Mikko Lahti
saarnaaja
http://www.pp.kpnet.fi/mila

Mikko__

Korhoselle pitäisi jonkun kertoa, että jos oma laiva on uppoamassa niin naapurin paatin haukkuminen ei auta mitään.

Kepu on itse unohtanut omat äänestäjänsä, miten sillä linjalla pärjätään ettei linjaa ole lainkaan. Lupaillaan vaan kaikkea kivaa kaikille ja kunnon tukiaiset toki maataloudelle. Olisivat pysyneet konservatiivisella linjalla, niin ei tarvitsisi ihmetellä minne äänestäjät katoavat..

Debatoija11

Tai minkään muidenkaan sotien "kauhut". Ei minun nähdäkseni millään tavoin. Päinvastoin jos jotain pitäisi oppia, niin erilaiset vähemmistöt ja muut "monikulttuurit" juuri nimenomaan synnyttävät konfklikteja. Balkanin ja Itävalta-Unkarin "monikulttuurin" takia syntyi ensimmmäinen maailmansota ja toisssakin maailmansodassa nämä multikulttihommat olivat lietsomassa sotaa. Eli jos jotain pitäisi historiasta oppia on se, ettei tällaisiin multikulttihommiin pidä lähteä, koska aina ennenmmin tai myöhemmin se posahtaa silmille. Voin myös olla varma siitä, että islamilaisten ja afrikkalaisten rahtaamista Eurooppaan omiin maihinsa olisivat vastustaneet -30 luvulla muutkin kuin saksalaiset. Kaikki tervejärkiset ja itsesäilytysvaiston omaavat kansakunnat siin. Tämä koko maailmanparannus hullutus alkoikin todenteolla vasta 1960 luvulla ja pian onkin tuho edessä.

Eläkeläinen

Ääriliikkeet ovat todellakin kasvussa. Afganistanissa, Pakistanissa, Iranissa, Libanonissa, Egyptissä, Somaliassa jne. Sieltä ne ääriliikkeet leviävät kaikkialle. Mikä on Korhosen vastaus tähän? Ehkä se on Suomen hyvin vapaa maahanmuuttopolitiikka. Otetaan heitä Suomeen ja rakennetaan monikulttuurinen Onnela! Rahaa säästämättä. Nationalismi taas kasvaa tällä haavaa voimakkaasti mm. Venäjällä ja Saksassa. Mitä Korhosella on tähän neuvoksi. Soinin mollaaminen varmasti auttaa. Muukalaisvastaisuuden perusteet ovat juuri hallituksen toimissa. Sitä Korhonen taas ei ymmärrä tai halua ymmärtää. Soinia voi aina moittia.

Pekka Pee

Korhonen tekee itsestään naurettavan. Onneksi.

Maahanmuuttopolitiikan ja Kepun/RKP:n arvostelu ei ole synonyymi muukalaisvihan kanssa.

Ensimmäinen kirjoittaja totesi hyvin Korhosen olevan sen, joka tässä on populisti sanan varsinaisessa merkityksessä.

Korhosen syytöksestä tuli mieleen vanha Karin piirros:

http://i40.tinypic.com/30ng8eo.gif

Katsokaa muuten Aamulehdestä mielenkiintoinen Varjovaali

wwww.aamulehti.fi

Siellä Sampo Terho, perustuslaillisten musta hevonen, on ylivoimaisessa johdossa. Toisena Sari Essayah ja kolmantena Timo Soini.

Aamulehti on yksi Suomen valtamedioita, joten tulokset ovat suuntaa antavia.

Ei ihme että Korhonen on paniikissa.

Sampo Terho tulee muuten olemaan yllätys näissä vaaleissa. Koulutukseltaan tohtori, joka kirjoittaa erittäin hyvin ja asiallisesti politiikan mätäpaiseista ja vaietuista asioista. Ensimmäinen TV-esiintyminen sujui myös loistavasti, joten Sampo voi olla vaalien suurin yllättäjä.

jtmnen

Testasin pari viikkoa sitten YLEn vaalikoneen ja sieltä tarjottiin sopivimmiksi ehdokkaiksi Sampo Terhoa ja Sari Essayahia, ja sitten kaikenlaisia muitakin.

