Tiistai 17.7.2018

SDP-paljastus: ”Asia tutkitaan”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
1.10.2009 14:18
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    SDP:n puoluesihteerin Ari Korhosen mukaan säännöt koskevat myös heidän puoluettaan.

SDP:n puoluesihteeri Ari Korhonen sanoo Ylelle, että puolueen ehdokkaiden saamat sääntöjen vastaisiksi väitetyt tuet Urheiluopistosäätiöltä pitää selvittää. Hän korosti, että sääntöjen noudattaminen koskee kaikkia.

Korhonen kommentoi, ettei pysty ottamaan asiaan muilta osin kantaa, koska ei tunne kyseisen säätiön sääntöjä eikä sen toimintaa. Hän totesi, että juristien pitää selvittää sääntökysymykset ja niiden noudattaminen tai noudattamatta jättäminen.

Korhosen käsityksen mukaan ehdokkaita tukenut Urheiluopistosäätiö ei saa yhteiskunnan tukia.

Yleisradion ruotsinkielinen toimitus kertoi tänään, että SDP on saanut säätiöiltä vaalitukea vastoin säätiöiden omia sääntöjä.

Urheiluopistosäätiö on tukenut SDP:n vaaliehdokkaita kuten Tarja Halosta presidentinvaaleissa ja Jani Sievistä EU-vaaleissa.

Urheiluopistosäätiön asiamies Yrjö-Olavi Aav kertoo STT:lle, että säätiö on ostanut SDP:ltä taidetta 10000 eurolla. Sievistä tuettiin 1400 eurolla osallistumalla tämän kampanjaseminaariin.

Jaa artikkeli:

Kommentit

tapio_o_neva

Ei Jutta Urpilainen tai Aki Korhonen uskalla tutkia Paavo Lipposen komentaman Urheilusäätiön rahavirtoja. Tämänhän nyt ymmärtää sokea Reettakin kuin myös Pihtiputaan mummo.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Urheiluopistosäätiö

Urheiluopistosäätiö on asevelisosialidemokraattien TUL:sta kommunisteilta ja skogilaisilta SDP:n leskisläisten turvaan siirtämä varallisuus.

Näin ollen on aivan johdomukaista, että Urheilusäätiö tukisi ainakan äärioikeistososialidemokraatteja.

On aivan oikein, että Urheiluopistosäätiö jatkaisi Lipposta tukemalla hanketta Suomen NATO-jäsenyydestä. Sen sijaan tuki Halosen politiikalle on säätiön kylmänsodan aikaisen historian kannalta kauneusvirhe.

Tomppa47v

Muistaako kukaan? kirjoitti:
Nyt on tullut julki Halosen demarisäätiöltä saama vaalirahoitus. Hän ei kuitenkaan ole muistanut sitä ilmoittaa vaalirahailmoituksessaan oikeusministeriölle, kuten ei muuten saamaansa ay-tukeakaan http://www.vaalit.fi/uploads/wii3j1g8ftjhc_1.pdf

Toinen merkillinen tapaus on Halosen vaalirahailmoitus vuodelta 2000. Se oli oikeusministeriön sivustolla vielä kuukausi sitten, mutta nyt se on poistettu kokonaan. Kysymys kuuluu miksi? Vaalirahailmoitukset on pidettävä nähtävillä tai sitten emme voi puhua avoimuudesta.

Pekka Siikala

Täsähän on kyse demareista ja demareiden johtamasta säätiöstä. Ei se ketään kiinnosta.

Mutta jospa löytyisi joku kytkentä Keskustaan? Sittenhän tästä tulisi aika kohu ja kommentteja riittäisi.

Onko siellä rakennettu jotain? Kenties Vanhanen on saanut säätiön rakennustyömaalta jotain? Nyt YLE asialle että saadaan totuus esiin.

Domanjana

Niinkö punikki? Paskat te olette mikään valtakunnanjohtaja puolue, ahneita, röyhkeitä ja tyhmiä paskiaisia kauhea kolonna, ei mitään muuta. Te pirut olette olleet niin kauan koskemattomina että poliittinen raiskaus olisi paikallaan koko vasemmistolle, saisitte kerralla sen mitä olette muille aiheuttaneet kieroiluillanne.

Tuula Kiilamo

Meillä on poliitikkoja ja poliitikkoja. Joku on kevyttä sarjaa, joku toinen laatuluokkaa. Niinhän mekin olemme, me äänestäjät. Näkökulman valitsee jokainen tahollaan. Uskoakseni meistä jokainen pitää omia mielipiteitään erittäin painavina.

Siten ovat ne henkilöt, jotka eivät ole enää yksityishenkilöitä, koska he ovat ottaneet ja saaneet valtaa.
He menettävät yksityisyytensä astuttuaan valta-asemaansa.

Itsestään selvää, vai mitä!

Pääministeriä on, syystäkin, ryöpytetty viimeisen päälle. Kaikki on tongittu ja tutkittu ja hutkittu.

Mutta: miltä tuntuu, kun samoja elementtejä löytyy Tasavallan Presidentin vaalitaustalta.
Miksi ruotsinkielinen media paljasti asian?

Läpinäkyvyydestä on saatu Eduskunnan yhteinen tavoite. Sen on ulotuttava jokaiseen vallankäyttäjään ja kaikkiin rakenteisiin, myös ruotsinkielisiin säätiöihin. Siis kaikkiin säätiöihin, vasemmisto mukaanlukien.
Ja kaikkiin poliittisen tuen saajiin.