Maanantai 20.5.2019

Poliisi lyttää huhun ”Pussy”-bileistä

Luotu: 
20.12.2009 11:27

Poliisi oikoo Tampereella järjestettävistä teinijuhlista julkisuudessa esiintyneitä väitteitä.

- Netissä on tällaisia keskusteluja. Mitä nyt olen nähnyt, että pimpin poksauttamisbileet ja että ulkomaalaiset vie Suomi-tytöt, tähän malliin. Ei niistä kyllä raiskausilmoituksia ole tullut tietääkseni yhtään, rikoskomisario Ossi Kaario kertoo Uudelle Suomelle.

Aamulehti kertoi lauantaina poliisin olevan huolestunut Tampereella lähes joka viikko järjestettävistä juhlista, joissa alaikäiset juovat viinaa. Perjantaina poliisi tyhjensi tamperelaisen saunatilan, jossa oltiin järjestämässä teinien suurbileitä.

Kaarion mukaan perjantain bileet eivät näyttäisi liittyvän ilmiöön, josta netissä kohistaan. Kaarion mukaan kesän jälkeen on alettu järjestää bileitä, joissa alaikäisille myydään viinaa. Perjantain synttäribileet olivat hänen mukaansa vain "omalle porukalle" järjestetyt kekkerit.

- Kenttäpoliisi oli puhunut yleisellä tasolla, johon tämä yksittäistapaus oli mennyt sekaisin.

Perjantain syntymäpäiväbileiden järjestäjien isä selittää sunnuntain Aamulehdessä, että pippalot ovat pikemminkin "lasten mehuhetki", kuin hyväksikäyttöbileet.

Kaarion mukaan yleiseen teinien bileilmiöön liittyen on ollut rikostutkintaa. Myös perjantain bileet ovat aiheuttaneet toimenpiteitä poliisin taholta, mutta Kaario ei suostu kertomaan enempää kummastakaan asianhaarasta.

Bileitä, joista Tampereen poliisi puhui aiemmin "hyväksikäyttöbileinä", mainostettiin netin IRC-galleriassa Pussy poppin party -nimellä. Nyt bileiden järjestäjä ilmoittaa IRC-galleriassa, että kekkereiden nimi on vaihdettu Rain over Paradiseksi.

Ilmoituksen mukaan järjestäjät ovat jutelleet kohun noustua julkisuuteen tapahtuman nimestä, jonka poliisi pyysi vaihtamaan. Bilekutsun mukaan poliisilla ei ole nimenmuutoksen jälkeen mitään ongelmia tapahtuman kanssa, ja itse asiassa nyt tapahtumalle on hankittu huvilupakin, ja juhlista tehdään entistä isommat.

 

Paikat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

m2600

Uudet bileet jo suunnitteilla: http://irc-galleria.net/community/3263544-rain-over-paradise-party

(huom! pussypoppin pippaloitten nimi on vaihdettu! puhuimme poliisin kanssa ja he sanoivat ettei ole mitään ongelmia kunhan nimi vaihdetaan! joten kaikki on hyvin ja ne pippalot pidetään vielä paremmalla syyllä ja vie isommin kuin aikasemmin!;) takaamme sen) (viime kerralla asia paisui vähän yli joittenkin rasisti vanhempien takia ja nyt kaikki on hoidettu ja poliisin kanssa puhuimme, on huvilupakin ja kaikki)

ovellamme on ihan viralliset vartijat jotka tarkistaa jokaiselta henkkarit ja kuvallinen pitää olla ja tietysti henkilön 15 vuotias!

ain´t nuttin changed ;) exceptt the name and THE SIZE OF THE PARTY!!!!

setarkoS

Onhan myös olemassa turvallisuussunnitelmat, jos kyseessä on sisätilat? Eli mietitty kuinka ihmiset evakuoidaan jos tapahtuu tulipalo, valittu evakuoinnista ja sen aikaisesta turvallisuudesta vastaavat koulutetut henkilöt, tutustuttu etukäteen käytettävien tilojen pohjapiirustuksiin ja tarkistettu hätäpoistumistiet sekä palohälytinten toiminta. ja jos bileiden koko kasvaa, niin kai huomioidaan, että tilat on suunniteltu niin suurelle ihmismäärälle. Ettei käy kuin Venäjällä tulipalon sattuessa, ettei kukaan tiedä mitä tehdä eikä hätäulospääsyä ole eikä alkusammutusvälineitä saati osaamista niiden käyttämiseen...