Tutustuttani näihin kahteen ehdokkaaseen, ja kuultuani heitä ja luettuani tekstejään, olen hämmästellyt vaalikoneen osuvuutta omalla kohdalla.

Tuosta Timo Soinista - no jaa, antaa olla..

SIMO PERTTULA

Kansanvaltaisessa maassa on aina tilaa eri ajatussuunnille. Korhosen tiukka pullistus muuttuu ajankuluessa Väyrysen suun mutusteluun. Tämän ominaisuuden Väyrynen oppi Virolaiselta, joka taas sai kaikki oppinsa Kekkoselta.
Kekkosen oppi-isät olivat Alkio ja Paasikivi!
Alkion oppeja soveltaa Korhonen, ja Paasiven oppeja Kokoomus. Kokoomus on maamme realistisin isänmaallinen puolue. Ainoa joka toimii koko kansan hyväksi. Hoitaa siis Soinin ja Korhosen ajamat asiat maltillisesti taidolla, ja siinä "siivellä" menevät muutkin puolueet vasemmalta oikealle!

kettujuh

Korhonen on valitettavasti väärä mies väärässä paikassa.
Taas tulee vaaleissa persnettoa, mutta mies ei huomaa vikaa omissa hommissa.
Valitettavasti Korhonen on mielestäni kuin jukuripää sonni, periks ei anneta, meni syteen tai saveen muista etsitään syyllinen.

Keminmaan suuren pojan perillisiä tuntuu olevan, pyrkimys suomen Jarmo ensimmäiseksi suureksi.

TSV

"Ääriliikkeet, nationalismi ja muukalaisvastaisuus ovat nousussa monissa EU-maissa. Tämä on pelottava ilmiö maanosassa, joka on kokenut toisen maailmansodan kauhut. Toivon hartaasti, ettei tämä ilmiö rantaudu Suomeen, Korhonen sanoo."

Mistä tämä johtuu? Hmmm.. mistä ovat nämä kaikki syntyneet?
Olisiko se siitä, että piirakka mitä jaettiin on pienempi tai sitä jakamaan tulleet ovat suurempi joukko?

Jos minun taloyhtiön isännöitsijä tulee kotiini ja sanoo, että viemme puolet teidän ruoista pois ja tyhjennämme yhden huoneen kun siihen tulee uusi perhe asumaan niin mitä siihen pitäisi todeta? Siitä vaan?

Poliitikot ovat itse saaneet tämän ongelman aikaan. ranskalaiset poliitikot ovat luoneet Ranskaan ongelman. Sama muissa maissa (Ruotsi)ja kohta Suomessa.

Jos se Korhonen lukisi edes VÄHÄN historiaa hän tietäisi, että poliitikot ovat julistaneet sotia, päättäneet rakentaa leirejä ja syrjiä ihmisiä. Ihmiset ovat tyytyväisiä jos heillä menee hyvin (työtä, ruokaa ja tarpeeksi rahaa).

Älkää alkako jakamaan muiden ihmisten rahoja.

leojohannes

Alkaa mennä jo ääkköset sekaisin. Aito isänmaallisuus on hyvästä, mutta kansalliskiihko on pahasta.
Kepun tupailtamies on sekoillut jo liikaa. Luvannut kaikissa vaaleissa voittoa, mutta tukee omalla toiminnallaan puolueensa alasajoa.
Kiitos siitä Korhonen että panikoit!

saippuakauppias

Täytyy ihmetelläö MIKSI Korhonen sai jatkaa tehtävässää, vaikka takkiin on tullut ? Mieshän on aivan SPEDE !

Vanhanen / Korhonen -akseli on aika surkuhupaisa taistelupari. Ihmettelen Miksi Vanhanen laulaa itsensä suohon Korhosen rinnalla?

