Keskiviikko 22.5.2019

Timo Soinilta ”suurinpiirtein 1000 euron” vaalilupaus

Luotu: 
17.1.2015 13:00
Päivitetty: 
17.1.2015 13:07
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
    Kuva
    Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini arkistokuvassa.
|

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini antoi lauantaisessa puheessaan vaalilupauksen, jonka mukaan puolue ei aio leikata pienituloisilta mahdollisesti hallitukseen päätyessään.

”Soinin listalla” pienituloisen raja menee noin tuhannessa eurossa.

– Meillä on suomalaisessa yhteiskunnassa noin miljoona ihmistä suurinpiirtein tuhannen euron tuloilla. Siltä porukalta ei voi, ei saa, eikä ole varaa leikata. Kotihoidontuki, omaishoidontuki, pienimmät työttömyyspäivärahat, takuueläke ja pienituloisten perheiden lapsilisät, Soini listaa.

– Nämä ihmisryhmät käyttävät tulonsa kulutukseen ja palveluihin Suomessa sekä ylläpitävät omalta osalta kulutuskysyntää. Heiltä Perussuomalaiset eivät suostu leikkaamaan.

Soini toteaa, että perussuomalaiset on valmis menoleikkauksiin, jotka voisivat kohdistua esimerkiksi kehitysapuun, tuulivoimatukiin, EU-tukipolitiikkaan sekä valtiosihteerien karsimiseen.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Anneli Seppala

En tiedä, miten nää kaikkein "köyhimmät" pärjäävät. Kuitenkin sen tiedän, että eläkeläinen, joka on itse elänyt elämänsä pienellä palkalla ja säästänyt itselleen verojen jälkeen esim. oman asunnon, jätetään kaiken sos.tuen ulkopuolelle.

Tällainen pienellä eläkkeellä sinnittelevä ihminen ei saa mitään yhteiskunnan tukia, jos hänellä on oma koti ja vähän säästöjä pahan päivän varalle. Ihminen, joka on rällännyt kaikki menemään, asunut, ja asuu, vuokralla sitä vastoin saa kaikki mahdolliset avustukset myös siltä eläkeläiseltä, joka aikanaan säästi pienistä tuloistaan esim oman asunnon. Eläkkeestäänkin kun suomalainen joutuu sen veronsa maksamaan.

Mitä enemmän tuhlaat, sitä enemmän yhteiskunta maksaa tuhlaajalle! :(

Soini on yksi rehellisimmistä kansanedustajista. Hän on pitänyt puheensa loppuun asti. Kuinkas on muiden puolueiden johtajien laita? Paskaa puhuvat että nuppi tutisee. Nähtiin hallitusneuvotteluissa kuinka Audin takapenkki kiinnosti jopa vasemmistoliittoa. Ei köyhän asia enää kiinnostanut Arhinmäkeä.