Lauantai 25.5.2019

Anaaliseksiväite keskustaleiristä – puuttuuko Vanhanen törkyilyyn?

Luotu: 
13.1.2010 16:43
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Keskustan ruotsinkielisten vaikuttajien piirissä kuohuu.

Pääministeri Matti Vanhasen ja muun keskustajohdon on aika puuttua mauttomia syytöksiä ympärilleen heittelevän keskustan ruotsinkielisen piirin puheenjohtajan Peter Albäckin toimintaan, vaativat Albäckin hyökkäysten kohteeksi joutuneet poliitikot.

Uusi Suomi kertoi eilen Limingan kunnanhallituksen puheenjohtajan Helena Tornbergin (kesk.) tehneen rikosilmoituksen Albäckista. Albäck syytti lestadiolaistaustaista Tornbergia Pietarsaaressa paljastuneen pedofiiliskandaalin pimittämisestä.

Tänään Hufvudstadsbladet kertoo Albäckin sanoneen jo poistetussa blogikirjoituksessa sallivansa RKP:n öjalaisen paikallispoliitikon Anders Nybergin jatkavan anaaliseksin harrastamista tämän "uskonveljien" kanssa. Pedersören kunnan sosiaalilautakunnan puheenjohtaja Guy Käckos (r.) puolestaan on saanut niskaansa syytöksen pedofilian sallimisesta alueen lestadiolaisten keskuudessa.

Albäckin mielestä hänen nettikirjoituksiaan luetaan kuin piru raamattua.

- Törkeätä, miten hän [Nyberg] muuntelee asiaa. Minä kysyin, että salliiko hän sen, että alaikäisten anaaliseksiä jatketaan. Sitä ei voi poimia käydystä keskustelusta sellaisenaan pois, Albäck selittää Uudelle Suomelle.

-Ei ole ensimmäinen kerta. Tämä on hänen tyylinsä, kommentoi puolestaan Helena Tornberg Uudelle Suomelle Albäckin anaaliseksikirjoitusta.

Tornbergin mukaan Albäck on "gorillapelaaja", joka tunnetaan uhkailevasta ja häikäilemättömästä tyylistään ruotsinkielisen piirin itsevaltiaana. Itseensä kohdistuneen hyökkäyksen syynä Tornberg pitää henkilökohtaista vihaa, jolle ei ole "järjellistä syytä".

”Hän on mennyt liian pitkälle - jos ei, niin kyllä on sokeita koko keskustapuolueen johto”

Nyberg ja Käckos eivät Hufvudstadsbladetin mukaan toistaiseksi ole tehneet rikosilmoitusta Albäckista, mutta heillä on terveisiä keskustan puheenjohtajalle Matti Vanhaselle: hyväksyykö puolue kunnianloukkaukset ja kansanryhmää vastaan kiihottamisen?

Jos puolueen johto ei puutu asiaan, aikoo Käckos viedä asian poliisille. Helena Tornberg uskoo, että Albäck on nyt tullut tiensä päähän.

-Nyt viimeistään hän on mennyt liian pitkälle - jos ei, niin kyllä on sokeita koko keskustapuolueen johto, hän päivittelee.

Albäck iskee takaisin samalla mitalla. Hän väittää, että Tornberg on toimillaan polttanut sillat keskustassa, ja että tällä menolla hänen täytyy etsiä itselleen paikka RKP:stä.

Tähän mennessä keskustasta ei olekaan tullut julkista tukea Tornbergille. Tornbergin mukaan puoluesihteeri Jarmo Korhonen kritisoi häntä Albäckin kirjoitusten julkistamisesta, ja ruotsinkielisen piirin toiminnanjohtaja Mia Peussa totesi eilen Uudelle Suomelle yhtyvänsä Albäckin näkemyksiin ruotsinkielisistä lestadiolaisista.

-On tämä kyllä niin paksua, etten tiedä missä näin olisi ikinä käynyt. Ihmettelen, miten sellaista voi sanoa niin, että toiminnanjohtaja vielä tukee lausuntoa, Tornberg ihmettelee.

Albäck on ollut aiemminkin julkisuudessa kyseenalaisista syistä. Marraskuussa 2008 kaksi hänen blogiaan suljettiin, koska blogeissa katsottiin Helsingin Sanomien mukaan olevan "yksityishenkilöitä koskevia lain vastaisia lausuntoja".

Maanantaina Albäck esiintyi ylen A-Studiossa "kuninkaantekijänä", esittäen yksi kerrallaan mielipiteensä keskustan puheenjohtajaehdokkaista.

-Miksiköhän Albäck lähetettiin asiantuntijaksi ohjelmaan? ihmettelee Tornberg valintaa.

Jaa artikkeli:

Kommentit

tapio_o_neva

Koska Svenska folkpartiet tekee Vasemmistoliiton ja SDP:n kanssa välikysymyksen? En usko, että itsekin sukupuolisissa asioissa julkisuudessa profiloituneesta Suomen Keskutan puheenjohtajasta on arvojohtajaksi ruotsalaisten jäsentenväliseen.

Pietarsaaren kaupunki ja Pedersöre, jota on kutsuttu myös Pietarsaaren maalaiskunnaksi tuntuu olevan outo pahuuden keskittymä.