Agraaripuolue ei kykene tulemaan sisään kaupunkeihin- ei sitten millään- ja kun Jäättenmäen vetovoimasta on haihtunut löysät pois. Ei Keskustalla ole ketään ääniharavaa, joka vetäisi mukanaan muitakin. Lisäksi peruskannattajkunta rapautuu ja porukka äänestää Persuja, KD:tä ja Kokoomusta !

Keskusta tulee olemaan taas suurin häviäjä (demareiden kanssa) ja menettämään jopa kaksi europaikkaa. Toinen menee Persuille ja toinen vihreille !

tim

Teillä kepulistit on ollut koko hallituskausi aikaa antaa näyttöjä,mutta mitä Vanhasen naisasioita,vaalirahoitus sotkuja ovat olleet näyttönne.Nyt Matti olisi valmis puuttumaan sanan vapauteen lehdistön lähdesuojan kiristämisessä. Hei kamoon katsokaa peiliin. Eihän Soini ole voinut oppositiosta saada paljon aikaan.Iso aikaan saannos on kuitenkin,kun saanut ihmiset ajattelemaan.Saatte kepulit sata varmaan esimakua nyt tulevissa eu-vaaleissa seuraavia vaaleja ajatellen......

Lunastaja

Korhosen kommentti on kuin suoraan peripunikki Lipposen riihestä kuivattuja aforismejä kaikista lähteistä. Nyt kun punikit tekee totaalista tuhoaan on Kepu näiden jälkeen jättämien jäsenten saalistamisessa tietysti ensimmäiset, sitten tulee viheriät ja sen jälkeen perusässät. Kepu on menettänyt maineensa jo kauan sitten, otetaan nyt vaikka viimeinen maanpetosasia, jossa entinen pääministeri Jäätteenmäki valehteli eduskunnassa vaikka presidentti ei myöntänytkään rikosta että kaikki tuli pyytämättä ja täytenä yllätyksenä. Sama Jäätteenmäki oli valittu kuitenkin mepiksi ja on yhä kova luu meidän suomalaisten asioita ajamassa kuin kova kuin Paavo Väyrynen. Eikö Paavosta tai Annelista saada meille presidenttiä kun kerran Tarjastakin saatiin. Saataisiinko Urpilaisesta tai Tuomiojasta tai vaikka Heinäluomasta voi kuinka hyvä se olisikaan meille.

toinen euromies

1980-luvulla SMP ei vienyt ääniä keskustapuolueelta. Pekka Vennamo veti äänet Turun Varissuon lähiöstä. Ne äänet olivat poissa SDP:ltä ja SKDL:ltä. Timo Soini vie ääniä SDP:ltä ja Vasemmistoliitolta.

Änkyröiden keskustaviha on yksi yhteen natsien juutalaisvihan kanssa. 1930-luvun ja toisen maailmansodan kauheuksien jälkeen YK antoi yleismaailmallisen ihmisoikeuksien julistuksen. Euroopan neuvosto hyväksyi perusoikeuksia ja poliittisia oikeuksia koskevan yleissopimuksen. Mainitut yleissopimukset ja EU:n perusoikeuskirja kieltävät poliittisen syrjinnän. EU:n perusoikeuskirjan mukaan ihmisarvo on loukkaamaton. Sitä on suojeltava.

universal

Jos Korhosen linja = Kepun linja, eli isänmaan henkisen ja materiaalisen omaisuuden puolustaminen on vähempiarvoista, jopa väärää, niin kiitos siitä, että tämä tuli esille ennen vaaleja.

Meitä kun on paljon, jotka näkevät suomalaisen tapakulttuurin, kielen ja uskonnon hyvinkin puolustamisen arvoiseksi. Myös niin, että ulkoa tulevia vaikutteita pyritään lainsäädännölläkin rajaamaan. Pelkästään kansantanhuja tanssimalla homma ei aivan hoidu.

semi

Moni muslimi on sitä mieltä että heitä on täällä liikaa, on kuitenkin asioita miksi he eivät puhu asiasta ja miksi TV,n paneeleissa näkyy vain kulttuurin puolustajia. Siinä systeemissä kun on se vika että joukossamme on jo tarpeeksi ääriaineksia jotka saavat heidän ajatukset jäämään myös vain ajatukseksi. Jos Korhonen ja Thrors eivät ymmärrä mikä se systeemi on voin kertoa, se on eristämisen pelko ja väkivalta. Jos Korhonen kuvittelee pystyvänsä dialogilla parantamaan tilannetta hän on väärässä, väkivallan uhka vie voiton koska se on asia jonka he todella pystyvät toteuttamaan myös Suomessa.

