Torstai 17.1.2019

Lauri Ihalainen sai ministerin arvonimen

Jaa artikkeli:
Luotu: 
12.6.2009 14:43
  • Kuva: SAK
    Kuva

Tasavallan presidentti on myöntänyt SAK:n entiselle puheenjohtajalle Lauri Ihalaiselle ministerin arvonimen.

Uusia valtioneuvoksia tai vuorineuvoksia ei presidentin tänään myöntämien arvonimien joukossa ollut. Professorin arvonimen saivat muun muassa valtakunnansyyttäjä Matti Kuusimäki, taidemaalari Ulla Rantanen, säveltäjä Kari Rydman, oopperalaulaja Matti Salminen sekä rehtori Geza Szilvay.

Uusia arvonimiä myönnettiin kaikkiaan 102.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Liike

Nova-konsernin vaaliavustusten jako on näpertelyä tuohon verrattuna.

Halosen teko oli vastaava osoitus vaalituella joiltakin poliitikoilta ostettavissa olevista eduista kuin jos Matti Vanhanen olisi nimittänyt Novan Tapani Yli-Saunamäen hallitukseensa vaikka ulkomaankauppaministeriksi.

Uskomattoman törkeä teko Haloselta!

Perustuslakia uudistettaessa olisi hyvä harkita mahdollisuutta lisätä siihen menettelytapa, jolla eduskunta voisi erottaa presidentin kesken vaalikauden.

jjr

Nyt täytyy enää vain arvuutella minkä alan ministeri Ihalainen on. Ehdotukseni on: masiivisen rakennetyöttömyyden, häikäilemättömän eturyhmäpolitikoinnin ja parlamentarismin pilkkaamisen ministeri.

Todellisuudessahan työntekijöiden palkat ja työolot paranevat talouskasvun ja kilpailun ansiosta, ei sääntelykabinettipolitiikan ansiosta.

Tynkä-Karjalan Antti

Siihen malliin koirat haukkuu, että taitaa Ihalainen olla ansainnut arvonimensä. - Paljon onnea toverille!

Lauri Ihalainen on osoittanut, että rauhallisella ja järkevällä toiminnalla saadaan eniten aikaan. Arvostettu ihminen muualla paitsi ilmeisesti Sauli-jumalan palvojien keskuudessa.