Tuota ei taideta vaatia poliisille ilmoitusta tehtäessä samalla paperilla, mutta muualla laissa se on kyllä edellytyksenä nykyisin eli ellei halua lakia rikkoa niin sekin kannattaa huomioida. Sama koskee anniskeluoikeutta eli jos tilaisuudessa tarjotaan/myydään alkoholia tai on yhdelläkin "omat mukana" järjestäjien sallimana, olisi oltava anniskelulupa. Sitä tuskin taas saa jos viina-alue ei ole erillinen, vaan samassa tilassa bilettää alle 18-vuotiaitakin (oman kommenttinne mukaan joukossa on 15-18-vuotiaitakin eli kannattaa jättää viinat pois ja limpparia laseihin).

3141592

Kyseessä on tietenkin poliisien itse järjestämät bileet, jolla kerätään rahaa poliisivaltion rakentamiseen. Mutta mielenkiintoista on, pääseekö tarpeeksi maksamalla poksauttamaan Paateroa. Ja jos pääsee, niin haluaako kukaan, vaikka halvalla lähtisikin. Ehkä Paatero voisi myydä myös sellaisia kortteja, joita vilauttamalla säästyy ylinopeussakoilta. Osa tuotoista voitaisiin ohjata poliisien rallitiimeille ja henkilökohtaisiin eläkerahastoihin tai jakaa maan tavan mukaan vaalitukena.

Antihomma

Poliisi ensin verifioi rasistiset huhut tarkistamatta ja nyt sitten pakittelee.

Tampereen poliisissa on takuu varmasti sisulaismielisiä, siksi helposti tämä toistuva rasistinen huhurumba menee siellä läpi tutkimatta. Vuodesta toiseen.

Vieras, mutta ei maalainen

Rasistinen? Teinipimppibileiden omilta nettisivuilta löytyy aikuisen näköisiä maahanmuuttajia, joista yksi on merkitty vetäjäksi. Eiköhän se ole silloin varsin hyvin osoitettu, että maahanmuuttajilla on tekemistä asian kanssa.

Poliisia voisi epäillä pikemminkin antirasistien soluttamaksi kun sekoittaa tarkoituksella yksityiset synttäribileet asiaan ja väittää sitten sillä perusteella ettei ulkomaalaisilla ole mitään tekemistä asian kanssa.

Hegemon

..mennään tämän poliisivaltion nuorassa kuin kiltit lampaat vesikauhuisen lammaskoiran opastamana.

Mutta mistä ihmeestä sinä saat juuri tampereelle rasistisen poliisimaailman, sehän on koko maassa. Onhan toki heissäkin(poliisit;tampere/myös muu suomi) uusnatseja ja ihan vakaumuksellisia erilaisiin järjestöihin kuuluvia ääri-kansallissosialisteja, jopa rikollisiin järjestöihin. Itse asiassa tuttavani tietää muutaman, ja ihmettelen ettei taustoja tarkasteta sen kummemmin. Tosin tämähän on kolmannen käden tietoa, joten en sen enempää voi tietää asian todenperäisyydestä. Ja näin ollen joudun vain spekuloimaan huhupuheita, joita en yritäkään väittää tosiksi.

Mutta itse asiaan, Tampereellahan on poliisikoulu. En usko että rikoksia riittää kokelaiden sun muiden ihmeteltäväksi, joten helpommin tulee rikosilmoituksia myös tällaisista tapauksista. Pitäähän kaavakkeiden täyttöä tositilanteessa harjoitella. Ja rikosilmoituksia seuraa myös media. Ja mikäs myy paremmin kuin hieman muunneltu totuus parilla sanankäänteellä kietaistuna kauniiseen kommandomaskiin.

Jos huomaisin lapseni olevan järjestämässä/menemässä juhliin, joiden nimi on "pussy poppin party" tai vastaavaa, niin uskoisinpa sen jälkeen jälkikasvuni ihmettelevän, miksi hakee ruokansa ja rahansakin muualta. Siinäpä sitten juhlii kyllikseen, kun takamus huutaa palokunnan sävyissä riippakoivu-designilla koristettuna.