Lunastaja

Kaikesta mitä sanotaan, Punikit reagoi vihamielisesti mutta kumma kyllä, nämä ottaa väkivaltaisesti kantaa myös Kepun liittoutumispyrkimyksille. Olisiko stalinisteilla mitään Suomea rakentavaa asennetta, jotta tämä terrorijärjestö voitaisiin ottaa huomioon asiallisena yhteisönä ilman Tasavallan Presidentti Halosta tai näiden mielistelijöinä Keskustaa, Ruotsinkielisiä ja Vihreitä?

Akateeminen pätkätyöläinen

...jatkaa suomettuneisuuden ajan Kepun K-linjan synkeimpiä perinteitä. Polkaiskaapa kepulit taas fasistista ja rauhanvastaista toimintaa tutkivat toimikunnat pystyyn, jookos?

Jos joku ei usko, että Kepu on aikoinaan sellaisia toimikuntia perustanut, niin tässä Kari Suomalaisen aikalaistodistus: <a href="http://i41.tinypic.com/2n81p3o.gif">http://i41.tinypic.com/2n81p3o.gif</a>

h.j.j

Kepu pelkää omiensa puolesta,ei Korhosella ole varaa paukutella henseleitä. Ei hänkään ole aina ollut asialilinen omissa kometeisaan. Kepulla on heikot eväät euroopaan.Kannataa ottaa UKK puolueen kantavaksi hahmoksi 2009 vuonna. Keskustelua kampanja on aihettanut mutta minkälaista?

toinen euromies

Ne on demarit, joilla on heikot eväät Eurooppaan. SDP lyö päänsä Euroopan parlamentin sosialistiryhmän maatalous- ja maaseutukantaan. Suomen demarit vihaavat maaseutua ja maataloutta kuin ruttoa. EP:n sosialistiryhmä tunnustaa EY:n yhteisen maatalouspolitiikan merkityksen ja tunnustaa EU:n maaseudun kehittämisstrategian 2007-2013 ja maaseudun kehittämistä koskevan EU:n neuvoston asetuksen (EY) N:o 1268/2005 merkityksen.

SDP lyö päänsä EP:n sosialistiryhmän aluepoliittiseen kantaan. PSE tietää ja tunnustaa EU:n koheesiopolitiikan periaatteet: köyhimpien alueiden tukemisen ja niiden nostamisen muiden alueiden tasolle EU:n tuella.

Haamu

On toi Korhonen nolo mies. Nimitettiinpä sitä sitten fasismiksi, nationalismiksi tai miksi vaan, niin kyllä ihmiset tajuavat ympäri Eurooppaa, mihin ollaan menossa, eikä sitä tietoa enää millään voida peitellä. Mitä enemmän peitellään, sitä enemmän ihmiset katkeroituvat ja haluavat näistä peittelijöistä eroon.

Muutos on käynnissä jokapaikassa! Onneksi.

Juha Saarinen

Bildenbergerit, nuo iloiset velikullat jotka pyyteettömästi auttavat vähäosaisia pitivät kokoustaan 14-17.5 2009. Olivat sitten käskeneet Jyrki Kataisen ja Vanhasen Matin puhutteluun.

Mistähän olivat toimitelleet?

No, Mattihan on todennut:"on hyvä kun lainansaanti pyörii ulkomaisita pankeilta", " Nousen barrikaadeille rasismia vastaan(eli taistoon islamin puolesta. Selkokielellä)".