Muistelen, että yksi mielenosoittaja todisti käräjäoikeuden pihalla, että Pietarsaaressa jokainen bensiiniasema myy salakaupalla maahantuotua nuuskaa.

Varmaan kiistalle on asetettava valtioneuvoston selvitysmies. Arvojohtajiksi tähän projektiin sopiviat mielestäni Ilkka Kanerva (työväenpuolue kok) tai Ilkka Kantola (sd).

tapio_o_neva

No Suomessa piispat ja myös muka tasavallan presidentti ja pääministeri ovat arvojohtajia, joilla tulee olla mielipide jokaisen yksilön kaikkeen elämään ainakin iltapäivälehtien mielestä. Kansalla on oikeus tietää, kenen kanssa Ilkka Kanerva punkkaa ja kansalla on oikeus tietää, onko anaali oikein vai väärin. Kyse on oikean erottamisesta väärästä.

Tähän mennessä tiedämme, että edullisen ja pitkän hiilihydraatin peruna, uuniperuna, jossa on tärkkelystä paljon, on oikein. Tiedämme myös, että Kioton sopimuksesta huolimatta porekylvyt ja saunominen on oikein, vaikka suomalaisen hiilidioksidijalanjälki on nelinkertainen maailman keskiarvoon verrattuna, mikä johtuu pohjoisesta haja-asutuksesta pimeässä ja kylmässä, paperiteollisuudesta ja saunomisesta.

Se, onko anaali oikein vai väärin, aiheuttanee Suomen Keskustan jakautumisen anaali- ja vaginaaliryhmittymiin, jotka ratkaisevat Suomen Keskustan puheenjohtajuuden Lahdessa 2010.

Uskoisin, että heterotraditionalistit pitisivät anaalia bakteerisena, kansanterveydelle vaarallisena tai jopa iljettävänöä ja vastenmielisenä, kun taas keskustaliberaalit ryhmittyisivät puolustamaan analistien ihmisoikeuksia länsimaisten perinteiden mukaisesti.

Uskon, että asia selviää pohtimalla sitä, miten Kekkonen olisi toiminut tai toimi.

Minusta kaikkein vastuullisten kansalaisten pitäisi rohkaista pääministeriä tulemaan esiin kaapistaan ja sanomaan selvästi, että anaali ei ole WHO:n tai Euroopan direktiivien mukaista ja että se on sosiaali- ja terveysministeriön kuin myös THL:n mukaan "kakkainen juttu".

Tämä kansalaisrohkeuden moraalinen osoitus voi olla kuitenkin väistyvälle keskustaliberaalille aivan liikaa.

Kun kuonaa on mennyt tuulettimeen, tarvitaan rohkeita ja päättäväisiä toimenpiteitä silläkin uhalla että analistit haastavat oikeuteen.

Minusta Uusi Suomi voisi järjestää on-line -gallupin siitä, onko anaali rikos ihmiskuntaa vastaan ja epidemian lähde vai jokaisen luovuttamaton ihmisoikeus.

Kyse on siitä, ohjataanko ihmiskuntaa päin v:a vai jatkaako se vääjäämättä kulkuaan päin p:ä.

Tähän pitäisi juokaisella arvojohtajalla olla selkeä perusteltu mielipide. Ehdotan piispainkokouksen ja valtioneuvoston yhteiskokousta ja esiintymistä asiasta.

"Sarkasmi Intenetissä epäonnistuu."

- Linus Thorvalds -

tapio_o_neva

Politologian kannalta on selvää, että Siikala poikamiehenä asettuisi todennäköisesti vaginalistien puolelle, mutta aitosvekomania ja ilmeisesti perhesuhteet samoin kuin tarve Kimmo Sasin tapaan hankkia sosiaalista hyväksyntää Svenska folkpartietin piirissä saanevat tasapaino-Pekan valitsemaan Sfp:n ja analistien puolen.

En muuten usko, että Suomen Keskustan puoluekokous koskaan vahvistaisi analistisia tendenssejä suositeltavaksi, kun taas Sfp viekastelisi ja suosisini niitä puoluettomaksi julistautumalla.

tapio_o_neva

Tässä se ongelma onkin. Maalaisliittolainen ja keskustalainen voi sanoa selvästi, mikä on oikein tai väärin, mutta liberaali, jonka on poliittisen uskottavuutensa vuoksi ymmärrettävä lähes kaikkea, ei voi tällaisiin kannanottoihin ryhtyä, koska hän leimautuisi Uudellamaalla konservatiiviksi, joka aiheuttaisi kannatustappiota. Analistien määrä nimittäin Helsingin ja Uudenmaan vaalipiireissä, joissa eduskuntavaalien kuninkuus ja paalupaikka hallitusneuvotteluihin ratkaistaan, monien liikkuen äänestäjien vuoksi aiheuttaisi sen, että SDP tulisi toiseksi suurimmaksi puolueeksi, Keskusta ajautuisi oppositioon ja analistit Jyrki Kataisen johdolla muodostisivat sinipunahallituksen, jolloin maan asia ajautuisivat yhtä paljon päin ... kuin 1990-1991.

Kokoomus on yhä enenevässä määrin edustamassa uusia suuntauksia, SDP ja Vihreä liitto ovat täysin uuden suuntauksen vallassa.

