Lauantai 20.7.2019

Muslimilta kutsu Teuvo Hakkaraiselle: ”Tarjoan kaupan päälle somalikulttuuria”

Luotu: 
21.8.2013 08:51
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
    Kuva
    Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps.) sai keskustalaiselta muslimilta kutsun.

Somalialaissyntyinen keskustapoliitikko Abdirahim Hussein Mohamed toivoo, että kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps.) tutustuisi Suomen muslimien elämään ennen kuin pelottelisi kansaa puheilla jihadista ja muslimien vaarallisuudesta.

Hussein Mohamed ottaa Puheenvuoron blogissaan kantaa Hakkaraisen kohuttuun muslimikirjoitukseen. Hakkarainen kirjoitti blogissaan muslimimaahanmuuton olevan Suomelle uhka ja väitti muslimien odottavan kutsua jihadiin.

–Hakkarainen jälleen kerran tuomitsee suomessa asuvia muslimitaustaisia, ja pelottelee Suomen kansaa sellaisilla asioilla, mitkä eivät perustu mihinkään faktoihin, Hussein Mohamed arvioi.

Hän esittää Hakkaraiselle kutsun.

–En halua lähteä sen kummemmin kritisoimaan tai haukkumaan kansanedustajaamme, joten tarjoan sinulle uudestaan mahdollisuuden tutustua Suomen muslimeihin. Olen keskustapuolueen aktiivi ja minulla on monta perussuomalaista tuttavaa, joiden kanssa voit tulla tutustumaan Suomen muslimien elämään. Tarjoan kaupan päälle somalikulttuuria, keskustalainen kirjoittaa.

Perussuomalaisten kansanedustaja Reijo Tossavainen osallistuu keskusteluun Hussein Mohamedin blogissa. Tossavainen viittaa bloggaajan mainintaan maahanmuuton kannattavuudesta ja sanoo, että ”tuon ‘kannattavuuden’ osalta on melkoisia eroja eri maahanmuuttajaryhmien välillä”.

–Kai Tossavainen tiedät, että tuon ”kannattavuuden” osalta on melko isoja eroja myös kantaväestön keskuudessa, Hussein Mohamed vastaa.

Keskustelua aiheesta Uuden Suomen blogeissa: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Michael Manhattan

'Mikä/millainen on somalikulttuuri?'

valkoisen miehen tuhoama

se sijainti on kriittinen globaalissa strategiassa

somalit ei ole satoihin vuosiin saaneet fair chance

porukkaa on kustu linssiin oikealta ja vasemmalta, sitä ennen jäi vielä omat sisällissodat heiltä kesken

nysyisellään suomeksi 'paskaläjä' jolla on kaikki vääntö vielä edessään (200v - 300v ?)

Matias Gerlich

Kuten taistolaisuuden historia osoittaa voi pieni, itsevarma ja erittäin aktiivinen vähemmistö kaapata agendan itselleen ja määritellä yhteiskunnallisen keskustelun.

Se että muslimeista vain pieni osa on äärimmäisella ajattelulla esiintyvä ei merkitse mitään. Heillä on kulttuurinen hegemonia islamilaisessa maailmassa. Islam määritellään Saudi-Arabiassa jossa vallalla on ollut islamilaisen ainoan uskonpuhdistuksen tuote - wahhabilaisuus, joka on äärimmäisistä äärimmäisin tulkinta islamista.

Hurahtiminen siihen luuloon että muslimit "maltillistuvat" eteenkin asuessaan länsimassa on vakava virhe. Itseasiassa viimeiset 40 vuotta Euroopasta kertovat jotain toista. Siirtolaisten seuraavat ikäpolvet ovat militantimpia muslimeja kuin heidän isovanhempansa. Ja tämä on se trendi joka todella avaa pelottavat näkyvät.

Länsimaisten ihmisten suuri harha liittyy juuri heidän naiviuteensa.