Viimeisen vuoden aikaiset tapahtumat selventävät mihin ollaan menossa. Pankkiirit rahoittavat länsimaiden "maahanmuuttopolitiikan" eli kansallisen itsemurhan. Valtio ottaa lainaa, että saadaan mamu-keskuksia, samalla nostetaan eläkeikää, leikataan niitä, nostetaan veroja, koska meidän jauhonaamojen ON SE VELKA MAKSETTAVA!!! Kiitos Bergerit kun neuvotte meidän johtajia....

jtmnen

Sanotaan se nyt suoraan, Korhonen pelaa natsikorttia:
"- Ääriliikkeet, nationalismi ja muukalaisvastaisuus ovat nousussa monissa EU-maissa. Tämä on pelottava ilmiö maanosassa, joka on kokenut toisen maailmansodan kauhut. Toivon hartaasti, ettei tämä ilmiö rantaudu Suomeen, Korhonen sanoo."

Korhonen pelaa natsikorttia, ja Korhonen ynnä sidosryhmänsä Suomen Keskusta samoin. Ja tuollainen pelaaminen, niin, se on pelottavaa. Ja se on vastustettavaa.

tapio_o_neva

http://fi.wikipedia.org/wiki/Natsikortti

Juuri tämä osoittaa, että myös yleensä järkimiehenä pidetty Suomen paras puoluesihteeri on menettämässä arvostelukykynsä.

Korhonen tietää, että kun vaalit on hävitty, Hannu Laukkanen ja kiihkokarjalaiset hyökkäävät sutena pohjoiskarjalaisen Korhosen kimppuun, ja samalla tekevät Kokoomukselle viimeisen palveluksen antamalla Vanhasen tehdä työnsä loppuun ja vaihtaa puoluesihteerin ennen kuin Hannu Laukkanen itse - Jumalan kiitos - putoaa eduskunnasta 2011.

Liike

Korhonen väitti: "Ääriliikkeet, nationalismi ja muukalaisvastaisuus ovat nousussa monissa EU-maissa. Tämä on pelottava ilmiö maanosassa, joka on kokenut toisen maailmansodan kauhut".

Paremmin hän olisi osunut oikeaan, jos olisi sanonut: 'Ääriliikkeet, nationalismi ja muukalaisvastaisuus ovat nousussa Venäjällä. Tämä on pelottava ilmiö maanosalle, joka on kokenut toisen maailmansodan kauhut'.

Keput ja muut sosialistit nuolivat Kekkosen johdolla Neuvostoliiton aikana venäläisten takapuolet puhtaaksi ja savolaisen kierouden ruumiillistumana Jarmo Korhonen yrittää tehdä saman nykypäivän Venäjän johtajille.

Suomeen ei tarvitse tuoda puuta Venäjältä ainakaan sinne vietävää vessapaperia varten niin kauan, kun Matti Vanhanen, Paavo Väyrynen ja Jarmo Korhonen saavat viisumin Kremlin käynneilleen.

Toinen Korhonen

Korhonenkin kovilla Hyrrä-Timoa kivittää. Säälikää nyt jo Soinia, sillä onhan ihan hirveää kun Euroon pitäisi päästä edustamaan perussuomalaista joukkoa, joka ei paljon isäntäänsä tue. Vai mitä sanotte porukasta, jossa sanotaan olevan rasisteja, takin kääntäjiä, homofobiootteja, bordellien tukijoita, osa-aikauskovia, "psykologeja" yms. Ajatelkaa itsekin, että jos Soini tätä joukkoa lähtee Euroon puoltamaan ja samalla vallankumousta tekemään, niin ei siinä enää jaksa ulkopuolisten vinoilua sietää. Soinille on annettava rauha ja aikaa, että ehtii tehdä päätöksiä ja pyörtää niitä!

tapio_o_neva

Sirkka-Liisa Anttilan vahva tuki Esa Härmälälle ja Härmälän paniikinomainen Soinin haukkuminen on saanut syynsä: Keskusta on saamassa vain kaksi paikkaa Euroopan parlamenttiin eli menettämässä puolet. Saman verran on saamassa Vihreä liitto!

Nyt tarvitaan urhoutta: Suomen Keskustan puheenjohtaja on vaihdettava Keskustan puoluekokouksessa 2010 Lahdessa ja sen jälkeen pääministeri.