Aleksanteri_A

Outoja puheita ne olivat. Minä kiinnitin huomiota tuohon Paulaan liittyvään "polvella istumiseen", joka oli hävytöntä puhetta. Kimmon ja Mikan haukkuminen puoluesihteerikisan takia oli taas suoranaisen typerää.

Tämä öyhääminen tuntuu muutenkin yleistyneen korhoslaisten keskuudessa, Suomenmaan palstoillakin tätä näkyi paljonkin kun vaalirahoituskohu oli kuumimmillaan, haukuttiin jokainen puhuja henkilökohtaisuuksineen lyttyyn.

Tällainen touhu ei ole lainkaan hyvästä puolueen sisäiselle keskustelulle tai julkikuvalle.

tapio_o_neva

Jotenkin ihmettelen sitä, miten Svenska folkpartiet ja rauhansanalaiset kääntävät Peter Albäckin Jarmo Korhosen syyksi.

Olettaako Rauhan Sana, että puoluesihteeri Jarmo Korhonen järjestäisi Peter Albäckille hoitokokouksen?

Kumpi on pahempaa? Se. että Helena Tornbergiä epäillään pedofilian suosimisesta vai se, että Peter Albäckiä epäillään Jarmo Korhosen suosikiksi?

tapio_o_neva

Albäckin sanomisia on vääristelty. Hän on ihmeparannuksen kokenut ruotsalainen, jota kannattaa kunnioittaa terveen suomalaisen elämäntavan kannattajana.

Kyse on vain siitä, ettei kilpaillussa Vaasan vaalipiirissä Suomen Sosialidemokraattinen Puolue ja Svenska folkpartiet ole valmis myöntämään olevansa myös pahuuden asialla.

Minusta Perussuomalaisten pitäisi myöntää Terveen ajattelun mitali Peter Albäckille.

Uskon, ettei Albäck hyväksy Svenska folkpartietin outoa tapaa palvoa rasisti Axel Freudenthalia.

moro

Ehkä pääministerin pitäisi mennä katsomaan "aukkoja katsellen," kuinka seksiä oikein harrastetaan kepun järjestökentällä.
Rasinkangas voisi tyypilliseen tapaansa kommentoida taas, kuinka Matti Vanhanen omaan, vankkaan kokemukseensa perustuen tekee ensiarvoisen tärkeää työtä puolueen vaalivoiton eteen tulevissa eduskuntavaaleissa.

Asko Niskala

Kertomus vetää vertoja saman nimiselle vanhalle suomalaiselle elokuvalle, johon on mahdutettu pienen piirin kaikki kauheudet. Minusta asia pitäisi antaa ilman muuta poliisin tutkittavaksi, oli tulos sitten mikä tahansa. Muuten ilmapiiri ei puhdistu. Voihan Anus Mundi!

tapio_o_neva

Analisteilla on sairas ja vääristynyt maailmankuva. Heidät pitäisi ohjata ohi jonojen hoitoon. Valtio voisi myöntää lisäbudjetin kunnille analismitsunamin vaurioiden korjaamiseen.

Myös biologian ja ruuansulatuksen opetusta tulee tehostaa biologian ja terveysopin tunneilla.

tapio_o_neva

Kyseessä on Svenska folkpartietin synkkien piirteiden perusselvittäminen, yksi rakennemuutoksen vuoksi kriisiytyneen Keski-Pohjanmaan riidoista (Kaustisen kansanmusiikki, Keski-Pohjanmaan irtautuminen Vaasan te-keskuksesta ja Ouluun liittyminen) jne.

Keski-Pohjanmaa ansaitsisi antropologista tutkimusta lisää vähäisten resurssien ja suuren mielikuvituksen ja hengenrikkauden maakuntana. Tosin maakuntahallinnollisesti Pietarsaari kuuluu Österbotteniin, ei Keski-Pohjanmaahan, mutta samankaltaista aluetta.

tuulakiilamo

Nyt kuitenkin vaikuttaa jo siltä, että muuan kirjoittaja revittää tästä kaiken irti.

Törkyä koko tarina ja sinänsä aivan puistattava.
Yhtä etovaa on asian käsittely.

Hekumointi tällä surullisella tarinalla on häpeämätöntä.
Uusi Suomi alkaa olla skandaalilehtiäkin karmeampaa luettavaa.

Vielä varmuudeksi: itse tapahtumaketju on järisyttävä.
Asianosaiset saakoot rangaistukset tai sanktiot, mutta sitten loppu. Ei enää korppikotkia haaskoille.

tapio_o_neva

Kyse on eduskuntavaaleista 2011 Vaasan vaalipiirissä ja Oulun vaalipiirissä. Peter Albäck halunnee varmistaa mahdollisuuksia, vaikka Keskustalle tulee lunta tupaan ja Kokoomus vahvistuu 2011.

Ainoa keino saada minimoitua Keskustan tappiot on tietenkin tehdä pesänselvitys Ruotsalaisen kansanpuolueen kanssa.

Lestadiolaisuus on mainio asia, jolla Ruotsalaisen kansanpuolueen ongelmaan voidaan pureutua.