Eli 1+1= te _VANHEMMAT_ tässä olette niitä syypäitä ja idiootteja, kun ette seuraa/välitä/yksinkertaisesti tajua mitä jälkikasvunne tekee. Ja kasvatuksella ja omalla käyttäytymisellänne kuulemma voitte antaa esimerkkiäkin? Onhan se helpompi antaa tosin koulun ja poliisin hoitaa kasvatus, kun voidaan sitten itse kantakuppilassa/teepöydässä päivitellä, kuinka pikku-petteri oli taas ihan omituisella päällä. Jälkeenpäin asian spekuloiminen toimii yhtä hyvin kuin kilo sontaa. Leivän päällä.(samaa tavaraa muuten, mitä nykypäivän media tarjoaa..)

Maahanmuuttajiin en ota sen enempää kantaa, kuin että yhtään rehellistä en ole 40-vuoden perusteella tavannut.(Tosin sama pätee suomalaisiin ja poliiseihin ja natseihin)
Taitaa suomalaisiakin jo olla hitusen liikaa, kun joudutaan keskittymään ministerien lautakasoihin ja teinien kotibileisiin. Yleisesti ottaen ihmisiä on liikaa, ja varsinkin idiootteja.

ps.
JA varsinkin jos kaikenmaailman idiootit innostuu tällaisten kommentti-palstojen avulla vielä lisäämään petroolia jo valmiiksi palavaan koneeseen, niin soppa kyllä on kentän laidalla aika lailla valmis jo pelkästä taustatulesta.

J. Mikkola

Mitä sä nyt jatkuvasti mainostat niitä kekkereitäs? Onko hyvä markkinarako juottaa teinejä känniin?

Ja nyt kun bileiden nimi on vaihdettu, niin kaikki on ihan okei...alkuperäinen nimi oli ilmeisesti vitsi, eikä sillä ollut mitään tekemistä teidän kanssanne, vai??

Teillehän sitä tuoretta pitää olla saatavilla, kun muu ei kelpaa. Ihan turha selitellä ja haukkua rasisteiksi, koska toiminta on niin läpinäkyvää. Pussypoppin... voi J*malauta luulitteko, ettei täällä edes englantia osata. Seuraavien kekkereiden nimi voisi olla vaikka hot teenagers over older males ja sitten kun joku englantia osaava "rasisti" kiinittää siihen huomiota niin muuttakaa se esim. teenageFunClubBileiksi.

"Muutimme nimen ja huvilupakin löytyy" xD xD kaikki kunnossa, hyvää päivänjatkoa.

Ahti Heyno

Jotenkin on tullut sellainen olo, että tästä asiasta on tehty kärpäsestä härkänen. Milloin nuoret eivät olisi järjestäneet bileitä? milloin nuoret, siis alaikäiset, eivät olisi kokeilleet tupakan polttoa ja viinan juomista?

Näyttää siltä, että ainakin poliisi on rauhoittunut huomattavasti ja on asettanut tapahtumat oikeisiin raameihin.
Hyvä niin!

Ahti Heyno

mahdat höpistä?

aina tässä vaiheessa suosittelen lukemaan, vaikka ihan kahteen kertaan, mitä on kirjoitettu, ennenkuin vastaat! ja vastauksestasi päätellen tuo vähintään kaksi kertaa lukeminen kannattaa tehdä vastaisuudessa joka kerta.

Stadilainen bilejärjestäjä

Suomessa laki ei ole enää noin 10 vuoteen tuntenut "huvilupaa". Minkäänlaista lupaa ei tarvita sen liiemmin yksityis- kuin julkista tilaisuutta (yleisötilaisuus) tai julkista kokousta (esim. mielenosoitus) varten. Katsokaapa asiaa kokoontumislaista.

Moni poliisi kuitenkin elää jossain 80-luvulla ja jatkuvasti saamme itsekin kuulla kyselyjä "huviluvan" perään. Tätä on suomalainen holhousyhteiskunta. Monelle poliisille lisäksi tulee yllätyksenä, kun kerromme, että mitään lupia ei tarvita.

