Perjantai 24.5.2019

Vihreiltä nimekäs lista: Kasvi ja Cronberg eurovaaleihin

Luotu: 
29.10.2013 10:25
  • Kuva: Petteri Paalasmaa /Uusi Suomi
    Kuva
    Muun muassa Jyrki Kasvi ja Maria Ohisalo ovat vihreiden ehdokkaita ensi vuoden eurovaaleissa.
|

Vihreiden varapuheenjohtaja Touko Aalto, Vihreiden nuorten liiton puheenjohtaja Maria Ohisalo sekä tunnetut puoluevaikuttajat Tarja Cronberg ja Jyrki Kasvi lähtevät ehdolle ensi kevään europarlamenttivaaleihin.

Vihreät julkisti eurovaaliehdokkaidensa nimiä tiistaina tiedotustilaisuudessa. Entinen ministeri Cronberg nousi europarlamenttiin Heidi Hautalan tilalle vuonna 2011, joten hän pyrkii jatkokaudelle. Entinen kansanedustaja Jyrki Kasvi puolestaan pyrkii takaisin politiikkaan Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskuksen tutkimusjohtajan paikalta.

Vihreät julkisti ensimmäisiä eurovaaliehdokkaitaan jo viikonloppuna. Ehdolle lähtevät nyt julkistetun nelikon lisäksi eduskuntaryhmän puheenjohtaja Outi Alanko-Kahiluoto ja kansanedustajat Anni Sinnemäki sekä Satu Haapanen.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Timo Nenonen

Onneksi on valinnan vapaus, vielä. Tarkoittaen, että ei tarvitse äänestää vihreitä, kuten ei muutakaan nykyhallituspuoluetta, koska he jatkoivat tuki ja takauspaketteja ja veivät Suomen laillistettuun rosvo-organisaatio EVM:n.

Nykyään on niin helppo äänestää, kun kuusi puoluetta ajoivat itsensä äänestyspaitsioon.

Grayling Dainty

Alkaa olemaan maan tila niin heikoissa kantimissa, että pitää itsekin raahautua uurnille monen vuoden tauon jälkeen. Ei hyvänen aika noita voi päästää enää tekemään enempää vahinkoa Suomelle.

Kyllä Hehkulamppu-Hassin ja muiden peljoonien aika saisi olla jo ohi.