Ongelmana on se, että Rauhan Sana-seurakunnan piirissä Oulun vaalipiirissä toimivan Limingan kunnanhallituksen puheenjohtajana toimivan Helena Tornbergin poliittinen tulevaisuus voi vaarantua. Hänellä ei ole mahdollisuuksia vaikenemalla selvitä eduskuntavaaleihin eikä puhumalla säilyttää asemaansa kunnallispolitiikassa, koska en usko, että kukaan lestadiolainen antaisi Rauhan Sana-liikkeessä anteeksi, jos hän ryhtyisi pyytelemään keskustalaiselta Peter Albäckilta anteeksi pietarsaarelaisen Rauhan Sana-seurakunnan ilmapiiiriä.

Seuraava niskalenkki Sfp:stä on se, että Astrid Thors pannaan pyytämään anteeksi sitä, että Svenska folkpartiet edelleen palvoo rasisti Axel Freudenthalia, Svenska folkpartietin perustajaisää.

Suomalaisuuden liitto tekisi hyvin, jos se tilaisi Kurt Westergaardilta pilakuvan turbaanipäisestä Freudenthalista, jolloin osasta svekomaaneja saataisiin puristetuksi irti tyypilliset islamilaiset primitiivireaktiot "kunnon ihmisten" kauhisteltaviksi.

tuulakiilamo

mutta onhan totuus saatava esiin, jotta syylliset paljastuvat ja riekkuminen loppuu. Parasta mennäkin ihan perustietoihin. Nytkän asiassa hääräilee ties kuinka monta besserwisseriä. Tällä rikoksella mässäily ei kerta kaikkiaan ole moraalisesti oikein.

tapio_o_neva

Tilanne on se, että ellei lestadiolainen ole oikeassa seurakunnassa, hän joutuu uskostaan ja armosta huolimatta kadotukseen. Periaate on sama kuin katolisessa kirkossa ja kommunistisessa internationaalissa: oikean seurakunnan ulkopuolella ei ole pelastusta.

Jos siis uhrien vanhemmat eivät kadu sitä, että eivät ilmianteneet isoisää, pitäisi tietenkin kurinpitomenettelynä erottaa pietarsaarelaisesta Rauhan Sana-seurakunnasta.

Jos heidät erotettaisiin, he eivät joutuisi pelkästään hakeutumaan toiseen seurakuntaan tai jäämään yksin, vaan he joutuisivat helvettiin.

Kun kerran syyllistävää hoitokokousta ei järjestetä ja painosteta, on tuloksena tietenkin pattitilanne, jossa koko Rauhan sana-liike suojelee Pietarsaaren seurakuntaa Helena Tornberg toisesta hiippakunnasta, toisesta vaalipiiristä jne. käsin.

Kyse ei ole siinä, etteikö lestadiolainen teokratia toimisi, vaan siitä, että Rauhan sana on liberalisoitunut ja tullut liian postmoderniksi käyttääkseen kovaa lakia ja erottamalla, mikäli katumuksia ei ala tulemaan.

tapio_o_neva

Pedersören historialliset heterot ovat loukkaantuneita, kun eivät tiedä, että 2000-luvulla on vanhanaikaista olla hetero. Pitää olla vähintään bi. Tästä vanhakantaisesta asenteesta johtuu, että loukkaannutaan kun Albäck paljastaa kaikki analistit blogissaan.

Kuulin kerran, että joku kokoaa hakuteosta "Suomen juopot värikuvissa". Ideaa voisi laajentaa myös muuhunkin.

Nasse-täti

Peter Albäck on todellinen mallikepulainen. Kepun perinteisiin kuuluu kova loanheitto sekä omien että muiden päälle. Kepussahan on jopa erikseen tämä likaisten temppujen osasto, jonka johdossa nykyinen puoluesihteeri Jarmo Korhonen on pitkään toiminut.

Peter Albäck palkitaan vielä Kepun perinteiden mukaisesti ministeripostilla.

tapio_o_neva

On selvää, että eduskunnan tissimiehet paljastavat melko helposti itsensä, mutta analistit vielä purjehtivat sammutetuin lyhdyin.

Jotenkin epäilen toimittajien, lääkäreiden, juristien, opettajien, tissimiesten ja analistien yliedustusta eduskunnassa, mikä pitäisi purkaa.

Kansanedustajilta voitaisiin vaalirahoitusilmoituksissa vaatia esittämään todelliset vaikuttimensa yhteiskuntaelämään osallistumiselle.

Vieras

hirveän huonoa mainetta. Toki ongelmat tulisi poistaa, mutta kaikkea ei osata joka paikassa. Eivätkä tieto ja ratkaisut, oikeat ihmiset ja ratkaisu keinot aina löydä tarvitsijaansa, vaikka näin kyllä tulisi tehdä.

Eikä kiistelyn sijaan, voitaisi koettaa miettiä niitä ratkaisuja? Vaikka rikkaista kunnista saatavien suurempien veromäärien tasoittamista köyhemmille kunnille, jota kautta myös osaaminen ja ratkaisut leviävät laajemmalle. Valtion virkamiehet laskutöihin.

Tällaisia terkkuja sinne päin (jos tätä kautta viesti menee eteenpäin).

