Maanantai 20.5.2019

Viskipuolue: Nyt testataan sääntö-Suomi – ”Haluavatko suomalaiset tätä?”

Luotu: 
23.1.2015 10:39
  • Sääntelyä vastustava yhdistys sai alkunsa niin sanotusta viskigatesta ja muusta alkoholipolitiikan kiristykseen liittyvästä keskustelusta. Arkistokuva.

– Viskipuolue haluaa herättää keskustelua, tarvitsemmeko oikeasti holhousta kaikilla yhteiskunnan aloilla vai pystyisivätkö ihmiset oman järjen käyttöön ja vastuunottoon, kirjoittaa torstaina yhdistysrekisteriin kirjatun Kansallisen Viskipuolueen perustaja Juhani Kähärä Puheenvuoron blogissaan.

Yhdistys on aloittanut kannattajakorttien keräämisen, mutta ei odota saavansa kasaan 5000 korttia rekisteröityäkseen puolueena jo kevään 2015 eduskuntavaaleihin.

Yhdistyksen tiedotteen mukaan se ”ajaa perinteisiä liberaaleja teemoja, kuten työn ja yrittämisen verotuksen keventämistä, ihmisten välistä yhdenvertaisuutta sekä raskaan sääntelyn ja byrokratian alasajoa”. Kähärä kuvaa yhdistystä ja puoluepyrkimystä projektiksi.

– Kansallinen Viskipuolue on projekti, jolla yritetään mitata, haluavatko Suomalaiset elää nykyisenkaltaisessa sääntely-yhteiskunnassa, jossa kaikkien asioiden tekemiseen tarvitaan lupa, hän kirjoittaa.

Keskustelua aiheesta Uuden Suomen blogeissa: 
Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit