Maanantai 20.5.2019

H1N1-rokotteella vakava seuraus? Lappilaiselle hermohalvaus

Luotu: 
28.1.2010 13:55
Päivitetty: 
28.1.2010 14:30
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva

Sikainfluenssarokotteen epäillään aiheuttaneen vakavia jälkioireita 59-vuotiaalle miehelle Lapissa.

Yle Lapin mukaan mies sai lokakuussa rokotuksen jälkeen ohimenevän hermohalvauksen, joka pitkittyi. Mies joutui oireiden vuoksi sairaalahoitoon marraskuun 8. päivä.

Lapin keskussairaalan teho-osastolle mies siirrettiin joulukuun alussa. Nyt hän on Ylen mukaan päässyt vuodeosastolle.

Infektiolääkäri Markku Broas pitää mahdollisena, että vakavat oireet on aiheuttanut rokote.

- Se sopii ajallisestikin kuvaan, Broas sanoo Ylelle.

Annettuihin rokotemääriin suhteutettuna vakavia sivuoiretapauksia on Broaksen mukaan ollut vähän.

 

Paikat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

JKK

Ennemmin ottaa asiat kriittisesti kuin kumartaa kaikkea ylhäältäpäin suositeltua. Hyvät rahat sai lääkeyhtiö tästä hyvin testatusta rokotteesta tätä kauheata pandemiaa vastaan.

Jokainen kausi-influenssakin voi muuntautua samalla tavoin vakavaksi sekä tappavaksi taudiksi, joten eikö olisi sama panikoida joka vuosi?

Vieras

Täällä on näköjään THL:n propagandaosasto jo ehinyt vierailla. Kuka kääntää valkoisen mustaksi? Lääkärikö joka asiantuntijan roolissa on antanut lausuntonsa. Vai THL joka ei julkista rokotteen ogelmia vaikka niitä todistetusti on.

Mielenkiitoista että THL lopetti tiedottamisen siinä vaiheessa kun ensimmäiset rokotteesta aiheutuneet keskenmenot tulivat julkisuuteen.

X

Kun nyt tykkäätte olla niin vainoharhaisia niin ajatelkaas mahdollisuutta, että siinä rokotteessa jonka kävitte terveyskeskuksesta hakemassa, on mukana lisäaine joka parantaa kuuliaisuutta ja lisää työtehoa.
Hyvää loppuviikkoa ja koittakaa saada unenpäästä kiinni....

Vieras

Saksa, rokotusprosentti 3, kuolleita 94, väkiluku 82.4 milj., kuolleita sikainfluenssaan väestöstä 0.000114 %

Ranska, rokotusprosentti 5, kuolleita 145, väkiluku 63.4 milj. (?), kuolleita sikainfluenssaan väestöstä 0.000223%

Suomi, rokotusprosentti 23.5, kuolleita 36, väkiluku 5.3 milj., kuolleita sikainfluenssaan väestöstä 0.000679%

Kotiagentti

Kehottaisin sairastunutta potilasta nostamaan kanteen asiasta. Sillä olisi suuri merkitys ennakkotapauksena kun näitä rokotteesta aiheutuneita vakavia sivuvaikutuksia alkaa muutaman vuoden sisään ilmaantua lisää.

Rokotteen antanut sairaanhoitaja on syyllistynyt mielestäni ruumiinvamman tuottamiseen ja THL:n Ruudut ja Puskat yllytykseen kyseiseen tekoon.

Vieras

Valtiolta et tule oikeuskanteesta huolimatta korvauksia saamaan. Todistamaan et pysty niin vakuuttavasti. Tutustuppa aikanaan sokeripoliorokotteen haitoista tehtyyn kanteeseen - ei paljon lohduta.

Ja koululapsille joille rokote annettiin vaadittiin vanhemmilta etukäteen kirjallinen lupa - eli vastuu vanhemmilla.

On se vaan kumma, että THL ei ota vastuuta (eikä muuten lääkejättikään sopimuksen mukaisesti), vaikka on niin turvallinen ja hyvä rokote.