Vieras

Eikös ole jännää vai sanottaisiinko että konstigt, kun tietyt asiat aina liittyvät toisiinsa:

- sairaan uskonlahkon insesti- ja pedofiliajutut
- ylettömän julma elinkeino (turkistarhaus)
- etuoikeudet koulutuspaikoissa
- koko muun maan vaatiminen alistumaan omien etujen edistämiseen (pakkoruotsi)
- kaikkinainen totuuden vääristely ("Suomi on kaksikielinen", "Kaksikielisyys on rikkaus", "Ei meidän lahkossa kukaan pane kenenkään lapsia", "Ei meidän baptistipastori tappanut ketään Ruandassa" jne.)
- Suomen ja suomenkielisen Suomen erityinen tuhoaminen: "Suomi kuuluu kaikille", eli tulkoon tänne kaikki maailman rullahuulet heti, mutta ei meidän pieniin kouluihin vaan suomenkielisten...

Muuten olen sitä mieltä, että Albäck on tupla-edunsaaja: ruotsinkielinen kepulainen / maalainen. Ensin nyhtää rusinat pullasta, kun kuuluu hemmoteltuun kielivähemmistöön, ja sitten vielä rusinat toistenkin pullista, kun saa tukea maanviljelijänä.

Onko ketään, joka kuppaisi muita enempi kuin Albäck?

Ai niin, on, heti jos löydätte ruotsinkielisen maahanmuuttaja-maanviljelijän. Siinä on sitten kolminkertainen edunsaaja.

blogisti seppo Hildén

Sun pitäisi useimmin kirjoittaa myös keveistä aiheista, eikä niin politiikasta, vaikka sitäkin sun hyvien tietojen kautta on hauska seurata.

Pohdiskelusi analisteista ja vaginalisteista osoitti, että lahjoja löytyy.

tapio_o_neva

Kuitenkin inhoan Uuden Suomen pornouutisia ja sitä, että anatomia politisoidaan.

Uuden Suomen pornouutiset eivät ole pyyteettömiä asianharrastajien neutraaliuutisia, vaan ne ovat arvoton tapa saada läpeensä tyytymättömiä, kyllästyneitä (*bored*) naisia lukemaan lehteä, koska heille kaikenlainen järkevä yhteiskunnan käsittely on liian asiapitoista. Pitää olla elämyksiä.

Juuri siksi, kun hyväksytään se, että ei voida pakottaa ihmisiä ottamaan selvää asioista, vaan lahjotaan heitä elämyksillä tai he kaikkoavat ja käyttävät vapaa-aikansa vielä turhempaan kuin politiikkaan, aiheuttaa koko kulttuurin tappion, josta vihreät ja feministit ponnistavat johtamaan kunnon miehiä ja naisia.

Aarno Laitinen on yksi tämän kulttuurin rappioaukon hyväksi käyttäjä, joka rahastaa näennäisestä lesbofeminismivihreysvegaaniuseurososialidemokratianatotendenssin nvastustamisesta.

Sen sijaan patriarkaatin aitoedustajat, kuten Tony Halme, sen sijaan ovat Alma Median, Sanoman, Yleisradion ja Yhtyneiden Kuvalehtien mafioiden suojeluksen ulkopuolella vapaata riistaa siilitukkaisille gooteille ja ruohonpurijoille.

Tarkkailkaa isoäitiänne ja äitiänne: lukevatko he Sinä-Minä -lehteä, Reginaa tai Me Naiset -lehteä vai Kotiliettä?

Suositelkaa naisillenne vaikka Martta-liittoa ennemmin kuin postmoderneja suuntauksia: saisitte edes kunnon ruokaa kotona syötäväksi. Toisaalta tosimies, jolla on kaksi tervettä kättä, Black & Decker ja peruskoulun seitsemännen luokan kotitalouden oppikirja, ei kyllä kaipaa.

INHOAN FEMINISTISTÄ TENDENSSIÄ SEKSISTISTÄÄ POLITIIKKA, MINKÄ VUOKSI ON STRATEGISESTI VÄÄRÄ RATKAISU HYVÄKSYÄ LUOKKATAISTELUASETELMA JA LUOPUA YKSILÖIDEN TASA-ARVON JA IHMISOIKEUKSIEN EDISTÄMISESTÄ. KOKO HOMPPÄUUTISSTRATEGIA ON VALITTU SIKSI, ETTÄ VOITAISIIN FEUERBACHIN MATERIALISMIA JA HEGELIN IDEALISMIA SEKÄ MARXIN SYNTEESIÄ KÄYTTÄÄ PERUSTELUNA FEMINISMILLE.

Koska feminismin mekanismi on marksilainen, on tietenkin selvää, että juuri marksilaiset naiset hallitsevat sen parhaiten.

Trotskilaisia onnettomampia epärealisteja ovat homomiehet, jotka luulevat, että lesbofeministisessä yhteiskunnassa tarvitaan homomiehiä johonkin. Ei ole olemassa mitään jatkuvaa homovallankumousta maailmanlaajuisesti eikä kansainvälistä solidaarisuutta, vaan on olemassa feminististalinistien vallankaappaus. No miksi? No siksi, että oma suu ja oma taisteluporukka on aina lähempänä pussin suuta kuin kaukaiset toverit.

Loppupelissä stalinistit voittavat aina anarkosyndikalistit ja trotskilaiset aitointernationalistit. Lukekaa Espanjan sisällissota huolellisesti. Siihen on oikeastaan kirjoitettu kaikki, mitä ihmisen tulee tietää aatteellisuudesta, sotatekniikan kehityksestä ja kansainvälisistä rauhanpyrkimyksistä sekä lojaalisuudesta.

Toteaisin tässä, että rappion hidastamiseksi suurteollisuuden rahoittamat liisajaakonsaaret ja miksi ei Eija-Riitta Korholakin ovat hyödyllisiä siksi, että voitaisiin edes hieman valvoa sitä, millaisia mielettömyyden voimia Euroopan parlamentissa kytee.

Uudessa Suomessa en olisi niinkään huolestunut Jussi Saramosta, joka on aivan oikealla asialla oleva paatunut poliitikko: SDP:lle pitää näyttää närhen munat. Saramon feminismi on tietenkin kylmää laskelmointia, jolla harhautetaan naisia äänestämään tovereita.

Sen sijaan Jukka Väisäsestä olen huolissani, koska hän aivna bona fidenä uskoo, ettei feminismi ole uhka yksilöllisille ihmisarvoille ja tasa-arvolle, vaan että se on jonkinlainen väkipyörä, jolla tasa-arvoistumista voidaan vauhdittaa.

Väisäselle suosittelisin opintoja marksilaisuudesta ja samalla kansainvälisten huippufeministien kirjoituksia sukupuoleen perustuvasta luokkataistelusta.

tapio_o_neva

Kuningassarja

1. Erkki Tuomioja: Zavidovon vuotaja Kekkosen käskystä tämän arvovallan lujittamiseksi, operaatio Anneli Jäätteenmäen mastermind

2. Lasse Lehtinen: operaatio Ahtisaari

3. Heidi Hautala: bensiiidirektiivi

4. Johan Bäckman: antifasistinen komitea ja ihmisoikeuksien taitava käyttö => vastustaja häviää, koska Euroopan unionin edustaa voittajavaltojen Neuvostoliiton, Yhdysvaltain, Englannin ja myös Ranskan hegemoniaa

5. Veikko Saksi: taitava lainkäyttö sekä taitava virkamiehistön ja asiantuntemuksen verkostomainen käyttö

Kilpasarja

1. Kimmo Sasi: valtiosäännön muuttaminen ja manipulointi jatkuvin tulkinnoin

2. Johanna Korhonen: siedätyshoito

3. Peter Albäck: vastustajan yllyttäminen ylimitoitettuihin toimenpiteisiin, profiloituminen vaalimainoksetta uutisten avulla

4. Susan Kuronen & Matti Vanhanen

Kuntosarja

1. Kaj Pöntinen

2. Tarja Halonen

----------------------------------------------------------

Monet pitävät GreenPeacea ja Matti Wuorta jotenkin hyvinä esimerkkeinä. Kyllö kuitenkin Suomessakin on monta ammattilaista vaikuttamaan iskuryhmänä mielipiteeseen muka lain ja muka yleisten periaatteiden mukaan.

Get Alife

että totuus hukkuu vääristelyyn ja asiasta sivuunvedätyksen yrityksissä ja vastayrityksissä - lopuksi voi todeta että vikaa ja sairautta on muuallakin kuin vain tuossa edesmenneessä maallikkosaarnaajassa...

Surullista paskanjauhantaa. Moni voisi käyttää älyään toisinkin, vähän parempaan tarkoitukseen kuin aiheuttamaan hyväksikäytön uhreille lisää ahdistusta. Ja sitähän näistä tulee kun kaikki päätyy kananaivoiseen spämmäykseen.

Sulo Hytonen

Mikäli nämä jutut pitävät paikkansa, niin tilastojen mukaan anaaliseksi on terveellistä- sen harrastajat ovat tyytyväisempiä elämäänsä, elävät pidempään. ovat keskimääräistä paremmin toimeentulevia jne.
Sitten omantunnon kysymys, onko suomessa yhtään puoluetta, jonka kannattajissa ja aktiiveissa ei olisi tämän hyvinvointia lisäävän tavan harrastajia.

tapio_o_neva

Ja vaikka analismi olisikin vahingollista, löytyy aina jostain joku projektitutkija, jonka on työllistettävä itsensä jatkossakin, joka todistaa, että analismi ja nuuska sekä hashis on jopa vähemmän haitallista kuin kirkossa käynti, tupakka tai Koskenkorva tai HK:n Bleau ja Aura-sinappi.

tuulakiilamo

Sopimatonta kieltä ja törkeää tyyliä ( ehkä ns. huumoriin viitaten) tässä rivissä on käytetty. En tajua, mitä US:n sensorit ajattelevat.

Huumoria? Tuskin.
Kyseenalaistamista? Minkä?
Vapaamielisyyttä? Insestin perusteella?

Tämäkö on omistajan ja päätoimittajan agendalla tavoitteena?

Toisaalla älyköille avataan tietä: Masso, Tervo jne.

Kummallinen ristiriita.

tapio_o_neva

Ei Keskustapuolue ole mitään törkyilyä aloittanut, vaan kyse on rannikkoruotsalaisten tai pikemminkin rannikkoruotsalaisen ja sisämaan kurkunviljelijän välisestä jäsentenvälisestä.

Suomen Keskusta rp eli Suomen Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen, joka vastan Suomen Keskusta rp:n kentästä, nimenomaan pyrkii konfliktin rajoittamiseen eli siihen, että jättäytyy keskipohjalaisessa ja ruotsinkielistä rannikkoruotsalaista modernisaation tuskaa käsittelevässä asiassa nimenomaan puolueettomaksi.

