Keskiviikko 16.1.2019

Natural Born Killers -pomon kaksi murhaa: Ei lisätuomioita

Jaa artikkeli:
Luotu: 
6.11.2009 10:25

Natural Born Killers -järjestön entinen johtaja Lauri Johansson selviää kahdesta murhasta ilman lisätuomiota.

Helsingin käräjäoikeus katsoo tuomiossaan, että Johanssonin niitä tuoreemmasta murhasta istuma elinkautinen on riittävä seuraamus myös vanhoista veriteoista.

Johansson murhasi kaksi miestä 90-luvulla. Tapaukset olivat pitkään selvittämättä, kunnes Johansson kertoi julkisuudessa tulleensa uskoon ja myönsi rikokset.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Hannu Mikael

Siinä tuli vinkki murhaa suunnitteleville, että jos alkaa murhailemaan, niin samaan syssyyn kannattaa ottaa nirri pois kaikilta vihamiehiltä ja muutenkin pottumoisilta ihmisiltä lukumäärään katsomatta, kun kakku on kuitenkin sama, eli maksimissaan 14-15 vuotta valtion kohtuullisessa ylöspidossa vailla toimeentulohuolia.

semi

Ainoastaan 15 vuotta niin samalla voi ottaa nirrin pois miljoonalta, tuomio 15 vuotta on riittävä. Hehe, meidän oikeus siellä tuomioita jakaa. Mutta toivomme tietysti että lauri on jättänyt taakseen entisen elämän ja pystyy sen myös takanaan pitämään.

Samijuuri

Vanha totuushan on se,että jos tappaa kaksi on kauhee murhamies,mut jos tappaa 100 000 on kansanjohtaja. Eihän semmosissa jenkkityylisissä 400 vuoden vankeustuomioissakaan oikein oo järkee. Olisko tota kannattanut nyt oikeuteen raahata ja valtion rahoja haaskata siihen,että noista tapauksista olis erikseen alettu oikeutta käymään. Sit olis vähä molemmat puolet valitellu yms. ja 5 vuotta olis lihotettu asianajajien palkkapussia vankilassa olevan miehen takia.

1970blue

Tämä periaate on täysin käsittämätön ja se kuuluisi pikimmiten poistaa. Mitä esimerkiksi murhatun omaiset ajattelevat, kun murhaajaa ei tuomita teoista lainkaan. Tämähän suorastaan kannustaa murhaamaan kunnolla, jos on alkanut. Tuomion saa yhdestä ja tosiaan elikautinenkaan ei kestä kuin tuon 15 vuotta. Kuka tällaisia lakeja säätelee?