Laki edellyttää ilmoituksen tekemistä, kun kyse on (julkisesta) yleisötilaisuudesta. Ja aivan kaikissa tilaisuuksissa tätä ilmoitustakaan ei edellytetä.
Voi olla tietysti niinkin, että kekkosloviakian aikaiseen ja Neuvostoliiton tyyliseen valtion holhousmentaliteettiin tottuneet kansalaiset itkevät nyt tiukemman kontrollin perään seuraavaksi. Odottakaapa vain.

Poliisi voi rajoittaa tilaisuuksia tietyin ehdoin, mutta ei aivan miten sattuu. Jotkut poliisit tosin ovat mielellään nähneet vaikka mitä riskejä ja uhkakuvia, joiden varjolla oikeastaan kaikkea on voitu rajoittaa.

Vieras

Huvilupaa ei ole ollut olemassakaan kymmeneen vuoteen. Nykyisin se on kokoontumisilmoitus, jonka tekemättä jättäminen on laitonta. Teinipimppibileiden järjestäjät havahtuivat toimintansa laittomuuteen vasta kohun jälkeen "puhuttuaan poliisin kanssa"? Mahtaisiko olla niin, että poliisi on kolkuttanut oven taakse, eikä toisin päin kuten annetaan ymmärtää..

No, nythän kaikki on hyvin kun bileiden nimi ei ole enää yhtä läpinäkyvä ja poliisikin on antanut siunauksensa pimpinpoksautuksille.

tapio_o_neva

Kyseessä oli yksityis- ei yleisötilaisuus. Poliisi yrittää aina vääntää tilalisuuden julkiseksi tilaisuudeksi, josta on jätetty ilmoitus tekemättä.

Tämä sama koskee niin mopojen kokoontumisajoja kuin kaljakelluntaakin. http://www.kaljakellunta.com/

Suomella on kokoomuslainen kunnallispoliitikko Mikko Paateri poliisijohtajana, kokoomuslainen sisäasiainministeri, kokoomuslaisen poliisijohtajan poika avustajana, kokoomuslainen suojelupoliisin päällikkö.

Näin ollen kansalaisoikeudet murenevat ja koko ajan vedätetään oikeusistuimessa uusien tulkintojen puolesta.

Tom B

Mistä me tiedämme mitä poliisi on TODELLA sanonut? Meillä on vain "journalistien" väite siitä, että poliisi olisi sanonut jotakin.

Taas uusi lehtien keksimä juttu josta yritetään saada suurta tapahtumaa. Muistatteko pedofiili-saatanaoalvojat jotka järjestivät lasten massaraiskauksia ja josta lehdet huusivat hysteerisesti? Lopulta sekin juttu oli pelkkää tuubaa, kysehän oli muutamasta pariskunnasta joissa tyttö oli alaikäinen ja poikakin alle kaksikymppinen.

DFG

Nythän on kyse siitä, että ne poliisin ratsaamat bileet ja ne ex-Pussy Poppin' juhlat ovat kaksi ERI tilaisuutta.

Jälkimmäisen nimi vaihdettiin ja se aiotaan edelleenkin järjestää. Poliisin ratsia liittyi aivan eri tilaisuuteen, Iltasanomat tms. roskalehti vain päätteli että kyse on samasta asiasta ja rääpäisi siitä otsikot.

Eri asia sitten mitä noissa PP/mikä se uusi nimi olikaan -juhlissa tapahtuu, mutta varmaan poliisi niitäkin tapahtumia seuraa.

Vieras

Ihme käsitys oli silläkin isällä jota jossakin haastateltiin kun sanoi hänen 14 ja 17 vuotiaan tytön noita pileitä järjestää ja vain ne pari täysi-ikäistä kaveria auttoi tilan vuokraamisessa.

Lisäksi sanoi että kun siellä on kolme täysi ikäistä miestä vahtimassa ei tule mitään vääriä toimia tehtyä.

Kuitenkin sanoi että alkoholia on vain lasillinen jokaiselle.

Mutta kelle se on kun alaikäisille ei saa antaa ja ne täysi-ikäiset ovat valvojina ei nekään saa ottaa sen takia..

Eli miksi noihin pileisiin yleensä alkoholia tuodaan kun kukaan ei saa nauttia sitä..

Eli oikeastaan poliisin pitääkin kaikki alkoholi kerätä pois jottei joudu luvattomiin suihin..