Päättelykyky kiellettyä !

Readme

Mihin hävisi se uutinen, minkä luin jokin aika sitten MTV 3 sivuilta, että WHO:n edustajia oli jäänyt kiinni korruptiosta, lääketeollisuus oli lahjonut virkamiehiä, että liioittelevat sikainfluenssan vaarallisuudesta, että lääketeollisuus saa myytyä rokotteita paremmin. Ymmärsin, että EU harkitsee oikeustoimia tämän takia. Miten tätä ei ole uutisoitu enemmän. Tästä voimme sitten vetää paljon muita johtopäätöksiä. Toki uutisissa oli juuri, ettei tiedä erkkikään miten tamifluut ja muut oikeasti vaikuttavat ja että onko niistä oikeasti mitään hyötyä, paitsi lääketeollisuudelle rahan tuloa.

VierasPossuko

Saksa, rokotusprosentti 3, kuolleita 94, väkiluku 82.4 milj., kuolleita sikainfluenssaan väestöstä 0.000114 %
= 1,1 kuollutta / miljoonaa asukasta kohden

Ranska, rokotusprosentti 5, kuolleita 145, väkiluku 63.4 milj. (?), kuolleita sikainfluenssaan väestöstä 0.000223%
=2,2 kuollutta miljoonaa asukasta kohden

Suomi, rokotusprosentti 23.5, kuolleita 36, väkiluku 5.3 milj., kuolleita sikainfluenssaan väestöstä 0.000679%
=6,8 kuollutta miljoonaa asukasta kohden

ELI SUOMESSA KUOLLEISUUS KUUSINKERTAINEN Saksaan verrattuna. Ja rokotettuja Suomessa 8 kertaa suhteessa enemmän kuin Saksassa!

PÄÄTELKÄÄ ITSE MIKÄ TAPPAA!

Vieras

Sikainfluenssan rokote ei ole 100% turvallinen. Jos joku ei sitä vielä tiedä, niin turha valitella ja pyydellä poliisia ja yhteiskuntaa apuun semminkin kun ne hoitavat sinut joka tapauksessa vaikka hautaan. Tietysti ilmaiseksi!
On se kumma, että viinaa läträtään ja vedetään perskännit, mutta jos joku uskaltaa mainita moisen touhun olevan hengelle hupaa, saa osakseen murhaavia katseita.
Pientä rajaa suhteettomuudelle. Eikun piikkiä hakemaan ja takaisin, mäyräkoiran kanssa, tupaan!

Epidemia

"Tavalliseen flunssaan kuolee Suomessa vuosittain 1000 - 1500 ihmistä. Nyt leviävän sikaflunssan on arveltu olevan vain hieman tavallista flunssaa ärhäkämpi. Siihen on kuollut maailmalla toistaiseksi noin 500 ihmistä."

Samalla kuin:

"In the United States obesity is estimated to cause an excess 111,909 to 365,000 DEATH PER YEAR,[2][20] while 1 MILLION (7.7%) OF DEATHS in the European Union are attributed to excess weight."

Missä läskirokotukset?

Piikitetty

Vain muutama prosentti rokotettavista saa flunssaoireita, sanoi hoitaja eikä kirjoittanut sairaslomatodistusta vaikka teen fyysisesti raskasta työtä. Kuuden tunnin kuluttua alkoi pahoinvointi ja 10 h kuluttua nousi kuume. Huonovointisuutta kesti monta päivää ja lähes puolet rokotetuista tuttavista valitteli samaa. Enää en usko THL:n propagandaa.

Vieras

THL väittää, että ne, jotka saivat rokotteen, mutta kuolivat, heitä ei rokote ehtinyt auttaa. Tosin suuri osa niistä, jotka kuolivat ja todettiin kuolleen sikaflunssaan, olivat saaneet rokotteen. He eivät välttämättä kuolleetkaan sikaflunssaan vaan rokotteeseen. Sikaflunssa todetaan vaan testaamalla vasta-aineet ja niitä tuo myös rokote.