Helena Tornberg vaatii, että Jarmo Korhonen paheksuisi Peter Albäckiä siksi, että tämä sattuu olemaan juridisesti itsenäisen Keskustan ruotsinkielisen piirin puheenjohtaja ja yksi sen kantavia perustavia voimia.

Albäck haluaa, että ruotsinsuomalaiset ryhtyisivät ajattelemaan länsimaiseen tapaan avoimesti ja luopuisivat Svenska folkpartietin salaisesta vallankäytöstä. Keski-Pohjanmaalla Vaasan vaikutuksesta Sfp:n kanssa on liitossa myös SDP, minkä vuoksi Jutta Urpilainen ei koskaan puutu mihinkään keskipohjalaisuuden pimeään puoleen, mikä johtuisi Vaasassa istuvasta hallinnosta.

Kun kerran länsimaistuminen ja suomalaistuminen tuottaa teoreettisen uhan Sfp:n asemalla eduskunnassa, on tietenkin kätevää, että Sfp yrittää pönkittää asemaansa Suomen Keskustan sisällä.

Jokainen ymmärtää, että Euroopan unionin sisämarkkina rahan vallalla pakottaa Keski-Pohjanmaan ruotsalaisia ja lestadiolaisia myöden avoimmuuteen ja mitä pikemmin tämä prosessi aloitetaan, sen parempi.

Liberalismi parhaimmillaan ja julmimmillaan on raakaa kiinni jääneitä kohtaan, kun muut huijarit jatkavat kuin ennenkin.

Tässä tapauksessa on onnetonta, että koko vanhoillislestadiolaisen liikkeen valtavirtakin on joutunut epäilyksen alaiseksi, vaikka kyseessä on siitä erkaantunut lähetysyhdistys Rauhan Sanan yksi pietarsaarelainen seurakunta.

Suomalainen luulee, että Rauhan Sanan yksi oululainen keskustoimisto kykenisi "panemaan kuriin" seurakunnat. Eivät lestadiolaiset toimi näin ja julkisen maineen kautta, vaan ne ovat pieniä oikean uskon taistelujärjestöjä, jotka työrauhan maallisilta saadakseen mieluummin karttavat julkisuutta, koska niitä ei kuitenkaan ymmärrettäisi oikein.

On vain niin, että Jumalan armosta Helena Tornberg Pohjois-Pohjanmaalla Rauhan Sanassa toimivana on valittu neutraloimaan Peter Albäck, kun kerran hyökkäykseen ei uskalleta käydä siellä, missä asiakin on eli Pietarsaaressa, Kruunupyyssä ja Kokkolassa, Vaasan tiukan vaalipiirin keskipohjalaisessa pohjoisosassa.

Svenska folkpartietilla on Vaasan vaalipiirissä 16:sta kansanedustajasta neljä.

Jos Albäck onnistuu herättämään omattunnot, voi 2011 eduskuntavaaleissa entisen ministerin Ulla-Maj Wideroosin (r) entinen avustaja, pietarsaarelainen kansanedustaja Anna-Maja Henriksson (r) pudota eduskunnasta RKP:n äänimäärän pudotessa hieman. Peter Albäckin äänisaalilla ei vielä 2011:nkään noustane eduskuntaan, joten hänellä ei ole henkilökohtaisia motiiveja.

Se, että kaikista Rauhan Sanan kannattajista juuri Limingan kunnanhallituksen puheenjohtaja Helena Tornbergille siunautui mahdollisuus Oulun vaalipiiristä ryhtyä puhumaan Albäckiä vastaan, johtunee tietenkin siitä, että Oulun piispa Samuel Salmi on Rauhan Sanan kannattaja.

Eli toisin sanoen kun Rauhan Sanan Pietarsaaren seurakunta joutuisi tai olisi joutunut tunnustamaan toimitun väärin, Österbotten Tidningenin liberaalien julkistettua asian, pitäisi periaatteessa Rauhan Sanan Oulun toimiston sanoutua irti, mikäli Pietarsaaren seurakunta ei nöytyisi.

Käytännössä siis hyväksikäytettyjen lasten vanhempien tulisi joutua erotetuksi Pietarsaaren seurakunnasta tai - jos tämä ei tapahtu - niin Pietarsaaren seurakunta pitäisi erottaa Rauhan Sana-liikkeestä.

Vanhemmat tulisivat kuolemaan tuomituiksi tultuaan erotetuksi oikeasta seurakunnasta tai ehkä koko Pietarsaaren seurakunta tulisi kuolemaan tuomituksi jouduttuaan eroon liikkeestä vääränä seurakuntana, jonka kautta ihmisellä ei ole pelastusta.

On tietenkin ymmärrettävää se, että kun kerran kysymys on lestadiolaisesta seurakuntakäsityksen mukaisesti siitä, että saa olla oikean seurakunnan jäsenenä ja mahdollisuuden pelastua ja siitä, että leimautuu väärän seurakunnan jäseneksi ja menettää omasta uskostaan ja Jumalan armosta huolimatta mahdollisuuden pelastumiseen, on asiallisesti ottaen kysymys kuolemantuomion langettamisesta.

