Tiistai 17.7.2018

Kauppalehti: Tujunen lopettaa kokoomuksessa

Jaa artikkeli:
Luotu: 
29.8.2014 09:34
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva

Kokoomuksen puoluesihteeri Taru Tujunen lopettaa kokoomuksessa ja siirtyy viestintäbisnekseen, Kauppalehti kertoo. Hänen uusi työnsä tämän puoluesihteerikauden jälkeen on viestintätoimisto Ellun Kanojen toimitusjohtajuus.

Tujunen on ollut kokoomukselle hyvin tärkeä työntekijä erityisesti vaalityön vahvana organisoijana useissa vaaleissa. Hän nousi vahvasti esille tasavallan presidentti Sauli Niinistön vaalityöstä kertovan dokumentaarisen elokuvan Presidentin tekijät (Ohjaus: Tuukka Temonen) päähahmona. Tujunen otti elokuvasta yhteen Temosen kanssa.

Entisen puheenjohtajan ja pääministerin Jyrki Kataisen luottohenkilö nousi puoluesihteeriksi vuonna 2006. Hän kertoo Kauppalehdelle lähtönsä liittyvän Kataisen lopettamiseen puoleen johdossa.

Pieni viestintätoimisto Ellun Kanat on Tujuselle tuttu, sillä kokoomus on hänen toimikaudellaan sitä käyttänyt. Entinen kokoomuspoliitikko Kirsi Piha, viestintätoimiston toimitusjohtaja tekee hänelle tilaa ja siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi. Piha oli Tujusen vahvana tukena elokuvakiistan aikoihin.

Yllättikö Taru Tujusen lähtöpäätös?

627 ääntä annettu
Yritykset: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Heikki Rönkkö

Nyt kun sekä Timo Soinin että Alexander Stubbia rytmittäneen Taru Tujusen sanat näyttävät menevä sekaisin, en malta olla toistamatta itseäni:

Timo Soinin sutkautukset tulevat samasta sylttytehtaasta josta Vanhan testamentin kirjanoppineita löytyy;
Porvoosta ovat peräisin sekä Stubbin sanoittaja Taru Tujunen että Soinin rytmittäjä Jukka Jusula (elleivät Matti Putkonen ja Raimo Vistbacka uskomattoman miehekkäässä kateudessaan ole Jusulaa vielä syrjäyttäneet, Soinin omaa julkista ilmaisua soveltaakseni)

Porvoossa pidetään myös huolta ettei sanailu ylly vakavammin loukkaamaan häntä joka istuu hallitusneuvotteluissa Hänen oikealla puolellaan ja on sieltä tuleva valitsemaan kumppaneitaan. Veikko Vennamo taisi kutsua tämän oppimista politiikan koirakouluksi.

http://ronkko.blogspot.fi/2014/07/koirakoulussa-oppii.html

Janne Pohjala

Voisivat ottaa EVP NATO Rasmussenin johtajaksi, kun kerran tekevät Rasse -sedän työtkin.

Kokoomus on myynyt Suomen itsenäisyyden EU liittovaltioksi ja istuu ryhmässä jonka tavoite on tehdä Suomesta Euvostoliiton pohjoisin Oblasti.

Kokoomus on myynyt Suomen armeijan NATO:lle

Kokoomus on myynyt jo nyt suurimman osan Suoman kansalaisten omaisuudesta (Valtionyritykset) pitkin maailmaa ja nyt vaikkapa Yara takoo rahaa monopoliasemassa Suomessa lannoitteilla, eikä siitä tule kuin rippeet valtion kassaan. Kiitos Jyrki Häkämies, Kiitos Kokoomus tästä äärettömän typerästä kaupasta. Suomen kansa on todella kiitollinen Kokoomukselle.

Kohta ollaan kiitos fantastisen Kokoomuksen Jyrki Kataisen VVM ja PM -kausien jälkeen niin veloissa kuin Ukraina että tänne tulee USA ja IMF.

Loputkin kansan omaisuudet pakkomyydään, että saadaan vielä lisää lainaa ja puolueiden ei tarvitse ottaa vastuuta julkisten menojen supistamisesta kun troikka tulee Suomeen ja nostaa veroja sekä leikkaa julkisia palveluita.

Samalla saadaan Suomi IMF:n velkaorjuuteen ja EU:n pohjoisimmassa Oblastissa sen mitä saa tehdä sanelevat USA:n pankit, ohi kansan.

1980 -luvulla olimme itsenäinen kansa, joka sai päättää varsin vapaasti asioistaan. Nyt emme saa päättää mistään, äänellämme ei ole väliä koska valitsemamme edustajat eivät saa päättää mistään vaan sen hoitaa EU, NATO ja USA:n pankit IMF:n kautta.

Mahtavalta näyttää Suomen tulevaisuus. Olemme takaisin torppariyhteiskunnassa.