Matias Gerlich

Hussein Muhammedilta odottaisin vastausta kysymykseen: miksi siinä vaiheessa kun muslimien osuus eurooppalaisissa kaupungeissa nousee esim. 10%:n väestöstä alkaa kärjistyminen.

Voisin yrittää avustaa Hussein Muhammedia. Kun muslimeja on vähän heidän on pakko esiintyä mahtillisesti. Kun määrä kasvaa kasvaa heidän itsevarmuutensa ja uhmakkuutensa ei samassa suhteessa vaan eksponentiaalisesti. He valtaavat silloin tietyt kaupunginosat joissa faktisesti aletaan elämään täysin islamin ja mahdollisesti sharian määräämässä viitekehyksessä. Bradfordin ja Malmön kehittyminen on siten täysin loogisesti ymmärrettävissä juuri demografisen kehityksen kautta.

Timo Koponen

Suomalaisten itsensä "harrastama" väkivaltakulttuuri, eli puukottaminen, turpaanlyöminen, mummonpotkiminen, kouluampuminen, katkeruus, ahistus, käytöstapojen puute, kadulle räkiminen jne. ja suhteellisuudentajun puute tahi oikeammin tarve oman "erinomaisuuden" naurettava ja nolo korostamisen tarve vie mennessään kaiken järkevän keskustelun ja erityisesti ymmärryksen puute (tahallinen)siitä ketkä ovat maahanmuuttajia-sivistymättömän Tepin "seuraajat" tekevät vastenmielistä myyräntyötä estääkseen sivistyksen palauttamisen ikävään maahan-ystävällinenhän ei pidä olla "ulukomaanpellelle"? Ymmärrä nyt tahallaan toki väärin mieleiseksesi, että tulee hyvä mieli.

Hannu Haili

Somalit eivät ole kyenneet perustamaan yhtäkään etnistä ravintolaa, missä tuota somalikulttuuria voisi maistaa. Toisaalta ei suomalaisen tarvitse tietää somalikulttuurista mitään, ellei hän muuta Somaliaan asumaan.

Sen sijaan somalien ja muiden tänne tulleiden muukalaisten tulee omaksua ja noudattaa suomalaista kulttuuria ja tapoja. Näin suomalainen kulttuuri toimii siltana ei maahanmuuttajaryhmien kesken.

Sauli Harju

Suomeen ei pidä ottaa pakolaisia vaan niitä ihmisiä jotka on valmiiksi jo saanut suomesta työpaikan ja tekee myös töitä. Karkottamisen ehdoksi voitais laittaa vuosi työttömyyttä ja ensimmäisestä rikoksesta kans niin loppuis se pelleily.

Late Virta

Hakkarainen kirjoitti blokissaan heti alussa: "Nämä elävät sosiaaliturvan varassa ja osa vielä yhä enenevässä määrin syyllistyy rikoksiin,"

Näinhän taannoin keväällä Suomessa vieraillut brittiläinen islamistipuhuja kannusti seuraajiaan toimimaan. Hän sanoi, että yksi länsimaita vastaan käydyn sodan muoto on kuluttaa meidän sosiaaliturvaamme mahdollisimman paljon. Ei mennä töihin vaan käyttää rahojamme yhä kasvavan islamilaisten elättämiseen. Näin siis puhui islamilainen fundamentalisti Suomessa.

En ole kuullut yhdenkään Suomen islamilaisen yhteisön tuomitsevan tämän terroristin puheita. En ole myöskään kuullut heidän irtisanoutuvat kyseisen henkilön puheista. En ole myöskään kuullut Mikael Jungerin avustajan Naziman irtisanoutuvan näistä puheista, silti hänellä on pokkaa pahastua Hakkaraisen puheista. Miksi pitäisi kenenkään irtisanoutua Hakkaraisen puheista. Hän kertoi vain ääneen totuuden, jonka kaikki tietävät, mutta moni ei halua/uskalla tunnustaa.

Rikoksiin syyllistyneiden määrän kyllä vahvistavat tilastot, jos vain haluaa niitä tulkita muunkin kuin koraanin läpi.