Se, ettei Rauhan Sana langeta kuolemantuomiota erottamalla hairahtuneita, jotka eivät aktiivisesti kadu, tarkoittaa tietenkin sitä, ettei uskonnollinen etiikka enää toimi, vaan että paholainen on päässyt liberalisoimaan helvetin tuomion uhan.

Mielenkiintoista on se, miten Helena Tornberg tähän kytkeytyy. Onko hänellä Kokkolan seudulla asuneena jotain sympatioita Svenska folkpartietiin? Miksi Tornberg "itsekin keskustalaisena" yrittää estää Folktingetin puheenjohtajan ja Pietarsaaren kaupunginvaltuuston puheenjohtajan, pankkilakimies Anna-Maja Henrikssonin pudottamista eduskunnasta 2011? Onko ainoa syy Suomen Keskustaan liittymiselle se, ettei Limingassa RKP:n edustaja voisi päästä kunnanvaltuustoon, saati kunnanhallituksen puheenjohtajaksi?

Ellei kyse ole siitä, että Tornberg on piilosvenskafolkpartisti tai kyse ole Rauhan Sanan tyttöjen keskeisestä taustat hävittävästä sisarusavusta, voi kyse olla siitä, että Rauhan Sanaan kuuluva tai kuulunut Oulun hiippakunnan piispa Samuel Salmi on järjestänyt ammattiampua.

Esitutkintapyyntöhän tehtiin YHDEKSÄN PÄIVÄN jälken siitä, kun Albäck oli kirjoituksensa Tornbergin sivuille jättänyt.

Minusta Uuden Suomen kannattaisi haastatella Anna-Maja Henrikssonia hänen suunnitelmistaan 2011 eduskuntavaalien varalta ja piispa Samuel Salmea asiantuntijana Rauhan Sanaan liittyvissä kysymyksissä.

Linkkejä:

Anna-Maja Henriksson, Svenska folkpartietin neljäs kansanedustaja Vaasan vaalipiirissä
http://fi.wikipedia.org/wiki/Anna-Maja_Henriksson

Rauhansanalaisuus perustuu pikkuesikoisuuteen eli seurakunnan riippumattomuuteen liikkeestään.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Rauhansanalaisuus

vanha ei lestadiolainen

Heips!
Ihan vaan kommentti vanhalestadiolaisista!
Onhan se porukka omaa itteeään varsinkin Pohjanmaalla.
Tietoa ja kerrottavaakin on!
Businessnesmiehiä kaikki tyynni. Hyviä puhujia ja kiihoittajia(pahaa vastaan?)
Ystäväni,kauppias( entinen), sen kertoi aikoinaan.
Jos varkaudesta kiinni jää ja sen yrittäjä paljastaa, koko "yhdyskunta" on varmaan vastassa...boikotoimassa yritystäsi.
Tee nyt sitten oikeaa kauppaa, varsinkin, jos vastassa on koko alueen RAHAKAS LUOJAAN luottava ,rehellinen??? ja SUOMAlaisuuteen perustuva yhteisö!
Itsellänikin on kokemuksia, varsinkin tietynlaisista rakentamiseen, remontointiin ja henkilövuokraukseen liittyvistä yrityksistä. Hasardia,Hasardia!
Pääkaupunkiseudullakin on parasta varautua näihin ??? uskontoonsa tukeutuviin despootteihin...ja niitähän löytyy!
Koskaan elämässäni en ole kokenut yhtään niin skeptistä ja varauksellista yhteisöä kuin NÄMÄ! USKOVAISET, jotka Herättäjäjuhlilaan( ja tämä on tosi) dokaavat, harrastavat ties mitä Jumalan nimeen! Hyvä niin, muttei pidä tuomita ns. NORMAALIA kansaa, synnissä elävää!
Onnellista aikaa tulevalle vuodelle tavallisille syntisille!

Vieras

Suviseurat on lestadiolaisilla, Herättäjäjuhlat körttiläisillä. Olen käynyt molemmissa. Tosin em. kerrottua en havainnut mutta paljon erilaisia huhuja olen kyllä kuullut niiltä, jotka eivät ole käyneet.

Laki ja moraali on sama heilläkin, siveys-, alkoholi- ja talousasioissaan.

Vieras

Kyllä oli lestadiolaisilla kovempi hurmos kuin körteillä.. Tummaan kittanaan kokopukuun pukeutunut kuivakas maallikkosaarnaaja jakelee puhujanpöntöstä pelastusta jeesuksen nimessä ja veressä sitä käsi pystyssä janoaville, samalla kun herkkätunteisimmat lankeavat kielilläpuhumiseen. Tunnelma oli tiivis. Tällaista katselin pikkupoikana silmät pyöreinä takapenkistä Iisalmen rauhanyhdistyksellä 70-luvun alussa, mummon mukana sinne houkuteltuna. Karkkia lupasi.

Herännäisillä oli enempi kuivakas meininki Aholansaaressa. Siellä näyttivät tosin körttipukuiset ukot käyvän virrenveisuun välillä nurkan takana tupakilla ja kirkasta kallistelemassa. Ei ne paljoa juoneet, sen verran vain, että taas jaksoi veisata.

Sielulle ei tullut suurempia vammoja kummastakaan uskonpiiristä.