Keskiviikko 16.1.2019

Raiskaajista varoittava ketjukirje kiertää taas

Jaa artikkeli:
Luotu: 
13.12.2007 13:16
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva

Internetissä kiertävä ketjukirje varoittaa raiskaajista, jotka ujuttavat naisten juomiin sterilisaatiolääkettä nimeltä Progesterex. Ketjukirje on lähetetty rikoskonstaapeli Tomi Taskilan nimissä.

Helsingin rikospoliisin rikostarkastaja Ville Kivistö kertoo kirjeen olevan niin sanottua roskapostia.

-Se ei ole Tomi Taskilan lähettämä. Poliisi ei koskaan varoita kansalaisia ketjukirjeen muodossa.

Lähestymme aina yleisten tiedotusvälineiden kautta, jos tarvetta ilmenee.

Kivistö kertoo kyseisen ketjukirjeen olleen alunperin englanninkielinen. Se on suomentunut matkan varrella.

-Kirje on pyörinyt netissä 1990-luvulta lähtien ja viimeksi tiedotimme siitä viime keväänä.

Ketjukirjeessä kerrotaan naisesta, joka tainnutettiin lääkkeen avulla ja kaapattiin yökerhosta. Kirjeen mukaan nainen raiskattiin useaan otteeseen ja jätettiin oman onnensa nojaan.

Pelottelu jatkuu kuvauksilla lääkkeen vaikutuksista. Sen kerrotaan steriloivan naisen lopullisesti. Lääke on kirjeen mukaan tarkoitettu isojen eläinten, kuten hevosten, sterilisointiin. Yhdessä yleisemmin tunnetun ”deittiraiskaushuumeen”, Rehypnolin kanssa cocktailiksi sekoitettuna lääkeyhdistelmä on saanut lempinimen ”date rape drug”, väittää kirje.

Sterilisoinnin tarkoitus Progesterexia käyttämällä estää kirjeen mukaan raiskauksen uhrin mahdollisen raskaaksi tulemisen ja näin raiskaajan kiinnijäämisen, kun käytössä ei ole dna:ta.

Kirje väittää lääkkeen olevan suosittu raiskaajien keskuudessa. Sen väitetään olevan helposti saatavilla. Kirjeen lähettäjästä ei ole tietoa.

- Tällaisissa tapauksissa tutkiminen on vaikeaa, mutta periaatteessa, kun on käytetty viranomaisen nimeä laittomasti, kyseessä voisi olla virkavallan anastus -nimikkeellä tehty rikos, kertoo Kivistö.

Progesterex on osoittautunut fiktiolääkkeeksi. Hevosia ei steriloida pillerillä. Tammoille on olemassa vain kiimaa siirtävä lääke. Varsinainen sterilointi tehdään kuitenkin ori-hevoselle kuohitsemalla se.

Juomistaan kannattaa kuitenkin pitää huolta. Rehypnol on oikea lääke. Sitä on käytetty joissain raiskaustapauksissa uhrin tainnuttamiseksi. Rehypnolin katunimi on kirjeessäkin mainittu ”date rape drug”.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Vieras

Tämmöinen kiertää facebookissa..kenenkähän mahtaa tuo "Taskilan" puhelinnumero sitten olla.
Aika idioottimaista peloitella ihmisiä näin ja tällaisella keinolla. Saisiko kirjettä katkaistua mitenkään?? Minä ainakin omalta osaltani yritän.

2. helmikuuta kello 19:11 Vastaa
Helsingin Poliisin ja sairaalan mukaan nainen kidnapattiin yökerhosta ja raiskattiin useasti ja jätettiin sitten oman onnensa nojaan. Nainen ei muista mitä tapahtui, mutta yrittää edelleen paljastaa raiskaajia.
Raiskaushuumeen Rohypnolin lisäksi uhrin verestä löytyi jäämiä Progesterex nimisestä sterilisaatiolääkkeestä. Lääkettä käyttävät nyt raiskaajat juhlien yhteydessä, raiskatakseen ja steriloidakseen uhrinsa.
Progesterex-lääkettä
saa eläinlääkäristä isojen eläimien sterilisaatiota varten. Huhu kertoo että progesterex käytettynä rohypnolin kanssa kutsutaan nimellä "date rape drug".

Sitä laitetaan rohypnolin kera naisen juomaan. Uhri on sitä juotuaan sellaisessa kunnossa että hän ei muista illasta mitään. Progesterex liukenee juomaan nopeasti ja varmistaa sen ettei uhri tule raiskauksen jälkeen raskaaksi. Näin ollen raiskaajan ei tarvitse pelätä, että uhri tulee raskaaksi ja mahdollisista dna-testeistä jälkikäteen. Lääkkeen vaikutus ei ole tilapäinen vaan ikuinen!! Progesterex on kehitetty hevosten sterilisaatioon. Nainen tai naaras, joka saa lääkettä ei tule koskaan saamaan mahdollisuutta tulla raskaaksi! Raiskaaja voi saada ainetta eläinlääkäriltä.

Ainetta on erittäin helppoa saada ja tämä lääke voi olla seuraava suosittu aine yöelämässä. Löytyy jopa internet-sivuja missä neuvotaan miten ainetta käytetään.
Lähetä tämä kaikille tutuillesi - varsinkin naisille!
Ole varovainen kun olet ulkona -älä jätä juomaa vartioimatta vaan pidä drinkkiä silmällä!
Näe sen verran vaivaa että lähetät tämän eteenpäin. Ja miehet; kertokaa asiasta naisille ketkä tunnette!

TOMI TASKILA
vanhempi rikoskonstaapeli
Helsingin kihlakunnan poliisilaitos
Rikososasto, Talous- ja omaisuusrikosyksikkö
Pasilanraitio 13, 11, 00241 Helsinki
Puh: 09 189 5543 GSM: +359 40 570 2894 Fax: 09 189 2863
e-mail: [email protected]