Lauantai 20.7.2019

Timo Soini: ”Hävytöntä, kepu!”

Luotu: 
26.5.2009 14:20
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva

Perussuomalaisten puheenjohtaja ja eurovaaliehdokas Timo Soini arvostelee keskustaa kovin sanoin Perussuomalaisten ryhmäpuheenvuorossaan eduskunnassa.

- On hävytöntä, että keskustalaiset poliitikot levittävät epätotuutta Perussuomalaisten linjasta, Soini jyrisee.

Soinin mukaan ”kansa näkee kepun mustamaalauksen läpi, vaikka maakuntalehtien satraappipäätoimittajat monistavat jopa pääkirjoituksissa kepun propagandaa - pohjanoteerauksenaan viime perjantaina Keskisuomalaisen pääkirjoitus”.

Puheenvuorossaan Soini myös arvostelee Suomen hallituksen EU-selontekoa ja EU:ta ylipäätään. Soinin mielestä EU ei ole demokratia. Myös Lissabonin sopimus saa kyytiä.

- EU-eliitti tekee pilkkaa kansanäänestyksestä, vanhat puolueet Suomessa eivät anna kansan äänestää EU-sopimuksista, Soini sanoo.

Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen arvosteli Soinia eilen kovin sanoin. Korhonen kysyi Soinilta, eikö Perussuomalaiset ole oppinut mitään Tony Halmeen tapauksesta.

Jaa artikkeli:

Kommentit

satulehtien ent. lukija

Hyvä, että edes joku uskaltaa Suomessa sanoa, mitä ajattelee ja mitä pitäisi tehdä sen sijaan, että selkäänpuukottajat sanelevat mitä seuraavaksi revitään kansan selkänahasta..

Heti, kun joku oikeasti yrittää, se vaimennetaan veteraarnitörppöjen toimesta tietyissä satulehdissä.

ksr

Näin vaalien alla hyvä vihollinen on ehdokkaille kultaakin kalliimpi. Monikin poliitikko näköjään kokee persut hyväksi viholliseksi pyrkimyksissään aktivoida omia äänestäjiään.

Riskinsä tässäkin. Persujen kannatus saattaa saada tästä lisää nostetta.

Eläkeläinen

Anna palaa! Mitä enemmän valtapuolueet hermostuvat sitä enemmän saadaan uutta verta päättämään. Esim. Eduskuntavaalit tulisi pitää vaalipiireittäin kiertävästi siten, että vaaleja olisi jatkuvasti ja vaalikausi kaksi vuotta. Puoluetuet pois. Vallassaololle raja kymmenen vuotta. Kun edustaja ei tulisi enää uudelleen valituksi, hänelle maksettaisiin "eläkettä" vastaavasti siltä ajalta kun hän on ollut meitä edustamassa. Päättäjät alkaisivat kuunnella kansaa ja korruptiokin vähenisi. Uusia ideoita tarvitaan.